![]() |
142. Comentariu la „Cuvântul lui Dumnezeu” de la Pucioasa din 19-08-2009
--urmare-- Liderii pucioși, ca „soli ai lui Dumnezeu”, trebuie să aibă printre adepții pucioși câțiva acoliți apropiați și slujitori devotați, susținători care să le facă treaba și prin care ei să lucreze tot ce au de lucrat, căci altfel nici Dumnezeu nu poate face nimic fără susținătorii solilor Lui: “...așa trebuie să aibă orice sol al Meu pe pământ susținători, căci altfel Eu, Domnul, nu am cu cine să pot prin soli, și apoi peste mulți cu multă mărturie.” (Citat din Cuvântul lui Dumnezeu de la Pucioasa din 19 august 2009)Cei care au părăsit recent “raiul” pucios (Marian Zidaru, Victoria Zidaru, Ilie Bunea, Sandu Dan, Ionică Țurloi, Costel Postăvaru) și și-au luat lumea în cap sunt cei care, prin gestul lor curajos, “au vorbit de rău” noua cale, acest New Age de la Pucioasa. Ei s-au schimbat din bine în rău, schimbându-și fața, părăsindu-l pe Dumnezeul Pucios pentru ei înșiși și lăsându-L nejutorat și neputincios. Ei se ascund unii după alții batjocorindu-i pe liderii pucioși-proorocii mincinoși: “O, fiilor, mulți au venit să fie cu Mine și cu poporul Meu și cu iubire pentru pământurile binecuvântate de Mine pentru slava Mea de azi, pentru odihna Mea, și au venit și au stat și au plecat apoi, vorbind de rău calea Mea și pe cei de pe ea răbdători și credincioși prin răbdare, și iată, omul se schimbă din bine în rău și își schimbă omul fața. Le-am spus atunci apostolilor Mei că nu e nimeni dintre cei ce, mărturisindu-Mă oamenilor, să Mă vorbească degrab de rău apoi, dar iată, cine nu face mărturisirea Mea de la Mine trimitere, acela Mă vorbește de rău apoi, căci are pretenție apoi, și acela greșește, și după ce greșește se rușinează și se ascunde și învinuiește prin ascundere, prin tragere în părți, dar cei ce fac aceasta fac așa ca să-și acopere păcatele lor, tată, și așa se cunosc cei ce fac greșeli ascunse, și prin învinuirea altora se dovedesc ei că nu sunt pe plăcerea Mea, căci cei ce sunt ai Mei nu învinuiesc, nu mustră până ce Eu nu-i trimit să facă aceasta. O, cel mai laș om nu este cel neputincios, ci este cel ce-L părăsește pe Dumnezeu pentru el însuși. Acest fel de fii Mi-au dat calea Mea și pe Mine spre batjocură mereu, mereu, și apoi ei se ascund unii după alții, se ascund sub alții pe care ei i-au hrănit cu batjocură asupra celor ce stau de sprijin pentru Mine, și pe care Eu îi cunosc mai mult decât zic ei că îi cunosc, și pe care Eu îi iubesc pentru credința lor cea mare, pentru dragostea lor de Mine și de poporul Meu, că dacă nu-i aveam pe ei la cârma mersului lucrării Mele peste pământ, Eu nu mai aveam azi lucrare și nici popor, căci cei ce s-au iubit pe ei înșiși lângă Mine s-au dovedit așa și au izbit spre batjocură pe cei ce Mă sprijinesc ca să fiu pe pământ, și nu Mi-au ajutat aceia spre Mine poporul și pe cei ce vin să-Mi fie popor, și au dat să ajute spre ei și spre vederea lor pe poporul Meu, și au dat să iubească mai mult pe cei ce ziceau ca ei împotriva lucrărilor Mele, căci aceștia iubesc omul folosindu-se de el pentru scopul lor nefolositor lui Dumnezeu, și apoi ei se dau deoparte, căci lucrul lor cade.“ (Citat din Cuvântul lui Dumnezeu de la Pucioasa din 19 august 2009)Dar liderii pucioși sunt cei care aduc o nouă Evanghelie poporului creștinesc, chiar dacă ei disprețuiesc astfel cuvintele Scripturii care-i aruncă sub anatema („Dar chiar dacă noi sau un înger din cer v-ar vesti altă Evanghelie decât aceea pe care v-am vestit-o – să fie anatema!” Gal.1,8). Ei sunt autorizați să nu mai asculte de Biserică, adică de om, nici de nemulțumirile acestuia față de erezii și neîmpliniri, ci numai de duhurile de la Pucioasa: “ O, fiilor, o, fiilor care-Mi dați putere să lucrez peste poporul Meu, o, să nu Mă doară de la poporul Meu, să nu auziți murmure și fățărnicie de la cei purtați și îngrijiți de voi prin Evanghelia Mea cu voi! O, tată, Eu sunt Cel ce trebuie să am pretenție la voi. Se cuvine să ascultați de Mine și nu de om și nu de nemulțumirile omului, tată.” (Citat din Cuvântul lui Dumnezeu de la Pucioasa din 19 august 2009)Liderii pucioși sunt lăudați pentru construcțiile de zid și de piatră pe care le-au ridicat și le ridică adepții lor sleiți de puteri, ziduri între care va sălășlui Dumnezeul Pucioasei. În principal