Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Stiri, actualitati, anunturi (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=504)
-   -   propunere (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=5951)

cristiboss56 25.04.2009 12:44:42

Citat:

În prealabil postat de veilur (Post 130831)
Fiti atenti ca i-am gasit si o denumire: "rugaciunea in retea"! Nu-i asa ca suna interesant? :1: Ne dam IP-urile intre noi, le bagam la adresa serverului, ne logam toti la aceeasi ora, (eventual ne dam si telefoane intre noi de confirmare), iar dupa asta nu ne ramane decat sa dam toti "connect" in acelasi timp si sa intram pe server si sa-i dam drumu la treaba. Va da-ti seama ce poate iesi? Putem face si scor sau punctaj, fiecare cu recordu lui:3:

Ștefane asta înseamnă a o "lua pe arătură" ! Ai grijă la mania asta a "recordurilor". . .

veilur 25.04.2009 12:50:28

Frate, iar de tine ma amuz si mai mult pentru ca nici nu ti-ai dat seama ce am vrut sa spun! :21: Eu am facut niste aluzii, dar daca tu nu le-ai inteles, e doar treaba ta,:3: Las ca poate catalina si cu trandafir_alb o sa inteleaga apropourile :71:

cristiboss56 25.04.2009 12:57:53

Citat:

În prealabil postat de veilur (Post 130835)
Frate, iar de tine ma amuz si mai mult pentru ca nici nu ti-ai dat seama ce am vrut sa spun! :21: Eu am facut niste aluzii, dar daca tu nu le-ai inteles, e doar treaba ta,:3: Las ca poate catalina si cu trandafir_alb o sa inteleaga apropourile :71:

Aluziile duc în mare parte la deziluzii , iar Cătălina și cu trandafir_alb , sunt libere să înțeleagă ce vor ele, cum și eu și ori și cine este liber a înțelege ce-și dorește, dar atenție la doriri Ștefane. . .

Anca-Miha 25.04.2009 13:06:20

Veilur, dar de grupuri de rugaciune ai auzit? Stii cumva ca exista oameni, care se roaga pentru toata lumea, pentru cei bolnavi, pentru cei de pe acest forum, pentru tine?
Nu e vorba de secta, ci de grup de rugaciune.
...si iarta-ma, dar ii dau dreptate lui Cristian: ai pedalat pe ideea gresita.

veilur 25.04.2009 13:21:42

Citat:

În prealabil postat de cristiboss56 (Post 130839)
[...]dar atenție la doriri Ștefane. . .

Nu am dorit nimic, insa mi-am dat si eu cu parerea.
Citat:

În prealabil postat de Anca-Miha
Veilur, dar de grupuri de rugaciune ai auzit? Stii cumva ca exista oameni, care se roaga pentru toata lumea, pentru cei bolnavi, pentru cei de pe acest forum, pentru tine?
Nu e vorba de secta, ci de grup de rugaciune.
...si iarta-ma, dar ii dau dreptate lui Cristian: ai pedalat pe ideea gresita.

Nu stiam ca exista grupuri de rugaciune, insa stiu ca exista pustnici care fac asta, daca mai exista. Dar scuza-ma, pustnicii(daca mai exista), au habar cu ce se mananca aceasta "rugaciune pentru toata lumea", nu noi, cel putin eu. Si de ce am pedalat pe ideea gresita? Chiar nu ma pricep pe ce idee am pedalat eu gresit :39:
Insa mie imi place de emanuel2007, el s-a autoexclus din grupu vostru pentru ca simte duhuri deja!:21: Va da-ti seama, el deja e la alt nivel, nu ca noi astia mai prapaditi de ne rugam curveste, hihi :4: Discerne duhurile deja, lucru care deabia sfintii puteau sa-l faca, ori poate el o fi vre-un sfant, nu stiu :106:Dar nu, stati, deja mi-am bagat nasu intr-un domeniu unde eu sunt paralel, n-am nici o treaba cu din astea, asa ca vorba lui Scrable, scuza-ti ca mi-am permis aceasta interventie!

Anca-Miha 25.04.2009 14:31:49

Veilur, rugaciunea e rugaciune, daca e spusa din inima.
Eu ma mir, bucurandu-ma totodata, ca la varsta ta t preocupa asemenea teme; eu la 24 de ani inca nu aflasem de Dumnezeu; mai trebuie insa sa crestiti duhovniceste, pentru a vedea ca si rugaciunea ta poate da roade.
Nu stiu ce te-a facut sa devi rautacios. Emanuel a simtit ceva "strain" de rugaciune" si sunt convinsa ca asa e, caci raul se lucreaza in lume. Nu e de ras. Nu cred ca a luat distanta de tot grupul de rugaciune ci de cei, care practica si yoga pe langa...
Dar sa nu intelegi in ce consta gresela ta?!? Mai gandeste-te data mesajul tau cuprinde si cel mai mic semn de dragoste... Daca nu, stii unde ai gresit.

Dumnezeu ne cere ce nu avem, deci roaga-te pentru altii, si vei primi si tu.

Anca-Miha 25.04.2009 14:34:47

Citat:

În prealabil postat de veilur (Post 130845)
, deja mi-am bagat nasu intr-un domeniu unde eu sunt paralel, n-am nici o treaba cu din astea, asa ca vorba lui Scrable, scuza-ti ca mi-am permis aceasta interventie!

Odata ce mergi la biserica, nu esti paralel cu cele discutate, si chiar imi pare rau ca te asociezi cu scrabble, care nu e baiat rau, dar se manifesta rau.

Trandafir_Alb 25.04.2009 15:33:37

Citat:

În prealabil postat de veilur (Post 130835)

Ti-am inteles aluzia, trebuia sa pun "vedem" in ghilimele, dar eram convinsa ca se va intelege. Ma bucur ca te-a amuzat replica mea, te-am facut sa rad, deci am facut un bine, tadam! Ca asa si tebuie sa fim: veseli.
Daca nu esti de acord cu ce s-a propus de ce te-ai mai chinuit sa postezi si sa ne aduci la cunostinta? Crezi ca ne ajuta cu ceva?
..si asa cum in Biserica se roaga mai multe persoane in acelasi timp si in acelasi loc, asa, aici, s-a propus sa ne rugam in acelasi timp doar ca nu in acelasi loc, asa ca, taci, cumpara-ti o carte de rugaciuni si ingenuncheaza la ora 22:00 ! Sper ca te-am inveselit !

veilur 25.04.2009 16:05:24

Am precizat cele de mai sus stiind ca rugaciunea comuna se face numai la biserica si atat, in rest e doar un prilej de riscuri. Eu stiu asa: ca te rogi pentru cineva e una, iar ca te rogi la comun dupa niste reguli facute de oricine si oricum, e alta. Mie imi pare suspecta treaba asta :7:

veilur 25.04.2009 16:18:07

Citat:

În prealabil postat de Anca-Miha (Post 130859)
[...]eu la 24 de ani inca nu aflasem de Dumnezeu; [...]

Haha! Nu am 24 de ani, plus ca eu am stiut de mic ca exista Dumnezeu, insa am fost mai mult sau mai putin preocupat de treaba asta. Iar daca emanuel2007 poa sa distinga duhuri, atunci eu il apreciez! :41:

Ora este GMT +3. Ora este acum 07:40:36.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.