![]() |
Citat:
Sf. Pavel spune f clar:"Căci lupta noastră nu este impotriva cărnii și a sângelui, ci impotriva Începătoriilor, împotriva Stăpâniilor, împotriva Stăpânitorilor acestei lumi de intuneric, împotriva duhurilor răutății e care sunt în stihiile cerești." Reiau: stapanitorii acestei lumi de intuneric. Caci lumea in care traim este una a intunericului.. pana si in rugaciune spui: "Si ne daruieste noua ca sa trecem toata NOAPTEA ACESTEI VIETI cu inima veghetoare si curata, asteptand luminata si sfanta zi a Unuia Nascut Fiului Tau, a Domnului, Dumnezeului si Mantuitorului nostru Iisus Hristos, cand va aveni cu slava pe pamant sa-i judece pe toti si sa plateasca fiecaruia dupa faptele lui." Eu am dat in alt mesaj cateva citate, dar in mai multe locuri in Biblie se indica faptul ca stapanitorii lumii acesteia sunt diavolii. |
Invataturile lui Hristos contravin cu invataturile new age-istilor..... ei practic si-au creat propria lor invatatura, new age-ismul e ca o secta! Nimeni nu a spus sa dispretuiesti creatia lui Dumnezeu dar nici sa slavesti creatia mai presus de Dumnezeu. Crestinii lupta pentru a pastra invataturile lui HRISTOS nu pentru a se da mai presus decat altii sau pentru ca se cred alesii lui Dumnezeu!
Asta e si scopul masoneriei: sa creeze o religie mondiala care cica uneste toate religiile, pentru a da impresia ca aduce pace in lume si asta numai pentru a pregati venirea lui Antihrist! Asta nu e paranoia, habotnicie sau mai stiu eu ce... ci e o realitate! Cautati mai multe despre cei care au contribuit la infiintarea new age-ismului si o sa vedeti ca multi dintre ei erau anticrestini desavarsiti prin invataturile lor... nu exista mai multe cai care duc spre mantuire, ci numai una. Un film despre demascarea new age-ismului: http://www.youtube.com/watch?v=xuCme1afcuw (vedeti ca sunt mai multe parti) |
Citat:
La asta te referi? (le luam pe rand) Evident ca este bine sa protejezi ceea ce ai. Dar omul a fost creat sa stapaneasca natura, nu sa o slaveasca! Crestinismul nu are nici o treaba cu vreo miscare ecologista. In schimb new age... da. In primul rand, in afara unui fundament moral real (cel crestin, zic eu), omul a venit cu tot felul de probleme pe care le-a ridicat la rang de moralitate.. conduita etica fata de animale (dar nu fata de prunci nenascuti! ciudat, nu?), grija fata de planeta pe care traim (de parca nu tot mila lui Dumnezeu o pazeste!). Grija fata de planeta este un substitut de morala pt omul modern sofisticat.. iaca asa isi linisteste el constiinta ca face bine (recicleaza pungile de plastic). In al doilea rand, sa stii ca multe culturi neopagane manifesta un mare interes pentru pamant. Wicca (ai auzit probabil de aceasta organizatie a vrajitorilor) au un cult pentru Mother Earth (intruchipat de trei idoli) si un mare respect pentru natura.. Probabil ca majoritatea vrajitorilor moderni sunt preocupati de miscarea ecologica. Din perspectiva mantuirii, miscarea pt protectia mediului este irelevanta. |
Citat:
Dumnezeu ne da,dar in sac nu ne baga:adica ne-a dat o planeta frumoasa,creeata intr-o armonie desavarsita pe care omul o distruge cu lacomia lui fara margini. Daca tu imi spui mie ca,pentru motivul ca protejez animalele si respect viata in toate formele ei nu ma numesc ortodoxa,atunci asa sa fie:mai bine sa nu ma numesc nicicum,dar sa am sufletul impacat si in comuniune cu Divinul! |
Citat:
(Adica si yoghinii fac asta.. si sunt mantuiti prin asta? Sunt si vrajitoare care fac asta etc..) (In rest sunt de acord: planeta noastra este minunata si restul.. si mie-mi plac animalele, si eu reciclez cat pot etc.. dar asta nu ma va face crestin) |
Citat:
Draga Anca, nu joci cinstit si din nou, prin lipsa de respect pentru aproapele instigi la violenta, razboi. Acesta nu este drumul prin care incercam sa invatam ce inseamna sa fim crestini Daca vrei sa dai exemple ar fi indicat si respectuos/tolerant si CU PACE(ce cuvint straniu nu? care parca numai la minastire se foloseste, in nici un caz DE NOI!) sa le dam pe cele frumoase constructive, ziditoare de comunitati de oameni care traiesc in intelegere si respect reciproc, adica, mai pe romaneste, fara injurii si ciomageala verbala si fizica fara sa aruncam gunoiul in curtea vecina asa cum suntem obisnuiti de secole. Tu oare nu ai absorbit nimic din tara scandinava in care salasuiesti de 20 de ani? Altceva nu faci decit sa-i inciti si pe ei sa-ti ti le serveasca despre religia ta!! si doar stii ca au de unde sa aleaga |
Andrei, imi pare rau ca afirmi asa ceva. Cine nu poate duce asemenea analiza, sa stea pe tusa. Cred ca deja s-au clarificat unele lucruri...
|
Citat:
Si inca ceva,cum poti tu spune ce este relevant ori nu in ochii lui Dumnezeu? Planeta noastra a fost lasata minunata,acum nu mai este: acum este multa suferinta peste oameni,peste animale si flori,peste tot ce inseamna viata.Pentru ca asa au inteles unii ca trebuie sa trateze Darul primit. In ce ma priveste,draga Anna,mie nu imi plac animalele,eu le iubesc,asa cum iubesc si respect orice forma de viata de pe Terra si ii multumesc lui Dumnezeu ca a lasat totul atat de minunat si perfect si,in acelasi timp,ma doare cumplit sa vad indiferenta unor oameni,suferinta cumplita din ochii unor fiinte care nu poarta vina pentru faptul ca noi suntem ORBI sufleteste.Ma doare si ma intreb cand vor incepe unii oameni sa priveasca la tot ce ii inconjoara cu sufletul? |
Citat:
Tu daca te numesti ortodox trebuie sa stai drept si sa-ti aperi credinta. Eu nu vad nimic rau ce poate fi spus despre ortodoxie. |
Pai daca scoti capul din nisip poate o sa vezi FAPTELE nu TEORIA din carti.
Tu unde locuiesti , cumva intr-un turn de fildes inconjurata de cele 900 de carti? |
Ora este GMT +3. Ora este acum 06:19:33. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.