Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Secte si culte (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=5031)
-   -   Fenomenul Noul Ierusalim de la Pucioasa (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=3666)

mariamargareta 05.11.2009 10:41:31

144. Comentariu la „Cuvântul lui Dumnezeu” de la Pucioasa din 28-05-2009 (II)

Mai întâi pe ocolite, apoi mură-n gură, ni se sugerează și cine sunt acei zidari îndoielnici și nemulțumiți și invidioși și apoi dezertori, care în loc să zidească pe mai departe la “lucrarea” pucioșească, s-au apucat acum să o dărâme:

Grăiesc cu voi, căci cu voi are ce are duhul cel rău, care lucrează prin cei îndoielnici și nemulțumiți, dar Eu le spun acestora așa: cine vrea să iasă el bine, iar voi să ieșiți rău, acela uită mai întâi de păcatele lui, pentru care Eu, Domnul, am închis ochii și am tăcut adânc, din iubire pentru ei, și iată-i, ei acum n-au milă de mersul Meu, de lucrarea Mea, de vreme ce au dat și dau să lucreze cu atâta lipsă de înțelepciune de sus, dându-se ei drept păsători pentru lucrarea Mea, dar nu așa lucrează un om care are în el Duhul Meu. [...] O, ce greu Mă doare, ce tare Mă doare de la cei neascultători și apoi nemulțumiți în ei! Dacă ei nu știu să zidească, de ce, oare, dau să strice pe cele zidite de Mine? Dacă ei nu știu să sădească, de ce, oare, dau să strice pe cele sădite de Mine? O, ce păcat, ce păcat mare este invidia! O, de unde așa lucrare a duhului rău în cei hrăniți de Mine cu Duhul Sfânt?” (Citat din Cuvântul lui Dumnezeu de la Pucioasa din 28 mai 2009)

De aceea, o amenințare voalată la adresa “dezertorilor” Zidari nu strică; poate, poate se vor potoli și-i vor lăsa în pace pe “purtătorii de Dumnezeu” Mihaela și Nicușor, și numai așa vor scăpa de cursele și paguba care-i așteaptă:

“Voi, cei care ați plecat de sub binecuvântarea Mea și dați încă să stricați pe cele rămase, umiliți-vă și stați cuminți față de lucrarea Mea dacă n-ați mai vrut să stați sub ocrotirea ei cea de la Mine, trăgându-vă de sub ea și ducându-vă spre necredință și spre libertatea care vă robește și nicidecum nu vă eliberează, ci vă duce spre cursă, tată.[...]Iată, îi bagi pe ei mereu sub vină pentru nemulțumirea ta, iar Eu Mă așez lângă ei și sufăr cu ei, căci ei sunt purtători de Dumnezeu. [...]O, vai de cei care ca să le crească cinstea lor îi hulesc pe cei credincioși Mie, căci nu capătă nimic cei ce fac așa, ci numai pagubă își lucrează! “(Citat din Cuvântul lui Dumnezeu de la Pucioasa din 28 mai 2009)

Cei care au “dezertat” de la Pucioasa, numai din cauza liderilor pucioși au făcut-o, și de aceea ei nu-i vor mai putea iubi vreodată pe aceia de care s-au despărțit, și de aceea ei sunt ca și blestemați de Dumnezeul Pucioasei și vor fi rușinați de faptele lor de nestatornicie:

“ O, am căutat în fel și chip să le dau înapoi ce-au pierdut, să le dau dragostea de voi, ca nu cumva să fie lipsiți de răsplată pentru aceasta, dar ei nu mai pot așa, căci socoteala lor e bătută în cuie [...] O, fiilor, cei ce lovesc în cei smeriți cu inima, cei ce vă învinuiesc pe voi cu dușmănie, despărțindu-se de voi, aceia n-au mai voit binecuvântarea, și ea s-a îndepărtat de la ei, și au iubit prin aceasta blestemul, și s-au îmbrăcat cu el ca și cu o haină și a intrat ca apa în ei, și ca untdelemnul în oasele lor, căci așa este răsplata celor ce părăsesc pe Domnul. [...] iar cei ce pleacă de lângă Mine și de lângă tine, întorcându-se la părinții lor cei după trup, în pământul din care au ieșit când au venit la Mine pe vremea credinței lor, aceia sunt rușinați de nestatornicia lor și de drumul lor cu Mine pe vremea credinței lor, căci iată, neascultarea îl trage pe creștin de la Mine; ea, și nu îndoiala sau sminteala îl scoate pe el din planul Meu cel de azi.” (Citat din Cuvântul lui Dumnezeu de la Pucioasa din 28 mai 2009)

Și deodată, o incredibilă schimbare! Cel care se plângea puțin mai înainte că “e depășit de situație și nu-i poate ocroti cu nimic pe copiii lui cei necăjiți” și că “nu-i poate feri de lovituri”, acum se laudă că se va îngriji de ei și de lucrarea lor și-i va feri de orice rău. Atunci de ce se mai plâng ei, dacă sunt atât de ocrotiți de Dumnezeul lor?:

“ Eu, Domnul, am grijă de tine, poporul Meu, și de lucrarea Mea cu tine, tată,[...] , iar Eu voi porunci oricărui rău să se abată de la tine și să se destrame cu totul, iar tu să biruiești ca David, ca Iosua și ca toți binecuvântații Mei, căci tu stai sub binecuvântarea Mea, fiule, așa cum a stat Avraam.” (Citat din Cuvântul lui Dumnezeu de la Pucioasa din 28 mai 2009)

Văzând atâta cameleonism fariseic, stai și te miri și te-ntrebi: oare când a spus adevărul acest "Dumnezeu Pucios", când neputincios, când schimbăcios? Când zicea că poporul Lui este “cel mic” sau când zicea că este “cei mulți”? Când zicea despre el “Eu nu vă pot feri de lovituri” sau când zicea “Eu voi porunci oricărui rău să se abată de la tine și să se destrame cu totul”?

mariamargareta 06.11.2009 10:24:35

145. Comentariu la „Cuvântul lui Dumnezeu” de la Pucioasa din 7-06-2009

Și acest “Cuvânt”, ocazionat de sărbătoarea Pogorârii Sfântului Duh, se ocupă cu precădere de criza fără precedent din sânul sectei pucioșești după “dezertarea” principalilor sfetnici ai liderilor pucioși, prelungind ofensiva mediatică împotriva celor care au avut curajul revoltei deschise împotriva hegemoniei acestor lideri. Degringolada lor este atât de pronunțată, încât frazele sunt adesea incoerente. Spre exemplu, chiar de la început pucioșii amestecă în aceeași frază optimismul imprudent și dezordonat, care creează sentimentul ușuratic al biruinței depline (“vom răzbi toate neputințele”), împletindu-l strâns cu angoasa înfrângerii colective (“dar, nu care cumva să ne lăsăm biruiți !!”):

O, grea Mi s-a făcut coborârea cuvântului Meu cel din zilele acestea! Binecuvântarea Mea însă răzbește prin toate neputințele care se așează în calea Mea și a ta, dar să nu ne lăsăm biruiți, tată.” (Citat din Cuvântul lui Dumnezeu de la Pucioasa din 7 iunie 2009)

Nu numai cei care au dezertat deja, ci și alți adepți au ajuns la disperare sub jugul liderilor pucioși. Ei sunt acuzați însă de răutate și iubire de sine, pentru că nu-i mai pot suporta pe stăpânii lor așa cum sunt ei, cu incoerențele, cu nemulțumirile și cu hachițele lor:

“...căci iată ce aud! Aud pe creștinul șovăielnic cum spune: Nu mai pot, nu mai pot să rabd!“. Acest cuvânt greu vine de la neiubire, vine de la răutate, de la iubirea de sine vine, și omul se suportă pe sine, iar pe altul nu. O, cum să aibă răbdare cel ce nu iubește?” (Citat din Cuvântul lui Dumnezeu de la Pucioasa din 7 iunie 2009)
Singurul lucru care-i mai ține pe loc pe acești disperați ai soartei este nădejdea că, poate, poate, acest “Cuvânt” ar putea fi totuși de la Dumnezeu, și că odată și odată va veni și împlinirea lui cea îndelung făgăduită care va aduce mult-așteptata pace pe pământ. Fără acest “Cuvânt din cer”, fără această înșelăciune colosală și imposibil de verificat decât cu trecerea timpului, și care încă le ține pucioșilor trează speranța, de mult s-ar fi risipit totul la Noul Ierusalim:

O, Eu n-aș mai avea popor dacă nu l-aș hrăni mereu cu slava cuvântului Meu! O, vai celui fără de învățătură din cer peste el! Om fără Dumnezeu este un așa om. Feriți-vă, voi, cei ce beți de la Mine, feriți-vă de nepăsare, [...] Vă învăț neclătinarea, tată.” (Citat din Cuvântul lui Dumnezeu de la Pucioasa din 7 iunie 2009)

