![]() |
Romani , nu mint si eu nu vreau sa fac rau nimanui . Acest lucru le-am adus la cunostinta si avocatilor pe care i-am avut la Curtea de Apel Alba Iulia , dar in loc sa caute sa scoata adevarul la suprafata ,pe care l-au auzit din probele pe care i le-am inmanat ,au preferat sa solidarizeze cu infractorii aceia periculosi .
Noi suntem oameni cinstiti , respectabili ,nu am facut rau la nimeni , dar nenorocul nostru a fost ca ne-am aflat la locul nepotrivit si in momentul nepotrivit . O sa ajung in curand si la tv . . . si o sa vedeti ca nu sunt nici nebuna , asa cum m-au facut unii oameni rai , ca spun adevarul si il voi demonstra cu probe ,care vor zdrancina pe cei care le-au comis ,direct din radacini . Azi va aduc la cunostinta un aliat al meu , care cunoaste viata din cartierul Aeroport si care poate sa dea orice informatii despre familia noastra . Pana acum v-am adus la cunostinta doi aliati si nu oricine ,ci oameni curajosi si respectabili , in Valea Jiului . Dl Valter Cojman este unul ,iar celalalt, dl Catalin Docea , directorul ziarului, Gazeta Vaii jiului . Va rog cititi povestea mea adevarata ; O femeie din Petrosani lupta, de una singura, cu autoritatile in ziarul ; Nr. 1316 • Joi • 19 iulie 2007 • Fabricat 100% in Valea Jiului • Cotidian de opinii, informatii si reportaje. http://www.gvj.ro/cultura.htm#2 Iar pentru cei care nu vor accesa azi acest site ,ii rog sa accseze arhiva acestui ziar , cu nr 1316 , din19 iulie http://www.gvj.ro/arhiva.htm |
Oare de ce ce nu se vrea adevarul cazului Mihalcea ?
Cei care ne-au batut toata familia si au vrut sa isi arate suprematia in cartier , bagand frica in locuitorii acestui cartier , nu trebuie pedepsiti aspru pt astfel de fapte ? Nu le-au fost de ajuns acestor trei infractori recidivisti ca ne-au nenorocit din bataie , apoi au vrut sa se si imbogateasca de pe urma familiei noastre ,angajandu-si martori micinosi si apeland la relatiile pe care le are liderul grupului infractional Argeseanu , in Politie si in Justitie ! Azi dl Valter Cojman ,care lupta alaturi de mine impotriva nedreptatlilor savarsite in cazul nostru ,a postat noi dovezi pe forumul dansului 'aparati drepturile ' . Eu va aduc la cunostinta intotdeauna dovezi ,care sa demonstreze ca nu sunt o mincinoasa sau bolnava psihic ,asa cum ma fac unele persoane rau intentionate . -Certificatul medico-legal si fotografiile fiului meu Mihalcea Andrei facute in seara de 11-12-2004 , la 3 ore dupa incident de martorul Boaca Dorin , prietenul fiul meu ,care a fost inca de la inceputul incidentului din acea seara pana la sfarsitul acelei nopti de groaza , va v-a arata starea fizica si psihica in care se afla fiului meu . Dar in urma cu trei ore ,oare cum credeti ca arata fiul meu dupa ce fusese batut circa 10 min. cu pumnii si cu picioarele de cei trei infractori, pe cand acesta era cazut la pamant ? Acest martor Boaca Dorin ne-a insotit la Politie si la Spital in permanenta . Deci ,exista inca un martor care poate sa confirme ca Argeseanu nu era in stare de inconstienta si ca statea comod intr-un carucior cu rotile la discutii cu d-na doctor de garda din acea seara , Bartha Julieta . -Declaratia martorei Jerca Maria va v-a arata ca anul dosarului a fost modificat de politisti , din anul 2005 l-au modificat in anul 2004 si ca nr acestui dosar este acum 1014/P/2004. V-am adus la cunostinta ca Jerca a fost audiata la Politie in data de 4 si 5-01-2005 . Deci , cum a putut fi intocmit acest dosar in dec 2004 , daca acesta a fost intocmit in data de 4-01-2005? Va rog sa dati o mare atentie ce scrie sub cifra 4 a acestui an ,care are dimensiuni mai mari decat celelalte cifre . Subcomisarul Todor Vasile scrie pe declaratia lui Jerca Maria ; 'Ce cunosc in legatura cu scandalul iscat in seara zilei de 11-12-2004 in urma caruia prietenul meu Mihalcea Andre Iulian a fost agresat.' -Declaratia lui Paval Bogdan , martorul fam. Mihalcea , care arata ca a fost audiat in ziua de 29 -12-2004 in dosarul lui Argeseanu cu nr 69315/2004 . Acestata dovada arata ca a fost intocmit al doilea dosar ,care s-a format datorita denuntului d-lui Popan Ion , socrul lui Argeseanu ,care are relatii in Politie si Justitie . Subcomisarul Todor Vasile scrie ;' Ce cunosc in legatura cu scandalul iscat intre familia Mihalcea si Argeseanu Valeriu Cosmin in noaptea de 11-12-2004.' -Declaratia infractorului Argeseanu , care arata ca a fost audiat in calitate de parte vatamata inca de la bun inceput de catre politistul Ernest Balint . Acesta a fost audiat in Spital in ziua externarii lui ,adica in data de 22-12-2004 ,in dosarul 69315/2004. -Declaratia lui Mihalcea Olavi care arata ca a fost audiat in calitate de martor (cand de fapt trebuia sa fie audiat in calitate de parte vatamata ) in dosarul 210602/2005 in data de 4 -01-2005 . - Declaratia complicelui lui Argeseanu la bataia familiei Mihalcea , Geonea Robert Gheorghita ,care arata ca a fost audiat in calitate de martor in data de 20-12-2004, in dosarul 69315/2004 . Agentul Balint Ernest scrie ;'Ce cunoaste in legatura cu incidentul a carei victima a fost Argeseanu Cosmin .' -Declaratia subsemnatei Mihalcea Catalina ,care arata ca eu am fost audiata in calitate de martor ,dar sters cu pixul cuvantul martor si scris cu pixul parte vatamadta . Declaratia am dat-o in data de 3-01-2005 in dosarul 210602/2005. - Iar prin instiintare trimisa de Politia Petrosaniin data de 3-07-2007 , va voi demonstra ca dansii afirma ca au fost doar doua dosare , care s-a conexat , formnd dosarul 1014/P/2004. De ce Jerca Maria Andreea nu a fost audiata in dosarul Mihalcea 210602/2005 si nici in dosarul lui Argeseanu cu nr 69315/2004 si a trebuit sa se intocmeasca un alt dosar cu nr 1014/P/2005( 2004) ? Pun aceasta intrebare deoarece audierea acestei martore s-a facut in acelasi zile in care au fost audiati fiul si sotul meu . http://pic6.piczo.com/aparatidrepturile/?g=22476592&vsrc=preview Si pentru aa sa stiti cum decurge cercetarea mincinosilor ,va rog acessati site Directiei Generale Anticoruptie ( DGA ) Am adus la cunostinta acestei institutii cum se cerceteaza cazul Mihalcea . Eu duc o lupta foarte dura ,dar cand unicul meu fiu risca sa fie condamnat pe o minciuna ,nu tin cont de nimic ,nici de viata mea si nici de santatea mea . Eu am credinta in Dumnezeu si de aceea nu mint cu absolut nimic . Nu credeti ca daca as fi mintit cu ceva , as fi fost trasa la raspundere de cei pe care i-am acuzat pana in acest moment ? Am spus si spun in continuare , voi merge pe adevar si numai pe adevar , pana la sfarsit. Daca legea pamantului nu este dreapta ,fiti siguri ca legea lui Dumnezeu este foarte dreapta . http://forum.mai-dga.ro/viewtopic.php?t=4 |
Salut! Ai reusit sa rezolvi problema cu ajutorul DNA-ului?
Mersi! |
Ora este GMT +3. Ora este acum 11:21:37. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.