![]() |
Citat:
Si restul postarii m-a facut sa-mi dea lacrimile... Gata, fac pauza pana maine. |
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
Cred ca lupta dusa prin ideologie (ce fac ei) este mult mai periculoasa decat lupta cu arma. (Ca daca mori, trupul iti moare, dar ce te faci cand sufletul moare inainte?) |
Citat:
|
s-a cam uitat pe-aici porunca a 2-a. iar comparatia cu pierderea dreptului de prim nascut, ce sa zic, romanii mai ales ca si ortodocsi poate or sa reuseasca in cele din urma sa nu se mai considere mai cu mot si buricul pamantului, ci sa ajunga la acea mult dorita smerenie a ortodoxiei.
|
Dom-le exista ceva masonerie da nu chiar masonerie crestin ortodoxa la care se accepta si femei.
La celalte masonerii nu se accepta femei. De ce? Oare nu se vede ca femeia e egala cu barbatul in crestin ortodoxie? E adevarat numai barbatul are voie sa fie preot sau ierarh dar numai femeia naste copii.Deci aci e egalitate. Prin femeie se nasc in aceasta lume si prin preotie aud cuvintele cele de viata datatoare si primesc si harul cel de viata datator. Masonii ar trebui sa isi puna icoana cu Maica Domnului la adunaturile lor. Marii Sfinti Teologi ai Biserici Ortodoxe au aratat despre Maica Domnului . Dar femeile din ziua de azi oare se aseamana Maicii Domnului sau Irodiadei? De aceea sunt mai multe femei ca barbati la biserica sa de obicei femeile sunt mai intelepte nativ;dar din pacate multe arunca la gunoi intelepciunea data lor de Dumnezeu si se fac unelte ale Satanei si ingerilor cazuti si ispitesc barbatii prin sexualitate,clevetire,rautate,osandire a altora,mandrie si alte de astea. Si cu ocazia asta si pierd intelepciunea ca Intelepciunea e Domnul nostru Iisus Hristos.O pierd treptat. Ca s-a observat ca in medie femeile au mai multe conexiuni intre emisfera dreapta si cea stanga. Astea se fac (conexiunile in creier) dupa cum creste puterea de intelegere a spiritului (mintii).Si s-a constat ca cei care gandesc folosind mai multe puteri ale spiritului(mintii) si mai deplin aceste puteri sunt mai intelepti (inteligenti) ca unele puteri ale spiritului petrec in emisfera stanga altele in emisfera dreapta. Se poate intelege foarte clar ca fiecare e judecat dupa cat intelege. Ca majoritate femeilor in zilele noastre in loc sa isi arate frumusetea sufletului isi fac trupuri pline sa fie ispititoare si apoi umbla despuiate pe strada. Se intelege ca din nastere au primit intelepciune dar au pierdut-o si nu o "recastiga" de nu se smeresc. Majoritatea in loc sa isi educe copii in dragoste altruista, smerenie, bunatate ii cresc ca pe niste mici monstri egoisti,rai (ca cica numai cei prosti sunt buni...) ,banuitori ca nu cumva sa aiba increde in altii,clevetitori si cum ii mai cresc. La fel fac majoritatea si cu sotii lor multe cerandu-le o dragoste exclusivista adica mai pe romaneste cer sa fie idolatrizate. Cu cine seamana mai mult majoritatea femeilor din ziua de azi se poate intelege ca seamana cu Irodiada. Probabil asta o fi un motiv pentru care masonii nu primesc femei in loje. Ca prin ele sa nu vina "prietenii" omului si sa iasa acolo dezbinare. (Puteti vedea un exemplu cum Betseba s-a facut unealta a Satanei ispitind pe Sfantul prooroc David facand baie goala in fata sa ca de aceea a cazut Sfantul prooroc din rautatea Satanei care a gasit pe Batseba colaboratoare. Sau cum prin lucrarea Satanei prin sotia lui Faraon a fost ispitit Sfantul prooroc Iosif. Apoi Sfantul Ioan Gura de Aur de o alta imparateasa a fost prigonit. Cum a zis parintele Adrian Fageteanu :"femeile sunt rele" nu se referea la toate ci la majoritatea). |
Acum exista si Loje feminine, Mihai.
|
Si masoneria a sprijinit si finantat multe miscari feministe. O sa caut mai tarziu un video despre asta.
|
Citat:
de la minutul 9 vorbeste despre scopul miscarii feministe |
Citat:
Romanii, ca ortodocsi, sunt un fel de "buric al pamanului", daca e sa ne luam dupa Pr. Arsenie Boca. Multi dintre romani se roaga zilnic ca America sa nu piara; si asta e un fapt cert. |
Nu am incredere in filmele facute de neoprotestanti ca Alex Jones sau Russo ala.
Plaga care distruge civilizatia umana cel mai tare sunt invataturile neoprotestante cele mai depline invataturi ale Satanei. Neoprotestantismul ar trebui interzis prin lege ca duce civilizatia umana spre autodistrugere. Apoi invataturile protestante care sunt urmatoarea mare plaga a umanitatii,urmatoarele invataturi majore a Satanei. Dar acestia au arme de distrugere in masa si atunci mai ramane rugaciunea si speranta la Preabunul Dumnezeu si la Maica Domnului pentru salvarea umanitatii. |
Citat:
|
Citat:
Unii au format secte de schizofrenici puciosi pe baza cuvintelor rastalmacite ale parintelui. Vorbiti cu mariamargareta care a trait printre ei si s-a trezit la timp. O sa va luati cu miinile de cap cind cititi |
Citat:
Inca nu s-a ajuns acolo... dar vom vedea daca vom trai atunci. Si uite asa, incepem sa credem numai in ce ne vad ochii si sa avem incredere numai in noi insine... ceea ce e gresit! |
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
apropo, cel mai mare "colaborator" pe care l-a gasit respectivul a fost Iuda, care era barbat. :26: |
Citat:
Mergi pe drum la tara si vezi un mar ,un prun ,e destul sa intinzi mina sa ai cu ce te hrani. Avem moastele multor sfinti anonimi ,o bogatie spirituala pe care nu multe tari o au ,tinind cont de marimea tarii noastre. Par.Arsenie Boca spunea ca nativ suntem inclinati catre credinta ,da , asta a spus-o. Dar asta nu ne asigura mantuirea ,nu e un motiv de semetie. |
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Presupun ca nici de puterea rugaciunii nu ai auzit, Mirela.
|
Anca, iar incepi?
