![]() |
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Banc cu Bula.
ce dragut ,parca suntem intr-un banc cu Bula , ateii se converseaza intre ei pe un forum ortodox ... :)
|
Citat:
hai sa ne documentam inainte sa scriem. " Ajuns la putere în 1933, liderul mișcării naziste Hitler a dus o politică de pregătire și de declanșare a celui de Al 2lea razboi mondial, precum și de punere în aplicare a unui plan naționalist și rasist de exterminare în masă a evreilor și altor "indezirabili", precum și de lichidare a adversarilor politici. La Viena a întâlnit concepțiile pe care avea să le pună în aplicare după ce a devenit cancelar al Germaniei. Printre precursorii ideologici, autori ai unor teorii și discursuri șovine, antisemite, rasiste care l-au influențat au fost ideologul antisemit, rasist, ocultist și escroc Jörg Lanz von Liebenfels, cavalerul Georg Ritter von Schönerer, liderul „Mișcării Pangermane” (Alldeutsche Bewegung sau Alldeutscher Verband), o grupare politică naționalist-șovină, și primarul Vienei, Karl Lueger, fondatorul unui partid de orientare virulent antisemită. O gândire bazată pe un antisemitism feroce și o concepție rasistă despre societate și valorilor ei. Poporul german era considerat superior, parte din „rasa ariană” și îi revenea sarcina de a menține puritatea rasei și de a subordona rasele inferioare:evreii,tiganii,slavii și rasele de culoare. " Axiomele ideologice ale nazismului au fost superioritatea rasială ariană, și antisemitismul. Ura profundă față de evrei a fost tema dominantă a carierei politice a lui Hitler. S-a speculat foarte mult pe seama motivelor, dar nimeni nu a putut găsi un răspuns satisfăcător. Ideologia nazismului s-a bazat inițial pe idei preluate de la unii teoreticieni rasiști care, la sfârșitul secolului XVX-lea, lansaseră conceptele rasa aeriana,puritatea rasei. Conform acelor idei, omenirea ar fi fost alcătuită în baza unei ierarhii valorice a raselor, iar viața reprezenta numai „supraviețuirea adaptabililor”." Cu ce ti se pare ca seamana??? |
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
"My feelings as a Christian points me to my Lord and Savior as a fighter. It points me to the man who once in loneliness, surrounded by a few followers, recognized these Jews for what they were and summoned men to fight against them and who, God's truth! was greatest not as a sufferer but as a fighter. In boundless love as a Christian and as a man I read through the passage which tells us how the Lord at last rose in His might and seized the scourge to drive out of the Temple the brood of vipers and adders.To-day, after two thousand years, with deepest emotion I recognize more profoundly than ever before the fact that it was for this that He had to shed His blood upon the Cross. As a Christian I have no duty to allow myself to be cheated, but I have the duty to be a fighter for truth and justice... And if there is anything which could demonstrate that we are acting rightly it is the distress that daily grows. For as a Christian I have also a duty to my own people." Adolf Hitler a spus asta intr-un speech in data de 12 Aprilie 1922. De faptul ca era bolnav cu capul, nu ma indoiesc. Intrebarea este cum a reusit sa prosteasca atatia oameni? |
Citat:
“Alterarea sangelui si deteriorarea rasei reprezinta singurele cauze care explica declinul civilizatiilor stravechi; niciodata razboiul nu a ruinat natiunile, ci pierderea puterii lor de rezistenta – caracteristica exclusiva a sangelui raselor pure. In aceasta lume, oricine nu este de sorginte sanatoasa poate fi considerat pleava.”>> |
Citat:
Iti dai seama ca daca nu ar fi fost sprijinit de multime, nu ar fi avut puterea de a face toate aceste crime. |
pt acele discursuri ale acelui monstru
le puteti gasi in
Baynes, Norman (1942), ,,The Speeches of Adolf Hitler: April 1922-August 1939, 1, New York: Oxford University Press, ISBN 0-598-75893-3. Referinta este citata si pe wikipedia la final.Mai am citate din acel dement dar nu imi face nici o placere sa le postez.Sper sa fiu inteles.Citatul postat de maria-luisa este la pag 19-20.Sunt altele si mai crancene in aceea carte.Antologia unui psihopat.Lasati-l in intunericul in care probabil a ajuns. |
Citat:
Chestiunea cu darwinismul si ateismul e cam gogorita (citeste indoctrinare), daca citim ideile lui Hitler exprimate de el insusi in Mein Kampf: What we have to fight for is the necessary security for the existence and increase of our race and people, the subsistence of its children and the maintenance of our racial stock unmixed, the freedom and independence of the Fatherland; so that our people may be enabled to fulfill the mission assigned to it by the Creator. Anyone who dares to lay hands on the highest image of the Lord commits sacrilege against the benevolent creator of this miracle and contributes to the expulsion from paradise. Thus inwardly armed with confidence in God and the unshakable stupidity of the voting citizenry, the politicians can begin the fight for the 'remaking' of the Reich as they call it. The folkish-minded man, in particular, has the sacred duty, each in his own denomination, of making people stop just talking superficially of God's will, and actually fulfill God's will, and not let God's word be desecrated. For God's will gave men their form, their essence and their abilities. Anyone who destroys His work is declaring war on the Lord's creation, the divine will. I believe today that I am acting in the sense of the Almighty Creator. By warding off the Jews I am fighting for the Lord's work. samd |
Citat:
|
aici este referinta pe wiki
Citat:
Uitati-va la final. |
Citat:
|
Citat:
In concluzie, cred ca ideea este sa ne pazim pe viitor sa cadem in capcana de a crede ca il servim pe Dumnezeu, urand alti oameni (pe considerente de rasa, credinta, cultura etc)... |
Citat:
Citat:
|
Citat:
Ma indoiesc deasemeni ca Hitler credea in Dumnezeu. Si daca credea intr-un dumnezeu, acesta era stapanul acestei lumi, adica satana, nicidecum Dumnezeu. Eva Braun a avut o tentativa de sinucidere - practic el a asteptat acest moment - inainte ca sa o ia de nevasta. |
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
|
Citat:
La Goebbels, care a ocupat functia de Ministru al propagandei, primeaza ura fata de oameni datorita infirmitatii lui de la picior, pe care a avut-o inca din copilarie si din cauza careia a primit porecla de "Rumpelstiltzchen" - daca ati citit povestile Fratilor Grimm, stiti despre ce e vorba -. Aceasta durere sufleteasca a lui s-a transformat in ura pentru umanitate, din cauza lipsa credintei in Dumnezeu, care sa-l indemne la iertare. |
Citat:
|
Ateu' si crestinu'
Ateu' : in cazu' de fata, individu' disciplinat, sarguincios, care, dupa ce termina o scoala, isi cumpara o lupa, si, se pune pe studiat "creatia divina", adicatelea materia, in cel mai practic mod, insuflat de tov/dom profesoru' din scoala. Ce nu stie, el, ii faptu' ca si el, cu pasi marunti, tot spre Dumnezeu se'ndreapta...