Pentru a fi mai bine controlați în gândurile cele mai ascunse și în nemulțumirile cele mai apăsătoare, liderii pucioși îi îndeamnă pe adepți să se spovedească la ei cât mai des cu putință, ca astfel să-și mărturisescă nemulțumirile chiar în urechile celor care le provoacă:

În orice greșale ați cădea, îndreptați-vă prin pocăință și chemați numele Domnului ca să vă mântuiți. Nu stați în voi cu bube ascunse, ci vindecați-vă de ele, și așa se face mântuirea peste cei ce poartă numele Meu chemându-Mă să-i izbăvesc de sub vină,...” (Citat din Cuvântul lui Dumnezeu de la Pucioasa din 7 iunie 2009)

Cei ce au dezertat de la Pucioasa din invidie și nestatornicie s-au făcut defăimători ai stăpânilor lor, prin însuși gestul lor de răzvrătire publică :

Dar iată, lucrarea Mea de azi este biciuită, este lovită de duhul cel rău, care se încuibează în omul cel nestatornic cu credința și cu inima, dar Eu, Domnul, caut să-Mi cruț de cădere calea Mea spre om. Mai e puțin, puțin timp, și voi birui cu slavă cu această cale a Mea de azi, dar până atunci calea cuvântului Meu e bulgărită pe față și pe ascuns, și sunt biciuiți cu dușmănie cei cu care Mă port de la Tatăl la om. Duhul invidiei se face duhul necredinței în om, iar necredința întărește răutatea omului și îi asprește fața și inima și limba și lucrarea, dar Eu vă învăț pe voi, cei ce Mă dați cuvânt oamenilor, vă învăț, tată, să vă feriți de lovituri, să fugiți de cuvintele cele pline de răutate ale celor ce atât de murdar vă lovesc, iar pe Mine să nu Mă lăsați jos,...” (Citat din Cuvântul lui Dumnezeu de la Pucioasa din 7 iunie 2009)

Cei chemați, care au venit din afară “la izvor” ca simpatizanți ai Noului Ierusalim, sunt învățați să nu întrebe, să nu iscodească, să nu ispitească, ci să rabde și să asculte necondiționat de cei care țin frâiele “lucrării” și să asculte grăirea în limbi a Duhului de la Pucioasa:

O, popor strâns la izvorul cuvântului Meu, o, fiilor, luați Duh Sfânt, căci e bine cu El, și nu e bine cu duhul vostru! Limbile Duhului Sfânt să se descopere vouă prin cuvântul Meu de peste voi! O, nu vă încercați cu amestecarea limbilor, căci Domnul trebuie urmat, nu ispitit! Nu fiți întrebători de greutățile prin care trec cei pe care Eu Îmi port și Îmi ocrotesc coborârea cuvântului Meu cel pentru voi, ci fiți credincioși și răbdători și plângeți cu Mine,[...] Feriți-vă de iscodire și îmbrăcați-vă în iubire.” (Citat din Cuvântul lui Dumnezeu de la Pucioasa din 7 iunie 2009)

Chiar dacă “dezertorii” au părăsit grădinile Pucioasei, tot au mai rămas destui nemulțumiți printre cei care n-au avut tăria să plece cu cei ce au ales libertatea. Aceștia sunt numiți “lupi cu colți” și trebuie urmăriți și vegheați din umbră, căci nemulțumirea lor nu va putea fi ținută în frâu la nesfîrșit. Paza trebuie întărită zi și noapte de către slujitori, iar aceștia trebuie să fie ochi și urechi, ca liderii pucioși să poată dormi liniștiți în paturile lor:

Începeți veghe mai multă, mai trează, căci între voi sunt dintre cei care se fac lupi cu colți, și Mă doare că nu le place să fie oi până la sfârșit, ci le place să muște și să latre și să împrăștie neliniște, tată. Întăriți veghea la hotare, căci s-a dat la o parte această veghe, și nu este bine așa. Puneți înapoi orânduielile date de Mine vouă! Fiți străjeri curați cu inima, iar cine nu are inima curată să nu fie între cei de strajă, ci să stea ei străjuiți dacă vor să stea. Eu am spus: "Privegheați!", dar omul necredincios vă spune: „Nu privegheați!“, căci se vrea liber, și vrea ca nimeni să nu știe ce face el, și iată, așa iese din planul Meu cel ce lucrează așa. Dar celor ascultători le spun Eu, Domnul, să vegheze ziua și noaptea rând pe rând, și niciodată numai unul să vegheze, ci să vegheze cu orânduială, căci locurile Mele cu voi sunt veghea Mea peste pământ, și stau sfinții și îngerii de veghe aici pentru tot pământul, și sunt plini de ochi. Așa să fiți și voi pentru locurile Mele cu voi și pentru mersul Meu cuvânt peste pământ, fiilor. Amin.” (Citat din Cuvântul lui Dumnezeu de la Pucioasa din 7 iunie 2009)

De asemenea, printre cei stătători ai Noului Ierusalim încă mai sunt strecurați necredincioși care se fac vânzători, care spionează și apoi dezvăluie în afară la “dușmani” toate neregulile ce se săvârșesc înăuntru, atentând astfel la bunul renume al obștii pucioase:

O, poporul Meu, hrănește-te frate pe frate cu Duhul Sfânt, și altfel de cuvânt să nu fie între voi, iar cei ce iscodesc ca să dea la dușmani, să nu mai aibă de lucru, ci să dea de Duhul Sfânt lucrător în voi și între voi, fiilor. [...] să-Mi fii credincios, tată, și să-l înveți pe cel ce iscodește să se lase spre înviere ca să nu piară prin duhul rău, ci să se deștepte prin pocăință și prin umilință, căci așa se face învierea. Amin.” (Citat din Cuvântul lui Dumnezeu de la Pucioasa din 7 iunie 2009)

De aceea, Dumnezeul Pucioasei rămâne un Dumnezeu îndurerat, căci de peste cincizeci de ani lucrează în zadar și nu reușește să facă din poporul Lui ceea ce Și-ar fi dorit, căci “lucrarea” mereu se macină pe sine nu dinafară, ci dinăuntrul ei, și așa se lovește și se risipește:

O, simțiți-Mi durerea, tată! Fiți credincioși față de durerile Mele, căci lucrarea cuvântului Meu este mereu biciuită, mereu lovită, mereu sub cruce grea încă de la începutul ei. “(Citat din Cuvântul lui Dumnezeu de la Pucioasa din 7 iunie 2009)

mariamargareta 06.11.2009 14:04:14

146. Competiție acerbă între Antihriștii care vin cu norii

146. Competiție acerbă între Antihriștii care vin cu norii: “Hristosul Pucioasei” are un concurent redutabil în persoana lui “Messia reîncarnat în România”

Exclusivitatea de cincizeci de ani a pucioșilor, care pretind că numai lor le vorbește Dumnezeu “care vine cu norii”, și că numai la ei vine El cu norii, este de acum spulberată. O nouă sectă, cea a messianicilor, apare la orizont și un nou Hristos mincinos se ridică din adâncuri, pretinzând că este reîncarnarea Celui Adevărat. Acesta vine cu propria lui Evanghelie, intitulată benign “Autobiografie:Messia este reincarnat in Romania ”, în care își propune să dea răspunsuri la întrebările esențiale ale vieții, concurând astfel Evanghelia pucioșilor intitulată “Cuvântul lui Dumnezeu”. El aduce mesaje din ceruri, concurându-i pe pucioși, care au și ei mesajele lor. El vine cu viziuni care le întrec pe cele ale pucioșilor. În plus, el îi învață pe oameni vindecarea și autovindecarea, ceea ce pucioșii n-au reușit, rămânând mai departe tributari medicinei omenești alopate și homeopate.

Ne-am îmbogățit așadar peste noapte cu un nou prooroc mincinos, reîncarnat și reîncornat, autodenumit Me$$ia I$u$ Hri$to$ (MIH). Au Liderii Delapucioasa, ascuns în ograda lor, Noul Ierusalim? Are și Messia Delabucurești Noul Ierusalim al lui, ascuns în norii cerului. Au pucioșii păsărica protocronistă cu “alegerea României cea iubită de către Dumnezeu, ca regină a tuturor popoarelor”? Au și messianicii aceeași păsărică. Colivii le mai lipsește, și la unii, și la alții.

