ovidiu b. |
19.03.2013 11:35:27 |
Citat:
În prealabil postat de gpalama
(Post 511136)
Hristos cred ca ne-a invatat sa fim cu grija in toate lucrurile vietii si sa facem tot ce este posibil omeneste.
|
Așa este...să facem tot ce e posibil omenește, adică dacă mama se simte bine, nu sunt complicații pe timpul sarcinii...să facă mișcare în aer liber (plimbări ușoare), să se străduiască să mănânce cât sănătos posibil, să aibă o viață liturgică etc...să fie conștientă că ecograful nu este sănătos pentru copilul ei, medicamentele, fumatul sau statul în fum, alcoolul, cafeaua etc..
Citat:
(Post 511136)
Este bine sa mergi la medic. Medicul este lasat de Dumnezeu pentru a te povatui si a te ajuta, nu pentru a te deznadajdui.
|
De acord! Mergi la medic, nimeni nu neagă acest fapt.
Citat:
(Post 511136)
Este gresit sa ne substituim medicului.
|
Cine l-a subtituit? De când ecograful = medic? :71:
Citat:
(Post 511136)
Cateodata "rugaciunea si credinta" pot sa insemne si "corp sanatos al mamei". Este buna rugaciunea, dar este buna si paza buna, si intelepciunea.
|
Dacă am trăi cu credință adevărată o viață curată și în rugăciune, nu am mai fi avut nevoie de atâtea "paze bune"....dar cine mai înțelege acest fapt?
Citat:
(Post 511136)
In ziua de astazi, recomandarea generala trebuie sa fie "calea de mijloc", sub acoperamantul rugaciunii si credintei.
|
Calea de mijloc nu înseamnă alinierea la "normalitatea" societății în care trăim, ci tocmai cu disecenământ să deosebim binele de rău. Ecograful este bun în măsura în care mama prezintă simtome care necesită o investigație, un ecograf...adică este bolnavă. Ecograful este pentru oameni bolnavi, iar a fi gravidă nu e este o boală, ci o normalitate.
|