Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Secte si culte (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=5031)
-   -   Ignorati sectantii (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=14346)

UNNOOM 06.10.2012 14:27:05

osutafaraunu

Ce cauti aici pe acest forum ortodox?

osutafaraunu 06.10.2012 15:24:37

Citat:

În prealabil postat de UNNOOM (Post 474878)
Sa inteleg ca in perioada celor 1000 de ani cei maintuiti nu vor tine sabatul unor interpretari pe care le-am gasit la adventisti?

Nu știu. Găsim extrem de puține informații cu privire la Mileniu în Sfânta Scriptură.

osutafaraunu 06.10.2012 15:26:08

Citat:

În prealabil postat de UNNOOM (Post 474879)
Cu doctrina sabatului ies adventistii la inaintare cand fac prozelitism (impreuna cu idei ce tin de sanatate). El are un loc central in teologia adventista.

Acestea par evident proeminente pentru cei din afară, însă nu adventiștii au re-descoperit sabatul. Cât privește "locul central" al teologiei adventiste îl ocupă revenirea Domnului Hristos.

osutafaraunu 06.10.2012 15:26:56

Citat:

În prealabil postat de UNNOOM (Post 474882)
osutafaraunu

Ce cauti aici pe acest forum ortodox?

De cum ai apărut, această întrebare am vrut să ți-o pun și ție. Acum nu mai este cazul...

UNNOOM 06.10.2012 15:49:37

Citat:

În prealabil postat de osutafaraunu (Post 474894)
Acestea par evident proeminente pentru cei din afară, însă nu adventiștii au re-descoperit sabatul. Cât privește "locul central" al teologiei adventiste îl ocupă revenirea Domnului Hristos.

Si alte religii crestine/pseudocrestine asteapta asta (cu exceptia Martorilor lui Yehova) ! M-am referit la doctrinele distinctive.

UNNOOM 06.10.2012 15:53:22

Citat:

În prealabil postat de osutafaraunu (Post 474895)
De cum ai apărut, această întrebare am vrut să ți-o pun și ție. Acum nu mai este cazul...

Si care este raspunsul tau la intrebare? Simti ca este de datoria ta sa raspandesti "adevarul" cu o atitudine de superioritate (ceva de felul: noi avem tot adevarul, voi nu!)?

nutucutu 06.10.2012 15:57:14

Citat:

În prealabil postat de osutafaraunu (Post 474895)

Pai iar o intoarceti ca la Ploiesti? De ce evitati sa raspundeti la intrebare?

osutafaraunu 06.10.2012 16:04:20

Citat:

În prealabil postat de UNNOOM (Post 474897)
Si care este raspunsul tau la intrebare?

La întrebarea mea, ori la a ta?

Citat:

În prealabil postat de UNNOOM (Post 474897)
Simti ca este de datoria ta sa raspandesti "adevarul" cu o atitudine de superioritate (ceva de felul: noi avem tot adevarul, voi nu!)?

La întrebarea ta răspunsul e simplu, l-am dat de atâtea ori deja: încerc să dezmint toate afirmațiile neadevărate "răspândite" de "binevoitori" cu privire la adventism.

osutafaraunu 06.10.2012 16:04:57

Citat:

În prealabil postat de nutucutu (Post 474898)
Pai iar o intoarceti ca la Ploiesti? De ce evitati sa raspundeti la intrebare?

Dvs. cunoașteți deja acest răspuns, sunteți de mai mult timp pe forum.

UNNOOM 06.10.2012 16:16:58

Citat:

În prealabil postat de osutafaraunu (Post 474899)
La întrebarea ta răspunsul e simplu, l-am dat de atâtea ori deja: încerc să dezmint toate afirmațiile neadevărate "răspândite" de "binevoitori" cu privire la adventism.

Merita apreciat! Dar nu ai nici cea mai mica senzatie ca te lupti cu morile de vant? Una e sa dezminti de exemplu ideea (este falsa, e doar un exemplu ipotetic) ca toti adventistii sunt infractori si alta e sa te iei la tranta pe forum pentru niste doctrine!

Nu stii ca in discutiile care au ca subiect politica, religia si echipa favorita de fotbal nu se fac compromisuri si concesii?

Cred ca ai nevoie de o ocupatie ceva mai serioasa!

Ora este GMT +3. Ora este acum 11:23:03.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.