Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Generalitati (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=503)
-   -   Referendum national pentru demiterea parlamentului anticonstitutional si ilegitim (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=15183)

AlinB 12.07.2012 14:16:10

Citat:

În prealabil postat de Mihnea Dragomir (Post 458196)
Da, am observat același lucru. Mulți băsescieni au ieșit la iveală în ultima vreme. Am cam pierdut eu contactul cu viața politică, din păcate (sau: din fericire ?), de aceea o chestie importantă îmi scapă: băsescienii care, acum, îi acuză pe uslași de lovitură de stat, ce anume spun ei că ar fi neconstituțional în suspendarea asta care agită pe oameni așa de mult ?

Nu-l inghit pe Basescu.

Dar PSD -ul nici atat, iar prin ultimele manevre arata ca au intentia sa duca nesimtirea PDL -ista pe noi culmi.

Pune mana pe presa online si documenteaza-te.

Nu ca toata politica n-ar fi o mizerie, dar USL -istii astia sunt crema mizeriei.

Daca erau destepti asteptau macar pana in toamna dar cred ca li s-au urcat localele la cap.

vsovivi 12.07.2012 14:26:31

Citat:

În prealabil postat de Mihnea Dragomir (Post 458206)
De asta nu îmi amintesc. Îmi amintesc, în schimb, că Băsescu l-a impus pe Tăriceanu ca prim ministru contrar votului popular. Exista o neclaritate în Constituție. PNL-iștii erau, pe atunci, aliați cu băsescienii într-o coaliție portocalie. Dar partidul care, singur, a obținut cele mai multe voturi a fost PSD-ul. Altfel spus, PSD-ul câștigase alegerile, dar cu majoritate relativă. Ei bine, în loc să desemneze în primă instanță un prim ministru de la PSD care să încerce să formeze guvernul, Băse l-a desemnat pe Tăriceanu. La vremea respectivă, mi s-a părut forțare a Constituției. Față de această Constituție, eu oricum nu nutresc prea mult respect. Dar cei care jură pe ea ar trebui să o respecte, iar șeful statului în primul rând.

De altfel, m-am obișnuit ca liberalii să conducă țara noastră cu 10 la sută din voturi, dar asta e altă poveste. Una, se pare, mereu actuală.

Îți amintești prost și manipulator,

Alianța DA era politică, deci era socotită un singur partid, iar alianța BA era electorală, astfel că era PSD + PC, și la scaune parlamentare alianța DA avea mai multe apoi PSD... deci Băsescu deși nu era obligat a desemnat de la cei cu cele mai multe scaune parlamentare conform cu statutul alianței DA întocmit mai înainte de alegeri, deci poporul era în cunoștință de cauză.

Acuma USL este alianță politică, dar nu este de drept politică ci este o alianță totalitară căci stânga e unită cu dreapta deci acoperă ei singuri tot spectrul politic, dar hai să zicem că ar fi un singur partid deși ei separat își fac jocurile și socotelile, însă dacă nu fac peste 50%+1 președintele care va fi nu e obligat de Constituție să desmneze primministru de la ei și Băsescu a și declarat că dacă nu va fi demis nu-l va mai desemna pe Ponta și chiar dacă fac peste 50%+1 președintele nu e obligat să desemneze pe cei propuși ci poate desemna pe oricine de la partidul care a câștigat alegerile cu peste 50%+1! Astfel că Ponta sa lins pe bot de scaun de premier și dacă vrea să mai ajungă premier vor trebui să fure copios la referendum, să bage 1-2-3-4 milioane de voturi cu jos Băsescu!

Astfel că PSD-ul nu a avut mai multe scaune decât voturi împreună cu PC dar după împărțirea scaunelor, ierarhia parlamentară a fost alianța DA și apoi PSD...

Deci te rog nu mai dezinforma încercând să-l scoți pe Băsescu mincinos sau nedrept prin jonglerii la adresa uitucilor, că precis te-or crede toți uitucii și cei ce vor cu dinadinsul să uite din partizanat politic murdar și pătimaș, pe bază de superstiții de pariori, că cică vor fi și ei stăpâni împreună cu ăia mai mulți... ce dacă-s mai răi!

Iar țara a fost și este condusă de 66 de ani de comuniști și în ultimii 22 de mafia isărescu-iliescu-CCR. Așa că nu-ți fă iluzii că au condus vreodată liberalii vânduți acuma de papagalul interimar lui iliescu, stăpânul inelului.

iuliu46 12.07.2012 14:27:36

Citat:

În prealabil postat de Mihnea Dragomir (Post 458206)
De asta nu îmi amintesc. Îmi amintesc, în schimb, că Băsescu l-a impus pe Tăriceanu ca prim ministru contrar votului popular. Exista o neclaritate în Constituție. PNL-iștii erau, pe atunci, aliați cu băsescienii într-o coaliție portocalie. Dar partidul care, singur, a obținut cele mai multe voturi a fost PSD-ul. Altfel spus, PSD-ul câștigase alegerile, dar cu majoritate relativă. Ei bine, în loc să desemneze în primă instanță un prim ministru de la PSD care să încerce să formeze guvernul, Băse l-a desemnat pe Tăriceanu. La vremea respectivă, mi s-a părut forțare a Constituției. Față de această Constituție, eu oricum nu nutresc prea mult respect. Dar cei care jură pe ea ar trebui să o respecte, iar șeful statului în primul rând.

De altfel, m-am obișnuit ca liberalii să conducă țara noastră cu 10 la sută din voturi, dar asta e altă poveste. Una, se pare, mereu actuală.