Inventivitatea românului care nu-și mai încape în piele de re-re-împielițat ce e și nu-și mai găsește locul (iar la Spitalul 9, nu i-a sugerat încă nimeni ca să încerce, poate o mai fi vreun pat liber pe secții), nu mai are margini. Avem așadar surpriza să descoperim că acest specimen, care se crede a fi reîncarnarea sau reîmpielițarea lui Mesia, a avut imaginația să-și compună o Autobiografie pe măsură și chiar a găsit editorii întreprinzători gata să i-o publice. Apoi, pentru că probabil vânzările nu mergeau prea bine, a conceput și un blog, pentru a-i face publicitate. Blogul se intitulează Messia este reincarnat in Romania http://messia.heavenforum.com destinat exclusiv unor (cităm) "Discutii pro si contra, pe tema cartii Autobiografie semnata de Messia Iisus Hristos. Atenționarea aceasta (exclusivitatea temei) nu este de florile mărului. Orice discuții colaterale, care nu vizează această nouă “Evanghelie a lui Hristos”, nu sunt binevenite. Mai ales cele care pun la îndoială existența acestei “reîncarnări” a lui Hristos, despre care, de altfel, Sfânta Scriptură nu proorocește nimic.

Ne-am procopsit astfel cu doi Antihriști, nu cu unul, și amândoi au apetit pentru aceeași zonă a țării: Messia cel de la Pucioasa, pentru Dâmbovița din Deal, și Messia cel de la București, pentru Dâmbovița din Vale. Amândoi vin cu norii și aduc ploaie bogată de Cuvânt din cer. Amândoi aduc mesaje divine. Amândoi sfidează Biserica în care s-au născut și în care s-au botezat. Amândoi scriu cărți, le publică și le vând pe sub mână. Amândoi își fac situri pe internet. Amândoi împroașcă pe net cu spamuri, ca să fie cât mai bine văzuți de căutătorii de comori virtuale. Amândoi sunt “predestinați” să poarte numele Arhanghelului Mihail, cel care este proorocit a dirija festivitățile de închidere ale spectacolului lumii: Mihaela de la Pucioasa și Mihăilă de la București.

Și, ca publicitatea să mergă și mai bine, românașul nostru Mihăilă de la București care se crede Me$$ia I$u$ Hri$to$, a ajuns și la televiziune. Și-a ales una obscură, care înghite orice rahat, numai să iasă un pic mai în față și să-i mai crescă un pic ratingul: DDTV. Acolo a dat peste niște ageamii care, în loc să-i facă vânt pe scări, l-au poftit să-și expună liber și nestingherit aberațiile cromatice, adică că albul e negru și vițăvercea și să-și plaseze (printre picături) și clipul publicitar.

Nu-i vorbă că nici pucioșii n-au stat cu mâinile în sân. Ei au la activ două emisiuni, nu una, și încă la o televiziune mai procopsită: la ProTV. Aici au dat și ei de un naiv, pe nume Cristi Tabără, pe care l-au convins să înghită fără să mestece toate “mărturisirile” pe care i le-au servit pucioșii pe tavă.

Consemnăm aici acest eveniment istoric, intitulat "Messia reincarnat in Romania", și petrecut la o emisiune la DDTV, cu vreo șase luni în urmă, într-o vineri de la orele 18.00. Spilcuit, cu cămașă albă, cu cioc și cu părul legat în coadă pe spate ca pucioșii, Messsia Isus Hristos român (MIH – un acronim de la Mihăilă, probabil ) răspunde dezinvolt la nedumeririle moderatorului Claudiu Neagoe (CN).

(Notele din paranteze aparțin comentatorului – Anca Estera)

CN: Este important să vorbim despre medicină, este important să vedem și ce vor astrele, dar este important și să ne punem și un alt gen de întrebări. Eu, cel puțin, am fost pur și simplu șocat de un scurt pasaj citit pe coperta unei cărți. Am să-mi permit să-l citesc și pentru publicul nostru din această seară. Sună așa:
“Eu sunt acuma aici, reîncarnat în România. M-am întors așa cum v-am promis, dar am venit tot așa de simplu și modest ca în urmă cu 2000 de ani. Am venit așa cum am vrut Eu, și nu așa cum ați vrut voi să vin. Da, am venit cu norii.(Notă: Prima minciună! Acest Mihăilă MIH, șmecheraș de Dâmbovița, s-a născut ca orice muritor , a crescut la trup mai mult, la minte mai puțin, și a fost educat în sânul unei familii de români get-beget. N-are el nici o tangență cu sfinții, cu martirii, cu apostolii și cu ucenicii, așa cum pretinde în continuare) Norii albi sunt sfinții, martirii, apostolii și ucenicii Adevărului divin. Voi veni și cu navele-nori,(Notă: Începe să-și dea arama pe față, oiștea-n gard și automobilul pe arătură) spectaculos, așa cum vă doriți, însă va fi prea târziu să Mă recunoașteți atunci.”
Este vorba, dragi prieteni, despre o lucrare – am să rog colegii de la cameră să vă arate la un moment dat coperta acestei lucrări – care este semnată Messia Iisus Hristos și se intitulează “Autobiografie”. Noi îl avem pe autorul acestei cărți acum în studio. Bună seara... Messia!? Nu zic mult, nu? dacă este să mergem pe ideea acestei cărți...

MIH: Da! Bună seara și bine v-am găsit.

CN: E o descriere mai mult decât șocantă, și... aș vrea să-mi spui câteva cuvinte despre Tine. Cine ești, ce-ai făcut până acum... cum de Te-ai hotărât să scrii această... lucrare? Ce vrea să spună ea?

MIH: În primul rând... sunt un om... normal (Notă: Normal! Nici un alienat nu va recunoaște vreodată că e dus cu pluta) sau cel puțin așa credeam înainte să am primele revelații (Notă: Adică, vrea să spună că era normal înainte de revelații , și nu după?) și... trăiesc printre voi, ca un om obișnuit, însă, din copilărie am început să am unele revelații, unele experiențe, mai ales în adolescență s-au accentuat aceste lucruri (Notă: Aici face referire probabil la crizele lui de misticism psihotic)... și, ce să zic? cu ce m... cu ce m-am ocupat?

CN: Ce faci acum, în momentul ăsta? Cu ce te ocupi?

MIH: Țin cursuri de inițiere... spirituală.

CN: Cine participă la cursurile Tale de inițiere spirituală?

MIH: Sunt cursuri la care oricine poate participa, adică oricine este binevenit (Notă: Consemnăm aici o primă reclamă, destul de străvezie) și sunt structurate pe mai multe... module ca să-i spun așa, pentru purificare tratament și vindecare, sau autovindecare predau tehnici ... pentru evoluție spirituală, mântuire, eliberare și autocontrol. Alte cursuri sunt pentru...ăăă... dezvoltarea acestor capacități, paranormale, clarviziune și telepatie și celelalte...

vsovi 06.11.2009 15:38:54

nu e totuna...

poi nu se pot baga toate in aceiashi oala ca o sa iasa panecumenism apostat sau antiecumenism ce se recunoashte numa pe sine sau anti-antiecumenism tot pentru atei sau panecumenishti sau jurishti ce avocatzesc pentru cel rau, deci o sa iasa rau, dar nu asha pe afara ci chiar in voi inshiva, in viatza voastra... ca asta, incarnatu', e cu ceva derivatzie din misa-pisa bibolarilor sau yoGisisime... cu eliberarea in absolut nimic... pe cand SCNI e ceva sfant de la Dumnezeu... nu confundatzi lucrurile shi nu le bagatzi pe toate in aceiashi oala ca o sa iasa guiash unguresc sau ciorba de potoarce dambovitzene, ciorba de burtologie... deosebitzi proorocii, deosebitzi duhurile, textele, lucrarile, mantuirea, smerenia, realitatea shi nu judecatzi... nici macar pe acest sarman ratacit... shi nici pe mine, ca poate shi eu candva am fost asemenea lui sau mai sunt mai ratacit cine shtie... poate shi altzii sunt la fel, cum e fiul Oliver a lui Desanka Doamna sau altzii... nu datzi cu pietre ci cautatzi cinstit Calea Adevarului ca sa ajungetzi sa traitzi Viatza shi sa intratzi in Imparatzie pana la urma... mai bine mai tarziu decat niciodata, mai bine mai devreme decat prea tarziu... nu va otravitzi unii pe altzii cu barfa, insinuari, judecatzi, shi tot felul de nemultzumiri, cartiri shi mizerii rautacioase, ca toate astea dor, caci shi cine vede shi aude pacatuieshte cu organele sale olfactive... cazand in necredintza shi scepticism shi pierzandu-si dragostea... smerita... fiind tarat in mandrie shi ura shi pismuind sfintzenia Domnului nostru Iisus Hristos... shi dragostea Sa de Dumnezeu Tatal... ori a Tatalui de Duhul...

mariamargareta 06.11.2009 22:30:45

146. Competiție acerbă între Antihriștii care vin cu norii (II)

146. Competiție acerbă între Antihriștii care vin cu norii: “Hristosul Pucioasei” are un concurent redutabil în persoana lui “Messia reîncarnat în România”
-- urmare --

