catalin2 |
11.02.2016 01:08:59 |
Citat:
În prealabil postat de AlinB
(Post 613461)
Prefer sa discut despre BigBang cu abaaaabbbb63, cu certitudine pot primi niste raspunsuri mult mai informate si logice :)
Ti s-a mai explicat de vreo 1000 ori cum e treaba cu stiinta, dar nici o sansa sa pricepi ceva :)
O eroare intr-o teorie nu e un pacat capital :)
Tu de exemplu, daca iti torni un pahar cu lapte si ai varsat si pe jos, nu trebuie sa arunci tot laptele, cu pahar cu tot la gunoi, stiai asta? :21:
|
De fapt preferi sa discuti cu abaa pentru ca ai aceleasi conceptii in privinta asta, nu are importanta adevarul sau dovezile (chiar si stiintifice). Tonul arogant si agresiv nu e un argument decat pentru cei ce nu au unul. Daca tu crezi intr-o aberatie nu e nimeni vinovat de alegerea ta. Aceeasi tactica, imii scrii ca si cand eu sunt singurul care nu cred in teoria Big Bang. Care ortodox de pe forum mai crede in teoria Big Bang? (afara de unul singur). Eu am spus ca e o teorie aberanta din punct de vedere stiintific, din punct de vedere crestin te las pe tine sa iti dai seama cum e. Un credincios care crede ca Domnul a creat un punct!
Ca sa nu expui teoria ta cu oamenii de stiinta sunt mult superiori si noi nu-i putem intelege, link-ul peste care nu te-ai uitat continea un articol facut tot de oameni de stiinta, nu de mine. Nu are rost sa continuma discutia, am inteles, tu esti un ortodox superior, nu orice ortodox crede in Big Bang, doar aia stiintifici.
|