Crestinu': in cazu' de fata, smenaru', baietu' cu pragmatism, care a auzit si el de o scutatura, ce duce la acelasi Dumnezeu, numa' ca mai repede, fara batai de cap, si transpiratie putina. Ei, in concluzie, nu va scoateti ochii, ca tot acolo ajungeti si unii, si altii, numa ca unii mai "repede" si altii mai "incet", parol... |
Citat:
|
hai ca mi-a placut =)))))
|
Ateii pe forumul ortodox
alooo ! ateiii ? ce faceti nu mai lucrati in trei schimburi,sau criza v-a taiat bugetul si s-au facut reduceri di personal si la Ateii.srl ? treceti la treaba ! ca altfel va reclam la seful vostru ca luati bani degeaba ...
|
Citat:
|
ateii si ratiunea,baba si mitraliera
Citat:
=>forumul ala ateist e doar o groapa de gunoi in care sunt maxim vreo 9-10 ametiti care poarta dialoguri "inteligente" ... =>ce tare! ai2 vrea sa-i aduc de la vulpile viclene ,o dovada din care sa rezulte ca ele ,vulpile ,recunosc ca sunt viclene...sau de la Hitler sa aduc o recomandare in favoarea evreilor... =>cea mai mare absurditate a zilelor noastre pe internet e ateul "activist " ,saracu habar nu are cum il cheama cu buletinul in mana dar el promoveaza ideile ateiste care nu au nici un suport logic si rational (stiinta =studiul materiei ,stiinta nu poate dovedi existenta unei realitati dincolo de materie) dar ei stiu ca nu exista Dumnezeu ... |
Ar trebui sa primesti un premiu Nobel in fizica si unul in chimie. E prima data cand vad definitia asta a stiintei .
|
Citat:
In concluzie, cred ca esti un mincinos. |
inteligenta-artificiala.doi, samuraiu' si brendu' mi-l tabarara pe crestinu' naravas-zburator...carevasazica, si,
se vorbira, se sfatuira, ca la apus de soare, sa mi'l inconjoare, ca sa'l tabarasca, si sa'l terfeleasca, sa mi'l cuminteasca, da crestinu' naravas, mare carcotas, c'o fandare mare, iese din stransoare, si pleaca'n culcare...:4: |
Dragilor, fratilor...
cu cat scormonesti jarul (sufletul manios) cu atat mai mare se face valvataia (cearta).. Ce-mi va fi mie de voi curati tot forumul daca eu insumi inca Nu m-am curatat? Daca am avea un strop de iubire...doar un strop..acesta ar ineca "setea de razbunare".. dar daca nu-i..off..Dumnezeu cu mila.. Are sotul meu o vorba inteleapta: Auzi nevasta, numai ce iti convine si fa numai ceea ce iti este tie de folos! Cred ca asta e solutia.. decat sa ne certam la nesfarsit mai folositor este sa evitam userii ( topicele) ce ne tulbura. Ce spuneti? Nu ar fi mai "sanatos" sa rugam Adminul sa inchida topicul... iar noi ( in frunte cu mine) am cultiva Rabdarea.. ca indata vine toamna si ni se vor cere "roadele".. |
Jenica ! ! !
Citat:
|
Citat:
|
Ii au dreptate Jenicai, caci un forum crestin-ortodox nu ar trebui sa cuprinda discutii si opinii, care se situeaza in afara ortodoxiei.
Si ii dau dreptate si lui Cristian, caci undeva trebuie sa ne scriem unele pareri, ca mine acum: Mi-am cam pierdut rabdarea cu cei, care isi bat joc fatis de credinta noastra. am ajuns sa avem discutii puerile pe forum, desi ortodoxia este atat de bogata si am avea atatea de invatat. Dar nu, noi batem apa in piua despre necuratia femeii... |
Citat:
Si nici macar vina noastra nu cred ca este ,ci este vina tipului de comunicare :cu degetele ,iar nu cu gura .Daca am fi intr-o adunare adevarata , face to face ,aceste probleme nu ar exista. Cu sufletul tindem catre iubire (caci ce altceva este o comunitate adevarata?) dar nu avem curajul sa ne publicam nici macar pozele ,sau sa ne intalnim de-a dreptul. Stam ascunsi in scorburi ,si 'socializam' . Si de fapt crestinismul este viata si iubire . |
Citat:
|
Ora este GMT +3. Ora este acum 10:21:07. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.