Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Generalitati (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=503)
-   -   Parintii sunt impotriva (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=18566)

ioan67 09.08.2016 19:08:14

Citat:

În prealabil postat de CristianR (Post 628192)
Păi se pare că și psihoterapeuții întâmpină aceeași problemă: că omul nu vrea să lucreze, ci vrea să primească pastiluța magică. Și de-aia nu ne vindecăm nici în Biserică și nici la psiholog.

Nici la psihiatru. Pentru ca acesta, desi ofera si sprijin farmaco, face de fapt o munca serioasa in plan psihologic. Mai intai, pentru ca e vorba de o relatie de sprijin, de suport, de acceptare neconditionata (fara critica, ironie etc.). Apoi pentru ca are rabdare sa clarifice. Apoi pentru ca da o sumedenie de informatii, cu rol explicativ pentru pacient si pentru apartinatori, informatii explicative si indrumari care au mai intai un rol anxiolitic. Apoi pentru ca iti ofera, uneori, un adevarat camin: clinica, oamenii de acolo, hrana, linistea de care ai mare nevoie cand esti cu totul zguduit si neputincios. Mai mult chiar, pentru ca te incurajeaza sa mergi la preot, sa te spovedesti, sa intri intr-o comunitate de credinta.
Dar unii o tin mortis p-a lor! Stiu ei mai bine, ce si cum. Desigur, ei stiu totul pentru ca au o relatie mai speciala, asa, mai personala cu Dumnezeu. Noi cestilalti, muritorii de rand, fireste ca nu-i intelegem.
Ce poti sa faci?
Diverse... Daca tot ai ales, candva, sa ai de-a face cu oameni razvratiti, foarte...

vsovi 09.08.2016 19:23:14

Citat:

În prealabil postat de Igor_Paslusnik (Post 628231)
Am mai găsit un text, care e... expresiv:

.................

Aș zice că textul e foarte subiectiv și că e făcut de un amator... habarnist cu pretenții de mare teolog ortodox.

Citat:

''În pustnicie, au ajuns, asemenea lui Malpas, la cea mai vârtoasă înșelare demonică și Francisc de Assisi și Ignațiu de Loyola si alții ca ei, nevoitori latini, după căderea Apusului, de la Biserica din Răsărit, dar recunoscuți de latini ca sfinți.
Păi așa cum susțin cei din răsărit, după marea schismă, despre cei din apus că sunt înșelați de demoni sfinții apusului tot așa cei din apus susțin despre cei din răsărit că sunt înșelați de demoni. Aruncarea de anateme și de ''demonstrații'' a continuată și continuă pînă astăzi. Avem noi dreptul să judecăm pe cineva?

Citat:

Atunci când Francisc de Assisi a fost rapit la cer, spune scriitorul vieții acestuia, că Dumnezeu Tatăl, văzându-l pe Francisc, S-a întrebat Domnul: cui să dea întâietate, Fiului Său Celui după Fire, Hristos sau fiului Său după har, Francisc?" Iată ce cumplită este această hulă, ce poate fi mai întristător decât această amagire?" - Sfântul Mitropolit Ignatie Briancianinov, "Despre Înșelare".
Cine a făut această hulă? Tatăl?.. căci despre El se spune că a grăit. scriitorul vieții lui Francisc?... căci el a scris. Sau Francisc?.. care poate că i-a povestit.

Dar dilema rămîne: Cui să dea Tată întietate în om: Fiului Său după fire? căci creștinul împărtășindu-se des cu Hristos devine prin metanoie, după Fire, asemena cu Iisus adică asemnea Tatălui sau poate că mai bine ar fi să dea întietate fiului credincios înduhovnicit prin har care are un nume de botez creștin?... în cazul acela Francisc?

Știe cineva răspunde Tatălui?

Citat:

Însă eu zic să ne rugăm ca Biserica Ortodoxă să rămână cu hotărârile în Adevăr, să ne rugăm să fim feriți de ereziile de tot felul și să mulțumim Domnului.
Bine spui... dar ferește-te să judeci tu pe aproapele tău.