se face aluzie la ultimul siloz aflat în construcție lângă „casa Corneluței”din curtea din deal: “O, fiilor lucrători de la Mine, și voi, slujitorii celor sfinte ale Mele pe pământul binecuvântării Mele în zilele acestea, o, tată, vă mulțumesc că lucrați cu pace, cu multă pace și iubire lucrările cerute de Mine vouă pentru slava Mea și a lucrărilor Mele pe pământ pentru om cu cei credincioși Mie în vreme de mare necredință. Vă mulțumesc pentru truda și neodihna voastră cea fără de cârtire și fără de murmur pentru zidirea care se ridică și se arată acum să fie în curțile Mele cu voi. Primiți, tată, de la Mine puteri noi, căci vlaga voastră nu este de la trup, ci este de la Mine, fiilor, peste voi, peste toți fiii de la izvorul Meu de cuvânt, și care lucrează pentru slava Mea.” (Citat din Cuvântul lui Dumnezeu de la Pucioasa din 19 august 2009)Liderii pucioși se laudă singuri pentru ultima lor ispravă, aceea de a numi fără hirotonie doi noi preoți (Manoliță și Mihăiță) în locul preoților „dezertori” Iliuță și Ionică, deși pe vremuri se proorocea că Iliuță, cel dintâi dintre „cei trei preoți unși”, este și va fi stâlp de neînlocuit. Cei doi popi pucioșești sunt o speranță îndelung așteptată, căci despre ei se spune că „în sfârșit” au fost unși peste Biserica schismatică „Noul Ierusalim”. Ei sunt chemați la adâncă supunere față de liderii pucioși și de toate orânduielile statornicite de ei, căci despre ei se spune „biserica Mea... sunteți voi”, și numai prin ei va putea Dumnezeul Pucios( deși același lucru s-a spus și despre liderii pucioși, ceva mai înainte): “O, vă mulțumesc cu mult mai mult, cu toată inima Mea dumnezeiască, fiilor slujitori ai celor sfinte ale Mele, că am putut prin ascultarea voastră și prin slujirea voastră cu Mine și de la Mine și pentru Mine, vă mulțumesc că am putut, în sfârșit, să așezăm cu mult mai mult biserică întărită pe slujitori așezați pentru ea ca să sprijiniți cu toții, cu puterea harului sfânt biserica Mea de nou Ierusalim, fiilor. O, supuneți-vă, tată, întregii Mele orânduieli pentru cele ce trebuie să lucrez și să așez Eu pe pământ prin voi, prin biserica Mea, care sunteți voi, și Eu voi putea atunci tot ce trebuie să pot, căci prin voi trebuie să pot.” (Citat din Cuvântul lui Dumnezeu de la Pucioasa din 19 august 2009)În final se anunță sărbătoarea care urmează, la care se vor proclama noi fericiri de pe un nou munte, numit colina noului Sion. Cei chemați, câți sunt chemați, vor bea din râul vieții, iar cetatea Noul Ierusalim va coborî din cer, împlinind Scripturile: “Voi sta cu poporul în sărbătoare pentru mama Mea Fecioara la izvor și îl voi învăța pe el statul cu Dumnezeu, mersul cu Dumnezeu și lucrul cel pentru mântuirea lui. Mă voi strânge cu el la izvor și Mă voi umple de iubire și așa voi rosti lui fericirile cele pentru el, pentru cei credincioși venirii Mele de azi cu slava cuvântului Meu, care de la Tatăl purcede și se vestește prin gura Mea și se face izvor de viață dătător, și această colină se cheamă noul Meu Sion, piatra din care izvorăște și curge izvorul Meu peste pământ, râul vieții, din care voiesc cu dor să bea tot mai mulți, spre bucuria Tatălui și a Mea și spre împlinirea Scripturilor de nou Ierusalim peste pământ, nume care va sta înaintea Mea pentru cetatea Mea cea sfântă, precum este scris despre ea în Scripturile pe care numai Eu, numai Eu voiesc să le împlinesc, și după voia Mea să le împlinesc. Amin.” (Citat din Cuvântul lui Dumnezeu de la Pucioasa din 19 august 2009)De adunat, cei chemați s-au adunat la Pucioasa pe 28 august, la sărbătoarea Maicii Domnului pe stil vechi; de băut, li s-a dat să bea apă chioară cu cănuțele din fântână; dar Cetatea Noul Ierusalim n-a mai coborât din cer. Ori că acest eveniment apocaliptic s-a amânat pe altă dată, ori că pucioșii se vor mulțumi mai departe cu „cetatea” lor cu același nume, zidită în 1991 în grădina lui Ilie Bunea (mai modestă ce-i drept, dar mai concretă și mai familiară, căci o țin ferecată numai pentru ei). |
143. Comentariu la „Cuvântul lui Dumnezeu” de la Pucioasa din 03-05-2009
Contextul este dat de sărbătorirea Duminicii a treia după Paști, a mironosițelor , prilej cu care, prin tradiție pucioșească, toți adepții se adună de prin toate colțurile țării, ca să sărbătorească între ei, în circuit închis.
