Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Generalitati (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=503)
-   -   Intrebari habarniste (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=6120)

Lavrentiu 17.02.2010 09:12:42

Citat:

În prealabil postat de Danut7 (Post 212932)
Sa nu dam vina pe carti.Totusi face parte din cartile deutero-canonice ale Scripturii.Si este Scriptura care ne da numele unui alt arhanghel dintre cei sapte, Rafail.

De acord, doar am zis ca trebuie avut grija. Exista motive pentru care aceste carti nu sunt decat deutero-canonice.

Florin-Ionut 17.02.2010 10:05:05

Citat:

În prealabil postat de Danut7 (Post 212922)
Am si eu o intrebare care rezulta din replica ta: Cum au aparut uriasii pe pamant?

Din incrucisarea interzisa a urmasilor lui Set cu urmasele lui Cain.

Danut7 17.02.2010 12:51:16

Citat:

În prealabil postat de Florin-Ionut (Post 213140)
Din incrucisarea interzisa a urmasilor lui Set cu urmasele lui Cain.

Interesant.Ce a determinat o asemenea "mutatie" genetica?

Florin-Ionut 17.02.2010 14:25:51

Citat:

În prealabil postat de Danut7 (Post 213200)
Interesant.Ce a determinat o asemenea "mutatie" genetica?

Habar n-am, nu vezi cum am intitulat topicul de fata?... :) Eu astept raspunsuri [corecte daca se poate], nu alte intrebari.

Danut7 17.02.2010 14:28:24

Citat:

În prealabil postat de Florin-Ionut (Post 213240)
Habar n-am, nu vezi cum am intitulat topicul de fata?... :) Eu astept raspunsuri [corecte daca se poate], nu alte intrebari.

Si atunci de ce scoti din considerare varianta ingerilor care intr-un fel sau altul s-au imperecheat cu femeile oamenilor, si faptul ca o fiinta non-umana de tip angelic sau demonic ar fi putut sa se indragosteasca de o fiinta umana?

anaana71 17.02.2010 14:32:09

Citat:

În prealabil postat de Danut7 (Post 213241)
Si atunci de ce scoti din considerare varianta ingerilor care intr-un fel sau altul s-au imperecheat cu femeile oamenilor, si faptul ca o fiinta non-umana de tip angelic sau demonic ar fi putut sa se indragosteasca de o fiinta umana?

trebuie sa raspunzi corect, nu cu intrebari. ntz,ntz,ntz...nu esti deloc atent.:21:

Florin-Ionut 17.02.2010 14:53:42

Citat:

În prealabil postat de anaana71 (Post 213242)
trebuie sa raspunzi corect, nu cu intrebari. ntz,ntz,ntz...nu esti deloc atent.:21:

Te distrezi pe seama mea, ai? :)

Citat:

În prealabil postat de Danut7

Pen'ca nu e logic, de-aia. Ingerii, buni sau rai, nu au trupuri materiale si sex ca sa se imperecheze, da' poate stii tu altfel. Ideea de incubus si sucubus e rod al imaginatiei imunde a vrajitoarelor care... vezi la Culianu in Eros si Magie in Renastere.

ory 17.02.2010 14:54:58

Citat:

În prealabil postat de Danut7 (Post 213241)

...Wow !, asta-mi aduce aminte de poezia lui Eminescu ; " Inger si demon ", care, nu cred ca ar avea vre-o relevanta intr-o conversatie spirituala, ci mai degraba literara , sau, poate ca se intersecteaza la un moment dat si devine, mai degraba , o fictiune.

anaana71 17.02.2010 15:00:08

Citat:

În prealabil postat de florin-ionut (Post 213253)
te distrezi pe seama mea, ai? :)

:23::9: .

Danut7 17.02.2010 15:14:39

Citat:

În prealabil postat de Florin-Ionut (Post 213253)
Te distrezi pe seama mea, ai? :)

Pen'ca nu e logic, de-aia. Ingerii, buni sau rai, nu au trupuri materiale si sex ca sa se imperecheze, da' poate stii tu altfel. Ideea de incubus si sucubus e rod al imaginatiei imunde a vrajitoarelor care... vezi la Culianu in Eros si Magie in Renastere.

Credinta e logica?

Ai auzit expresia drac inpielitat?Se spune ca ingerii astia ar fi intrat in oameni ca sa poata sa se reproduca.

Sau poate ca ingerii au sex, sau au avut sex sau posibilitatea sa se reproduca cumva la un moment dat.Probabil ca si numarul ingerilor creste in ceruri cumva.

Ora este GMT +3. Ora este acum 22:51:57.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.