Citat:

Dumnezeu să-l odihnească pe Arsenie Boca, că a fost destul chinuit pe pământ... eu asta spun...
După ce ai dat toate linkurile compromițătoare și denigratoare și ai dat și textul unor amtori în ale ortodoxiei dar cu pretenții mari de mari analiști ai Fenomenului A.B. vii să spui să-l odihnească Dumnezeu compătimindu-l pentru cele ce a suferit de peste tot? Bine faci... și mă bucur că măcar la sfîrșit ți-a venit mintea la cap... de aia e și zicala romînului:

''Dă-mi Doamne mintea cea de pe urmă a romînului'', asta pentru că înainte de ea e în stare să scrie și să susțină după mintea lui, foarte ''ortodoxă'' toate nebuniile gLumii pe bază de zvonuri, de bîrfe, de pîre și să osîndească el așa cum a citit ''înșelările'' în cărțile unor sfinți. Le aplică ei de nu te vezi... pînă și lui Iisus... dovedindu-i că e înșelat de demoni. :)))))

Sper că nu te superi iarăși... bunul și dragul meu prieten... Nu-i așa?
Dacă te superi, atunci înainte să-mi răspunzi așteaptă să-ți treacă supărarea.

nacu simona 09.08.2016 19:27:11

Parintii sunt impotriva

Citat:

În prealabil postat de vsovi (Post 628181)
În VT scrie de exemplu că regele Saul înainte de ultima lui bătălie, știind că i se proorocise moartea, s-a dus la o ghicitoare care i-a făcut legătura cu sf. prooroc judecător, dreptul Samuel, ca să-l întrebe ce să facă.

Regele Saul, prigonitorul lui David, l-a ascultat pe judecătorul Samuel trecut la cele veșnice, adică s-a dus a doua zi la luptă ca să apere Israelul și a murit pentru țară așa cum prorocise Dumnezeu și așa cum confirmase Samuel.

Hai să discutăm problema lui Bublișor.

Draga "vsovi",

Confuzia lui Pavel cu Petru, nu este o greseala dogmatica.O simpla neatentie.
Dar ca sa dai exemplu vrajitoria si spiritismul ca pe niste lucruri demne de urmat in ortodoxie, pe motiv ca asa a facut si Arsenie Boca... nu dovedeste ca ai recunoscut singur ratacirea?

Macar stii cine era judecatorul Samuel din vedenie? Daca nu stii: diavolul (nu eu am spus-o, ci hermeneutica textului, pe care ar fi bine sa o citesti, deoarece nu este ceea ce crezi tu ). Sau iti inchipui ca vrajitoarea avea putere sa "scoale" suflete de oameni din iad?

Vorba lui Cristian : feed back.

Nu cred ca se poate "discuta" ceva serios cu tine.
Sa fii sanatos!

CristianR 09.08.2016 19:29:13

Bublișor are dreptate. Hai să ne luăm jucăriile și să ne mutăm pe alte topice, că poate n-a terminat ce avea de spus/cerut pe tema ei.

vsovi 09.08.2016 19:39:53

Citat:

În prealabil postat de Igor_Paslusnik (Post 628243)
Surioară nu băga în seamă, așa se mai întâmplă pe unele topicuri... Așa-i pe forum... când n-ai ce face, îți ucizi timpul mântuirii pe aici... e un rău mai mic, decât dacă mergi la discoteci de exemplu...

Aici pe topicul ăsta, de exemplu, userul "vsovivi" a dat foc la casă, iar ceilalți s-au adunat în jurul focului, unul c-o bere, altul c-o găleată de apă, altul c-o sarcină de lemne în spate, pentru foc... Cu ce poate fiecare...

Iartă-mă și iartă-ne.

Dragă Igor-Emilian, userul vsovivi e bannat demult... așa că nu e pe forum, ar intra el sărmanul să pună trinitrotoluen dar nu poate. Ar pune dar nu în discuții cum insinuezi tu ca să-l scoți vinovat mereu din pricina semnăturii mele ci ar pune el dinamită la zidul absurd pe care îl ridicați voi ca să vă separați de Hristos ca să formați o inchiziție ''ortodoxă'' exclusivistă.

Dar inchiziția măcar se străduia să spună adevărul și să facă dreptate... voi însă din interes străin de Dumnezeu (necredința aia oarbă care crede că vede și de aia se laudă și batjocurește) sunteți în stare să mințiți și să dezinformați cît mai mult... crezînd voi că slujiți cauza cea bună... a ortodoxismului ultra ortodox. Defap voi alunecați mai rău ca sectanții și ca ereticii de care vreți să ne feriți fiindcă nici pînă azi nu ați priceput ce este eresul, secta, înșelarea demonică... dar ridicați nonstop cu ele, ca să vă lăudați voi, furtuni și uragane într-o halbă de bere plină cu nisip.