Aflăm pentru început precizarea foarte importantă că lucrarea de cuvânt este lucrarea cuvântului. De asemenea, aflăm că: cuvântul de la Pucioasa este al Tatălui, al Fiului și al Sfântului Duh, și iese din gura Fiului și Cuvântului, Care coboară pe nori de cuvânt spre ieslea cuvântului de la Pucioasa, ca să le aștearnă credincioșilor pucioși masă de cuvânt pe masa cuvântului: “ Această lucrare de cuvânt este lucrarea cuvântului Tatălui și al Fiului și al Sfântului Duh. Amin. Eu sunt Domnul Iisus Hristos, Fiul și Cuvântul Tatălui Savaot, și cobor pe pământ pe nori de cuvânt, și mii de mii de heruvimi Mă poartă spre ieslea cuvântului Meu din mijlocul neamului român, și Tatăl este în Mine, iar Eu sunt în Tatăl când grăiesc în cer și pe pământ deodată, și glasul Meu umple cerul de slavă, iar sfinții și îngerii se hrănesc cu tot cuvântul care iese din gura Mea. Amin. Cobor pe pământ cuvânt în zi de sărbătoare și de înviere și dau salutul învierii Mele dintre cei morți celor ce au venit la izvorul Meu de cuvânt: Hristos a înviat! O, veniți, veniți la masa cuvântului Meu cel dătător de viață și de înviere, căci vă pun masă de cuvânt! “ (Citat din Cuvântul lui Dumnezeu de la Pucioasa din 3 mai 2009)La Pucioasa se așterne masă de înviere ca nimeni dintre pucioși să nu mai moară, iar afară este lumea cu fărădelegile și deșertăciunile ei. La masa de înviere Se așează și Domnul Pucioasei cu masa Lui de cuvânt, deși nimeni nu-L vede și nu-L aude, dar toți pucioșii îl aud pe Nicușor ca pe un actor care îi recită poporului de la izvor cuvântul primit de Mihaela cu o noapte în urmă, căci Mihaela și Nicușor sunt porțile de aramă prin care intră și se vestește Împăratul Slavei de la Pucioasa : “ ...Eu, Domnul Cel înviat, vă hrănesc pe voi pe pământ și stau cu voi la masă de înviere, și lumea este afară, căci duhul lumii nu are nimic în Mine, și nici Eu în el, și se sfârșește prin el însuși mereu, mereu, fiindcă întru el nu este viață, ci este fărădelege, iar fărădelegea este deșertăciune și vânt. Amin. O, poporul Meu de la izvor, am intrat la tine prin porți și M-am vestit cine sunt, și am întâmpinat apoi pe poporul cel venit la izvor. Sunt în mijlocul tău cu masă de cuvânt...” (Citat din Cuvântul lui Dumnezeu de la Pucioasa din 3 mai 2009)Cuvântul vine cu norii și apoi se pune pe masă: “... ei sunt cei credincioși cuvântului Meu, care vine cu norii, precum este scris că "El vine cu norii...” (Citat din Cuvântul lui Dumnezeu de la Pucioasa din 3 mai 2009) Primitorii sunt diferențiați așadar după gradul de noblețe pucioșească în două popoare: - poporul de la izvor (adică, rezidenții de la Pucioasa și de la Târgoviște, slugile preaplecate ale liderilor pucioși); - poporul cel venit la izvor (adică, al aspiranților și al simpatizanților, numiți generic “cei credincioși” – cei ce cred pur și simplu că liderii pucioși vorbesc cu Dumnezeu și de la Dumnezeu, fără să aibă nici o dovadă palpabilă pentru asta, și care sunt primiți în adunările festive de la Pucioasa numai la sărbătorile mari): “ O, poporul Meu de la izvor, am intrat la tine prin porți și M-am vestit cine sunt, și am întâmpinat apoi pe poporul cel venit la izvor. [...] Și acum punem pe masă cuvântul Meu poporului credincios, celui ce crede prin vestirea ta cuvântul pe care gura Mea îl izvorăște în mijlocul tău spre tămăduirea neamurilor,...” (Citat din Cuvântul lui Dumnezeu de la Pucioasa din 3 mai 2009) |