CN: Când ai început să ai aceste... viziuni? A fost un moment anume când ai conștientizat că... prevezi pasaje din viața... Mântuitorilor?
MIH: Da! În... copilărie chiar în jurul vârstei de 5 ani am... M-am rugat pentru prima dată să Mi se reveleze dacă există Dumnezeu (Notă: adică, acest Messia-Hristos până la 5 ani era lipsit de conștiință de sine, nici habar n-avea că există!) și am avut o revelație pe care în carte o descriu, chiar la capitolul “Copilăria”, chiar la început, apoi... au urmat diferite experiențe care M-au ajutat să refac legătura sufletului Meu cu Dumnezeu (Notă: Înseamnă că Mihăilă-Messia- Hristos rupsese orice relații de colaborare cu Tatăl cel din ceruri. S-o fi certat între ei, cine știe?) și să-Mi dau seama că orice rugăciune spusă cu credință se îndeplinește. (Notă: Nu-i adevărat. Hoțul care se roagă cu credință la Dumnezeu ca să-l ajute la furat, să nu se aștepte ca Dumnezeu să-i deschidă lacătele. Nu e important numai cum te rogi, depinde și ce ceri de la Dumnezeu... de aceea s-a spus cândva: “nu știți ce cereți" - v. Mat.20,22) Și atuncea am simțit că L-am prins pe Dumnezeu de-un picior (Notă: De stângul sau de dreptul? Era important de știut și acest lucru) și am început să... să cer și să caut, și în interior și în exterior (Notă: după ce L-a prins de un picior, începe să-L caute prin toate buzunarele) și să am răspunsuri și să primesc de-a lungul anilor să am diferi... diferite revelații, cea mai dură fiind că sunt reîncarnarea lui Iisus. (Notă: Deci asta este o revelație dură, nu o realitate catifelată. Depinde atunci de unde vine această revelație: de la Dumnezeu, sau de la diavol?)
CN: Cred că dacă ar fi să facem un sondaj, așa, de opinie, că tot e o... un gen de demers la modă, toată lumea ar spune că e cel puțin o dovadă de curaj nebunesc să... scrii o carte și să spui că ești... Iisus Hristos... Cum a primit, hai să spunem... lumea religioasă... această lucrare a Ta?
MIH: Da. Cei care Mă cunosc au spus întotdeauna că am un curaj nebun(Notă: înseamnă că-l cunosc foarte bine) și Mă iau de piept și cu Dumnezeu (Notă: trebuie să ai mult curaj sau iresponsabilitate, chiar și numai să afirmi așa ceva) și cu diavolul și... (Notă: aici, Mihăilă a pierdut șirul ideii anterioare și o ia din nou pe arătură) în momentul care cineva își dorește adevărul, este bine să ceară, să ceară ajutor și să ceară... ăăă... să primească inspirație Divină și să se roage să fie îndreptat către Planului Divin. Și atunci Dumnezeu îl ajută sau îi se arată dacă este pe o cale greșită și să... se redresează.
CN: Ce-ai urmărit prin apariția acestei cărți? Ce Ți-ai dorit Tu, ca și Autor a ei?(Notă: Să aibă și el un ban de buzunar, câștigat mai mult sau mai puțin prin muncă cinstită)
MIH: Văzând că oamenii nu își găsesc din păcate răspunsuri la întrebările esențiale ale vieții, am căutat și caut și fac asta, dau mesaje de trezire la realitate pentru a îndrepta oamenii către mântuirea de ignoranță (Notă: Frumos sună asta: “mântuirea de ignoranță”, dar ea se obține prin alfabetizare și instruire școlară), către întoarcerea naturală la Dumnezeu și, efectiv în Carte sunt răspunsuri (Notă: din nou reclamă mascată! de data asta la cartea lui autobiografică) la toate aceste întrebări importante, pe care fiecare om ar trebui cel puțin să și le pună odată în viață.
CN: Tre’să fiu sincer și să spun că...
MIH: Deci, doresc să, doresc să...(Notă: Mihăilă îl întrerupe intenționat pe moderator, ca acesta să-și piardă firul ideii care se anunță a fi încărcată scepticism)
CN:... în fața acestei declarații...
MIH: ... să propovăduiesc adevărul... înțelegeți? nu...(Notă: Mihăilă insistă să-l întrerupă, dar nici moderatorul nu se lasă, impunându-se până la urmă cu prezentarea unei serii scurte de îndoieli, vag acuzative, care – zice el – “îl lasă fără replică”)
CN:... în fața acestei declarații de acest gen: “Sunt Messia”... “Eu sunt Messia”... “Sunt reîncarnat în România”, pur și simplu rămân fără replică. Ce-Ți dorești? Ce...ce vrei să faci? E vorba de o nouă religie, vrei să întemeiezi o sectă, le ceri un anumit lucru oamenilor care... hai să spun așa... cred în ceea ce spui Tu?
MIH: Nu. Sunt împlinit...sufletește, și pe toate planurile, și pot ajuta pe oricine să-și rezolve chiar probleme financiare,(Notă: Hopa! aici avem o reclamă de nota 10!) sau... să-și găsească un suflet pereche (Notă: Aici Mihăilă-MIH o concurează tare pe mama Omida!) sau cum să-l recunoască dacă l-a găsit (Notă: Ete, fleoșc!) și cum să stea împreună cu el, (Notă: Fleoșc, fleoșc!) deci... pot să ajut, dar nu-Mi doresc să fondez nici o religie, nici o sectă, pentru că a propovădui adevărul înseamnă a cunoaște pe Dumnezeu și a ști că acest adevăr este dincolo de toate religiile, de toate sectele, chiar dacă fiecare are un adevăr (Notă: Dacă fiecare are un adevăr, și adevărurile acestea nu seamănă unele cu altele, înseamnă că adevărul este minciună și invers. Din această dilemă nu putem ieși!) sau mai multe (Notă: Pot fi mai multe adevăruri? Interesant! N-o să se calce pe bătături?) revelată în cadrul ei, (Notă: care “ei”? se pare că Mihăilă iar a pierdut firul boscorodelilor) pentru că toate religiile sunt bune, (Notă: Chiar toate, stimabile? Ai măcar idee că nu toate religiile Îl recunosc pe Hristos? Nu s-o fi strecurat printre ele vreuna ceva mai subversivă? Satanismul, de pildă, e și el o religie, nu?) toate sunt ispirate, sunt inspirate (Notă: Dar mai sunt și expirate unele dintre ele) de profeți care într-adevăr au avut Duhul Sfânt, au avut niște mesaje de transmis, și din păcate aceste mesaje au fost transformate în religii, (Notă: Cum stimabile, cum “din păcate”? parcă spuneai adineauri că “toate religiile sunt bune”, și acum zici că , “din păcate, au apărut religiile pe pământ”... Se pare că Mihăilă-MIH uită de la mână pân-la gură ordinea inepțiilor debitate și le amestecă într-un ghiveci toxic) adică au intervenit oamenii și au făcut... dogme, au creat niște limite. Or, relația om-Dumnezeu trebuie să fie liberă și deschisă. Într-adevăr, trebuie să ai, sau este ideal să ai un îndrumător, dar se poate ajunge și de unul singur.
CN: Stai puțin, să clarificăm un lucru. Cine participă la aceste cursuri? Îți selectezi într-un anumit fel oamenii care vin și te ascultă... sunt niște criterii mai stricte, mai puțin stricte...
MIH: Nu. Eu țin cursuri de inițiere spirituală. Și cine-și dorește să participe la cursuri, este binevenit, deci se face o selecție naturală. Eu nu fac nici un fel de selecție. Deci pur și simplu Eu am niște mesaje de transmis și mesajele le transmit prin mai multe căi, dar tehnicile practice prin care Eu am atins mântuirea, sau iluminarea, nașterea din nou, botezul cu foc al Duhului Sfânt, deci sunt mai multe expresii în mai multe religii, dar este vorba de același nivel de conștiință...ăăă...cunoașterea lui Hristos în inimă, sau conștiința hristică i se mai spune, deci predau tehnicile prin care Eu am dobândit aceste...ăă... aceste puteri paranormale,(Notă: Mihăilă recunoaște că “puterile” nu le-a avut dintotdeauna, deci a existat o perioadă în metamorfoza lui când el încă nu devenise Hristos, ci era în devenire) dacă vrei, dau tehnicile de respirație, de rugăciune, de meditație prin care orice om poate să-și rezolve problemele de viață (Notă: Dacă ar fi totul atât de ușor în rezolvarea problemelor de viață, prin respirații reprimate și prin meditații transcendentale, ce bine ar fi!) și se poate adresa direct conștiinței divine ca să primească răspunsul în inima lui. Deci predau aceste tehnici practice pentru diferit...diferite lucruri în cadrul cursurilor Mele, pe care oricine (Notă: Iar reclamă!?) poate să le pună în practică și rapid să aibă rezultate. Am fost un tip nerăbdător și am dorit să Mi se reveleze tehnici puternice și, chiar dacă la început am mers pe muchie de cuțit, Mi-am ascultat intuiția și, fiind sincer, am avut protecție divină și nu s-au întâmplat... prea multe morți clinice, ca să spun așa, din care să nu mai vin înapoi. (Notă: Înseamnă că s-au întâmplat, totuși, după cum indirect mărturisește, unele morți clinice din care Mihăilă-MIH n-a mai venit înapoi. Atunci pe unde or fi umblând acuma acele spirite ale lui, care au rătăcit drumul de întoarcere?)

mariamargareta 08.11.2009 15:45:14

146. Competiție acerbă între Antihriștii care vin cu norii (III)

-- urmare --

CN: Vreau să Te întreb un lucru. Nu sunt specialist în nici un caz în dogmă creștină, n-am nici un fel de tangențe, trebuie să spun, sunt creștin ortodox așa cum sunt 80%, 89% dintre români. Da’ cu toții știm măcar așa, câteva detalii... te gândești la Mesia, te gândești la apostoli, la miracole care trebuie să se întâmple...