Deci vsovivi nu-ți poate răspunde la calomnie așa că m-am încumetat să-ți răspund eu în locul lui.

Deci te rog să nu te superi ci te rog să mă ierți... iar și iar... deși știu că nu prea poți din pricina necredinței.

vsovi 09.08.2016 19:46:46

Citat:

În prealabil postat de nacu simona (Post 628249)
Draga "vsovi",

Confuzia lui Pavel cu Petru, nu este o greseala dogmatica.O simpla neatentie.
Dar ca sa dai exemplu vrajitoria si spiritismul ca pe niste lucruri demne de urmat in ortodoxie...

Macar stii cine era judecatorul Samuel din vedenie? Daca nu stii: diavolul (nu eu am spus-o, ci cei care au facut exegeza la text).

Nu cred ca se poate "discuta" ceva serios cu tine.
Sa fii sanatos!

Dacă astfel de exegeți aveți voi care vă învață că proorocul Samuel din VT era diavolul și că mucenicii gen A.B. sunt defapt niște vrăjitori-spiritiști... atunci nu-i de mirare că ortodoxia se duce de rîpă. Noroc cu Dumnezeu care ne păzește.

Mulțumesc de urare... crede-mă că eu ți-am răspuns mereu cît se poate de serios. Și așa este erorile sunt omenești. Oricine poate confunda pe sf. Petru cu sf. Pavel.... dar să-l confunzi pe Samuel cu diavolul... la asta crede-mă că nu mă așteptam să mai și crezi.

Am impresia că tu ești cea foarte simpatică și ''serioasă'' cu care se poate discuta la nesfîrșit... mă bucur că am stat de vorbă cu tine... așa că dacă te-ai supărat te rog să mă ierți.

Să ne ierte Dumnezeu pe toți și mai ales pe Bublișor care e nemulțumită de prietenul ei cu care este de 8 ani.

ioan67 09.08.2016 20:38:50

Citat:

În prealabil postat de vsovi (Post 628253)
Oricine poate confunda pe sf. Petru cu sf. Pavel.... dar să-l confunzi pe Samuel cu diavolul...

..........:))))))))))))

AlinB 09.08.2016 21:14:56

Citat:

În prealabil postat de Igor_Paslusnik (Post 628243)
Aici pe topicul ăsta, de exemplu, userul "vsovivi" a dat foc la casă, iar ceilalți s-au adunat în jurul focului, unul c-o bere, altul c-o găleată de apă, altul c-o sarcină de lemne în spate, pentru foc... Cu ce poate fiecare...

Haha, tare postarea asta. Memorabila.

AlinB 09.08.2016 21:15:42

Citat:

În prealabil postat de Bublisor (Post 628238)
Nu va suparati,dar de la ce a inceput acest topic si unde s.a ajuns. Nu inteleg ce vreti sa va demonstrati unul altuia?!

Da' vazusi ca si din nebunia asta a fost ceva de invatat?
Nu simti ca te-ai mai maturizat in ultimele 2-3 saptamani, asa?

nacu simona 09.08.2016 21:50:48

Parintii sunt impotriva

Citat:

În prealabil postat de vsovi (Post 628253)
Dacă astfel de exegeți aveți voi care vă învață că proorocul Samuel din VT era diavolul și că mucenicii gen A.B. sunt defapt niște vrăjitori-spiritiști... atunci nu-i de mirare că ortodoxia se duce de rîpă. Noroc cu Dumnezeu care ne păzește.

Mulțumesc de urare... crede-mă că eu ți-am răspuns mereu cît se poate de serios. Și așa este erorile sunt omenești. Oricine poate confunda pe sf. Petru cu sf. Pavel.... dar să-l confunzi pe Samuel cu diavolul... la asta crede-mă că nu mă așteptam să mai și crezi.

Am impresia că tu ești cea foarte simpatică și ''serioasă'' cu care se poate discuta la nesfîrșit... mă bucur că am stat de vorbă cu tine... așa că dacă te-ai supărat te rog să mă ierți.

Să ne ierte Dumnezeu pe toți și mai ales pe Bublișor care e nemulțumită de prietenul ei cu care este de 8 ani.