--urmare-- Dumnezeul Pucioasei este capabil de iubire doar condiționat. Ca să poată El iubi, trebuie mai întâi să fie iubit de cei pe care vrea El să-i iubească, căci altfel El nu-i poate iubi. De asemenea, El nu-i iubește pe toți la fel, ci diferențiat, cu mare înțelepciune, cu măsură cerească: pe unii mai mult, iar pe alții mai puțin, și pe alții deloc, după cum știe El că le este lor de folos măsura iubirii Lui: “O, fiilor veniți la izvor, luați din Duhul Meu, căci Duhul Meu este bun și face bine celor buni și celor răi. Fiți ochi și urechi la cuvântul Meu când vi-l dau ca să-l trăiți, și apoi bucurați-vă pentru Mine, nu pentru voi, căci duhul iubirii de sine are o șiretenie atât de subțire cât omul nu pricepe, și el cere în om pentru om, dar voi învățați de la Mine să vă bucurați pentru Mine și să Mă iubiți pe Mine, ca să pot Eu să vă iubesc pe voi, și nu voi să vă iubiți pe voi, iar iubirea Mea pentru voi are mare, mare înțelepciune pentru fiecare din voi, după cum vă este de folos pentru Mine, fiindcă om cu om nu seamănă, iar Eu am grijă să-i dau omului pe cele de folos lui cu Mine, și e bună măsura Mea, fiindcă sunt Cel Care îl văd pe om.” (Citat din Cuvântul lui Dumnezeu de la Pucioasa din 3 mai 2009)“Cuvântul” de la Pucioasa afirmă apoi că lumea rea I-ar fi dat lui Iisus nu numai moartea pe cruce, ci și învierea, îndată după aceea: “... prin lumea rea, care Te prigonea, căci nu dădea să Te cunoască, și pentru aceasta Ți-a dat răstignirea, și cu ea învierea apoi, căci Tu Te-ai ridicat cu slavă din mormânt,...” (Citat din Cuvântul lui Dumnezeu de la Pucioasa din 3 mai 2009)Liderii pucioși (alintați cu expresia “copiii din porți”) pregătesc evenimentul alegerii pentru preoție a doi dintre cei mai aleși “ucenici” ai lor (Emanuel și Mihai), care să-i ajute pe ei apoi în vestirea Noului Ierusalim pe pământ. Ei nu vor fi hirotoniți de către un episcop canonic, ci vor fi doar numiți “preoți” după rânduiala lui Melchisedec, iar numirea lor se va face prin gura liderilor pucioși, în numele Dumnezeului Pucioasei: “... voi, copii din porți, să deosebiți între ucenici și pentru lucrul cel pentru Mine, și numai pentru el, căci voi sunteți sub greul cel pentru vestirea Mea peste pământ, iar grijile pentru poporul sfințit sunt multe, multe, tată, și vă lasă pe voi fără ucenici, fără ajutor pentru lucrul cel care rămâne, cel care nu se va lua de la voi și de la poporul Meu. O, e mare, mare nevoie de vestire a Mea peste pământ, tată. Vin sfinții din cer cu Mine și mărturisesc pe pământ la masa cuvântului Meu de la voi, iar cei de azi ucenici ai Mei, care se aleg să facă lucrul mărturisirii venirii Mele, trebuie să fie numiți de Mine prin voi, și nu fără de trimitere să facă ei lucrarea aceasta, ci după Mine să lucreze ei, și după cum Eu cuvintez. Amin.” (Citat din Cuvântul lui Dumnezeu de la Pucioasa din 3 mai 2009)“Cuvântul de la Pucioasa” proorocește că avioanele și rachetele făcute de om se vor întoarce în curând împotriva lui ca niște arme dușmane, căci Dumnezeul Pucioasei îl pedepsește pe om ca un judecător blând, și de aceea bucuria omului se va preface în plâns: “...că te-ai suit apoi și în văzduh cu toate făcăturile tale cele spre slujirea ta, și care se vor năpusti ca niște arme dușmane curând, curând împotriva ta, căci tu spui: „Am de toate, și sufletul meu se desfată“.O, bucuria omului se preface în plâns la capătul ei, căci omul se bucură fără Dumnezeu pe pământ, și e nălucă bucuria omului, nălucă fără de trup în trupul omului. O, voiesc să fiu judecător blând cu omul, cu cel ce Mi-a luat dreptul și casa și locul de sub ea.” (Citat din Cuvântul lui Dumnezeu de la Pucioasa din 3 mai 2009)Se lansează apoi cu nonșalanță o nouă erezie pucioasă: Fiul purcede de la Tatăl: “– În cor de Duh Sfânt rostim cuvânt, Doamne, căci Tu ne-ai îmbrăcat pe noi în Duhul Sfânt, în puterea cea de sus după ce Te-ai dus la Tatăl prin învierea și prin înălțarea Ta apoi iarăși în Tatăl, din Care purcezi și prin Care Te slăvești, slăvindu-L pe El întru Tine”( 3 mai 2009)” (Citat din Cuvântul lui Dumnezeu de la Pucioasa din 3 mai 2009) |
mariamargareta din scrierile beletristice publicate pe net de Anca-Estera:
"Se lansează apoi cu nonșalanță o nouă erezie pucioasă: Fiul purcede de la Tatăl: “– În cor de Duh Sfânt rostim cuvânt, Doamne, căci Tu ne-ai îmbrăcat pe noi în Duhul Sfânt, în puterea cea de sus după ce Te-ai dus la Tatăl prin învierea și prin înălțarea Ta apoi iarăși în Tatăl, din Care purcezi și prin Care Te slăvești, slăvindu-L pe El întru Tine”( 3 mai 2009)” (Citat din Cuvântul lui Dumnezeu de la Pucioasa din 3 mai 2009)"Raspuns: mie imi e clar ca in citat este vorba despre Domnul Hristos in Care se arata Sfanta Treime: În cor de Duh Sfânt rostim cuvânt, Doamne, (Sf Treime) căci Tu ne-ai îmbrăcat pe noi în Duhul Sfânt, (Tatal) în puterea cea de sus după ce Te-ai dus la Tatăl prin învierea și prin înălțarea Ta apoi iarăși în Tatăl, (Fiul) din Care purcezi și prin Care Te slăvești, slăvindu-L pe El întru Tine (Sfântul Duh) poi se pare ca iar atzi inventat erezii prin acuzare textualista caci iar atzi addvocatzit diavolului, ca iar v-atzi incumetat shi addvocatzind mereu o sa nashtetzi chiar voi erezii acuzand shi o sa pacatuitzi judecand... dar de cate ori sa va spun ca este scris ca osebirea o vor face la sfarshitul vremii ingerii Cerurilor?... shi atunci in jitnitze vor strange graul iar neghina o vor arunca peste BORD, afara, acolo unde e frigul shi scarnirea dintzilor, in intunericul cel mai dinafara... caci in RAI nimeni nu va intra daca nu are Haina de nunta dar shi camashutza fara pete mari de păcură... caci inainte de sarbatoare se pare ca vom trece printr-o padure foarte uscata unde sunt multzi copaci care ard shi s-ar putea ca din intamplare sa luam foc, cei cu pete la dosar, la zapis... un foc care nu te arde ci te vei chinui... rau te va durea sufletul pana va ajunge rana la trup shi la minte shi sa vezi cum ai sa te tanguieshti... dar atunci deja e tarziu... caci eshti gata statornicit in trufie, in smerenia trufashe, in smoala-oala-boala inghitzit fiind de sharpele BOA shi de PITON fiind un falnic ispistetzit PITOM. asha ca sa va ierte Dumnezeu, dar shi pe mine pacatosul... |
Vsovi, în afară de incantații poetice puerile gen smoala-oala-boala, ai prostul obicei de a răstălmăci lucrurile. Dacă ai fi avut curiozitatea să cercetezi contextul, ai fi observat că Hristosul Pucioasei "cheamă" la dialog pe ucenicii și pe ucenițele de acum 2000 de ani ai Hristosului Cel Adevărat, ca să le vorbească și ei liderilor pucioși (denumiți aici "fiii de la izvor"). Iar ei, ascultători, vin și vorbesc "în cor de Duh Sfânt" (dacă înțelegi matale cum vine asta: "...- Poate în cor!"). Iată textul pe larg:
O, fii strânși la izvor, acum veți sta cu ucenicii și cu ucenițele Mele, cei de acum două mii de ani, căci dorul lor de mărturisire arde în cer, și dorul nu se stinge decât pe pământ. Fiți casă celor din cer, fiți primitori de oaspeți, fiți iconomi plini de credincioșie, căci cei din cer învață pe cei de pe pământ duhul credincioșiei, duhul cel curat pentru cei ce sunt casa lui Dumnezeu pe pământ. Amin, amin, amin.Așadar, fraza nu se desparte și nu se interpretează așa cum ți-ai permis tu , ci cu totul altfel: 1. – În cor de Duh Sfânt rostim cuvânt, Doamne, căci Tu ne-ai îmbrăcat pe noi în Duhul Sfânt, în puterea cea de sus după ce Te-ai dus la Tatăl prin învierea și prin înălțarea Ta - așadar aici este vorba numai de Fiul, căci El este Cel ce a suflat Duhul Sfânt peste ucenici ("luați Duh Sfânt...etc", vezi în Biblie), Cel ce a înviat, Cel ce s-a înălțat la ceruri. 2....și prin înălțarea Ta apoi iarăși în Tatăl, din Care purcezi și prin Care Te slăvești, slăvindu-L pe El întru Tine. -așadar aici e vorba de Fiul care se întoarce prin Înălțare la Tatăl, din care purcede (zic ei, pucioșii) Or, tocmai aici constă erezia. Studiază puțin Crezul creștin ca să vezi de ce. |
mariamargareta:
Vsovi, în afară de incantații poetice puerile gen smoala-oala-boala, ai prostul obicei de a răstălmăci lucrurile. vsovi: adica tot eu le... :) Dacă ai fi avut curiozitatea să cercetezi contextul, ai fi observat că Hristosul Pucioasei "cheamă" la dialog pe ucenicii și pe ucenițele de acum 2000 de ani ai Hristosului Cel Adevărat, ca să le vorbească și ei liderilor pucioși (denumiți aici "fiii de la izvor"). Fireshte ca ii cheama pe totzi sfintzii Lui Dumnezeu... Iar ei, ascultători, vin și vorbesc "în cor de Duh Sfânt" (dacă înțelegi matale cum vine asta: "...- Poate în cor!"). poi cum adica "poate in cor", poi la tine corul pacatoshilor e totuna cu corul sfintzilor? sfintzilor imbracatzi de Tatal cu putere de sus... alt Mangaietor trimis de Fiul pentru a marturisi despre Mine, ca sa ne calauzeasca in tot Adevarul... deci e totuna corul oamenilor, al pacatoshilor cu corul sfintzilor din Ceruri cantand impreuna cu sfintzii de pe pamant? deci eu cred ca e corect zis in cor de Duh Sfant asha cum este scris, caci Hristos Domnul este in mijlocul lor. Iată textul pe larg: "O, fii strânși la izvor, acum veți sta cu ucenicii și cu ucenițele Mele, cei de acum două mii de ani, căci dorul lor de mărturisire arde în cer, și dorul nu se stinge decât pe pământ. Fiți casă celor din cer, fiți primitori de oaspeți, fiți iconomi plini de credincioșie, căci cei din cer învață pe cei de pe pământ duhul credincioșiei, duhul cel curat pentru cei ce sunt casa lui Dumnezeu pe pământ. Amin, amin, amin.Așadar, fraza nu se desparte și nu se interpretează așa cum ți-ai permis tu , ci cu totul altfel: ci asha cum tzi-ai permis tu, fireshte... :) adica pardon Anca-Estera beletrista... 1. – În cor de Duh Sfânt rostim cuvânt, Doamne, căci Tu ne-ai îmbrăcat pe noi în Duhul Sfânt, în puterea cea de sus după ce Te-ai dus la Tatăl prin învierea și prin înălțarea Ta - așadar aici este vorba numai de Fiul, căci El este Cel ce a suflat Duhul Sfânt peste ucenici ("luați Duh Sfânt...etc", vezi în Biblie), Cel ce a înviat, Cel ce s-a înălțat la ceruri. shi care i-a imbracat cu putere de sus de la Tatal... deci e vorba de putere de sus, de la Tatal... cu foc duhovnicesc, venind cu vuiet mare, shi punandu-se cate o limba de foc pe capul fiecarui credincios... deci cine interpreteaza greshit stimata colega? 2....și prin înălțarea Ta apoi iarăși în Tatăl, din Care purcezi și prin Care Te slăvești, slăvindu-L pe El întru Tine. -așadar aici e vorba de Fiul care se întoarce prin Înălțare la Tatăl, din care purcede (zic ei, pucioșii) Or, tocmai aici constă erezia. Studiază puțin Crezul creștin ca să vezi de ce. aici e vorba de Fiul shi Duhul in chip de porumb care de la Tatal Purcede... deci se arata trairea sfanta impreuna cu sfanta Treime shi e foarte clar ca erezia o scoatetzi voi dinadins prin scamatorie din texte... dar ea defapt apare la "unii" pentru ca acuzand nedrept aceshtia se vor face partinitori eresurilor altora sau partinitori la eresurile alea noi pe care le nascocesc in gLuma, in manie acuzatoare credincios-natanga... mintzind pentru Mine shi crezand ca astfel aduc jertfe lui Dumnezeu... (ma iarta ca nu am pus ghilimele peste tot la citatele din Mesia, shi te roaga shi pentru mine pacatosul ca eu va iert iar shi iar chiar daca va facetzi dushmanii Domnului shi ai mei, caci zici ca fac incantatzii, cand nici nu shtitzi voi ce anume va incanta pe voi oridecate ori unuia dintre aceshtia mici ai Mei... nu le-atzi facut) |
Suspendat din nou
Blogul noul-ierusalim.info a fost pt a 2-a sau a 3-a oara suspendat. De catre cine si sub ce motiv?
|
Citat:
|
--urmare— Se pretinde apoi că pucioșii adunați la Sărbătoarea Mironosițelor la Noul Ierusalim aud Duhul vorbindu-le în limbi, exact așa cum le-au vorbit apostolii celor adunați la Cincizecime în Ierusalimul biblic, în limbile în care aceia s-au născut: parți, mezi, elamiți, mesopotamieni, capadocieni, ponți, frigieni, pamfilieni, egipteni, libieni, cireneeni, romani, iudei și prozeliți, cretani și arabi. Oare cât au înțeles simpatizații pucioși din ce li s-a grăit lor în aceste limbi?: “ ... iar pe cei adunați în Ierusalim în ziua aceea i-ai dăruit cu duhul înțelegerii și al cunoașterii tainelor Tale, și au văzut ei atunci limbile de foc, limbile Duhului Sfânt așezându-se peste ucenici, iar ei au grăit lor apoi în limbile acelea, și orice neam adunat în ziua aceea la Ierusalim auzea și știa prin ucenici și înțelegea tainele Tale, tainele Duhului Sfânt, și a rămas de mărturie ziua aceea, iar noi