New York-ul unde locuieste Mirela este o minune a lumii, este un oras foarte reusit, cu tot cu evrei si masoni. Lasa-i in pace asa cum si ei te lasa pe tine! |
Andrei, am spus ca sunt credinciosi, care se roaga pentru America. Crezi ca poate deranja pe cineva acest lucru? Poate doar pe omul mandru, care nu crede in puterea rugaciunii, sau nu crede deloc; dar fapta in sine e buna. Rugaciunea pentru altii e ca o jertfa de sange.
Tu te-ai supara, stiind ca cineva, multe persoane, se roaga pentru Canada?!? Eu nu m-as supara sa stiu ca cineva se roaga pentru binele Scandinaviei; chiar le-as multumi. Deci, ce spuneai, Andrei?!? A, da. Si evreii si masonii sunt oameni pentru care si-a dat viata Domnul nostru Iisus Hristos. |
Anca, foarte bine n-au decat se se roage pentru toti si pentru toate. Nu asta ma deranjeaza, ci faptul ca punctezi aiurea chestiile astea. Nu sta NY in picioare ptr ca niste romani, sau oricare altii, ortodocsi sau nu, se roaga - mai mult sau mai putin! Cum spunea si Cristi pe undeva, vezi sa nu devii ridicola cu paranoia asta a contrazicerii cu orice pret - numai pe anumiti forumisti, atentie! - si cu stilul asta de a face pe desteapta.
|
Mirela ,uite ce scrie David ,in psalmul 126 : ". De n-ar zidi Domnul casa, in zadar s-ar osteni cei ce o zidesc; de n-ar pazi Domnul cetatea, in zadar ar priveghea cel ce o pazeste. "
Nimic nu se face fara voia lui Dumnezeu si rugaciunile celor drepti tin aceste "cetati" moderne in picioare ,cu toate ca in ele salasluieste pacatul. Este o lipsa de credinta sa afirmi ca rugaciunile unor dreptcredinciosi nu pot sa ajute la mersul inainte al omenirii . |
Citat:
dar este gresit, lipsa de smerenie! sa se creada ca pentru o anume sau anumite rugaciuni, ale unora mai mult sau mai putin induhovniciti, mai tine Dumnezeu lumea asta. iar Anca facea referire directa la America, ca vezi Doamne se roaga romanii si de-aia nu se duce de rapa! unde-o fi oare smerenia aia a ortodoxiei?? repet, bine ar fi sa ne trezim la realitate si sa nu ne mai credem buricul pamantului, mai ales noi romanii. Doamne ajuta! |
O cuvioasa de pe la noi spunea ca e bine ca sa mai fie dreptcredinciosi si in lume nu numai in manastiri deoarece aceia sfintesc prin rugaciunile lor acel loc unde se roaga.
In N.Y .traiesc multi ortodocsi greci ,sarbi ,romani si romani din Basarabia ,rusi. Eu cred ca Anca are dreptate ,conteaza rugaciunile ,faptul ca exista dreptcredinciosi care se roaga. Nu numai romani ,bineinteles . Chiar si mireni .Par.Arsenie Boca spunea cuiva sa se roage ,cu toate ca nu avea putere la rugaciune acela ,dar Dumnezeu il asculta deoarece avea rugaciunea vamesului. |
E vorba de persoane induhovnicite, nu de mireni pacatosi ca mine, Mirela. Dar mandria nu te lasa sa accepti, ca oameni simpli, credinciosi, de pot ruga pentru America cea bogata si puternica...
|
Lumea se tine prin rugaciune.
(Nu mai stiu cui ii apartine citatul) |
Citat:
Eu inteleg ca dupa un anumit timp de convietuire in doi citeodata iti vin in minte tot felul de optiuni legate de cealalta jumatate, insa totusi nu-mi este clara legatura intre stabilitatea unei structuri(NYork-ul) si zidirea sotiei |
Citat:
|
Citat:
Esti casatorit? Vrei cumva sa zidesti o manastire si te gandesti la utilitatea nevestei in planurile tale de managment? Scuze pt off topic |
Citat:
|
Mirela, promit sa ma smeresc; ceea ce sper ca vei face si tu.
Un post usor iti doresc. |
Dom-le eu tot nu pot sa inteleg de ce masonii desi folosesc Sfanta Scriptura nu folosesc Sfintele Icoane la adunarile lor.
|
Citat:
(Si nici nu prea au loc pe masa aia alaturi de menorah, compas si alte unelte..) Dar sa stii ca au si ei reprezentarile lor. De exemplu: http://www.delusionresistance.org/ch...ason_pics.html |
Cine se "inchina" lui Baphomet nu are loc pentru icoane
|
Lumea este condusa de masoni! Nu prea cred ca au ei vreo treaba cu Biblia si cu tot ce e sfant!
Priviti: http://www.youtube.com/watch?v=uhsYdLZTQiE |
Ora este GMT +3. Ora este acum 11:46:26. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.