![]() |
Citat:
Doamne-ajuta! |
Citat:
|
@Dumitru73:
Spune-mi sincer, ce te deranjeaza in aceasta imagine? Ti se pare ca acea icoana schimba caracterul acestui spatiu de invatamant, transformandu-l intr-un spatiu de cult? Dupa mine "circul" pe care-l fac unele asociatii e pura rautate gratuita. Nu sunt nici eu de acord cu exagerarile, insa ceea ce eu am vazut in realitate, sunt cazuri similare cu clasa din aceasta poza, deci "de ce" atata scandal? Majoritatea decide intr-o clasa, minoritatea se conformeaza, nu Remus Cernea face "legea":) p.s sub grinda il vad pe Mos Craciun. Oare de ce nu se scandalizeaza ateii si in privinta lui? doar in cazul mosului e clar o "indoctrinare". http://img847.imageshack.us/img847/8...0de20clasa.jpg |
Citat:
|
Citat:
Da, majoritatea decide. Dar nu o poate face, daca aceasta decizie imi incalca in vreun fel demnitatea, libertatea, convinverile ... Iar daca majoritatea ia o decizie care mie nu imi convine, corect ar fi ca sa-mi dea si mie posibilitatea, sa fac si eu ce cred de cuviinta, bineinteles fara sa ii lezez pe majoritari. |
Citat:
|
Citat:
Cred ca nu ai inteles ce am scris. Poti sa-ti pui oricate icoane, unde vrei tu. Dar nu ma obliga sa stau si eu acolo. Si mai presus de toate, lasa-mi libertatea sa-mi fac si eu locul meu, dupa convingerile mele. |
Sunteti liber sa va luati un profesor in privat, daca nu sunteti in stare sa va integrati intr-un colectiv si sa acceptati regulile acestuia. Va comportati asemeni unui copil rasfatat. Daca o icoana pe perete va ofenseaza, inseamna ca si biserica in spatiu public ar trebui sa va ofenseze, e ca o "icoana" a spatiului public . Ar trebui sa le demolam ca sa va simtiti d-voastra bine. Sincer, cu cat scrieti mai mult, cu atat ma ingroziti :) Va las, numai bine!
p.s democratia= drepturi si obligatii, dmv. nu va asumati nicio obligatie! |
Citat:
Sincer, nici nu ma intereseaza icoana in sine, ci principiul. |
Citat:
Care sunt obligatiile pe care ar trebui sa mi le asum si nu o fac? |
Ora este GMT +3. Ora este acum 10:49:18. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.