Asa este, in 2004 alianta PSD + PUR (actualul PC ) castigase alegerile. Dar sa zicem ca atunci a avut un sens desemnarea lui Tariceanu petru ca se schimbase regimul.
In timpul guvernarii Tariceanu au fost suspendati mai multi ministri, cel mai flagrant abuz savarsindu-se in cazul lui Theodor Atanasiu care a fost suspendat in urma unei plangeri la parchet care a fost solutionata la cateva zile dupa ce a expirat termenul pana la care acesta putea reveni in functie.

Mihnea Dragomir 12.07.2012 14:27:45

În "1984" nu mai există decât trei state. Eurasia, Estasia și încă unul, al cărui nume imaginar nu mi-l amintesc. Să-i spunem Amafrica. Ei bine, există mereu o alianță de două state contra celui de al treilea. Numai că alianțele se schimbă. Adică cele două care erau aliate se desfac și unul dintre ele intră într-o nouă alinață, cu al treilea.

Până aici, e vorba de dinamica vieții dintotdeauna. Da, dar ce e specific abia acum urmează. Nu numai că se face o nouă alianță, dar oricare amintire a celei vechi este ștearsă. Fiecare parte vede în cealaltă un teribil inamic, oamenii uitând că inamicul de azi era aliatul de ieri. Și în această privință, ca și în altele ("Ministerul Adevărului" care se ocupa cu manipularea, "Ministerul Iubirii" care se ocupa cu supravegherea, "Nouvorba" în care gradele de comparație sunt standardizate în clișee de limbaj de tot hazul), "1984" îmi pare o carte scrisă nu de un romancier, ci de un profet contemporan.

Astfel încât mă întreb: au uitat oamenii că băsescienii și cu tăricenii de ieri, criniștii de azi se pupau în public ?
Au uitat oamenii că Băse este inventatorul formulei "soluția imorală" despre partidulețul, ieri dușman, cu care azi s-a aliat PDL-ul ?

DragosP 12.07.2012 14:32:38

Nu, n-au uitat. S-au "reevealuat" într ei, atâta tot!

vsovivi 12.07.2012 14:57:43

Dna

Uite soluția:

DNA să se dividă în două: DNA puterea și DNA opoziția, astfel că fiecare DNA să aibă șefii și procurorii puși de ei, astfel că se vor întrece prin urmărirea și băgarea la prânaie a celor vizați. Dar la noi nu va ține căci puterea USLașă va pune mâna și pe DNAul opoziției astfel că formal vor fi două însă în realitate și DNA puterea și DNA opoziția vor fi conduse de USLași.

Deci ideea deși e foarte bună, la noi se va strica și va puții până în America și în China.

Iar justiția să fie a poporului astfel că judecătorul doar să conducă ședințele de judecată în timp ce jurații desemnați jumătate ai puterii și jumătate ai opoziției vor hotărâ vina și pedeapsa.

La fel și aici se vor găsi trădători ca să-i scape pe rechini și să-i înfunde din greu pe sardinele amărâte, așa că la noi nu merge absolut nimic, și asta de 66 de ani de când ne-am lepădat de Dumnezeu, pe ici pe colo, prin punctele esențiale.

Trăiască însă voievodul de Alba Iulia, regele Mihail și poporul român creștin suveran!.. că poate ne revenim.

Adriana Cluj 12.07.2012 15:00:17

Citat:

În prealabil postat de kikyo_ea (Post 458188)
Devine din ce in ce mai amuzant. Aproape ca nu ma mai enerveaza. Au dat-o in penibil... Ce dragut era base aseara cu baietelul acela in brate... Cat de grijuliu... O regie extraordinara. De unde ii injura pe jurnalisti acum le da piersicute si apica.
Unde e comunismul acum? Asa era si inainte. Cand venea "regele" trebuia intampinat cu flori, copilasi, alea alea... Acum tot asa... Numai ca atunci regia era facuta de altii. Acum este facuta de el insusi.
Este incredibil cat de parsiv poate fi acest om.

Nu, devine dezgustator...e mult mai dezgustator decat atunci cand altoia un copil cu dosul palmei, sau injura reporterii......sa ramana el insusi ca nu-l prinde bine masca asta...

stefan florin 12.07.2012 16:05:53

Citat:

În prealabil postat de antoniap (Post 458174)
Dumnezeu sa oranduiasca asa cum este mai bine pentru poporul roman. Nu orgoliile noastre sunt importante, ci faptul ca vom fi condusi sau nu de oameni bine intentionati, patrioti, buni crestini...

foarte frumos spus

stefan florin 12.07.2012 16:15:32

Citat:

În prealabil postat de kikyo_ea (Post 458188)
Devine din ce in ce mai amuzant. Aproape ca nu ma mai enerveaza. Au dat-o in penibil... Ce dragut era base aseara cu baietelul acela in brate... Cat de grijuliu... O regie extraordinara. De unde ii injura pe jurnalisti acum le da piersicute si apica.
Unde e comunismul acum? Asa era si inainte. Cand venea "regele" trebuia intampinat cu flori, copilasi, alea alea... Acum tot asa... Numai ca atunci regia era facuta de altii. Acum este facuta de el insusi.
Este incredibil cat de parsiv poate fi acest om.

si Nastase al vostru nu e la fel?

AlinB 12.07.2012 16:38:12

Citat:

În prealabil postat de vsovivi (Post 458215)
Uite soluția:
DNA să se dividă în două: DNA puterea și DNA opoziția, astfel că fiecare DNA să aibă șefii și procurorii puși de ei, astfel că se vor întrece prin urmărirea și băgarea la prânaie a celor vizați. Dar la noi nu va ține căci puterea USLașă va pune mâna și pe DNAul opoziției astfel că formal vor fi două însă în realitate și DNA puterea și DNA opoziția vor fi conduse de USLași.

Bun rezumat al situatiei.

De un soi de dictatura nu se poate scapa cu alt soi de dictatura, raul care inlocuieste un alt rau va deveni mai rau decat cel pe care l-a inlocuit.

