Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Biserica Romano-Catolica (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=5029)
-   -   Biserica CATOLICA ZGUDUITA DE NOI DEZVALUIRI ! ! ! (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=15007)

cristiboss56 27.05.2012 23:28:01

Citat:

În prealabil postat de MihaiG (Post 447824)
S-a intors pe forum Aletheia ?

Orice intrebare de acest gen se pune Administratorui acestui site , si pe baza ip.-ului si nu numai va da informatia corecta !http://www.crestinortodox.ro/forum/i...er_offline.gif admin http://www.crestinortodox.ro/forum/i...ons/sendpm.gif

Theodor_de_Mopsuestia 27.05.2012 23:31:50

Citat:

În prealabil postat de MihaiG (Post 447824)
S-a intors pe forum Aletheia ?

Evident. A fost dat afara de pe forumul ortodox teologie.net si acum cauta un loc nou in care sa-si deverseze frustrarile...

Adica Savonarola? Tikkun si Savo imi par a avea acelasi stil, aceeasi cadentare a frazelor, aceesi...matrice stilistica, vorba lui Blaga si Dragnea.

cristiboss56 27.05.2012 23:35:28

Citat:

În prealabil postat de Theodor_de_Mopsuestia (Post 447826)
Adica Savonarola? Tikkun si Savo imi par a avea acelasi stil, aceeasi cadentare a frazelor, aceesi...matrice stilistica, vorba lui Blaga si Dragnea.

Orice intrebare de acest gen se pune Administratorui acestui site , si pe baza ip.-ului si nu numai va da informatia corecta !http://www.crestinortodox.ro/forum/i...er_offline.gif admin http://www.crestinortodox.ro/forum/i...ons/sendpm.gif

MihaiG 27.05.2012 23:36:44

Citat:

În prealabil postat de Theodor_de_Mopsuestia (Post 447826)

Exact. Pe acest forum a fost sub vreo sapte nickuri, ultimul Savonarola, inainte gnothe-aletheia etc., de fiecare data a fost dat afara.

In ultima perioada a activat pe forumul mai sus aratat, sub nick-ul Dyonisie, de unde a fost dat afara acum cateva zile.

cristiboss56 27.05.2012 23:42:48

Citat:

În prealabil postat de MihaiG (Post 447828)
Exact. Pe acest forum a fost sub vreo sapte nickuri, ultimul Savonarola, inainte gnothe-aletheia etc., de fiecare data a fost dat afara.

In ultima perioada a activat pe forumul mai sus aratat, sub nick-ul Dyonisie, de unde a fost dat afara acum cateva zile.

Domnul MihaiG , stiti cumva cine este acesta ? :
Erethorn http://www.crestinortodox.ro/forum/i...er_offline.gif

Banned

Theodor_de_Mopsuestia 27.05.2012 23:43:03

Citat:

În prealabil postat de MihaiG (Post 447828)

Multumesc mult pentru confirmare. Cam asta e profilul socio-spiritual al anticatolicului de nivelul gloatei "credincioase": un frustrat plin de franturi de cunostinte asimilate anapoda, si de venin partinic-subiectivist. Intre baba care a mai pus un vreasc la rugul unei victime in Geneva de acum patru secole, sau in Moscova anilor 1680 (cunoscatorii stiu ce spun) si cei ca nesimpaticul nostru coleg, nici o deosebire de fond.

Theodor_de_Mopsuestia 28.05.2012 00:02:13

Am un mare respect pentru credinciosii ortodocsi (dintre forumisti, indeosebi colegii Mihailc (chiar si eu am uneori nevoie de dictionar cand il citesc pe colegul nostru, cu limbajul si cultura sa, care l-ar face si pe patapievici sa para manelist), N.Priceputu, AlinB, inclusiv seniorul de forum care este initiatorul acestui topic, si care ma intristeaza profund, doamnele ortodoxiei delia31, ioanna si Fani71 ()cand le citesc postarile, mai ales ale sorei Delia, ceva din mine regreta ca "femeia nu poate invata in Biserica" (bine, doamne ca acestea, nu "femelele umane" din prea necopatele generatii foarte noi), windorin, si multi altii. Am evlavie la multi sfinti ortodocsi (da, ati citi bine) mai ales Sfantul Nectarie Taumaturgul si Sfantul Simenon Noul Teolog, Sf. Nicodim Aghioritul, etc. Insa, sincer, topicul acesta este GRETOS. Propun inchiderea sa. Nu sunt deloc un fan al lui Trice/Grasu/galaditul/adve, dimpotriva, dar pot jura ca nici macar hive-mind-ul adve de pe forum nu ar fi scornit asa o porcarie. Colegul nostru este un veteran pe forum, un autor de multe postari chibzuite si mature, si normal; ca Ala de Jos nu rabda asa ceva, si l-a dus in ispita, folosinu-se de partea negativa care este in orice om (cu cat esti mai sus, cu atat esti mai tare atacat - si asta e si un raspuns adecvat si logic soteriologic si ecleziologic la problema abuzurilor infaptuite de UNII preoti pacatosi: Biserica lui Cristos e "sus", spiritual adica, si trebuie bine denigrata si pocnita cu "exemplele" de cadentei lu' peste, din pdeveul intunericului necredintei activiste). Hai sa inchidem topicul, si sa oprim lucrurile aici.
Noapte buna tuturor!

