Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Generalitati (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=503)
-   -   Suntem crestini, intrebati-ne orice (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=8149)

Dumitru73 19.03.2010 11:32:10

Citat:

În prealabil postat de florin1966 (Post 225545)
lai citit pe marx?

Nu. De ce?

florin1966 19.03.2010 11:40:07

Citat:

În prealabil postat de Dumitru73 (Post 225543)
Dupa cum ai pus intrebarea, daca te uiti la creatie ... e normal sa te gandesti la un creator.
Dar daca te uiti la natura, daca o studiezi? Ce mai vezi?

cerurile spun slava lui dumnezeu si facerea mainilor lui o vesteste taria spune psalmistul DAVID de 2500 de ani . ca ateu materialist care sa nul fi citit pe marx nu esti un ateu autentic si care se respecta .oricat ai cercerta natura din orie punct vei ajunge totusi sa te intrebi daca poti sa faci o asemenea minunatie fara rost .ceea ce numesti natura este de fapt dumnezeu chiar daca nu vrei sa recunosti el exista indiferent daca esti de acord sau nu

florin1966 19.03.2010 11:44:33

Citat:

În prealabil postat de Dumitru73 (Post 225548)
Nu. De ce?

marx la batranete a scris in critca ratiunii pure " zadarnica zadarniciei totul este zadarnicie " si la copiat de fapt pe solomon din eccleziast sau intelepciunea lui solomon.citeste macar cartea intelepciunii din biblie si sar putea sa ti deschizi putin orizontul. adevarul nu se afla decat daca il cauti si acolo unde crezi ca nu are ce cauta .

cojanete 19.03.2010 11:54:55

Dumitru nu cred ca s-a declarat ateu am vazut chiar o postare a lui in care recomanda mirenilor sa se spovedeasca la proti mireni ceace sunt deacord cu el .ei cunoscind mai bine viata de zi cu zi a mirenilor .Parintele Arsenie Boca chir recomanda preotilor mireni s-ai inteleaga pe credinciosi.

Dimmu1 19.03.2010 11:56:39

Citat:

În prealabil postat de alexeev (Post 225525)
crestinul aduce argumente solide,

sa auzim :)

cojanete 19.03.2010 11:57:14

Dumitru nu cred ca s-a declarat ateu am vazut chiar o postare a lui in care recomanda mirenilor sa se spovedeasca la preoti mireni ceace sunt deacord cu el .ei cunoscind mai bine viata de zi cu zi a mirenilor .Parintele Arsenie Boca chir recomanda preotilor mireni s-ai inteleaga pe credinciosi.

florin1966 19.03.2010 11:57:38

Citat:

În prealabil postat de cojanete (Post 225566)
Dumitru nu cred ca s-a declarat ateu am vazut chiar o postare a lui in care recomanda mirenilor sa se spovedeasca la proti mireni ceace sunt deacord cu el .ei cunoscind mai bine viata de zi cu zi a mirenilor .Parintele Arsenie Boca chir recomanda preotilor mireni s-ai inteleaga pe credinciosi.

ai dreptate. dar nu se declara, poate ie rusine?

cojanete 19.03.2010 11:57:57

Dumitru nu cred ca s-a declarat ateu am vazut chiar o postare a lui in care recomanda mirenilor sa se spovedeasca la preoti mireni ceace sunt deacord cu el .ei cunoscind mai bine viata de zi cu zi a mirenilor .Parintele Arsenie Boca chiar recomanda preotilor mireni s-ai inteleaga pe credinciosi.

florinbrasov0 19.03.2010 12:06:11

Se gaseste si pe net despre "teoria designul inteligent" cum a fost numita. Dar degeaba ii spui unui om, care e convins de evolutie, ca de fapt celula e prea complexa pentru ca sa fi evoluat 'de la natura'., pentru ca din mandrie probabil sau alte cauze nu va crede. Dar sunt oameni care au fost atei dar apoi s-au intors catre Dumnezu.

Dumitru73 19.03.2010 12:07:14

Citat:

În prealabil postat de cojanete (Post 225566)

Multumesc pentru acest comentariu.
Nici odata nu m-am delclarat ateu si probabil ca nu o s-o fac niciodata.
Am mai spus ca sunt intr-o permanenta cautare.
Faptul ca astazi mi se pare putin probabil ca Dumnezeu sa existe nu inseamna ca maine nu voi crede cu tarie in El.
Nu sunt ateu. Sunt doar o persoana care cunoasca adevarul.
Dar nu pot fi convins cu argumente de genul "daca exista creatie trebuie sa existe si un creator".

Ora este GMT +3. Ora este acum 01:49:06.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.