Macar atat am fi putut invata si noi de la lovitura de stat din '89 incoace.

kikyo_ea 12.07.2012 17:02:47

Citat:

În prealabil postat de stefan florin (Post 458238)
si Nastase al vostru nu e la fel?

Nu e al meu. Macar n.a fost asa penibil. Nu exista grad de comparatie intre cele doua peraonaje. Nastase are alta viata. Are copii educati are o altfel de prezenta "scenica". Pe cand base are la usa doua pitzipoance "educate" in spirit basist. Cum poti compara o familie cu alta? Mai deschide si tu ochii sa vezi si cum se comporta omul pe care il sustii cu atata ravna. Nu sunt pro usl dar n.am de unde alege. Categoric insa sunt contra base. :)

stefan florin 12.07.2012 17:33:46

Citat:

În prealabil postat de kikyo_ea (Post 458249)
Nu e al meu. Macar n.a fost asa penibil. Nu exista grad de comparatie intre cele doua peraonaje. Nastase are alta viata. Are copii educati are o altfel de prezenta "scenica". Pe cand base are la usa doua pitzipoance "educate" in spirit basist. Cum poti compara o familie cu alta? Mai deschide si tu ochii sa vezi si cum se comporta omul pe care il sustii cu atata ravna. Nu sunt pro usl dar n.am de unde alege. Categoric insa sunt contra base. :)

n-a fost penibil Nastase? Tu pe ce lume traiesti? Cu acel "suicid" cum a fost Bombonel? Nu esti pro USL dar il ridici in slavi, iar cu afirmatia "n-am de unde alege" nu tine. Chiar ai de unde alege insa tu te-ai decis deja: USL

Adriana Cluj 12.07.2012 17:45:39

Citat:

În prealabil postat de stefan florin (Post 458251)
Chiar ai de unde alege insa tu te-ai decis deja: USL

pe cine Florine? te-am mai intrebat, cu cateva pagini in urma, ai dat un raspuns, acuma ne spui altceva..
pe cine? eu chiar as vrea sa stiu

AlinB 12.07.2012 21:44:21

Sa zicem ca un om este intr-o padure, si esti urmarit de 2 lupi.

La un moment dat este incoltit, intr-un spatiu stramt, si nu mai poate scapa.

Si totusi, un miracol se intampla - lupii se iau la bataie.

Cel care pare mai slab si mai pirpiriu, pare sa piarda.

Ce face omul?

Daca e un prost, tzipa, se roaga, poate chiar intervine in lupta sa ajute pe un lup sa castige. Care - nu conteaza, ca i se face mila de ala mai slab, ca ala are blana mai stralucitoare, ca celalalt daca o sa castige musca mai tare..

Daca e un om inteligent, stie ca indiferent de care lupi va castiga, el va fi mancat.
Dar ca atat timp cat lupii se bat intre ei, nu-l maninca pe el.
Si va avea grija ca lupii sa se bata in continuare iar cel care pare mai slab sa nu piarda.
Ca atunci cand va pierde, vine randul lui.

Desigur, politica nu trebuia sa fie asta, dar din pacate asta este.
Si fiecare face ce si cat il duce capul iar la noi din pacate, mintea trece prin stomac.
Si macar daca stomacul s-ar pricepe la calcule pe termen lung, dar are si memorie si viziune scurta.

iuliu46 12.07.2012 22:04:08

Citat:

În prealabil postat de AlinB (Post 458271)
Sa zicem ca un om este intr-o padure, si esti urmarit de 2 lupi.

La un moment dat este incoltit, intr-un spatiu stramt, si nu mai poate scapa.

Si totusi, un miracol se intampla - lupii se iau la bataie.

Cel care pare mai slab si mai pirpiriu, pare sa piarda.

Ce face omul?

Daca e un prost, tzipa, se roaga, poate chiar intervine in lupta sa ajute pe un lup sa castige. Care - nu conteaza, ca i se face mila de ala mai slab, ca ala are blana mai stralucitoare, ca celalalt daca o sa castige musca mai tare..

Daca e un om inteligent, stie ca indiferent de care lupi va castiga, el va fi mancat.
Dar ca atat timp cat lupii se bat intre ei, nu-l maninca pe el.
Si va avea grija ca lupii sa se bata in continuare iar cel care pare mai slab sa nu piarda.
Ca atunci cand va pierde, vine randul lui.

Desigur, politica nu trebuia sa fie asta, dar din pacate asta este.
Si fiecare face ce si cat il duce capul iar la noi din pacate, mintea trece prin stomac.
Si macar daca stomacul s-ar pricepe la calcule pe termen lung, dar are si memorie si viziune scurta.

Lupii se bat intre ei la alegeri.Acum este vorba despre un singur lup. Ceea ce spui tu este sa-l las sa scape pentru ca o sa ma fereasca de ceilalti lupi. Gresit. Daca-l las sa scape ma mananca, asa cum m-a mancat in ultimii 3 ani in care a facut ce-a vrut. Asa ca eu ii dau una in cap dupa care o sa am grija si de lupii ceilalti. Vorba lui Arsenie Papacioc, prima data am grija de inamicul care e cel mai aproape de mine si pe care-l pot invinge.

Adriana Cluj 12.07.2012 22:07:04

Citat:

În prealabil postat de iuliu46 (Post 458279)
Lupii se bat intre ei la alegeri.Acum este vorba despre un singur lup. Ceea ce spui tu este sa-l las sa scape pentru ca o sa ma fereasca de ceilalti lupi. Gresit. Daca-l las sa scape ma mananca, asa cum m-a mancat in ultimii 3 ani in care a facut ce-a vrut. Asa ca eu ii dau una in cap dupa care o sa am grija si de lupii ceilalti. Vorba lui Arsenie Papacioc, prima data am grija de inamicul care e cel mai aproape de mine si pe care-l pot invinge.

