![]() |
Citat:
|
Citat:
Citat:
Ce inseamna "multi" pentru tine? Citat:
Si ii intrebi de genul "faceti preotia pentru bani" si n-au nici o problema in a spune "da". Citat:
Cum am zis mai sus, daca nu-l publici, ai mintit - nu exista nici un astfel de studiu. |
Alin, se numeste metoda observatiei. Cea mai buna metoda de a afla ceva fara sa pui intrebari.
Studiul in sine, chestionarele aplicate, mai exact sunt din aria psihologiei. Ce notite am in plus fata de studiul in sine, care a fost prezentat, am obtinut prin simpla si banala metoda a observatiei. Exact metoda aia prin care poti afla multe din jurul tau, daca chiar vrei si ai o atentia distributiva buna. 1. Studiul nu-l public, pentru ca nu il am eu personal. Am notitele mele obtinute in plus, scrise intr-un caiet uitat de vreme. 2. Daca l-as publica, l-as publica in varianta finala pentru prezentare, care nu contine chiar tot. De varianta aia pot face rost, da nu va intereseaza un studiu facut de cineva care studiaza o stiinta in care majoritatea sunt atei (cum zicea cineva intr-un al thread). 3. Nu am de ce sa iti demonstrez tie ceva. Ma crezi, bine, nu ma crezi, iarasi bine. Nu ma afecteaza. Dar ai putea frumos si tu a folosesti metoda asta a observatiei in lumea din jurul tau, o lume ortodoxa pe care o crezi atat de buna si perfecta, sa-ti dai seama ca nu-i totul asa de alb cum ai tu impresia. E gri; mai inchis sau mai deschis, dar e GRI. Multi pentru mine poate inseamna putini pentru tine. Asa ca o dau inainte cu multi. Multi fata de cum ar fi normal, dar da, termenul de normal e un termen la fel e relativ ca si termenul meu de multi. Asa ca intelegi ce si cat vrei prin multi si prin normal. |
Citat:
|
Oameni buni, eu inteleg ca in privinta unor aspecte a dogmei ortodoxe colega "Corinusha"" greseste, insa totusi nu mi se pare normal cu aceste atacuri la persoana- de genul ca e ïgnoranta"" sau ca """nu citeste carti destule""! Cand spune o idee gresita este bine sa-i aratam de ce si unde greseste, insa fara a o jigni.
Pana la urma, majoritatea colegilor de forum fiind barbati, ar trebui fata de colegele de forum sa avem o atitudine mai cavalereasca. |
Domnule cavaler de ce nu treci la treabă?
|
Citat:
Oricum, nu va faceti probleme noi femeile invatam mai repede sa acceptam oamenii asa cum sunt. |
Citat:
dãruieste-mi ca sã-mi vãd greselile mele si sã nu osândesc pe fratele meu, cã binecuvântat esti în vecii vecilor. Amin. |
Ora este GMT +3. Ora este acum 12:58:46. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.