![]() |
Din pacate se inalta ziduri si se pierd suflete.pacat.Lui Dumnezei nu i-ar placea asta.
|
Exista Adunarea nationala bisericeasca mai fratilor Dorin si Florin Ionut.
Nici aceia nu au putut sa faca nimic cu privire la acest proiect si cu atat mai putin putem sa facem noi. Putem sa ne rugam pentru PF Daniel,asta putem sa facem. |
Ei au fost contra acestui proiect?
Unde ai gasit aceasta informatie? Despre IPF Daniel toti aveam impresia ca este un bun gospodar. Insa daca tot ce s-a gospodarit acum va fi aruncat pe asa ceva.. Tot ce pot sa ma gandesc este ca poate s-au facut anumite presiuni ca BOR sa se implice in asa ceva, practic sa-si sape singura groapa, de parca n-ar fi fost de ajuns ce este acum in mass-media. Sa vezi ce campanie antiortodoxa si anticrestina va incepe o data cu demararea constructiei sau chiar inainte. Iar argumente de data asta le-am facut noi si pe buna dreptate.. |
Sa creasca mare!
E bine a zidi o biserica.
Se vor ruga multi in biserica asta. Sper doar sa nu devina un jug pt parohiile mai mici din tara. Adica tot pt credinciosi. Este si o mandrie si o ambitie a PF. Daca au altii, el ce-i mai slab? Cat despre pret... la cati bani cheltuie statul cu drumuri, masini pt guvernanti, blabla... ar putea asa... numai din maruntisul din portofel sa ne faca si noua o catedrala... Asa un dar pt un popor ortodox. Mi-e imi place sa cred ca noi romanii am construit mereu biserici mici, ca si alea de la tara mai ales cele de lemn, in care daca intinzi mana... ai impresia ca Il atingi pe Dumnezeu... (sau ma rog, L-ai prins de-un picior)... Acum vrem cupola la zeci de metri... Daca as fi fost intrebat, eu, gunoiul, i-as fi zis PF-ului sa faca mai bine vreo 10-20 de mini.bisericute cu vreo 5 preoti la fiecare... Va fi mandria (asta parca era trecuta la pacate, din cate imi aduc aminte) noastra a binecredinciosilor romani! Asa ca nu mai carcotiti! ...zis-a ciob de oala sparta... |
Citat:
Si nadajduiesc in Dumnezeu cel preamilos si preabun ca pentru rugaciunile preacuratei Maicii Sale si ale tuturor Sfintilor sai sa fiu si eu vindecat de aceasta groaznica boala sufleteasca. |
parerea mea
catedrala care sa fie repreyentativa pentru neamul nostru este bine sa fie pe moastele sfintlor de la AIUD ,in centrul tarii ,la distanta aproximativ egala de toti romanii.
|
Citat:
Stai sa inceapa constructia sa vezi ce adunare de fonduri o sa se puna in miscare.. 80 milioane de Euro pe an, 320 milioane RON, aproape 1 milion RON (10 mld ROL) pe zi..nu e o suma de gluma. Citat:
Citat:
Buget de austeritate. Si pe urma suntem intr-o Europa laica, ar fi culmea tupeului ca Statul Roman sa construiasca catedrale.. Citat:
Citat:
Vrei poate sa zici 10-20 catedrale mai.. normale, cu 400 milioane de Euro.. Citat:
Nu ca am mai fi ramas multi, din ce "aproape 90%" de pe hartie, se pare ca mai putin de 5% mai frecventeaza biserica. |
Citat:
|
Tare teama si mie ca acest proiect, indiferent de deznodamantul sau, va avea urmari negative pentru BOR....
Sumele imense de bani ce urmeaza a fi cheltuite in construirea acestui edificiu nu fac altceva decat sa dea apa la moara dusmanilor crestinismului. BOR ar trebui sa invete din greselile Bisericii Catolice din Occident unde acum sunt catedralele goale.... |
Citat:
|
Ora este GMT +3. Ora este acum 16:13:27. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.