8 ani, Iuliu, 8 ani!!!!

iuliu46 12.07.2012 22:09:15

Citat:

În prealabil postat de Adriana Cluj (Post 458281)
8 ani, Iuliu, 8 ani!!!!

Eu vorbesc de ultimii 3 in care a avut toata puterea. Ma dezgusta propaganda basista si interesul asta subit pentru lege si statul de drept. Cautati pe internet interviul lui Becali de pe RTV din seara asta, e foarte bun, Becali in simplitatea lui judeca mult mai bine decat orice intelectualist basist.

AlinB 12.07.2012 22:11:40

Citat:

În prealabil postat de iuliu46 (Post 458279)

Cum ziceam si mai inainte, daca ar fi asteptat pana la alegeri probabil ar fi avut mai multa legitimitate si poate castig de cauza.
Dar incepand batalia acum si mai ales prin unul ca Ponta Copiatorul, au sanse mari sa piarda.

Acum, raspunsul tau imi arata ca mai este o categorie in afara de cele doua, "the machoman" care desi are muschi cat paiul si tot ce face este sa faca galerie pentru lupul mai puternic, crede ca o data ce va castiga va fi in stare sa se lupte cu el desi dupa cum recunoaste, 3 ani a fost mancat de ala mai slab.

Sa razi? Sa plangi?

cristiboss56 12.07.2012 22:17:46

Citat:

În prealabil postat de AlinB (Post 458284)
Sa razi? Sa plangi?

Sa nu-ti mai irosesti timpul :18:, Aline , asta sa faci !
Intelegi tu ?:76:

AlinB 12.07.2012 22:18:13

Citat:

În prealabil postat de iuliu46 (Post 458201)
Sigur ca pot.
In 2004 Basescu a castigat acuzand o frauda de proportii. Nu s-a intamplat nimic si nimeni dintre basisti nu a protestat.
Cand Basescu a furat o casa ca ultimul borfas, nici unul dintre basisti nu a protestat.
In 2009 Basescu a refuzat numirea lui Johannis. Nici unul dintre basisti nu a protestat.
Un membru al CCR votat de parlament a fost impiedicat sa-si ocupe locul acolo. Pentru ca era de la opozitie PDL-ul a reluat votul la ora 2 noaptea. Si nimeni nu a protestat.
Ministri ai guvernului Tariceanu au fost suspendati din functie doar pentru ca nu s-au supus presedintelui. Si nimeni nu a protestat.

Fii bun si detaliaza ce articole din Constitutie au fost incalcate.

Citat:

Cand au fost jigniti militari, medici, profesori, judecatori,ziaristi, mame, sau batrani nimeni dintre basisti nu a protestat. Ba chiar unii mai "elitisti" i-au catalogat pe cei care s-au revoltat ca fiind viermi sau mahala inepta.
Nu stiu despre ce vorbesti dar asta se presupune a fi o incalcare a Constitutiei?

O fi prost crescut - prefer un badaran decat un ucigas calculat.

Citat:

Cand a fost modificata legea referendumului de catre PDL in asa fel incat sa faca imposibila demiterea presedintelui nici unul dintre basisti nu a protestat.
A fost modificat ilegal?

Citat:

Cand Basescu a infiintat un alt partid cu tradatori de la PSD si PNL pentru a-si face o majoritate, nici unul dintre basisti nu a protestat. Cand USL a facut acelasi lucru toti au sarit sa-i condamne pe "tradatori ".
Inca o data, ce legatura are asta cu Constitutia?
Este politica, nu exista politicieni "tradatori", ca si cand ar fi o categorie aparte, marginala - cam toti sunt asa.

Citat:

Cand s-a modificat legea in asa fel incat avizul CCR sa fie obligatoriu ( alt scut impotriva suspendarii presedintelui ), nimeni dintre basisti nu a protestat.
De ce, ar fi trebuit?
S-a incalcat vreo lege?
Nu cred ca presedintele ar trebui sa poata fi schimbat cu una cu doua mai ales avand in vedere ca majoritatea in Parlament se poate schimba atat de usor.

Citat:

Sigur ca sunt multe de spus. Dar nimeni dintre basisti nu o sa inteleaga vreodata ce inseamna stat de drept sau democratie. Ei inteleg numai ca daca-s ai nostri la putere e democratie, daca sunt altii atunci e dictatura. :71:
Tu care lupti pentru intoarcerea dictaturii PSD care de altfel a fost sub diverse forme mult mai mult timp decat cea PDL, spui ca stii ce e aia democratie?
Sa fim seriosi.

iuliu46 12.07.2012 22:24:12

Citat:

În prealabil postat de AlinB (Post 458284)
Cum ziceam si mai inainte, daca ar fi asteptat pana la alegeri probabil ar fi avut mai multa legitimitate si poate castig de cauza.
Dar incepand batalia acum si mai ales prin unul ca Ponta Copiatorul, au sanse mari sa piarda.

Acum, raspunsul tau imi arata ca mai este o categorie in afara de cele doua, "the machoman" care desi are muschi cat paiul si tot ce face este sa faca galerie pentru lupul mai puternic, crede ca o data ce va castiga va fi in stare sa se lupte cu el desi dupa cum recunoaste, 3 ani a fost mancat de ala mai slab.

Sa razi? Sa plangi?

Sa plangi pentru ca nu poti vedea lucrurile asa cum sunt. Si daca s-ar fi intamplat asta dupa alegeri tot am fi avut "abuzuri ", aveam aceeasi Curte Constitutionala si aceleasi legi care trebuiau schimbate. Acelasi Ponta Copiatorul ar fi fost in fruntea bataliei. Si fanii lui Basescu ar fi vorbit despre acelasi "echilibru " al puterilor.
Macar pot incerca sa scap de lupi. Fara indoiala ca alti lupi le vor lua mereu locul dar ceea ce propui tu este sa-l las pe cel care m-a atacat in ultimii 3 ani in pace pentru ca de fapt el nu ma ataca ci ma apara.

iuliu46 12.07.2012 22:30:14

Citat:

În prealabil postat de AlinB (Post 458287)

Tu care lupti pentru intoarcerea dictaturii PSD care de altfel a fost sub diverse forme mult mai mult timp decat cea PDL, spui ca stii ce e aia democratie?
Sa fim seriosi.

