![]() |
Citat:
Poti incepe de aici: http://en.wikipedia.org/wiki/Acid-base_homeostasis Si mai ales asta, ca vad ca esti fan unei alte teorii pseudo-stintifice: http://en.wikipedia.org/wiki/Alkaline_diet |
Citat:
Ca respectivul n-a lipsit mult sa dea coltzul de la "infensiva" boala "a copilariei" pe care "dr." Todea Gross ne indeamna sa o dam la copii fara ezitare. Citat:
Bazat pe ce studiu mai exact? Folclor? Poti avea un sistem imunitar incapabil sa faca fatza bacterii si in consecinta sa dezvolte boala, si fara sa te incadrezi neaparat in categoriile de mai sus. |
Citat:
|
Da vaccinarea adus la supravietuirea multor oameni. Este necesara, dar sa nu se exagereze.
Trebuie ca fiecare tara sa aibe propriul institut care sa produca vaccinurile. Asa ar avea si oamenii incredere. Acum in cine sa avem incredere. Nu mai poti avea in nimeni si nimic. Technica nu poate fii scumpa, este veche si cunoscuta. |
Citat:
|
La noi este o utopie.
Am avut un astfel de Institut si a fost distrus (la comanda?) desi primise si fonduri pentru re-tehnologizare. Nu stiu sa fi raspuns cineva penal pentru crima asta. |
Citat:
Citat:
Citat:
Fara globalizare, n-ai avea acces la sursele alea exotice de proteine. Greu de spus ca e un regim "natural" din moment ce nu prea cresc in zona in care esti. Citat:
Pe urma, mai vezi tu.. Citat:
Citat:
|
Citat:
In plus, esti nerealist, vorbind despre "tratarea cu seriozitate", care in realitate e o chestiune statistica si din pacate, oriunde in lumea asta, chiar si in tari dezvoltate, nu totdeauna cu date fericite, pentru ca exista mai mereu pe undeva un factor X in calea scenariului cel mai fericit - scenariu care presupune prevenirea complicatiilor, ori nu toate sunt complicatii ci consecinte directe ale bolilor astea "inofensive". Revin la mentiunea de pe cateva pagini mai devreme, orice antivaccinist trebuie sa incerce sa ajunga la faza la care sa constientizeze ca boala (chiar si in cele mai fericite cazuri) face mai multe ravagii decat vaccinul. Desigur, o sa-i fie cam dificil, pentru ca presupune o analiza la rece, ori de cele mai multe ori a fost educat sa gandeasca emotiv-subiectiv iar in acest sens, nu are cunostinte despre epidemii si ce inseamna ele practic, nu in varianta scenariului cel mai fericit. |
Eu am în familie, printre veri, bărbați care au rămas cu sechele de pe urma poliomielitei din copilărie. Am și doi prieteni, șahiști, cu aceeași afecțiune.
Nu am auzit pe niciunul să țină vreun discurs împotriva vaccinurilor. Le e și greu, dealtfel, după o viață între cârje, cărucioare, ironii ale semenilor, divorțuri și/sau singurătate etc.... |
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
Citat:
Să dau un exemplu concret. Pentru a mă feri de răceli/gripe nu iau vaccinul, ci mănânc cătină cu miere, beau borș etc...Am testat pe propia piele și am ajuns la concluzia că e mult mai eficient decât un vaccin antigripal. Citat:
|
Citat:
|
Spuneti nu vaccinurilor
Aici poate ar fi mai bine a se exprima un cadru medical. Din cate stiu, si inainte de 1990 se practica vaccinarea (doar toti care am fost copii atunci cu siguranta ne amintim de vaccinurile din scoala!), si este necesara, pentru prevenirea unor boli si marirea imunitatii!
Pe de alta parte, astazi productia si comercializarea vaccinurilor a devenit o afacere, iar interesul este in primul rand de a se obtine profit financiar cu orice pret si mai putin de a avea grija de sanatatea omului! Subscriu la ideea ca fiecare tara sa aiba un institut de producere a vaccinurilor, care sa fie sub controlul statului, fiind vorba de o chestiune de siguranta nationala. Romania a avut un asemenea institut, dar cei care conduc astazi Romania nu i-au dat importanta cuvenita, la fel ca si la multe alte institutii care in orice stat ce se preocupa realmente de viitorul sau sunt tratate cu maxima responsabilitate! |
Citat:
|
Citat:
budist nu eram, sanatos mancam in comparatie cu orasul(da, stiu, de ce ne lasa Dumnezeu sa ne imbolnavim e poveste lunga si daca e sa analizam, a fost mai bine asa spiritual, dar nici de epidemii si atati copii morti nu pareau chiar atat de vinovati badea Ion si nevasta lui, Maria). |
Si eu sunt impotriva unor vaccinuri (exp: antigripale , care mi se par inutile)... dar nu pot sa spun ca sunt impotriva celor care previn epidemiile si bolile grave.