MIH: Da!?
CN:... ai pornirea asta, aplecarea asta? ...sunt oameni care sunt mai apropiați de Tine?...da? nu?
MIH: Bineînțeles, e vorba de o apropriere sufletească, și chiar sunt cursanți cu care M-am împrietenit și care, într-un fel Mi-au devenit chiar rude...dar... ahm...cum să zic...(Notă: Iar îl lasă memoria pe Mihăilă, care uită de la mână pân-la gură) te rog... repetă-Mi întrebarea!!
CN: Simți că ai o misiune? că sunt un număr de oameni care-ți pot fi mai aproape, care te pot ajuta să dai acest semnal către societate? Am înțeles, e vorba de o renaștere spirituală pe care Tu o propui. E vorba de alt mod de viață pe care vrei să-l aduci în atenția opiniei publice...
MIH: Da, și oricine, oricine este deschis și vrea să-și deschidă mintea și inima și să primească Duhul Sfânt, să primească aceste informații, să practice împreună cu Mine(Notă: iarăși reclamă la cursurile lui ezoterice!) aceste... exerciții, deci rugăciunea inimii, meditație, exerciții de repirație, exerciții de purificare sau de autovindecare, sau anumite rugăciuni miraculoase care dau într-adevăr rezultate pentru că... ăăi... cum să spun... secretul este ca ideea să pătrundă din conștient în subconștient. Deci, omul să poate comunica direct cu Dumnezeu, și în momentul în care comunici direct, ai imediat un răspuns... conform legii acțiune-reacțiune, (Notă: Adică, Dumnezeu îndată ia poziția de drepți și-i dă răspunsul celui care-L întreabă, ca un automat care merge pe principiul acțiune-reacțiune, iar Dumnezeu este aici reacționarul, care informează acționarul) cauză-efect. (Notă: iar aici, Dumnezeu este efectul la cauză, în loc să fie Cauza primă a tuturor lucrurilor) Da? ...
CN: Bun...
MIH: ...Deci, Eu, Eu predau niște tehnici, dau niște mesaje, oamenii sunt pur și simplu liberi sută la sută să mă creadă nebun, sau să-și pună întrebarea...
CN: Simți că ai o misiune...
MIH: ... care cred că îi va salva...
CN:...că ți-a fost Ție hărăzită acum o misiune, acum, în România?
MIH: Misiunea pe care vreau s-o fac de bună voie este din prietenie, pentru ceilalți, pot să stau liniștit și să nu fac nimic, să-Mi văd de viața Mea,(Notă: Ar fi mai bine dacă s-ar hotărî odată în această direcție, și pentru el, și pentru ceilalți) și de altfel am viața Mea, pentru că sunt un om activ, adică fac sport, citesc, studiez, înot, fac culturism, înțelegi? deci, sunt un Messia modern, din punctul ăsta de vedere. Am ales să fac ceva, să nu stau degeaba (Notă: Mai ales culturismul, care pune mușchii în valoare și apoi îi expune pe scenă, ca la circ) până când va veni acel moment în care... toți vor fi... ăă... puși în fața unei confruntări finale. Adică, vor accepta, fie binele, dinăuntru și dinafară, adică pe Hristos, acest nivel de conștiință, hristic, și pe Dumnezeu, sau ce înțeleg ei prin Binele Universal, sau vor a... vor ... vor fi de partea egoului și a mentalului inferior, și deci de partea lui Antihrist. Adică, sunt două tabere, atât timp cât stăm în planul fizic, avem de ales între bine și rău, între Dumnezeu și diavol, între Hristos și Antihrist, între spirit și egou...
CN: Bun...
MIH: ...deci fiecare este liber să aleagă, Eu nu...
CN:...din nou fac precizarea, asta fără să am...
MIH:...nu impun nimănui nimic...
CN:... pretenția că știu foarte bine anumite chestiuni de dogmă creștină...
MIH: Da.
CN:... nicăieri nu se spune ceva despre reîncarnare.
MIH: Ba da!
CN: Deci ăsta este un subiect care în nici un caz Biserica Ortodoxă nu-l recunoaște...
MIH: Știu..
CN:...din câte știu, nici Biserica Catolică nu recunoaște reîncarnarea...
MIH:... da, știu.
CN: ...protestanții, cu atât mai puțin...
MIH:...da, știu. Din păcate, să știi că toți profeții, care au fost inspirați de Duhul Sfânt de Dumnezeu, au avut mesaje referitoare și la acest subiect delicat cum este reîncarnarea, care din păcate acum este tabú, însă, reîncarnarea a fost scoasă din Biblie, deci cuvântul reincarna din latină – revenire în trup – sau, revenirea sufletului într-un corp fizic, a fost scos din Biblie la al doilea Sinod Ecumenic de la Constantinopole, și sunt zeci de... de pasaje în Biblie, și mă refer în primul rând la Noul Testament, dar și în Vechiul Testament sunt pasaje pe care în cartea Mea le-am dat,(Notă: Iar reclamă la carte!) chiar așa este un capitol intitulat, “Biblia confirmă reîncarnarea”. Deci Iisus și cu Apostolii și alți profeți au vorbit foarte clar de revenirea sufletului repetată în corp (Notă: Nu-i adevărat. Biblia afirmă că omul are o singură moarte, deci o singură viață, deci n-au cum să mai apară reîncarnările: “Altfel, ar fi trebuit să pătimească de mai multe ori, de la întemeierea lumii; ci acum, la sfârșitul veacurilor, S-a arătat o dată, spre ștergerea păcatului, prin jertfa Sa.
Și precum este rânduit oamenilor o dată să moară, iar după aceea să fie judecata, tot așa și Hristos, după ce a fost adus o dată jertfă, ca să ridice păcatele multora, a doua oară fără de păcat Se va arăta celor ce cu stăruință Îl așteaptă spre mântuire.”- v. Evrei, 9, 26-28) pe pământ. De ce?, pentru că e o șansă pe care Dumnezeu ne-o dă nouă când rămânem repetenți și nu ne învățăm lecțiile de viață, adică atinge acest nivel de conștiință hristic, sau mântuirea, dar Dumnezeu ne dă încă o șansă și încă o șansă, până când jocul se va termina și se va trece, ai să vezi, în... într-o altă eră spirituală, sper. (Notă: Dacă doar speră, fără să fie sigur, înseamnă că de fapt nu știe ce spune, și ne aburește cu niște supoziții)
CN: Aș vrea să vorbim puțin și despre...dovezi...
MIH: Deci Biblia vorbește despre reîncarnare
CN: ... E o...e o perspectivă cel puțin spectaculoasă, da?
CN: Foarte bine, reîncarnare...ne spui că sunt pasaje în Biblie care confirmă cumva acest lucru...
MIH: Și mai multe dovezi sunt, și chiar în cadrul(Notă: Iar își face reclamă!) cursurilor Mele ăăă... le activez al treilea ochi (Notă: Unde o fi al treilea ochi? poate în ceafă, că acolo ar fi mare nevoie) și ne vizualizăm chipurile vieților anterioare, eu și cursanții, deci oricine participă la cursurile Mele, (Notă: Iar își face reclamă!) și predau mai multe metode prin care oamenii își pot afla diferite evenimente din viețile anterioare sau numele, sau ce-a făcut, și să știi că nu toți ...ăăă... mm... deci, toți sunt bucuroși de această experiență personală, dar nu toți avem... în toate încarnările numai ... ăăă... ceva important de genul... lui Napoleon sau... Sfântul Prooroc Isaia sau... Deci avem și...