Tu recunosti ca a existat o dictatura a PDL dar imi spui sa nu ma lupt cu ea pentru ca vine dictatura cealalta ? :71:

AlinB 12.07.2012 22:34:15

Citat:

În prealabil postat de iuliu46 (Post 458291)
Sa plangi pentru ca nu poti vedea lucrurile asa cum sunt. Si daca s-ar fi intamplat asta dupa alegeri tot am fi avut "abuzuri ", aveam aceeasi Curte Constitutionala si aceleasi legi care trebuiau schimbate. Acelasi Ponta Copiatorul ar fi fost in fruntea bataliei. Si fanii lui Basescu ar fi vorbit despre acelasi "echilibru " al puterilor.
Macar pot incerca sa scap de lupi. Fara indoiala ca alti lupi le vor lua mereu locul dar ceea ce propui tu este sa-l las pe cel care m-a atacat in ultimii 3 ani in pace pentru ca de fapt el nu ma ataca ci ma apara.

Extraordinar, te pomenesti ca tu poti, esti ala "vazatorul" cand nu poti intelege nici macar elementarul unei situatii.

Atat timp cat se bat doi lupi, nu esti tu in farfurie. E dificil?
Prea dificil, esti prea nerabdator sa intri in gura la lupul cel mai puternic.

Macar daca esti mancat, sa fii mancat ca lumea, nu doar ros de un picior, corect?

Sau esti bugetar si nu-ti sta la inima reducerea de 25%?

Stai linistit ca nici astia nu o sa-ti dea banii la loc cum erau.

Ba nu este exclus sa mai urmeze o serie de concedieri, cum altfel sa reduci deficitul bugetar (norma UE) si sa-ti ramana si pentru turma de hoti (norma de partid)?

Citat:

În prealabil postat de iuliu46 (Post 458293)
Tu recunosti ca a existat o dictatura a PDL dar imi spui sa nu ma lupt cu ea pentru ca vine dictatura cealalta ? :71:

De ce, pana acum te-ai luptat cu ea?
Pai cum, ca m-ai facut curios?

Ca daca nu era manevra PSD -ista, stateai ca si pana acum si o luai pe coaja.

iuliu46 12.07.2012 22:41:34

Citat:

În prealabil postat de AlinB (Post 458295)
Extraordinar, te pomenesti ca tu poti, esti ala "vazatorul" cand nu poti intelege nici macar elementarul unei situatii.

Atat timp cat se bat doi lupi, nu esti tu in farfurie. E dificil?
Prea dificil, esti prea nerabdator sa intri in gura la lupul cel mai puternic.

Macar daca esti mancat, sa fii mancat ca lumea, nu doar ros de un picior, corect?

Sau esti bugetar si nu-ti sta la inima reducerea de 25%?

Stai linistit ca nici astia nu o sa-ti dea banii la loc cum erau.

Ba nu este exclus sa mai urmeze o serie de concedieri, cum altfel sa reduci deficitul bugetar (norma UE) si sa-ti ramana si pentru turma de hoti (norma de partid)?

Stii asta e cel mai amuzant. Cei mai aprigi aparatori ai lui Basescu sunt legati ombilical de banii de la stat dar ii ataca pe bugetari. Probabil ei cred ca merita banii aia multi pe care-i primesc pe cand cei care chiar muncesc sunt niste intretinuti.

Sa zicem ca se bat 2 lupi. Acum la referendum, intr-un fel sau altul unul din lupi va castiga. Dupa care ajungem oricum in farfurie.

nothing1000 12.07.2012 22:42:50

Sa dea Domnul sa avem mintile luminate pentru decizia corecta

Sa dea Domnul sa avem mintile luminate pentru decizia cea mai buna!
si ca Magarii cei Nesimtiti nu vor frauda alegerile la acest referendum,

iuliu46 12.07.2012 22:49:00

Citat:

În prealabil postat de AlinB (Post 458295)

Lupt si eu cum pot, nu are nici un rost sa spun aici pe forum mai multe, oricum eu sunt doar un om obisnuit. Cred ca nici nu are rost sa discutam lucrurile astea aici dar daca altcineva a inceput atunci nu vreau sa se creada ca toti gandim la fel.

AlinB 12.07.2012 22:53:17

Citat:

În prealabil postat de iuliu46 (Post 458297)
Stii asta e cel mai amuzant. Cei mai aprigi aparatori ai lui Basescu sunt legati ombilical de banii de la stat dar ii ataca pe bugetari. Probabil ei cred ca merita banii aia multi pe care-i primesc pe cand cei care chiar muncesc sunt niste intretinuti.

Serios? Explica-mi si mie cum vine treaba asta, daca sunt legati de banii de la stat, atunci sunt bugetari nu?
Si cum s-ar putea ataca pe ei insisi?

Si unde ai vazut bugetar fericit si sustinator a lui Basescu cand le-a taiat veniturile si i-a pus pe drumuri.

A, poate aia de la varf, dar aia nu sunt bugetari, sunt clientela politica.

Iar eu nu sunt nici una nici alta.

Citat:

Sa zicem ca se bat 2 lupi. Acum la referendum, intr-un fel sau altul unul din lupi va castiga. Dupa care ajungem oricum in farfurie.
De ce, crezi ca PSD -ul va da foarte mult inapoi?
Il va sacrifica probabil pe Ponta (previzibil) insa tot va avea un cuvant greu de spus.
Cu atat mai mult din toamna.