De exemplu, anul trecut in unele scoli si licee din Constanta , au fost cateva focare de tuberculoza. Va dati seama ce ar fi fost daca elevii nu ar fi fost vaccinati antiTBC? Ar fi fost o epidemie... (iar tuberculoza nu este o boala usoara, din cate stiu perioada de internare este de o luna sau doua) |
de fapt, o intrebare mai simpla
un mancator de vegetale, radacinoase, borsuri si altele, credincios in felul lui simplu, se duce la medic sa se vaccineze, ca o masura de preventie, e ok biologico-teologic, sau e tradare anti-divina? |
Citat:
* Vaccinul nu iti ofera imunitate 100%. Stiti ca daca faceti bolile copilariei vei fi imun toata viata la ele, iar mama va transmite aceasta imunitate copiilor ei. Nu se poate spune acelasi lucru despre cei vaccinati. Cand eram eu mica bolile copilariei erau ceva normal. * Eu sunt absolut 100% impotriva vaccinului Gardasil, cel impotriva HPV. |
Citat:
Daca te intereseaza cu adevarat, poti incepe prin a citi macar sectiunea wikipedia despre TBC si vaccinarea anti-TBC. Citat:
Eu n-am (momentan) date despre inceputul vaccinarii TBC in Romania, dar daca ai tu o sursa de incredere chiar sunt curios. Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Sursa? Citat:
Normalitate curata, ce sa mai !? Citat:
|
Citat:
Stii tu, ca in povestea cu elefantul cu ochi rosii care se ascunde in cires. Pai cine poate spune ca este fara pacat? Nimeni. Cine poate spune ca are o alimentatie 100% corecta (imposibil de definit notiunea asta de altfel). Nimeni. Deci, daca sunt bolnavi, oricum nu pot demonstra ca sunt sfinti si maninca corect, deci teoria ta trebuie sa fie corecta. Ce sa mai, stralucitoare logica.. Citat:
Afirmatie care tradeaza ignoranta atat fata de realitatea teologica cat si cea medicala, sociala. Mai da o raita prin Noul Testament macar sa vezi ca mai sunt si alte motive ale bolii. Si prin medicina, poate ai auzit de genetica si boli genetice sau cu transmisie genetica, etc. - e drept, ca sa-ti simplifici viata si gandirea, poti spune ca nu crezi in asa ceva, dar ..gravitatia exista si fara sa crezi tu personal in legea lui Newton. |
Citat:
Ce inseamna "mai mult"? Care e atitudinea corecta? Sa astepti sa te imbolnavesti si pe urma sa-ti spui ca Dumnezeu alege? Pai daca Dumnezeu alege, de ce fugi cu copilul la spital, la seringa, daca se imbolnaveste? Citat:
Faptul ca tu nu o pricepe pe a doua, nu inseamna ca nu exista, nu functioneaza, etc. Citat:
In primul rand nu doar virusii sunt problema, mai sunt bacterii si mai sunt si toxine. Ei bine, afirmatia de mai sus vine fara doar si poate din ignoranta (nu doar medicala) a unei persoane care nu s-a confruntat personal cu o boala majora. Cand ai sa ai o boala care omora peste 90% din cei care o contacteaza iar tu ai sa scapi cu viata doar datorita minunatului tau sistem imuntari, bine hranit si curatat de pacat, atunci ai sa fii dovada vie ca teoria functioneaza. Realitatea, pana una alta, ca oameni nevoitori, asceti, etc. mor de cele mai surprinzatoare boli iar altii care sunt bolnavi, in ciuda schimbarii regimului de viata, a vietii spirituale care o duc, a rugaciunilor, pelerinajelor, etc. ajung tot la mila doctorilor sau in mormant. Citat:
Dar cum spuneam, experienta ta in domeniul asta nu trece de o raceala, pe care majoritatea oamenilor o depasesc si fara sa manince catina si bors sau sa treaca pe la biserica. |
AlinB ,faci o publicitate desantata vaccinurilor
Vaccinurile de azi nu mai sunt ca cele de acum 10 ani ,cand erau mult mai putin agresive si se faceau separat Ti-am spus nu sunt impotriva antipolio sau dtp ,facute separat Antirujeolic nu am auzit sa moara vreun copil de rujeola daca este tratat corect si sta in repaus Eu nu sunt impotriva vaccinurilor din motive religioase ci ,precum s-a scris mai sus ,aceste vaccinuri contin metale grele ,foarte periculoase. Se fac mai multe odata ,sunt mult mai agresive. Ma gandesc cu groaza ca nepotii mei ar putea fi obligati sa faca aceste vaccinuri ,deci e cu totul altceva Lucrezi cumva in mediul faramaceutic ,distributie ,ceva? |
Zilele trecute in Romania, un om a murit de tetanos, fiindca NU a fost vaccinat din cauza ca in spital nu se mai gasea ser anti-tetanic.