suntem martorii ei. În așa limbi grăim noi astăzi poporului adunat la izvor pentru sărbătoarea noastră în mijlocul lui. “ (Citat din Cuvântul lui Dumnezeu de la Pucioasa din 3 mai 2009) Dumnezeul Pucioasei este însă un Dumnezeu necăjit, care trebuie ajutat la greu de sfinții din cer și de ucenicii pucioși de pe pământ: “ O, grăirea din cer ar fi să nu se mai sfârșească pe pământ, că e vremea ei acum, dar ai nevoie de ucenici, o, Doamne. O, necăjit ești Tu pe pământ acum! Venim cu Tine, Îți venim în ajutor noi, cei din cer ucenici ai Tăi, așa cum Ți-am fost și pe pământ, ba și mai mult acum...” (Citat din Cuvântul lui Dumnezeu de la Pucioasa din 3 mai 2009) De aceea, ucenicii pucioși sunt îndemnați să meargă cete-cete la oamenii Bisericii și să-i tragă la răspundere pentru neprimirea Scripturilor cele de apoi ( respectiv, Evanghelia de la Pucioasa, autointitulată “Cuvântul lui Dumnezeu”), și să-i dovedească pe ei că sunt dușmani ai lui Hristos, satane îmbrăcate în haine de sfânt și vrăjmași îmbrăcați în haine de oaie: “O, fii ai oamenilor, înțelegeți voi că suntem cei vii atunci când voi ne cereți vouă pe noi mijlocitori prin grăirea voastră cu noi? Vă îndemnăm pe voi să mergeți în cete-cete la cei ce s-au așezat peste voi în nume de învățători ai mântuirii voastre cea de la Domnul și să-i întrebați de Domnul și de voi și de Scripturile cele de apoi și de Duhul Sfânt Mângâietorul, Cel promis de Domnul că vine pe pământ, și să vi le arate ei pe acestea, căci s-au pus vouă învățători. Fiți curajoși în credință și prin credință, căci dacă vă lăsați necunoscători și neștiutori, vine peste voi fără de veste ceasul ispitei pentru cei ce nu veghează. O, ascultați de cuvântul ucenicilor Domnului, căci vă grăim vouă. Fiți cuvânt, fiți purtători de sfințenie, și nu vă veți lepăda de Cel ce grăiește vouă din ceruri, căci sfințenia vă ajută să-L cunoașteți. O, e mare războiul prin cele ce nu se văd ale lui! O, e vreme de îndemnare la luptă prin sfințenie și prin credință și prin rugăciune, căci satana e îmbrăcat pe deasupra cu haină de sfânt și lucrează cu ascundere mare așa cum numai el lucrează, iar ascunderea este întuneric. Treziți-vă! Vrăjmașii sunt îmbrăcați în haine de oaie și vor fi descoperiți de sub haina lor, căci vine lumina, și Domnul scurtează zilele de întuneric, le scurtează pentru cei aleși ai Săi, precum este scris prin însuși cuvântul Său cel de acum două mii de ani rostit ca să fie împlinit peste cei ce vor fi salvați de El.” (Citat din Cuvântul lui Dumnezeu de la Pucioasa din 3 mai 2009) Evanghelia de la Pucioasa este arătată a fi “cuvântul cel nou al Domnului”și “iubire nouă”: “O, Doamne mare în cuvânt, așa am lucrat și noi în ziua noastră de serbare între ai Tăi de azi pe vatra neamului român. Ajută-i pe ei să fie mai mult decât noi! Dă-le lor frați ajutători sporului Evangheliei Tale celei noi, căci ea este cuvântul Tău cel de azi, cuvânt nou, iubire nouă, Doamne. Amin.” (Citat din Cuvântul lui Dumnezeu de la Pucioasa din 3 mai 2009) Nici protocronismul rromânesc nu lipsește din această “bunăvestire” pentru o Evanghelie nouă și o Biserică nouă. Promisiunea unei biruințe a țării române care va învinge toate popoarele de peste tot pământul încheie apoteotic pledoaria pentru pucioșismul universal: “– Eu, Domnul, sfârșesc acum sărbătoarea aceasta și cuvântul ei. Eu, Domnul, sunt cuvântul sfinților Mei. Ei sunt oștirea Mea cea de neînvins, pentru că ei au învins pe pământ, și au ca patrie cerul, patrie de nebiruit. Așa voiesc Eu să fac biruință cu patria Mea cea de azi pe pământ, patria română, țara venirii Mele de azi, căci la ea am venit, fiindcă Tatăl o iubește și îi arată că o iubește.” (Citat din Cuvântul lui Dumnezeu de la Pucioasa din 3 mai 2009) |
144. Comentariu la „Cuvântul lui Dumnezeu” de la Pucioasa din 28-05-2009 (I)
Acest “Cuvânt” continuă ofensiva mediatică împotriva “dezertorilor” de la Pucioasa, și în primul rând asupra artiștilor Marian și Victoria Zidaru.