Incearca sa fii mai atent si incearca sa nu mai minti.Eu am scris despre vedenia lui Samuel. Vedenia lui Samuel era de la diavol. Deci "aratarea", "spiritul" chemat de vrajitoare, "vedenia", aceea nu era Samuel, nu era nici sufletul lui.Nu era nimic, era o infatisare demonica, o vedenie, un diavol care luase chipul lui Samuel. In ce limba sa-ti vorbesc, cum sa ma exprim? Ori ai...nu stiu ce, ori nu ai ... nu stiu ce, ori probabil o faci dinadins. Altfel nu-mi explic cum de reusesti sa le intelegi toate pe dos!

Nu ma superi, nu esti un om rau, e clar, dar ... nu inteleg cum reusesti ... in fine!

nacu simona 09.08.2016 21:55:59

Parintii sunt impotriva

Citat:

În prealabil postat de AlinB (Post 628264)
Da' vazusi ca si din nebunia asta a fost ceva de invatat?
Nu simti ca te-ai mai maturizat in ultimele 2-3 saptamani, asa?

Daa... si eu...simt ca am mai intinerit :)

nacu simona 09.08.2016 22:01:35

Parintii sunt impotriva

Citat:

În prealabil postat de ioan67 (Post 628260)
..........:))))))))))))

Si tu, Ioane?

ioan67 09.08.2016 22:05:36

Ce? Ce-am mai facut, valeau....:))

CristianR 09.08.2016 22:15:20

De un lucru nu se poate plânge Bublișor: că topicul ei nu e activ.

nacu simona 09.08.2016 22:20:18

Parintii sunt impotriva

Citat:

În prealabil postat de Bublisor (Post 628238)
Nu va suparati,dar de la ce a inceput acest topic si unde s.a ajuns. Nu inteleg ce vreti sa va demonstrati unul altuia?!

Bublisor, s-a deviat discutia, ce-i drept, dar nici tu nu esti prezenta pentru a-ti intretine topicul.
Ori noi nu putem face prelungiri daca tu ai incetat de a interveni in discutie.
Acum ai intrat doar ca sa ne atragi atentia ca discutam probleme de ortodoxie. E cumva o admonestare?

nacu simona 09.08.2016 22:50:03

Parintii sunt impotriva

Citat:

În prealabil postat de GMihai (Post 628227)
Eu nu pricep un lucru: daca fenomenul AB este intr-adevar o secta, ce ne spune asta despre BOR care nu face nimic oficial pentru a se delimita de o secta care, iata, exista si activeaza in sanul sau ?!

In general cei care cad in plasa sectarismului o fac din lipsa de informare in primul rand, dar si dintr-o meschinarie a gandirii, dintr-o iubire de neadevar, caci ortodoxia nu este nici simpla, nici usoara, cu toate ca este frumoasa.Dar tocmai pentru ca nu este usor accesibila, credinciosii prefera sa treaca la lucruri mai simple si mai facile pe care le ofera sectele :spectacol, miracol, oracol, fantezie, un oarecare "desfrau" duhovnicesc pe care nu li-l ofera si nu li-l permite ortodoxia in acea forma "anosta" ecleziastica.

Si pentru ca nu prea mai avem in tara stalpi care sa sustina cum se cuvine ortodoxia, nu putem decat sa ne asteptam la o pravalire a acestei cosmelii subrede, dupa care vom fi nevoiti la o constructie noua. Insa pana atunci de ce sa nu profite cine poate si cat poate, ca oricum acei bani se vor duce pe apa sambetei: de haram a venit, de haram s-a dus.

Bublisor 09.08.2016 23:02:06

Citat:

În prealabil postat de nacu simona (Post 628280)
Bublisor, s-a deviat discutia, ce-i drept, dar nici tu nu esti prezenta pentru a-ti intretine topicul.
Ori noi nu putem face prelungiri daca tu ai incetat de a interveni in discutie.
Acum ai intrat doar ca sa ne atragi atentia ca discutam probleme de ortodoxie. E cumva o admonestare?

Intradevar nu am mai fost prezenta in ultimele zile,iar acum am intrat in discutie pt ca pur si simplu am vazut cum practic va certati pe cine cunoaste mai multe in ortodoxie,care e mai credincios,ba chiar s.au adus si cateva jigniri la adresa anumitor utilizatori ai forumului.

