Doriana |
30.06.2010 10:52:51 |
Citat:
În prealabil postat de ai2
(Post 264867)
Perfectiunea de care vorbesti este doar o idee nascuta din ignoranta. Uita-te mai atent si ai sa vezi ca perfectiunea respectiva ascunde defecte grave.
|
Cand spun perfectiune ma refer la ochiul uman, de exemplu, mult prea perfect pentru a aparea din intamplare, sau la sistemul nervos caruia stiinta inca nu i-a dat de capat. Sau la legea gravitatiei care intotdeauna trage in jos fara sa evolueze . Ceea ce tu numesti defecte sunt efectele unor legi scrise de la intemeierea lumii : anume raul prin efectele pe care le produce trebuie sa se arate ca rau pentru a se separa total de bine pana la sfarsitul lumii acesteia si pentru a putea fi osandit.
Citat:
În prealabil postat de ai2
(Post 264867)
Daca D-zeu nu exista si tu crezi, pierzi foarte multe. Cel mai important mi se pare faptul ca iti ratezi singura viata. Tu esti multumita sa crezi intr-un astfel de argument care este gresit? Cum adica nu pierzi nimic? Poate n-ar fi rau sa te uiti putin la capitolul nunti de pe acest forum sa vezi cate pierd altii
|
:)) Da` ce te face pe matale sa crezi ca m-ar atrage ce crezi matale ca ma atrage? Am trait si eu cum traiesti dumneata, dar nu am gasit satisfactie in nimic din ceea ce oferea lumea. Aveam sentimentul acut ca totul este un non-sens si nu merita sa traiesti pentru asta...pana cand L-am gasit pe Dumnezeu si mi-am gasit sensul in viata. Acum am o viziune, stiu ce trebuie sa fac cu viata mea si ma "distrez" schimband lucruri pe care omul fara Dumnezeu nu le poate schimba. Imi organizez singura viata, fara sa ma las dusa de valurile care ii duc pe altii incotro nu vor. Sunt libera si pot face ceea ce hotarasc sa fac, fara sa dau neputincioasa din umeri cand am o problema. Traiesc cu adevarat...
|