mariamargareta 10.11.2009 23:58:23

146. Competiție acerbă între Antihriștii care vin cu norii(IV)

-- urmare --

CN: Am să arăt ceva acum. Deci, pe această copertă a Cărții sper să poată colegii mei de la cameră să vă arate – iată, este chipul...
MIH: De pe giulgiu...
CN:...Mântuitorului de pe giulgiu.
CN: Da? Iar pe spate am să întorc acum această carte, și o să vă arăt și dumneavoastră, dragi prieteni – pe spate este fotografia de acum.
MIH: Actuală.
CN: Fotografia actuală. E o asemănare într-adevăr izbitoare.(Notă: Moderatorul Claudiu Neagoe, care a condus bine până acum confruntarea televizată cu Antihristul, face aici un inexplicabil joc al acestuia, pretinzând că “asemănarea dintre figuri este izbitoare”. Nici vorbă de așa ceva! În primul rând că poza este adusă de Mihăilă, care pretinde că este ”de pe giulgiu” , dar este o poză contrafăcută, retușată în chip grosolan, care nu seamănă deloc cu chipul original de pe giulgiul din Torino. În al doilea rând, nici măcar chipul de pe giulgiu nu se știe dacă este sau nu o contrafacere, controversele pe această temă încă nu s-au încheiat. În fine, orice bărbat cu părul mare și cu barbă seamănă întrucâtva cu chipul consacrat al lui Hristos. Dar deosebirile dintre Mihăilă și chipul lui Hristos de pe giulgiu sunt și ele, ca să folosim același termen, izbitoare!)Asemănarea fizică, cel puțin... ăăă... confirmă, să spunem, ipoteza asta. Dar... oamenii se așteaptă ca atunci când Mântuitorul vine din nou să fie o revenire spectaculoasă, să coboare pe un nor alb... nu știu, să se întâmple ceva ieșit din comun... să urmeze Apocalipsa, să fie o judecată care... prin care să treacă toți oamenii... Ce poți să-mi spui despre asta?
MIH: Da, ai dreptate, și...
CN: Toată...
MIH: ...confirm!
CN:... toate cărțile de dogmă creștină merg pe această variantă.
MIH: Așa am...
CN: Trebuie să fie o revenire în forță, Mântuitorul trebuie să taie răul...răul din rădăcină.
MIH:... exact așa am crezut și eu! Da, exact așa am crezut și eu. Numai că, acest Mântuitor are și El liber arbitru, și are posibilitatea să vorbească cu Tatăl și să-I ceară să vină mai devreme, nu într-un mod spectaculos, ci într-un mod obișnuit și normal, ca și prima dată,(Notă: Dacă ar fi așa, s-ar înfrânge proorocia din Biblie, care afirmă că dimpotrivă, a doua venire a lui Hristos nu va mai fi în umilință, ca prima dată, ci în slavă, așa cum S-a suit la Tatăl pe norii cerului: “Acest Iisus care S-a înălțat de la voi la cer, astfel va și veni, precum L-ați văzut mergând la cer” - v. Fapte, 1, 11) deci printr-o ...ăăă... încarnare...aparent obișnuită, pentru a vedea de la fața locului (Notă: Parcă n-ar putea vedea El și de departe, din ceruri, cum stau lucrurile!) cum s-au schimbat lucrurile...
CN: Stai puțin!...
MIH:... în acești 2000 de ani...
CN:... îți dau un citat chiar din Cartea Ta...
CN: ... “Voi veni și cu navele-nori, spectaculos, așa cum vă doriți, însă va fi prea târziu să Mă recunoașteți atunci.” Cum, de ce mai târziu?
MIH: Da,da,da!
CN: Care ar fi, să spunem, sensul acestei fraze?
MIH: E vorba de răpirea aleșilor, sau răpirea creștinilor în văzduh, lucru care se va întâmpla cât de curând, e vorba de cei care-și doresc binele și care își dau șanse. Cei care își dau șanse, practic cum spun eu, “aleșii se aleg singuri”. Da? Deci, Dumnezeu ne iubește pe toți la fel, nu are preferințe, însă noi putem să ne deschidem mintea și inima și să primim ajutorul divin, care ne vine și prin această conștiință divină, da? prin conștiința hristică, dar și prin oameni care au anumite haruri și care ne pot ajuta. Deci Dumnezeu ne ajută prin oameni, Dumnezeu ne poate sfătui și prin cărțile spirituale care au apărut din fericire căă... din ce în ce mai multe, da? și într-adevăr, va fi un moment în care lucrurile vor fi foarte clare și la moduu... brutal, adicăă... vor apărea simultan, de fapt sunt, oarecum cunoscuți, și Hristos, și Antihrist, și oamenii vor... vor fi puși în fațaa... acestei dileme să zic așa... deși fiecare om care-și ascultă inima știe ce să aleagă. Știe caree...
CN:... știu...
MIH:...care este omul bun și care este omul rău...
CN:...impresia mea este că intrăm, așa, într-o parte concretă a dialogului nostru...(Notă: E doar o impresie)
MIH: ...Iar referitor la navele-nori , este vorba de o civilizație extraterestră, sută la sută benefică pământenilor, e vorba de Elohim, sau Elohimi, cuvântul care a fost greșit tradus în Biblie drept singularul Dumnezeu, și am scris iarăși în Carte(Notă: Iar își face reclamă!) pasaje din Biblie care vorbesc despre acest lucru. Și în primul rând pot să fac o trimitere la Geneză. La Geneză Dumnezeu spune: “Să facem om după chipul și asemănarea Noastră. Și a creat bărbat, și a creat femeie”. Deci Dumnezeu ori este hermafrodit, ori este androgin și atunci s-a disecat în două și a făcut bărbat și femeie, ori într-adevăr este această civilizație Elohim, pentru că în limba ebraică elohim înseamnă “coborâtor din cer”. Și elohimii sunt această civilizație care ne-au creat (Notă: Deci Mihăilă pretinde ceva ce intră în contradicție flagrantă și gravă cu Biblia, pretinzând că nu Dumnezeu i-a creat pe oameni, ci extratereștrii cu numele Elohimi!) și care ne veghează permanent. Și sunt aceste navele-nori referirea la caree... pe care oricine poate s-o găsească și-n Cartea Mea (Notă: Iar își face reclamă!) și-n Biblie, (Notă: Aiurea! în Biblie nu se spune nimic de navele-nori!) este vorba despre aceste nave în care acești elohimi ne veghează și pot interveni și ne pot ajuta. Însă numai dacă noi, cu sufletul și telepatic cerem ajutorul. Dacă cerem ajutorul vom fi ajutați. Dar în momentul de răsc ruce, când este posibil să se întâmple un cataclism, dacă omenirea nu se corectează de bunăvoie, va fi corectată de nevoie. Și atunci, conform cauzei și efectului, conform răutății acestui nivel de conștiință al umanității, va avea loc un cataclism, deci nu este o pedeapsă divină, este pedeapsa pe care noi, noi ne-o atragem. Și în acest caz, cei care sunt mântuiți și cei care merită să fie ajutați vor fi salvați în Noul Ierusalim ceresc(Notă: Hopa! Aici Mihăilă se suprapune la concurență peste cei de la Pucioasa!) și în aceste nave-nori. De către Elohim, așa cum scrie în Biblie și-n Apocalipsă. (Notă: Minte, minte Mihăilă, despre Elohim nu se spune nimic în Apocalipsă!)
CN: Dă-mi voie să fiu din nou...sincer...
MIH: Deci va fi gen “Războiul stelelor”!(Notă: Mihăilă e cinefil cultivat, a văzut prea multe filme SF și i s-au aprins creierii)
CN: ... și să recunosc că m-aș fi așteptat cu oricine să stăm de vorbă în seara asta, nu știu, cu președintele Traian Băsescu, să ne facă, hă, hă, domnul președinte Obama o scurtă vizită aici în studioul DDTV, dar în nici un caz nu m-am așteptat să avem pe cineva care să spună că e... Messia. Poți să faci un miracol? Poți să faci o minune pentru noi în seara asta?(Notă: Bravo, Neagoe, ești curajos, i-ai aruncat o mănușă de fier! dar să nu te-aștepți să-l prinzi în laț pe Mihăilă, că el e alunecos, e uns cu toate alifiile)
MIH: Ha, ha!... Ha!...Hm!... Hm! hm! ... Oricine să știi că poate să facă... să facă miracole dacă are credință și dacă știe să aplice niștee... niște principii spirituale simple și clare. Să știi că miracolele au în viațaa... au loc în viața noastrăă... chiar zi cu zi , dar nu ne dăm seama dinn...
CN: Ți s-a întâmplat...
MIH: ...din prea multă superficialitate...
CN: ... vreodată să spunem, să ai parte de un astfel de moment?
MIH: Sigur, sigur! Deci, se întâmplăă... Chiar prin faptul că M-ai chemat aici...(Notă: Asta da, minune! Mihăilă ajuns actor la DDTV, jucându-L în travesti pe Iisus Hristos)