Omul se taiase si avea nevoie sa fie vaccinat. Nu a fost vaccinat si a murit. Chestia asta spune tot. Sa vad eu care dintre anti-vaccinisti nu-si va duce propriul copil taiat si mudarit cu pamant sau rugina sa-l vaccineze impotriva tetanosului. Sa vad cine este atat de IRESPONSABIL incat sa nu-si duca propriul copil muscat de un caine la spital ca sa i se faca serul anti-rabic impotriva turbarii. Eu NU lucrez in domeniul farmaceutic, dar sunt medic. Si sunt de-a dreptul oripilat cand vad ca unii lupta NU impotriva vaccinurilor, ci impotriva bunului-simt. Ca la filozofie suntem buni, dar cand vine vorba de realitatea concreta nimeni nu ne intrece in ipocrizie. Scuzati-ma, nu vreau sa acuz pe nimeni, dar a vorbi in necunostinta de cauza inseamna nimic altceva decat lipsa de smerenie. |
Citat:
De ce au aparut Pentaxim si Infanrix Hexa ,vaccinuri agresive si cu efecte secundare nebanuit de rele ? Aceste vaccinuri nici macar nu se fabrica la noi in tara. |
Citat:
|
Citat:
Deocamdata, cred ca din ce am scris, in 90% am punctat ignoranta medicala si logica stramba a anti-vaccinistilor. Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Dar antivaccinismul se pare ca s-a nascut si a evoluat, inclusiv a fost importat la noi de medii religioase cu o inclinatie particulara spre un soi de fanatism + altele. Citat:
Si totusi se poate consuma. Consumul unei singure banane genereaza o radiere de 0,1 microsverti. Si poti sa maninci si 10kg, si cu siguranta n-ai sa faci cancer din asta. Ceea ce lipseste din cultura ta medicala, este conceptul de "dozaj". O data ce ai sa-l adopti, poate ai sa incepi sa cauti studii medicale care sa dovedeasca ca "metalel grele foarte periculoase" din vaccinuri sunt in doze capabile sa afecteze negativ organismul. Si inca ceva, "metalele grele" sunt unul singur: mercurul. Citat:
Citat:
Capacitatea ta de intelegere nu poate trece de un astfel de "argument"? |
Citat:
”Sănătos” mâncai din punctul tău de vedere. |
Doamna, orice medicament poate avea si are efecte secundare. Pana si banala aspirina.
Insa in medicina, ca in orice intreprindere pur umana, medicul NU are puteri absolute. In medicina se raporteaza intotdeauna posibilele efecte adverse la beneficii. Constatarea simpla este ca beneficiile sunt mult mai mari decat efectele adverse. Sa va dau un exemplu. In trecut, poliomielita facea ravagii de nedescris. Mii de copii ramaneau mutilati si paralizati pe viata in urma acestei boli grave. Astazi, in urma vaccinului, doar un copil la 1 milion se mai imbolnaveste de poliomielita. Da, vaccinul poate avea efecte adverse. Unii se pot imbolnavi de pe urma lui. Insa 1 caz la 1 milion este MULT MAI PUTIN decat ce se petrecea inainte de introducerea vaccinului, cand mult mai multi copii se imbolnaveau de poliomielita. Eu de exemplu mi-am facut vaccinul anti hepatita B, fiindca lucrez cu sange si ma pot infecta. Va pot asigura ca mi-a fost de un real folos. Stiu ca nu confera protectie de suta la suta. Stiu ca poate avea efecte adverse. Dar va asigur ca beneficiile sunt mult mai mari decat relele. Nu suntem dumnezei. Medicina e umana, deci e limitata. Dar ca este folositoare, e dincolo de orice indoiala. |
Citat:
|
Citat:
Citat:
Citat:
|
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
In orice caz, nu te grabi cu replica pana nu repari defectiunea "modul general" de care vorbeam mai sus. Si desigur, si nitica documentare prealabila in materie de genetica nu ar strica. |
Citat:
|
Citat:
Nu e usor sa suporti povara unui copil handicapat. Nu am facut gripa de 14 ani si nu am facut niciodata vaccin antigripal Vaccinurile ar fi trebuit sa ramana in forma veche ,acum se face un vaccin cu mai multi virusi si efectele sunt mult mai rele. Aspirina poate sa faca rau , dar odata observate efectele adverse se poate sista tratamentul Pe cand la vaccinul odata facut nu mai ai ce face . |
Citat:
|
Autismul nu se face de la vaccinuri.
Astea sunt baliverne. |
Din pacate cunosc multi oameni care refuza sa-si vaccineze copiii fiindca se iau dupa baliverne si prostii.
Riscul mare este ca atunci cand numarul de copii nevaccinati va creste suficient, sa ne confruntam din nou cu mari epidemii de poliomielita, difterie etc. Atunci sa te tii. |
Citat:
Atunci cand copii or sa le ajunga asa http://media.historyofvaccines.org/i...000265_540.jpg atunci sa-i vezi atunci alergand dupa vaccinare si binenteles ca in orice situatie de criza, s-ar putea sa nu o obtina asa repede si sa vezi lamentandu-se ca Statul conspira sa le omoare copiii, lasandu-i fara vaccin. |
Citat:
http://www.youtube.com/watch?v=Dtvc73-kAF0 |
Ora este GMT +3. Ora este acum 00:40:55. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.