Insa atat timp cat va ramane Basescu presedinte le va sufla in ceafa si le va sta ca un ghimpe in costa (probabil de asta s-au si grabit sa-l schimbe).

Probabil nu din drag pentru justitie, democratie sau poporul roman ci pentru a-si apara el (cat de cat) pielea.

Citat:

În prealabil postat de iuliu46 (Post 458300)
Lupt si eu cum pot, nu are nici un rost sa spun aici pe forum mai multe, oricum eu sunt doar un om obisnuit. Cred ca nici nu are rost sa discutam lucrurile astea aici dar daca altcineva a inceput atunci nu vreau sa se creada ca toti gandim la fel.

Am inteles, e o lupta imaginara.

iuliu46 12.07.2012 23:03:28

Citat:

În prealabil postat de AlinB (Post 458303)
Serios? Explica-mi si mie cum vine treaba asta, daca sunt legati de banii de la stat, atunci sunt bugetari nu?
Si cum s-ar putea ataca pe ei insisi?

Si unde ai vazut bugetar fericit si sustinator a lui Basescu?

Cei de la ICR de exemplu. Sunt bugetari si fericiti. Eu vorbeam si despre cei care sunt platiti din bani publici desi nu lucreaza la stat cum sunt cei de la EvZ sau Romania Libera.Doar nu crezi ca aduce cineva bani de acasa sa-i sustina. Deci vezi, pot fi legati de banii de la stat si daca nu-s bugetari.

Citat:

De ce, crezi ca PSD -ul va da foarte mult inapoi?
Il va sacrifica probabil pe Ponta (previzibil) insa tot va avea un cuvant greu de spus.

Insa atat timp cat va ramane Basescu presedinte le va sufla in coasta.
Nu cred ca din drag pentru justitie sau poporul roman ci pentru a-si apara el (cat de cat) pielea.

Interesul meu este sa scap de Basescu.Despre PSD as putea scrie acum zeci de pagini. Dar refuz sa cad in capcana asta, deocamdata ce se intampla pe 29 e cel mai important pentru mine. Chestia asta cu Basescu sufland in ceafa altora e propaganda ieftina. Eu vreau justitie independenta, eu vreau servicii secrete independente, nu un jupan care sa le controleze chiar daca asta inseamna "echilibru ". Este tot un dezechilibru pentru ca ai lui nu-s niciodata controlati.

Citat:

Am inteles, e o lupta imaginara.

Imaginara sau nu, este dreptul meu sa spun ceea ce cred si sa-mi imaginez ca am dreptul sa dau in cap lupilor.

AlinB 12.07.2012 23:18:20

Citat:

În prealabil postat de iuliu46 (Post 458306)
Cei de la ICR de exemplu. Sunt bugetari si fericiti. Eu vorbeam si despre cei care sunt platiti din bani publici desi nu lucreaza la stat cum sunt cei de la EvZ sau Romania Libera.Doar nu crezi ca aduce cineva bani de acasa sa-i sustina. Deci vezi, pot fi legati de banii de la stat si daca nu-s bugetari.

Ti-am zis, nu sunt bugetari, e clientela politica.

Si nu doar clientela politica ia apararea lui Basecu, si culmea, nu sunt nici "basescisti" cum zic unii.

Ai macar curajul sa vezi asta.

Citat:

Interesul meu este sa scap de Basescu.Despre PSD as putea scrie acum zeci de pagini. Dar refuz sa cad in capcana asta, deocamdata ce se intampla pe 29 e cel mai important pentru mine.
Sigur, toti au un interes, si psd -ul are un interes, si tu ai un interes.
Trebuie sa te simti razbunat, chit ca astia care chipurile te razbuna o sa te calareasca de o sa-ti iasa ochii mai dihai ca de la PDL -isti.

Asta se cheama gandire emotiva pe termen scurt.

Citat:

Chestia asta cu Basescu sufland in ceafa altora e propaganda ieftina.
Sau nu esti informat.

Ai fi crezut ca unul ca Nastase sau Iacobov vor fi vreodata condamnati?
Sigur, nici macar pentru a 10a parte din ce au facut si proabil rotitele au fost miscate pe linie politcia nu justitia absolta si independenta la care visezi tu, dar oricum este ceva.

Citat:

Eu vreau justitie independenta, eu vreau servicii secrete independente, nu un jupan care sa le controleze chiar daca asta inseamna "echilibru ". Este tot un dezechilibru pentru ca ai lui nu-s niciodata controlati.
In timp ce tu ai sa visezi frumos asa la cai verzi pe pereti, dand in dreapta si stanga orbeste si cu disperare, ai sa fii mancat pe indelete de realitatea imediata si care in culmea nesimtirii, nu vrea sa se potriveasca cu aspiratiile tale pentru care lupti imaginar.

Citat:

Imaginara sau nu, este dreptul meu sa spun ceea ce cred si sa-mi imaginez ca am dreptul sa dau in cap lupilor.
Spor la imaginat, viteazule :))

iuliu46 12.07.2012 23:29:07

Citat:

În prealabil postat de AlinB (Post 458313)
Ti-am zis, nu sunt bugetari, e clientela politica.

Si nu doar clientela politica ia apararea lui Basecu, si culmea, nu sunt nici "basescisti" cum zic unii.

Ai macar curajul sa vezi asta.

Ce sa vad ? E o propaganda basista pe mai multe voci dar care spune acelasi lucru. Nu votati DA la referendum.

Citat:

Sigur, toti au un interes, si psd -ul are un interes, si tu ai un interes.
Trebuie sa te simti razbunat, chit ca astia care chipurile te razbuna o sa te calareasca de o sa-ti iasa ochii mai dihai ca de la PDL -isti.

Asta se cheama gandire emotiva pe termen scurt.