Revenind la subiectul topicului,relatia mea s.a reluat,l.am iertat pt acea scapare,am incercat sa il inteleg si pe el ce simte si cred ca a fost rezultatul stresului acumulat si a frustrarilor venite in urma tensiunilor prezente in ultima perioada. Nu stiu daca am facut bine sau am gresit,dar asa am simtit,ca trebuie sa il iert.

Igor_Paslusnik 09.08.2016 23:11:36

Așa, soră ! Mulțumim Domnului ! Slavă Ție, Doamne, slavă Ție ! Nici să nu vă mai despărțiți vreodată !

Puneți și voi de-o nuntă. Ai nași? Poți să pui două perechi de nași sau mai multe perechi, cred că știi. Nu-i o normă, nici la invitați, nici la nași.

Când ne inviți la nuntă ?

ioan67 09.08.2016 23:13:04

Citat:

În prealabil postat de Bublisor (Post 628291)
Intradevar nu am mai fost prezenta in ultimele zile,iar acum am intrat in discutie pt ca pur si simplu am vazut cum practic va certati pe cine cunoaste mai multe in ortodoxie,care e mai credincios,ba chiar s.au adus si cateva jigniri la adresa anumitor utilizatori ai forumului.

Revenind la subiectul topicului,relatia mea s.a reluat,l.am iertat pt acea scapare,am incercat sa il inteleg si pe el ce simte si cred ca a fost rezultatul stresului acumulat si a frustrarilor venite in urma tensiunilor prezente in ultima perioada. Nu stiu daca am facut bine sau am gresit,dar asa am simtit,ca trebuie sa il iert.

..................:))))))))))

ioan67 09.08.2016 23:14:43

Citat:

În prealabil postat de Igor_Paslusnik (Post 628292)

Puneți și voi de-o nuntă.

Halal! ..:)))))))

nacu simona 09.08.2016 23:21:00

Parintii sunt impotriva

Citat:

Draga mea, nu te mai simti vinovata! Nu ai de ce, nu este obligatoriu ca la orice neintelegere sa spui "pa". Insa trebuia sa te decizi ce faci cu el, pentru ca nimeni nu s-ar simti bine in pielea lui, stiind ca parintii tai sunt impotriva.Poate nu ar strica daca insusi prietenul tau ar veni cu curaj sa vorbeasca cu parintii tai.Sa le spuna sincer ce simte pentru tine, sa-si ia un angajament, sa arate cu alte cuvinte, ca este un om responsabil si cu ganduri serioase si ca nu vrea sa renunte la tine. Aveti totusi o varsta, nu mai este cazul sa se ascunda in spatele tau si sa te puna mereu intre ciocan si nicovala. Daca vreti sa ramaneti impreuna, trebuie sa "actionati" impreuna. Ai grija insa ce face cu bautura. O problema care trebuie discutata, transata si rezolvata fara compromisuri.
Doamne ajuta!

Igor_Paslusnik 09.08.2016 23:43:01

Citat:

În prealabil postat de ioan67 (Post 628294)
Halal! ..:)))))))

"Halal" ? Poate fi-va "haram"... Doamne ferește ! Abea poate duce duhul ei, nu vezi, frate Ioane? "Perfecțiune" mică ce ești... :-(

nacu simona 10.08.2016 00:07:40

Parintii sunt impotriva

Citat:

Inca ceva, Bublisor, daca vrei sa faci nunta crestina, ai un link mai jos, asa, pentru "orientare".

Vezi de ce ne certam intre noi? Pentru ca unii spun ca au credinta, dar nu fac dupa credinta, ci dupa cum vor ei si le place. Cred ca iti dai seama ca si in medicina vei pune in practica ceea ce vei invata, nu ceea ce vei vrea tu, sau iti vei inchipui, vei visa, ori te va invata bunica.
Asadar nu lua in seama sfaturile binevoitoare ale lui Igor, care de fapt nu-ti da niciun sfat, ci doar te dezinformeaza.
Acum, desigur, nu am pretentia sa faci ca mine, dar din experienta stiu ca daca ascultam de Biserica, de Dumnezeu adica, primim mult ajutor.

Doamne ajuta!

http://www.sfaturiortodoxe.ro/pcleopa/32nunta.htm

nacu simona 10.08.2016 00:13:56

Parintii sunt impotriva

Citat:

În prealabil postat de ioan67 (Post 628293)

Care-i problema ta, Ioane? Te-ai sculat de pe targa si simti nevoia sa mai sari odata in cap, sau ce?

