Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Nunta (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=5022)
-   -   Tendinta (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=7160)

cristiboss56 25.09.2009 22:31:15

Citat:

În prealabil postat de coralina (Post 168674)
Adica maimuta care a stat la baza "noastra" a fost mai iscusita decat strabunii urangutanului si-ai maimutei capuccin si-a mai si beneficiat de circumstante favorabile (meteo, ambientale, etc)...?
Maimuta care a stat la baza rasei asiatice a avut, la randul ei, ochii oblici?

Vai Carolina , încărcam topicul cu oblicități ? Ne stă la dispoziție ! Ne va anunța data începerii cursurilor în curând . Să avem răbdare !
:106:

topcat 25.09.2009 22:31:28

Citat:

În prealabil postat de coralina (Post 168674)
Adica maimuta care a stat la baza "noastra" a fost mai iscusita decat strabunii urangutanului si-ai maimutei capuccin si-a mai si beneficiat de circumstante favorabile (meteo, ambientale, etc)...?
Maimuta care a stat la baza rasei asiatice a avut, la randul ei, ochii oblici?

Ti-am spus, nu e momentul sa explic acum teoria evolutiei. Ca o chestie, iti spun ca tocmai conditiile ambientale nefavorabile duc la evolutie.

topcat 25.09.2009 22:34:54

Citat:

În prealabil postat de cristiboss56 (Post 168677)
Vai Carolina , încărcam topicul cu oblicități ? Ne stă la dispoziție ! Ne va anunța data începerii cursurilor în curând . Să avem răbdare !
:106:

Am reusit sa te enervez si pe tine, nu?
:)
Imi cer scuze.
Ramasesem la sens. Eu ti-am spus sensul vietii, vazute de ateu: nici unul.
Imi spui si tu acum sensul lui Dzeu, ca al mintuirii asta e, nu, sa ne integram in Dzeu.

Antoni0 25.09.2009 22:43:39

Citat:

În prealabil postat de Antoni0 (Post 168675)

Poftim din nou!

cristiboss56 25.09.2009 22:43:49

Citat:

În prealabil postat de topcat (Post 168679)
Am reusit sa te enervez si pe tine, nu?
:)
Imi cer scuze.
Ramasesem la sens. Eu ti-am spus sensul vietii, vazute de ateu: nici unul.
Imi spui si tu acum sensul lui Dzeu, ca al mintuirii asta e, nu, sa ne integram in Dzeu.

Sincer, sincer, nu m-am enervat nici 1% . Chiar sunt extrem de calm. Sunt călit, trăiesc peste 12 ore pe zi lângă atei . O altă sinceritate , de nu ai nici un sens în viața asta, iertare e fără rost a discuta pe tema asta , ar fi exact cum aș vorbi la pereți sau canișului meu , de altfel foarte drăgălaș și simpatic. Toate bune ție !

topcat 25.09.2009 22:55:00

Citat:

În prealabil postat de cristiboss56 (Post 168685)
Sincer, sincer, nu m-am enervat nici 1% . Chiar sunt extrem de calm. Sunt călit, trăiesc peste 12 ore pe zi lângă atei . O altă sinceritate , de nu ai nici un sens în viața asta, iertare e fără rost a discuta pe tema asta , ar fi exact cum aș vorbi la pereți sau canișului meu , de altfel foarte drăgălaș și simpatic. Toate bune ție !

Daca iti spun ca sensul vietii mele este sa mor, e bine? Am un sens in viata? E ok? Daca nu stii care e sensul mortii sau al lui Dzeu, nu e totuna?

cristiboss56 25.09.2009 23:05:57

Citat:

În prealabil postat de topcat (Post 168690)
Daca iti spun ca sensul vietii mele este sa mor, e bine? Am un sens in viata? E ok? Daca nu stii care e sensul mortii sau al lui Dzeu, nu e totuna?

Cata logica evolutionista:49: ! sincer ma uimesti.

topcat 25.09.2009 23:09:12

Citat:

În prealabil postat de cristiboss56 (Post 168697)
Cata logica evolutionista:49: ! sincer ma uimesti.

E clar, am reusit sa te enervez si pe tine, ai inceput cu atacurile la persoana :)
Te las sa mai gindesti la raspuns.
Deocamdata nici tu, nici eu, nu stim scopul nostru final. Daca il stii, te-as ruga sa mi-l spui.

cristiboss56 25.09.2009 23:29:35

Citat:

În prealabil postat de topcat (Post 168698)
E clar, am reusit sa te enervez si pe tine, ai inceput cu atacurile la persoana :)
Te las sa mai gindesti la raspuns.
Deocamdata nici tu, nici eu, nu stim scopul nostru final. Daca il stii, te-as ruga sa mi-l spui.

Te obsedeaza chestia cu enervatul , vorbesc serios ! Ti-am spus odata sensul , iar colegii mei de pe forum si-au batut gura ( degetele )degeaba cu tine de atata amar de timp. Uiti de la mana pan la gura ! VISE FRUMOASE

flegmatic 25.09.2009 23:48:01

Sensul in viata e personal fiecaruia, nu exista niciunul general valabil pentru toata populatia. Si un ateu are sens in viata deoarece are vointa proprie pe care si-o exercita.

Ora este GMT +3. Ora este acum 09:16:52.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.