Sunt dispus sa-mi asum riscul asta.

Citat:

Sau nu esti informat.

Ai fi crezut ca unul ca Nastase sau Iacobov vor fi vreodata condamnati?
Sigur, nici macar pentru a 10a parte din ce au facut si proabil rotitele au fost miscate pe linie politcia nu justitia absolta si independenta la care visezi tu, dar oricum este ceva.

Nu am crezut niciodata ca Nastase va fi condamnat doar pentru ca merita sa fie condamnat. Eu cred ca Basescu este corupt dar as vrea sa-l vad la puscarie pentru ca este corupt nu pentru ca oamenii cred ca merita sa faca puscarie.

Citat:

In timp ce tu ai sa visezi frumos asa la cai verzi pe pereti, dand in dreapta si stanga orbeste si cu disperare, ai sa fii mancat pe indelete de realitatea imediata si care in culmea nesimtirii, nu vrea sa se potriveasca cu aspiratiile tale pentru care lupti imaginar.

Spor la imaginat, viteazule :))

Toti o sa fim mancati mai devreme sau mai tarziu.
Si mai usor cu "rautacismele" intelectualistule :))

antoniap 12.07.2012 23:44:10

Un presedinte trebuie sa fie un etalon pentru o natiune. Mistocareala si limbajul colocvial sunt specifice unui anumit tip de relatie.

In ultimul mandat, Traian Basescu a castigat alegerile nu tocmai cinstit:

Cine este agentul CIA care lucrează pentru Băsescu?

Autoritatea morala ii este extrem de subreda, oricate eforturi ar intreprinde sustinatorii.

AlinB 12.07.2012 23:51:55

Citat:

În prealabil postat de iuliu46 (Post 458315)
Ce sa vad ? E o propaganda basista pe mai multe voci dar care spune acelasi lucru. Nu votati DA la referendum.

Corect, ti se pun in vedere niste argumente si tot ce poti sa spui este "propaganda basista".
Daca nu esti de acord cu demiterea unui individ care recunosti clar ca e dubios, ca sa nu preia ceilati dubiosi toata puterea - tot esti "basist".

Sigur ca pentru mintile simple e mai simplu sa reduci toata problema la un slogan cu tenta ofensatoare, dar cred ca poti mai mult de atat.

Citat:

Sunt dispus sa-mi asum riscul asta.
Singur pe lume... :))

Citat:

Nu am crezut niciodata ca Nastase va fi condamnat doar pentru ca merita sa fie condamnat. Eu cred ca Basescu este corupt dar as vrea sa-l vad la puscarie pentru ca este corupt nu pentru ca oamenii cred ca merita sa faca puscarie.
Si de coruptii care il baga la puscarie te vei ocupa tu, astfel incat sa avem o justitie functionala si independenta.
Stim, stim..

Citat:

Toti o sa fim mancati mai devreme sau mai tarziu.
Si de ce acum si nu mai tarziu?
Sint sigur, fatalistii sunt cei care au facut istorie. :)

Citat:

Si mai usor cu "rautacismele" intelectualistule :))
Memorie scurta, vezi cum ai inceput chiar postarea asta ca sa nu mai zic de precentele.

iuliu46 12.07.2012 23:51:56

Eu nu mai vreau sa scriu nimic despre politica, cel putin pana dupa 29 cand voi scrie parerea mea despre guvernul Ponta in caz ca vor fi discutii pe aceasta tema.
Aleg sa ignor de acum ceea ce vor scrie ceilalti dar in final vreau sa citez inca o data un mic pasaj care spune totul despre ce se intampla acum :

"LEGIUNI de duhuri portocalii – cu aspect de gandaci urati si lipiciosi – umbla disperate prin locuri fara apa, cautand odihna si spatiu unde sa poata sa-si intinda scarbavnica propaganda pentru intaiul demon al natiei. Se insinueaza intai serpeste, dar se manifesta turbat la vederea adevarului despre Satana al lor. Doamne, trimite-i si pe ei in turma de porci si libereaza zidirea ta!"

AlinB 12.07.2012 23:54:19

Citat:

În prealabil postat de antoniap (Post 458319)
Un presedinte trebuie sa fie un etalon pentru o natiune. Mistocareala si limbajul colocvial sunt specifice unui anumit tip de relatie.

In ultimul mandat, Traian Basescu a castigat alegerile nu tocmai cinstit:

Cine este agentul CIA care lucrează pentru Băsescu?

Autoritatea morala ii este extrem de subreda, oricate eforturi ar intreprinde sustinatorii.

Sigur ca da, mergi si viseaza, astepta tu presedintele etalon in Romania.
Nu-l au americanii, chipurile patria democratiei moderne, noi de ce l-am avea? :21:

cristiboss56 12.07.2012 23:54:49

Citat:

În prealabil postat de antoniap (Post 458319)

Uite cine :
AlinB http://www.crestinortodox.ro/forum/i...er_offline.gif
:21:

AlinB 12.07.2012 23:56:50

Citat:

În prealabil postat de iuliu46 (Post 458322)
"LEGIUNI de duhuri portocalii – cu aspect de gandaci urati si lipiciosi – umbla disperate prin locuri fara apa, cautand odihna si spatiu unde sa poata sa-si intinda scarbavnica propaganda pentru intaiul demon al natiei. Se insinueaza intai serpeste, dar se manifesta turbat la vederea adevarului despre Satana al lor. Doamne, trimite-i si pe ei in turma de porci si libereaza zidirea ta!"