Demetrius 10.08.2016 01:49:58

Citat:

Imi este rusine mie de nerusinarea si bascalia dialogului "ortodox" de care, dupa cum ti s-a spus, tu esti de vina, Bublisor, ca ai lipsit. De parca ei sunt "ortodocsi" doar cand tu lipsesti. Nu te necaji si nu reactiona.
Iti cer eu iertare.

AlinB 10.08.2016 10:20:40

Citat:

În prealabil postat de ioan67 (Post 628293)

Mai Ioane, stiu ca esti mucalit, deci pune si o vorba pentru restu' utilizatorilor, ca nu sunt toti atat de subtil in gandirei pentru a-ti talmaci rasul.

Sigur, nu o sa-i foloseasca la nimic, nu acum, da' unde merge un ras, merg si doua vorbe.

AlinB 10.08.2016 10:21:27

Citat:

Unde e balamuc, merge si mai mult balamuc :)

Apropo, exerseaza partea cu iertarea, o sa-ti fie de mare folos si pe viitor :)

nacu simona 10.08.2016 11:13:13

Parintii sunt impotriva

Citat:

În prealabil postat de Demetrius (Post 628316)
Imi este rusine mie de nerusinarea si bascalia dialogului "ortodox" de care, dupa cum ti s-a spus, tu esti de vina, Bublisor, ca ai lipsit. De parca ei sunt "ortodocsi" doar cand tu lipsesti. Nu te necaji si nu reactiona.
Iti cer eu iertare.

Bublisor, de ce sa te ostenesti sa mai reactionezi,cand are cine sa reactioneze "ortodox" ?

P.S. Eu cred ca si numai postarea acelui enunt cu "Certificat de donator" spune mai mult decat orice comentariu. Ortodox, evident!

nacu simona 10.08.2016 11:19:15

Parintii sunt impotriva

Citat:

În prealabil postat de AlinB (Post 628329)
Unde e balamuc, merge si mai mult balamuc :)

Apropo, exerseaza partea cu iertarea, o sa-ti fie de mare folos si pe viitor :)

Ce ti-e si cu balacii astia autosuficienti! Au uitat ca si ei au fost tineri. Daca i-ai lua la bani marunti, vei descoperi ca la varsta ta exersau si ei diverse parti.

nacu simona 10.08.2016 11:25:47

Parintii sunt impotriva

Citat:

În prealabil postat de AlinB (Post 628328)
Mai Ioane, stiu ca esti mucalit, deci pune si o vorba pentru restu' utilizatorilor, ca nu sunt toti atat de subtil in gandirei pentru a-ti talmaci rasul.

Sigur, nu o sa-i foloseasca la nimic, nu acum, da' unde merge un ras, merg si doua vorbe.

Sau mai bine o abtinere, ca sa nu mai fie nevoie de talmaci.

DragosP 10.08.2016 11:52:57

Am impresia că ai zis ce ai avut de zis și că tu crezi că te reținem. Nu, nu te reținem, te poți duce cu Domnul.:103:

AlinB 10.08.2016 12:10:43

Citat:

În prealabil postat de nacu simona (Post 628333)
P.S. Eu cred ca si numai postarea acelui enunt cu "Certificat de donator" spune mai mult decat orice comentariu. Ortodox, evident!

Ce tot aveti cu certificatul omului? :))

nacu simona 10.08.2016 12:24:01

Citat:

În prealabil postat de nacu simona (Post 628334)
Ce ti-e si cu balacii astia autosuficienti! Au uitat ca si ei au fost tineri. Daca i-ai lua la bani marunti, vei descoperi ca la varsta ta exersau si ei diverse parti.

:))))) ....Aoleu! In loc de "babalacii" am scris "balacii". Sa ma ierte babalacii!

nacu simona 10.08.2016 12:25:31

Citat:

În prealabil postat de AlinB (Post 628346)
Ce tot aveti cu certificatul omului? :))

Pai, ma simt apostrofata!

alia28aa 10.08.2016 12:32:13

E minunat acest forum unde sunt atatia barbati care s-au casatorit virgini, care au relatii intime toata viata numai cu sotia, doar in zilele premise si numai cu scopul de a procrea, ceea ce inseamna ca au casele pline de prunci si vietile in deplina armonie, cu maturitatea traita cast si abstinent, ca dupa o misiune indeplinita :) :) :) :) :) :)
Si totusi, de unde atata revarsare de hormoni la punctul de fierbere?
Sa fie oare un fel de specie, ceva de genul "Canis lupus moralistus" ? :))))))))))))))