Ekaterina 28.05.2012 00:02:30

Citat:

În prealabil postat de Theodor_de_Mopsuestia (Post 447819)
Balaurienii lu' Fortuna erau, insa, absenti. Erau in mintile neofascistilor cerularoizi d epe bloguri extremiste... acolo unde sunt intotdeauna, asociati cu toate spaimele, furiile si himerele obisnuite fanaticilor.

Am avut mult timp impresia ca fratii catolici stiu sa-si spuna punctul de vedere fara sa jigneasca, pastreaza o anumita decenta in modul in care isi exprima opinia, dar aceasta postare m-a dezamagit profund. Va inteleg supararea, am citit intregul mesaj, dar asemenea jigniri nu isi au rostul, oricat de mult v-ati simtit provocat.

Citat:

Si, inainte sa sara fanaticii de serviciu in sus, banarea mea sau a altora care raspundem mai dur nu rezolva problema decat tocmai la nivelul "bagarii gunoiului sub pres" Adica exact de ce este acuzata BC.

Postarea dumneavoastra nu mi se pare dura ci plina de jigniri, mai ales ca amintiti si de bunul simt care lipseste pe aici, departandu-va de modelul Sfantului la care faceti referire mai jos.

Citat:

In una din operele importante, intitulata "Contra Errores Graecorum", un mare Sfant al Bisericii lui Cristos (aflati singuri cine este, daca tot va plac sapaturile pe goagla, n-am chef sa scriu si asta), NU insulta pe nimeni din credinciosii/ierarhii/teologii ortodocsi, ci doar prezenta, cu o acuratete perfecta, niste erori..si NU spunea "ereticii/schsimaticii aia", ci, cu o delicate care pare astazi alien de-a dreptul, "sfintii greci".

Adriana Cluj 28.05.2012 00:03:41

Citat:

În prealabil postat de Demetrius (Post 447814)

Încep să fie uimitoare asemănarea punctelor voastre de vedere, dar nu și incredibil că brusc apare un susținător nou înscris "alături" de cristiboss56; până acum, din totalul de 5(cinci) postări personale, 3 le-ai scris pe acest topic.

N-are nici o legatura cu Cristian...Nu e cazul de asemenea presupuneri, Demetrius.

Theodor_de_Mopsuestia 28.05.2012 00:08:34

Citat:

În prealabil postat de Ekaterina (Post 447836)
Am avut mult timp impresia ca fratii catolici stiu sa-si spuna punctul de vedere fara sa jigneasca, pastreaza o anumita decenta in modul in care isi exprima opinia, dar aceasta postare m-a dezamagit profund. Va inteleg supararea, am citit intregul mesaj, dar asemenea jigniri nu isi au rostul, oricat de mult v-ati simtit provocat.

Postarea dumneavoastra nu mi se pare dura ci plina de jigniri, mai ales ca amintiti si de bunul simt care lipseste pe aici, departandu-va de modelul Sfantului la care faceti referire mai jos.

Just, stimata doamna, daca nu sunt "de-al vostru", trebuie sa fiu admonestat. Daca v-ati osteni sa imi urmariti postarile, ati vedea ca DOAR cand am avut de-a face cu ciudatei gen savo, geocentristul neica-nimeni, stilistii, etc. am folosit un limbaj mai...dur. Da, recunosc, nu e stilul meu sa intorc obrazul. Nu cand e vorba de Biserica mea. Una e sa fii virtuos, alta e sa fii fraier.

Ora este GMT +3. Ora este acum 10:55:42.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.