Stai sa corectam dupa viziunea ta:

Citat:

"LEGIUNI de duhuri portocalii – cu aspect de gandaci urati si lipiciosi – umbla disperate prin locuri fara apa, cautand odihna si spatiu unde sa poata sa-si intinda scarbavnica propaganda pentru intaiul demon al natiei. Se insinueaza intai serpeste, dar se manifesta turbat la vederea adevarului despre Satana al lor. Doamne, trimite-i si pe ei in turma de porci si ada-i pe cei rosii in loc, cu intaiul demonul al lor si chinuie si mai abitir zidirea Ta!"
P.S.: Mi-am permis si sa corectez "Ta" in loc de "ta" - banuies ca totusi ne referim la acelasi realitate, macar aici, desi..

cristiboss56 12.07.2012 23:59:44

Citat:

În prealabil postat de AlinB (Post 458325)

P.S.: Mi-am permis si sa corectez - banuies ca totusi ne referim la acelasi realitate, macar aici, desi..

Se scrie banuiesc !

AlinB 13.07.2012 00:01:37

Citat:

În prealabil postat de cristiboss56 (Post 458326)
Se scrie banuiesc !

Mai sar si se pierd litere din tastatura ..de la viteza..:)

cristiboss56 13.07.2012 00:03:02

[quote=AlinB;458327.de la viteza..:)[/quote] si caldura . . .:9:

vsovivi 13.07.2012 09:05:35

Dreptate pentru dreptate!

Pentru cei ce mergeți la vot pe 29! Eu nu mă duc!

Vi se cere judecata, vi se cere sentința, vi se cere ca în vremea amfiteatrelor romane să ridicați degetul mare în sus sau să-l aplecați în jos după plăcerea și pofta voastră!

Să prezentăm capetele de acuzare ale faptelor foarte grave:

1. Deși l-a apbsolvit pe regele Mihai de 'trădarea' întoarcerii armelor a susținut sus și tare că regele a trădat România dacă nu s-a opus abdicării forțate făcută de comuniști, adică în opinia lui Băsescu, regele trebuia să lase să fie uciși cei 1000 de studenți din beciurile securității și eventual apoi să se lase sacrificat împreună cu poporul său în temnițele comunist pentru a păstra speranța și dreptatea vie.

2. Deși știa că toată nomenclatura comunistă, parlamentarii, politicienii, poliția, diplomații, profesorii universitari, privilegiații și toți specialii din armată și toți torționarii și juriștii pensionari aveau salarii uriașe și câte două trei funcții și servicii la stat și erau mulți prin diferite consilii de administrație, el în loc să taie de la ei prin îndreptarea legii, el a preferat să taie de la bugetari și pensionari pentru a nu ajunge România ca Grecia sau Spania sau Italia cu datorii imense făcute de stat pentru a întreține pe grasul privilegiat de la stat.

3. Deși a spus că din ianuarie 2012 se vor reîntregi salariile nu s-a ținut de cuvânt și a înghețat salariile și pensiile și abea prin februarie martie a acceptat reîntregirea cu 15% și abea de la 1 iunie.

4. Deși Curtea Constituțională a dat dreptate pensionarilor care trebuiau să-și ia banii înapoi pentru aplicarea defectuoasă a legii cu impozitele la pensionari și numai din ceea ce depășește salarul minim garantat el a susținut că dacă nu sunt bani nu se va da nimic înapoi ci că ele vor fi înghețate.

5. Deși Boc era un prim ministru prea mic pentru o funcția atât de mare, l-a propus mereu pe Boc deși toată lumea îl lua în derâdere și pe drept căci era primul mincinos populist al țării care promitea dar nu se ținea de cuvânt.

6. Deși trebuia să demită parlamentul corupt și ilegitim și organizator în mod repetat al loviturilor de stat, deci deși trebuia prin inițiere de referendum popular să ceară poporului demiterea parlamentului mafiotizat conform articolului 2 pct.(2) din constituție el a preferat să creadă în CCR și în justiție și în poporul care va judeca la referendum.

7. Deși cunoștea mârșăvia BNR condusă de Bogdănel și don Georgio și Mugurel el a preferat să accepte ca FMI să guverneze România și să facem împrumuturi imense de 7 limiarde de euro pentru a fi risipiți pe tinerea ronului artificial la valori proporționale constante față de dolar și euro pentru ca Americanii și UE să poată emite monedă fără acoperire și toți să credem că valoarea se păstrează deși prețul aurului a crescut la valori imense. Prin acest joc murdar internațional crescând prețurile la nivel global însă cei ce plăteau erau cei săraci: Românii, Bulgarii, Moldovenii, Grecii, Spaniolii, Irlandezii și alții

8. Deși știa cât de iresponsabil este parlamentul mafiot, Ponta, Antonescu și Constantin că i-a văzut mereu pe TV el a acceptat să le ofere guvernarea încercând cu naivitate și credulitate o coabitare absurdă, căci vedea zidezi cum pe Antene și în toată presa era batjocurit și îndemnat să demisioneze pe motiv că e nebun, conflictual, bârfitor, tiran și trădător.

9. Deși știa că mulți din cei urmăriți penal nu sunt vinovați el a preferat să impună demisia lor mai înainte de pronunțarea justiției, deci el judeca în locul justiției și al poporului mințind că o apără căci nu respecta dreptul de a fi socotit nevinovat până la pronunțarea unei sentințe definitive și irevocabile.

10. Deși știe că tot poporul vrea să scape de el căci sunt evidente alegerile locale, el se încăpățânează să-și apere pielea, scaunul, și încearcă să se dezvinovățească prin lacrimi puerile, prin copii în brațe, prin explicații deșarte îndemnând poporul să se răzgândească!

Aceste fiind zise, dacă merge cineva la vot, eu nu merg, atunci e liber să judece pe președintele legitim ales de popor și după ce se roagă Domnului poate să decidă cu propria lui inimă, minte, suflet și trup ceea ce crede că are de făcut!

Să ne ierte Dumnezeu pe toți!

Trăiască Regele Mihai, președintele Băsescu și poporul român suveran! Amin.

Ora este GMT +3. Ora este acum 22:41:28.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.