Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Secte si culte (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=5031)
-   -   Vorbirea in limbi la penticostali... (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=7556)

penticostalulmantuibil 13.05.2010 20:07:24

Citat:

În prealabil postat de adimirea (Post 247637)
Vorbirea asta în limbi este o înșelare clară. Nici nu știu de ce se discută așa mult despre asta, ar trebui pur și simplu ignorat.

Iti pot spune eu de ce.

Fiindca noi toti le zicem altora ce au de facut dar tocmai noi nu implinim :)

lacrimi 13.05.2010 20:34:57

Citat:

În prealabil postat de Danut7 (Post 247589)
Ai auzit acum... eu am vorbit in limbi odata... adica mi s-a aratat ceva prin "vorbirea in limbi"...

Ok. Nu zic ca nu "vorbiti in limbi". Cunosc personal un caz; am si auzit/vazut. Ceea ce spun eu e ca nu e de la Dumnezeu. Pentru ca si satana "se preface in inger de Lumina". De aceea, Sfanta Scriptura ne indeamna: "cercetati duhurile daca sunt de la Dumnezeu".
In smerenia noastra, ar trebui sa nu ne simtim vrednici nici macar ca Dumnezeu sa-si intoarca Fata catre noi. Daraminte sa "vorbim in limbi".... E prea mult... si oricum nu cred ca suntem pe aceeasi lungime de unda...
Doamne ajuta

lacrimi 13.05.2010 20:37:56

Citat:

În prealabil postat de Danut7 (Post 247589)
Ai auzit acum... eu am vorbit in limbi odata... adica mi s-a aratat ceva prin "vorbirea in limbi"...

Aveam impresia ca raspund lui vasilie. Dar, tu... ai "vorbit in limbi"???????

Danut7 13.05.2010 20:43:22

Citat:

În prealabil postat de lacrimi (Post 247667)
Aveam impresia ca raspund lui vasilie. Dar, tu... ai "vorbit in limbi"???????

Da, cred ca am zis de vreo cateva ori pe topicul asta...

lacrimi 13.05.2010 20:45:00

Citat:

În prealabil postat de Danut7 (Post 247672)
Da, cred ca am zis de vreo cateva ori pe topicul asta...

Si chiar ai crezut ca a fost Duhul Sfant?...

Danut7 13.05.2010 21:02:55

Citat:

În prealabil postat de adimirea (Post 247637)
Vorbirea asta în limbi este o înșelare clară. Nici nu știu de ce se discută așa mult despre asta, ar trebui pur și simplu ignorat.
Mai toate sectele suferă de mândrie cruntă.

Hristos s-a Înalțat!

Da, e o inselare clara... Nici eu nu stiu de ce i se acorda atata importanta... Vad ca si topicul asta a ajuns la 100+ de pagini.... semn ca si penticostalii astia sunt niste batuti in cap ... Asa e cand omul se iubeste prea mult pe sine si "darurile" pe care le "poseda".Respinge orice doar de dragul misticismului atribuind orice manifestare mistica si ezoterica lui Dumnezeu,doar fiindca au avut ei parte de ea.Asta fara sa mai testeze duhurile, dupa cum ne indeamna Scriptura... din slabiciunea patimilor lor...

Adevărat că S-a Înălțat!

Danut7 13.05.2010 21:04:28

Citat:

În prealabil postat de lacrimi (Post 247676)
Si chiar ai crezut ca a fost Duhul Sfant?...

Da, dar stai linistita ca nu a fost ca la afurisitii astia... Eu unul personal stiu ca vorbirea lor in limbi e de la diavol.

lacrimi 13.05.2010 21:09:09

Citat:

În prealabil postat de Danut7 (Post 247692)
Da, dar stai linistita ca nu a fost ca la afurisitii astia... Eu unul personal stiu ca vorbirea lor in limbi e de la diavol.

Ok, ma ingrijorasem ca ... te pierdem si pe tine pe-acolo

Danut7 13.05.2010 21:24:35

Citat:

În prealabil postat de lacrimi (Post 247696)
Ok, ma ingrijorasem ca ... te pierdem si pe tine pe-acolo

Nu ai vazut cat de dur si urit am vorbit cu ei, de-a lungul topicului?Pentru ca eu stiu sigur ca vorbirea lor e satanica, dupa cum am scris mai sus, si secta penticostala mi se pare una dintre cele mai spurcate si afurisite... sunt scarbit de ea... aproape cel mai mult... In general sectele imi fac scarba...

gibilan 13.05.2010 22:11:34

Citat:

În prealabil postat de Danut7 (Post 247703)
Nu ai vazut cat de dur si urit am vorbit cu ei, de-a lungul topicului?Pentru ca eu stiu sigur ca vorbirea lor e satanica, dupa cum am scris mai sus, si secta penticostala mi se pare una dintre cele mai spurcate si afurisite... sunt scarbit de ea... aproape cel mai mult... In general sectele imi fac scarba...

danut nu pot sa spun ca nu ai dreptate cind spui ca vorbirea lor glosolalia vine de la cel rau nu ai observat cumva o schimbare de briza in adunarea lor in acele momente parca emana un miros care numai de dulce mireasma duhovniceasca nu e parca e ceva din alt tarim.majoritatea erau oameni de la tara pe linga mirosul de transpiratie[transpirau abundent]mai era ceva care nu as vrea sa denumesc exact sa nu se supere din nou cei ce asteapta sa rasuceasca VORBA SPRE A LOR PIERZARE.

Ora este GMT +3. Ora este acum 04:11:19.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.