Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Rugaciuni (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=5048)
-   -   rugaciuni pentru ajutor la casatorie (dupa parintele ARGATU) (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=6985)

Iulita 10.01.2014 14:21:42

Citat:

În prealabil postat de cristiboss56 (Post 547187)
Pe dvs. v-a luminat mai mult decat pe unii dintre noi . . . !:106:

Ma iertati, eu nu l-am intrebat pe Pr Matei Vulcanescu, daca a postat scrisoarea de pe site-ul Sfintiei Sale, doar pentru mine.
Va iubesc, si va stimez!

cristiboss56 10.01.2014 14:21:56

Citat:

În prealabil postat de Iulita (Post 547188)
Asa este, un adevarat sfant avem printre noi, Sf Mc. Iulita si Sf. Mc. Chiric, care se sarbatoresc pe 15 iulie.

Stiu , stiu , dar aceia sunt cei adevarati !:1:
Iertati sfintia dvs. !

Annyta 10.01.2014 14:23:28

Bunul Dumnezeu v-a transmis cumva și să insistați să îi învățați pe cei din jur credința pe care o considerați dreaptă? Cineva chiar se interesa dacă aprindem lumânări nu știu când șamd...

Oare trebuie să avem față de cei din jur o grijă mai mare decât față de noi înșine? Poate că numiți asta iubire față de aproapele??

Vă dați seama că suntem responsabili pentru faptele și spusele noastre...

Eu am înțeles că Hristos ne cere să-l mărturisim în fața oamenilor....să fim gata de sacrificiu pentru această mărturisire...

Dar cum puteți fi așa de sigură că ați fost luminată de Dumnezeu și nu sunteți dvs în înșelare? Nu ar fi mai prudent să fiți mai moderată/ moderați în opinii?

cristiboss56 10.01.2014 14:26:15

Citat:

În prealabil postat de Iulita (Post 547189)
Va iubesc, si va stimez!

Dragoste fara stima nici nu exista !

Iulita 10.01.2014 14:27:06

Citat:

În prealabil postat de cristiboss56 (Post 547182)
fa
Ce bine Il cunoasteti pe Dumnezeu si pe cei din Sfantul Sinod ?
Un adevarat sfant avem printre noi , Sfanta Iulita !

Ce bine ar fi fost sa-L fi cunoscut pana la ora asta, pe Dumnezeu, ca n-as mai fi fost aici pe topic sa va contrazic pe dvs, sau pe altcineva, ci as fi cedat smerit si mi-as fi vazut de prostiile mele.
Va confirm iarasi, ca avem printre noi, Sf Mc Iulita si Sf Mc. Chiric, sarbatoriti pe 15 iulie.
Continui sa va stimez si sa va iubesc!

cristiboss56 10.01.2014 14:29:19

Citat:

În prealabil postat de Iulita (Post 547193)
Continui sa va stimez si sa va iubesc!

Continuati , continuati , dar cu prudenta . . . !:9:

Iulita 10.01.2014 14:33:54

Citat:

În prealabil postat de cristiboss56 (Post 547186)
Sa nu va auda sotia mea , va rooog !:9:

Atunci, imi sunteti drag!

Iulita 10.01.2014 14:36:51

Citat:

În prealabil postat de cristiboss56 (Post 547194)
Continuati , continuati , dar cu prudenta . . . !:9:

Dar, imi sunteti drag!
Rog sfintele dvs rugaciuni, chiar daca v-am cauzat vreo mahnire!

Iulita 10.01.2014 14:43:00

Citat:

În prealabil postat de Annyta (Post 547191)
Bunul Dumnezeu v-a transmis cumva și să insistați să îi învățați pe cei din jur credința pe care o considerați dreaptă? Cineva chiar se interesa dacă aprindem lumânări nu știu când șamd...

Oare trebuie să avem față de cei din jur o grijă mai mare decât față de noi înșine? Poate că numiți asta iubire față de aproapele??

Vă dați seama că suntem responsabili pentru faptele și spusele noastre...

Eu am înțeles că Hristos ne cere să-l mărturisim în fața oamenilor....să fim gata de sacrificiu pentru această mărturisire...

Dar cum puteți fi așa de sigură că ați fost luminată de Dumnezeu și nu sunteți dvs în înșelare? Nu ar fi mai prudent să fiți mai moderată/ moderați în opinii?

Ma iertati, nu stiu daca postarea dvs se refera la mine. Dar daca da, credeti-ma ca nu mai doresc sa ma contrazic si cu dvs, si sa va spun ca nu am afirmat niciodata ca, "am fost luminata de Dumnezeu". Cand afirmati ceva, dati si expresia originala din postarea mea, nu induceti si altora, parerea dvs eronata din ce am postat, ca fiind a mea.

cristiboss56 10.01.2014 14:47:46

Sfanta Iulita cea adevarata !

Citat:

În prealabil postat de Iulita (Post 547197)
Rog sfintele dvs rugaciuni

http://sfantulnicolaevelimirovici.fi...pg?w=210&h=300

Ora este GMT +3. Ora este acum 04:57:44.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.