mariamargareta 11.11.2009 00:19:36

146. Competiție acerbă între Antihriștii care vin cu norii(V)

-- urmare --

CN: Nu, s-o spunem românește, direct, să faci o minune, ți s-a întâmplat vreodată să faci o minune, pur și simplu să conștientizezi că ai făcut ceva ieșit din comun?(Notă: Neagoe insistă, dar n-are nici o șansă. Mihăilă nu va face nici o minune în studio, pentru că nu e în stare, nu pentru că n-ar vrea)
MIH: Da, da, da! adesea, adesea, să știi! Și eu, și cei din jurul Meu, și cei din familie, pentru că am venit într-o familie deosebită... ăăăm... mediumi, paranormali, și așa mai departe...ăăăm...am văzut și am simțit și am trăit și eu și cei care au venit la cursurile Mele(Notă: Iar își face reclamă!) și cei care la fel au fost ajutați de la distanță, de exemplu, fac tratament prin fotografie, (Notă: Iar își face reclamă!) mi-au spus că la anumite ore au simțit, s-au vindecat, sau au primit lumină, au primit energie sau și-au rezolvat problemele financiare, (Notă: Asta , da, reclamă! Cine n-ar vrea să scape de ratele la bancă peste noapte?) sau...mmm... judecătorești , sau ce fel de probleme aveau, pentru că Eu Mă rog și...și... trimit lumină și știe Dumnezeu ce are el nevoie...
CN: Avem deja o listă de colegi de aici din studio care au trecut ăăă..hă, hă, câteva miracole pe care vor să le înfăptuiască... Acum, lăsând gluma la o parte, cum explici tu ăă... miracolele din Biblie...da...
MIH: Da!
CN: ...înfăptuite acum 2000 de ani, în comparație cu... să spunem, aceste mici miracole de astăzi. E vorba de gesturi spectaculoase: vinul transformat în apă...(Notă: Neagoe inversează articolele minunii, fie din neatenție, fie dintr-o dibăcie ieșită din comun, să-l prindă pe Mihăilă dacă e pe fază, atent ca să-l corecteze. Dar Mihăilă habar n-are!... ori e convins și el că la Cana Galileii Iisus a transformat vinul în apă și nu apa în vin, și atunci totul se explică de la sine)dintr-odată...
MIH: Să știi că nu sunt chiar atât de spectaculoase pe cât par, și mai ales ăăăă... faptul căăă... unii oameni se entuziasmează foarte mult iii...ieee...ceva obișnuit să înflorească lucrurile, știi? Deci poate lucrurile s-au întâmplat mult mai simplu și mult mai natural și normal și totuși ceilalți au avut impresia că este ceva extraordinar și, de-a lungul timpului s-au exagerat unele lucruri.(Notă: Mihăilă-MIH sugerează că minunea din Cana, la care făcea referire moderatorul emisiunii, a fost de fapt o iluzie, sau un fapt explicabil prin legile fizicii, și nicidecum o autentică minune. La fel și cu multe alte minuni făcute de Iisus pe vremea Lui, când era pe pământ) Pentru că toți avem tendința de aaa ...de a înflori, de a fabula și de aaa... exagera. (Notă: Dacă el face așa, crede că toți fac la fel ca el. În concluzie, multe minuni biblice sunt de fapt niște fabulații. Atunci, minte Biblia? Ea le prezintă ca fiind niște minuni autentice!) Dar să știi că minuni ... vremea minunilor nu a trecut, e vorba de credință, credința face totul posibil. Și dragostea face totul ușor...
CN: Asta ce să însemne...
MIH: ...cum este zicala...
CN: ...că era mai multă credință acum 2000 de ani și astăzi lipsește. Sau e mai puțină...
MIH: În general este mai puțină credință, din păcate tehnologia a evoluat, dar nivelul de credință și simplitatea oamenilor a scăzut. Însă, orice om(Notă: Fals! Eu, de exemplu, n-am avut parte de asemenea experiențe ieșite din comun) care are credință și se roagă poate confirma că au avut loc miracole în viața lui, adică vindecări spectaculoase, și rezolvări de probleme incredibile. Pentru că noi trebuie să ne rugăm și după aia să ne relaxăm, să-L lăsăm pe Dumnezeu să acționeze. Și salvarea sauuu... rezolvarea problemei vine exact de acolo de unde nu te aștepți. (Notă: Adică, nu vine de la Dumnezeu, la Care tocmai ne-am rugat?) Nu trebuie săăă... să avem opreliști sau să ne punem singuri limite. Deci trebuie să cerem, să-I mulțumim lui Dumnezeu că am primit...
CN: Ți s-a întâmplat vreodată...
MIH: ...și să ne relaxăm...
CN: ...să faci o astfel de vindecare miraculoasă?
MIH: Sigur, se-ntâmplă oricând,(Notă: Instinctiv, Mihăilă evită un răspuns direct, care l-ar obliga să mintă. De aceea, el încearcă mai întâi să generalizeze, dar apoi, insistența moderatorului îl va obliga la o minciună curajoasă) ăăă... un om caree... cere asta cu inima deschisă...
CN: Adică, ai pacienți, ca să spunem așa, oameni care au venit la tine și au spus: “Da, am o problemă de sănătate foarte gravă, ajută-mă!” Și, să fi rezolvat această problemă?
MIH: Sigur! Sigur! și să știi că cel mai ușor Îmi este să lucrez la distanță pe fotografie.(Notă: Iar își face reclamă de taumaturg!) Este același lucru cu a lucra la un cabinet și a face tratamente a pune mâinile pe el să te rogi și mă rog, metoda pe care o predau la tratament, ăăă... deci, exact ca acum 2000 de ani. (Notă: Cât de exact? Măcar exceptând fotografia, căci Iisus nu le cerea fotografii bolnavilor, ci îi vindeca de la distanță fără fotografie – vezi pericopa vindecării slugii sutașului ) Cum este descris în Biblie că Iisus și cu apostolii rosteau un singur cuvânt, și se rugau, puneau mâinile pe creștetul capului și trimiteau harul, sau Duhul Sfânt, care lucra, exorciza, ăăă... se întâmpla o vindecare miraculoasă sau i se rezolva problema, își deschidea inima... înțelegi? deci se întâmplă lucrurile astea și acum și este vorba de orice om care este simplu și care are inima deschisă și credință. Nu este vorba neapărat de a fi un personaj important. Este vorba de a avea inima deschisă, sufletul deschis, și atunci miracolul se întâmplă, nu contează cine ești...
CN: Cu alte cuvinte, extrapolând ideea aceasta, oricine poate să fieeee...
MIH: Oricine poate săăă ...
CN:... Mesia, să zicem...cu condiția să-și dorească lucrul ăsta...(Notă: Neagoe atinge un punct sensibil care tinde să-i submineze autoritatea Antihristului, și de aceea Mihăilă se repede să-l corecteze: Mesia este unic, deși vindecători ar putea fi toți oamenii )
MIH: Nu! Mesia înseamnă Trimisul. În Carte(Notă: Iar își face reclamă!) explic: Iisus este vorba de persoană: Omul. Și Hristos este un nivel de conștiință pe care ideal ar fi ca toți creștinii și toți ceilalți oameni să-l atingă. Și l-au atins în diferiteee...ăă... timpuri, nu contează religia, (Notă: Păi sunt și religii necreștine, care-L neagă pe Hristos!) deci contează deschiderea inimii și contează sinceritatea și simplitatea cu care un om se roagă. Și-n acel moment el poate să-și deschidă inima și să primească acest... această stare denumită samadhi sau nirvana (Notă: Dar Hristos n-a propovăduit nici samadhi, nici nirvana !) sauuu...sau mântuire sau iluminare. Și deci oricine poate atinge nivelul de conștiință hristic: Hristos, ca nivel de conștiință, dar Iisus este o singură persoană. Și este reîncarnată, aici și acum. (Notă: Mihăilă, modest, nu spune, dar lasă să se înțeleagă că el este acea singură persoană reîncarnată și reîncornată – aici și acum, adică în studioul DDTV)
CN: Aici și acum, în studioul DDTV. Dragi prieteni, am să-L întrerup puțin pe Însuși Messia, vă propun dumneavoastră un scurt moment de publicitate, revenim apoi în dialog, răspundem la întrebările dumneavoastră, sunt și alte lucruri pe care aș vrea să le aflăm. De altfel, posibilitățile sunt infinite, însă e o discuție atât de vastă, încât cred că n-am putea s-o epuizăm într-un timp foarte, foarte lung. Publicitate!(Notă: Surpriză! La “Publicitate” dăm peste nimeni altul decât... Mihăilă, care-și face iar publicitate, de data asta într-un clip făcut undeva în Piața Unirii, filmat de sus, de la un etaj al magazinului Unirea!!!)
MIH: “Eu sunt acum aici. Reîncarnat în România. Am revenit, la fel de simplu și modest, ca în urmă cu 2000 de ani. Cei cu inima deschisă Mă vor recunoaște. Citește cartea Mea autobiografică și vei găsi răspunsul la întrebările tale.”