Considerați multă vreme de toată lumea că sunt mentorii spirituali ai sectei Noul Ierusalim, cei doi artiști au reușit incredibilul și imposibilul: să se desprindă de sub tutela malefică a Mihaelei, Führerul absolut al sectei, care i-a manipulat ani de zile și le-a făcut viața un coșmar. Bilanțul soților Zidaru este catastrofal: unicul fiu mort în fragedă adolescență în condiții suspecte și încă neelucidate (Zidarii nefiind de față la această tragedie petrecută la Târgoviște, au trebuit “să înghită” acea versiune a morții fiului lor care le-a fost prezentată de liderii pucioși); toată agoniseala muncii lor risipită pe apa sâmbetei, pentru binele și bunăstarea “fraților” pucioși; imaginea lor publică serios șifonată, fiind cunoscuți de tot poporul ca “rătăciți” și “sectanți”; și mai ales, o credință zdruncinată din temelii, care nu mai lasă locul liniștii și păcii. Și pentru că Zidarii, odată dezrădăcinați din “raiul” pucios, au mintea rătăcitoare și nu mai cred, nu mai pot crede cum credeau altădată, ei sunt taxați astăzi ca inamici periculoși, ca un șarpe care împrăștie necredință și moarte (spirituală) pentru ceilalți pucioși, cei rămași pe mai departe în sclavie pe “plantațiile” liderilor pucioși: “Pace ție, poporul Meu! Sunt Domnul. Ca un grădinar care-și îngrijește grădina, așa vin Eu la tine și așa te îngrijesc. Cei ce nu cred, cei ce nu mai cred în coborârea Mea la tine cuvânt, aceia împrăștie necredință și moarte peste cei slabi din lucrarea Mea și peste cei dezrădăcinați din ea, din lucrarea Mea cu care stau de peste cincizeci de ani cuvânt în mijlocul unui popor, care se naște și moare, căci credința nu este a tuturor, și moare omul cu credința după ce se naște din acest cuvânt sfânt și făcător de om nou, acum, la sfârșit de timp, când totul, totul moare sub mreaja lepădării de credință, pe care Eu am vestit-o de mult că vine, și l-am vestit pe poporul Meu mereu să vegheze cu mare trezie ca să nu fie mușcat de acest șarpe, care se preface în fel și chip ca să nu-Mi lase Mie omul, și să-l facă să-și piardă mintea și inima cea de la Mine și să rămână cu a lui, cu mintea lui cea rătăcitoare, care vine de la iubirea de sine în om. “ (Citat din Cuvântul lui Dumnezeu de la Pucioasa din 28 mai 2009) Liderii pucioși, ofiliți de incalculabila pierdere a Zidarilor, sunt mângâiați și “înviorați” de cei care îi adulează și-i înviorează, în frunte cu cei doi Viorei (Viorel I. și Viorel P.), care-i alimentează acum cu bani grei, în locul Zidarilor care au dezertat de la “datorie”: “ Pace ție, poporul Meu! Încercările grele să nu te ofilească, tată. Eu vin prin mare strâmtorare și-ți pun apă la rădăcină și te înviorez pentru ca să poți, pentru ca să crezi în Mine că sunt cu grija de tine, tată, și pentru ca să pot Eu cu duhul cuvântului Meu peste pământ. “ (Citat din Cuvântul lui Dumnezeu de la Pucioasa din 28 mai 2009) Liderii pucioși se îmbărbătează însă singuri și se îndeamnă la răbdare, ca să treacă mai ușor peste strâmtorarea și furtuna adusă de “duhul cel rău”, adică de dezertarea “rușinoasă” a celor nemulțumiți și neliniștiți: “ Duhul cel rău, care nu poate îndura lucrarea Mea de peste tine, și pe tine, o, iată, bate acum cu strâmtorare peste lucrarea Mea, din vreme în vreme bate, căci neascultarea celor ce s-au dat Mie în vremea cuvântului Meu de azi aduce furtună peste mersul Meu cel greu, aduce strâmtorare și jale, durere și îngrijorare, dar fericiți sunteți voi dacă răbdați cu credință, fiilor, căci omul nemulțumit și neliniștit nu știe ce face, și trebuie să răbdăm, tată.” (Citat din Cuvântul lui Dumnezeu de la Pucioasa din 28 mai 2009) Paradoxal, Atotputernicul de la Pucioasa e depășit de situație și se plânge că nu-i poate ocroti cu nimic pe copiii lui cei necăjiți, “proorocii” Mihaela și Nicușiță, care trebuie să sufere în tăcere, ascunzându-și lacrimile șiroind pe obrăjori, ca nu cumva să-i vadă slugile și femeile de serviciu cât sunt ei de slabi în umilință, și ca să nu-i fie greu “poporului cel mic”; mic, dar mare, căci e alcătuit din “cei mulți, care sunt în curțile pucioșești slujitori și îngrijitori”: “ O, copii care Mă sprijiniți ca să vin cuvânt la poporul Meu de ieri și de azi și la omul care ia de la voi cuvântul Meu! O, tată, suferiți în tăcere, tată, ca să nu-i fie greu poporului Meu cel mic de la suferința voastră așa de grea de dus. Ascundeți-vă lacrimile în taină și faceți din durerea cea de peste voi nădejde pentru cei mulți, care sunt în curțile Mele slujitori și îngrijitori, și pentru cei care se strâng să ia viață din viața cuvântului Meu când Eu vin cuvânt în sărbători. N-am cum să vă mai șterg lacrima, tată. Stați mai deoparte cu ea,[...] Eu nu vă pot feri de lovituri, fiindcă ele umblă acum cu multul, și de peste tot se năpustesc peste voi, și pe furiș lucrează ele înspre voi, dar aplecați-vă capul și fiți mari cu răbdarea, că durerea voastră e mare și apasă nemilos peste puterea cu care o purtați.[...] O, tată, cine vrea să-Mi clatine de pe cale cu Mine poporul Eu nu-i pot sta în cale, cum n-am putut nici după plecarea trâmbiței Mele Verginica să stau în calea celor răzvrătiți,...” (Citat din Cuvântul lui Dumnezeu de la Pucioasa din 28 mai 2009) |
Ora este GMT +3. Ora este acum 08:13:35. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.