Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Secte si culte (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=5031)
-   -   Vorbirea in limbi la penticostali... (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=7556)

AndruscaCIM 16.05.2010 19:39:12

Dar eu mai am niste mici nelamuriri legate de cultul P:

De ce nu recunosc oare faptul ca pastorul insista pe cererea si primirea acestui "dar"?

De ce neaga faptul ca ei tin post si se roaga special pentru a primi acest " dar"...deci cer special acest dar?

In concluzie, oare de ce sectarii nu pot spune adevarul, si refuza sa fie sinceri...sa fie pentru ca "cineva anume" ii invata, si nu Hristos?

penticostalulmantuibil 16.05.2010 20:30:30

Citat:

În prealabil postat de anatolie (Post 248933)
sa nu o mai lungim degeaba, penticostali dau invataturi gresite!
vorbirea lor in limbi este de la diavol! si in plus sunt niste netrebnici ca o hulesc si pe Maica Domnului!

Anatolie, ai lungit-o degeaba, ca numai in Rusia se intampla ce zici tu.

Prin Romania dau invataturi foarte bune si vorbirea lor in limbi este de la Dumnezeu. Crede-ma!

Iar asta, ca o hulim pe Maica Domnului este chiar o hula din partea ta.
Noi nu-i aducem inchinare dar o cinstim pe Maica Domnului si o pretuim foarte mult.

lacrimi 16.05.2010 20:49:13

Citat:

În prealabil postat de AndruscaCIM (Post 248938)
Dar eu mai am niste mici nelamuriri legate de cultul P:

De ce nu recunosc oare faptul ca pastorul insista pe cererea si primirea acestui "dar"?

De ce neaga faptul ca ei tin post si se roaga special pentru a primi acest " dar"...deci cer special acest dar?

In concluzie, oare de ce sectarii nu pot spune adevarul, si refuza sa fie sinceri...sa fie pentru ca "cineva anume" ii invata, si nu Hristos?

Organizeaza chiar seri speciale, de staruinta dupa "Duhul Sfant"...

vasalie 16.05.2010 21:02:10

Citat:

În prealabil postat de AndruscaCIM (Post 248938)

Banuiesc ca la categoria "sectari" ma incluzi si pe mine. Insist sa-mi arati unde sau cand nu am spus adevarul si am refuzat sa fiu sincer.

Pot sa fac si eu aceeasi afirmatie despre tine. Diferenta este ca eu pot aduce multe argumente (din postarile tale - chiar de pe topicul acesta).

P.S. Sper sa-ti para rau de acuzatiile cu care vii si sa fii preocupata pentru a fi tu sincera, de acum incolo.

AndruscaCIM 16.05.2010 21:02:35

Citat:

În prealabil postat de lacrimi (Post 248970)
Organizeaza chiar seri speciale, de staruinta dupa "Duhul Sfant"...

Adica, da-i cu postul, cu rugaciunea...dar hai sa insistam putin, poate primiti darul mai rapid, fara eforturi inutile...si de ce in 3 zile, ci nu chiar in cateva ore?

Eu ma intreb asa, oare Sfintii Apostoli or fi cerut darul asta, ii tolocanea cineva la cap, sau organizau seri speciale...sau cam altfel?

AndruscaCIM 16.05.2010 21:08:58

Citat:

În prealabil postat de vasalie (Post 248980)
Banuiesc ca la categoria "sectari" ma incluzi si pe mine. Insist sa-mi arati unde sau cand nu am spus adevarul si am refuzat sa fiu sincer.

Pot sa fac si eu aceeasi afirmatie despre tine. Diferenta este ca eu pot aduce multe argumente (din postarile tale - chiar de pe topicul acesta).

P.S. Sper sa-ti para rau de acuzatiile cu care vii si sa fii preocupata pentru a fi tu sincera, de acum incolo.

Vai nuuuuu, nu Vasalie...chiar nu e nevoie sa te aliezi cu cineva, sau sa te arunci in oala mincinosilor, nesilit de nimeni!

Chiar nu imi pare rau de nimic( si nu prea inteleg de ce incerci/ma presezi sa imi para rau pentru ceva, doar pentru ca asa ti-ai dori tu!:106:), cat despre preocuparea aceasta...chiar nu ii vad sensul, pentru ca e in firea mea sa fiu sincera, deci nu depun eforturi!:5:

vasalie 16.05.2010 21:26:17

Citat:

În prealabil postat de AndruscaCIM (Post 248983)
Vai nuuuuu, nu Vasalie...chiar nu e nevoie sa te aliezi cu cineva, sau sa te arunci in oala mincinosilor, nesilit de nimeni!

Tu m-ai aruncat in oala mincinosilor. Doar nu vrei sa spui ca eu nu sunt "sectar" (pentru tine). Fii corecta si argumenteaza ce ai afirmat. Te rog, insistent, sa-mi arati unde "nu am spus adevarul sau am refuzat sa fiu sincer"(exprimarea ta).

penticostalulmantuibil 16.05.2010 21:29:17

Citat:

În prealabil postat de AndruscaCIM (Post 248983)

Sper ca nu faci referire la alierea cu Doriana si cu mine si nu insinuezi din nou ca as fi un mincinos.

Am toata nadejdea ca ai atat discernamant incat sa nu sugerezi asa ceva.

AndruscaCIM 16.05.2010 21:29:54

Citat:

În prealabil postat de vasalie (Post 248995)
Tu m-ai aruncat in oala mincinosilor. Doar nu vrei sa spui ca eu nu sunt "sectar" (pentru tine). Fii corecta si argumenteaza ce ai afirmat. Te rog, insistent, sa-mi arati unde "nu am spus adevarul sau am refuzat sa fiu sincer"(exprimarea ta).

Nu nu, tu te-ai aruncat in oala, singur...singurel!

Ba da, esti sectar pentru mine, dar eu am afirmat altceva...si ma refeream in general, deci nu la tine, asa cum crezi! Tu chiar esti destul de direct...:4:

vasalie 16.05.2010 21:35:40

Citat:

În prealabil postat de AndruscaCIM (Post 249002)
Nu nu, tu te-ai aruncat in oala, singur...singurel!

Ba da, esti sectar pentru mine, dar eu am afirmat altceva...si ma refeream in general, deci nu la tine, asa cum crezi! Tu chiar esti destul de direct...:4:

Daca te refereai in general, inseamna ca ai o sumedenie de argumente despre refuzul de a spune adevarul si de a fi sinceri, a oricarei categorii de "sectari". Da, te rog exemple(sau macar un exemplu) de adventisti care nu fost sinceri (ca doar i-ai inclus si pe ei la "mincinosi").

P.S. La felul cum ai intors-o se vede cine este mincinosul. Ai afirmat despre sectari ca nu sunt sinceri si se feresc sa spuna adevarul. Nu ai spus ceva de genul: unii sectari, sau cutare sectari, etc.

Ora este GMT +3. Ora este acum 18:40:11.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.