Eu cred, draga domnisoara, ca ar trebui sa faci ce-ti spune inima, findca de multumit n-ai cum sa-i multumesti pe toti.
Totusi, daca doresti un sfat cu privire la mostenirea genetica a prietenului tau, ar fi bine sa vorbesti cu un consilier in adictii care sa te informeze in baza comportamentelor care iti sunt deja cunoscute, cam cum pot evolua lucrurile pe partea aceasta.
In rest...ce da Domnul. S-au vazut atat casatorii cu pupaturi si norisori roz, care s-au desfacut in noroiul judecatoriei, dar si casatorii cu tensiuni unde timpul sau nepotii au sters toate neintelegerile initiale. Asta numai Dumnezeu stie.
Eu iti doresc numai bine, in orice varianta ai alege.

Florinvs 10.08.2016 12:43:20

Citat:

Spunând ca ati facut acest lucru, pentru ca asa ati simtit cu mintea si cu inima, atunci cred ati facut un lucru bun!

Insa, poate totusi ar trebui discutate deschis cu prietenul dumneavoastra, toate nemultumirile si temerile dumneavoastra legate de aceasta relatie, pentru a putea construi pe viitor ceva de durata si solid!

Intr-un fel, este ca atunci când un om construieste o casa! Daca fundatia nu este solida, atunci nici casa care se construieste pe aceea fundatie nu ar putea rezista!

AlinB 10.08.2016 12:43:33

Citat:

În prealabil postat de alia28aa (Post 628361)
E minunat acest forum unde sunt atatia barbati care s-au casatorit virgini, care au relatii intime toata viata numai cu sotia, doar in zilele premise si numai cu scopul de a procrea, ceea ce inseamna ca au casele pline de prunci si vietile in deplina armonie, cu maturitatea traita cast si abstinent, ca dupa o misiune indeplinita :) :) :) :) :) :)
Sa fie oare un fel de specie, ceva de genul "Canis lupus moralistus" ? :))))))))))))))

Uite pe langa caciula cui bazaia musca.

Citat:

Eu cred, draga domnisoara, ca ar trebui sa faci ce-ti spune inima, findca de multumit n-ai cum sa-i multumesti pe toti.
Tu facusi cum ti-a zis inima mereu? Si cum iesi, numa' de bine?

Citat:

Totusi, daca doresti un sfat cu privire la mostenirea genetica a prietenului tau, ar fi bine sa vorbesti cu un consilier in adictii care sa te informeze in baza comportamentelor care iti sunt deja cunoscute, cam cum pot evolua lucrurile pe partea aceasta.
A fost deja informata de aici si a zis ca trage un loz.

Citat:

In rest...ce da Domnul. S-au vazut atat casatorii cu pupaturi si norisori roz, care s-au desfacut in noroiul judecatoriei, dar si casatorii cu tensiuni unde timpul sau nepotii au sters toate neintelegerile initiale. Asta numai Dumnezeu stie.
Pai nu sunt credinciosi, nu auzisi?

nacu simona 10.08.2016 12:46:48

Parintii sunt impotriva

Citat:

În prealabil postat de alia28aa (Post 628361)

Eu iti doresc numai bine, in orice varianta ai alege.

Foarte bun raspunsul peiorativ adresat gentle men-ilor de pe acest forum! Ortodoxia nu include si codul bunelor maniere?

AlinB 10.08.2016 12:50:12

Citat:

În prealabil postat de Florinvs (Post 628366)
Insa, poate totusi ar trebui discutate deschis cu prietenul dumneavoastra, toate nemultumirile si temerile dumneavoastra legate de aceasta relatie, pentru a putea construi pe viitor ceva de durata si solid!

Ce, vrei sa fie iar injurata?

ioan67 10.08.2016 12:59:45

Citat:

În prealabil postat de nacu simona (Post 628370)
Ortodoxia nu include si codul bunelor maniere?

Nu. Ma tem ca o confundati cu bonjurismul. Poate si cu catolicismul, pe ici pe colo.
P.S. E posibil sa iscati vreo confuzie si cu muierismul, cu babismul si cu snobismul. Umblati cu bagarea de seama, doamna!

Ora este GMT +3. Ora este acum 05:54:59.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.