sofiaiuga |
25.05.2008 17:33:30 |
Citat:
În prealabil postat de teodoruta
Citat:
În prealabil postat de sofiaiuga
Citat:
În prealabil postat de iosif
Acest topic isi propune sa discute despre ceea ce intelegem prin fundamnetalism religios in general si fundamentalism ortodox in special.
Ce este fundamentalismul din punctul vostru de vedere si ce exemple concrete ati putea da in acest sens?
|
sint la usa vremurile in care dc esti un ortodox convins se va spune ca esti fundamentalist.au si sosit !
|
:(imi raspunzi? te rog.
|
Cu placere iti raspund ce cred eu despre acest topic ,anume ca el a fost generat cu rea intentie sau ca sa se vada opiniile .Iata care este opinia mea:[color=red]fundamentalist a fost IISUS HRISTOS ,CIND A RASTURNAT MESELE VINZATORILOR DIN TEMPLU,CACI RIVNA CASEI LUI DUMNEZEU IL MISTUIA.[/color]PLECIND DE ACI REZULTA CA TOTI CEI PE CARE II MISTUIE RIVNA CASEI LUI DUMNEZEU ,ADICA adevarul ortodox ,NU ACCEPTA COMPROMISURI PRIN DISCUTII INTERMINABILE DE UN SECOL ZISE ECUMENICE ,CI CRED CEEA CE SPUN SFINTII PARINTI ,CARE AU MURIT SI MARTIRI PT ACEST ADEVAR ORTODOX.Acum sintem in perioada vremurilor din urma ,dupa unii duhovnici imbunatatiti ai zilelor noastre.Celor care nu le place ca aparam Adevarul din biserica ortodoxa ,spunind lucrurilor pe nume ,ne vor numi FUNDAMENTALISTI ,adica aceia care folosesc VICLENIA si nu doresc o unire in ADEVAR ,ci pt a sluji fenomenului de globalizare ,premergator instalerii antihristului in lume,adica acestia care folosesc viclenia sint in slujba neadevarului ,adica in slujba satanei .Ori Domnul nostru Iisus Hristos a zis in timpul ispitirii din muntele Carantaniei"[color=red]INAPOIA MEA SATANO![/color] ,adica inapoia mea celor ce umblati cu viclenie!Cam asa vad eu lucrurile ,cam ca si Liviu.
|