vsovi 12.11.2009 09:10:40

poi aia-i baiu' ca voi prea va inchinatzi la bidolul meci, din prea multa laudarocoshenie... dar adevaratul meci pe viatza shi pe moarte se da cu aia convinsa... de minciuni lacome, ce shade pe 7 muntzi shi merge la pierzare... imbracata in purpura shi stacojiu, in vison shi in matase... in panza de in subtzire... incercand ca sa ascunda ea ceva, shi transformandu-te in pacaliciul tau in cardashie cu ala ce shade pe ea, ca mai nou s-a urcat dracul pe desfranata...

ca defapt ala care acuza, e clar ca de aia acuza ca deja e gata cedat, invoit, traieshte in patimi ori ca l-a incurcat satana cu indreptari, l-a clatit de la starea sa starnindu-i ravna cea mare... hai la lupta cea mare... hai sa vototam... shi sa tot vototam pana iar ne laudaroceshtim ca sa ne pococoshim mereu... unii la altzii ca tampitzii. pitzii de dupa ispitzii ispititzii cei ce biruitzi fiind se arata mari eroi, un fel de sfidatori ce dau onorul... cui? meciului.

mariamargareta 13.11.2009 22:58:51

146. Competiție acerbă între Antihriștii care vin cu norii(VI)

-- urmare --

CN: Dragi telespectatori, am revenit în dialog cu dumneavoastră, dați-mi voie să vă reamintesc, suntem în această seară în studio alături de Messia, am spus mai devreme cum de s-a ajuns ca Messia să fie prezent în studioul nostru. Și, dacă e să faci referire la mesaj, cred că nu e o surpriză pentru dumneavoastră, e o reacție deja normală. Telespectatorii cer să aducem un orb, să-l vindeci, să faci o minune neapărat în studioul nostru pentru a dovedi cele spuse, mulți zic că nu există reîncarnare, adică, exact ce-am discutat până acuma... cum să spun, impactul la public e maxim.(Notă: Neagoe speră încă într-o minune, dar Mihăilă știe să bată câmpii, demontând tenace pretențiile telespectatorilor, ca să scape de provocare cu fața curată)
MIH: Da. În primul rând, e vorba de bun simț și de credință. Cine are credință și cine are inima deschisă și pretinde că este creștin, teoretic, este mântuit. Da? Cine este mântuit nu are nevoie de dovezi, pentru că dovezile, și în Cartea Mea am scris(Notă: Iar își face reclamă!) despre lucrurile ăstea, și în cursurile mele (Notă: Iar își face reclamă!) vorbesc. Chiar dacă în cadrul cursurilor se întâmplă minuni, nu se întâmplă pentru că Eu le fac demonstrativ. Se întâmplă pentru că oamenii vin... ăăă...cu probleme care trebuiesc rezolvate, vin cu... mmm... sufl...sufletul împovărat, de tristețe, de boală, de probleme financiare, vorbesc de astea pentru că ăstea sunt problemele din ziua de azi. Da? Ăăă...în momentul în care cineva își deschide ochii minții și ochii inimii și vede cu sufletul, nu mai are nevoie de circ. (Notă: Mihăilă deturnează cu dibăcie pretențiile celorlalți de a face măcar o minune cât de mică. Acum, toate minunile sunt definite a fi circ, la care el nu se pretează) Pot să fac și...
CN: Acum, ce-i drept sunt șii... miracole, care au ooo... notă materială foarte pronunțată...
MIH: Deci dacă vreau să dovedesc, pot să dovedesc...dar nu Mă interesează.(Notă: Evident, dar îi interesează pe alții! Aici însă, interesele devin puternic divergente)
CN: ...icoane care plâng, sunt moaște care fac minuni...
MIH: Da. Da.
CN: ...știi foarte bine că sunt locuri vestite în toată lumea...
MIH: Unii au nevoie de senzație, sigur...
CN: Cum explici lucrurile astea?
MIH: Deci, să ne gândim și să ne amintim de mesajul biblic în primul rând, și de faptul că, dacăă... unele minuni sunt de la Dumnezeu, și sunt datorate credinței oamenilor și Duhului Sfânt, pe de altă parte sunt și minuni pe care și ceilalți, care practică magia neagră, le pot face. Deci trebuie să avem vigilență, bun simț și discernământ și să ne ascultăm inima, adică sufletul, intuiția, și să ne rugăm sincer să vedem dacă acea icoană într-adevăr este făcătoare de minuni și dacă într-adevăr este un semn de la Dumnezeu că, Fecioara Maria plânge de exemplu pentru păcatele și răutatea omenirii. Da? Sau că Pruncul Iisus, la fel, plânge cu lacrimi de sânge când vede atâtaaa... mm... ignoranță, atâtea războaie, atâtea probleme în umanitate, deși toți, noi, avem răspunsurile, toți avem posibilitatea să facem fapte bune dezinteresat, toți avem posibilitatea să ne rugăm și să primim răspuns de la Dumnezeu și să punem în practică tot binele pe care știm și ar trebui să-l facem.
CN: Dă-mi voie să insist un pic pe ideea asta.
CN: Deci, bun, am înțeles, e vorba de o icoană, oamenii se duc acolo și se roagă, cred în Dumnezeu, apare aceastăăă... hai să-i spunem... stare de grație, da?
CN: Se întâmplă un miracol.
CN: Da? Avem izvoare făcătoare de minuni.(Notă: Unul este la Pucioasa, sau cel puțin cei de acolo așa pretind, că se adapă de la acel izvor de Cuvânt)Avem...
MIH: Deci, în spatele... Da, da...
CN: ... hai să-i spunem,...Deja este o altă latură...
MIH: Deci, în spatele acestor miracole este un simplu și singur lucru. Ghici care?(Notă: Mihăilă se arată acum a fi ghicitor în stele. El descoperă ceea ce știe toată lumea de 2000 de ani încoace, apoi dă impresia că a descoperit America) Credința. Credința este puterea. Da? Și-n Biblie este scris: “Crezi tu că Eu te pot vindeca?”. Dacă unul a spus “Da!”, facă-se după credința ta! Deci nu a spus niciodată că “Eu am o minune”, că “Eu am făcut o exorcizare”. Da, se fac prin Mine exorcizări, vindecări, inițieri, activări de glanda pineală să aibă clarviziune sau nu mai știu ce. Prin Mine și prin orice alt om care este mântuit, sau care are har, sau care este deschis, și printr-un om obișnuit, și printr-un om inițiat, și printr-un maestru spiritual, și printr-un cerșetor, prin oricine se pot face minuni dacă acel om are, simplu și sincer, credință. Deci...
CN: Stai puțin!
MIH:... aceste minuni țin de credința oamenilor.
CN: E și o chestiune mult mai concretă. Iisus la un moment dat merge pe apă...
MIH: Pe de altă... Da, da!
CN: El pur și simplu pășește pe apă...
MIH: Stai un pic!
CN: ...Se înalță...
MIH: Da!
CN: Oamenii Îl văd... Se înalță la ceruri... deci face o chestiune ieșită din comun, asta e... cum să-ți spun... are o notă materială...
MIH: Se repetă în ziua de azi: merg pe apă, pentru că îmi place să patinez, și oricine poate să facă asta, oricine poate să meargă pe apă când apa este înghețată...(Notă: Mihăilă trece acum la un registru nou, imposibil de clasificat: ori al insolenței și al impertinenței, ori al paranoiei. El ne prostește în față, afirmând că mersul pe apă al lui Iisus este echivalent cu mersul pe apă al patinatorilor, oricare ar fi ei. Sau, că înălțarea la ceruri a lui Iisus este echivalentă cu prestația pasivă și contemplativă a pasagerilor unui avion care decolează )
CN: Bine, e adevărat...
MIH: și... a zbura printre nori, oricine poate s-o facă, luând un bilet de avion, da? Ei, lăsând gluma la o parte,(Notă: Subtilă această retractare “în glumă” a unor paradigme pe care tocmai le-a lansat la modul serios ca să explice unele evenimente supranaturale) aceste lucruri se pot întâmpla în momentul în care trăim anumite revelații și atingem acel extaz și mă gândesc de exemplu la Iosif de Copertino, sau Sfântul Francisc de Assissi, și sunt mai multe exemple, Tereza de Avila, sunt mai multe exemple din trecut, dar sunt și în timpurile noastre oameni care ăăă... au atins acel nivel de conștiință hristic, și în anumită stare, deci nu într-o stare obișnuită, într-o anumită stare de conștiință, stare de extaz, corpul fizic se unește cu sufletul, și acea vibrație, acea energie efectiv te înalță și nu mai simți că ai o stare de înălțare, ci efectiv corpul fizic levitează, adică se ridicăăăă... și... și plutește în aer. Aceste lucruri se vor... s-au întâmplat și se vor mai întâmpla, dar...

Ora este GMT +3. Ora este acum 13:06:49.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.