![]() |
Citat:
Ce usor e sa pacalesti neamul asta de oameni, le arunci o prostie, oricat de ridicola, penibila ar fi, daca este ceea ce vor musai sa creada, nu doar o inghit pe nerasuflate, dar o si popularizeaza pe unde apuca. E si o parte buna in asta, vede lumea cat de ridicoli sunt, daca nu s-au prins deja.. |
Citat:
Cum sa nu se faca ei frate cu dracu' pentru o cauza asa buna? In plus, nu sunt renumiti tocmai prin simtul analitic si discernamant ba chiar dimpotriva. |
Citat:
E obisnuinta de acum, dar si o doza de disperare, adica, sa fim seriosi, daca ai ajuns pana aici.. |
Citat:
Crezi ca mi se aproba? |
Citat:
Acum pe bune, fără să fiu dramatic, fără să mă gândesc la Apocalipsă sau alte interpretări, cred că îți dai seama că bine nu va fi. |
Citat:
Cu biserica si pomelnicele nu-i problema, merg tranzactiile online. Si cecurile... :) Aici in State eu cand dau pomelnic la biserica nu pun bani. Stilul occidental, deh. Banii nici n-ar trebui vehiculati prin Altar, parerea mea. |
Si in America se discuta despre cipuire,urmarirea oamenilor...
Un senator american crede ca Guvernul poate urmarii oamenii care au card cu cip: National ID and RFID Chip Implant - Coming Soon To A Nation Near You Part 1 of 2 The MicroChip Invasion, Spy Chips in your home. Over 30 Billion RFIDs made a Year https://www.youtube.com/watch?v=H9zg3Tk69xI RFID Chip Kills you if you disobey https://www.youtube.com/watch?v=qCVVUuvXOoc |
Citat:
|
Citat:
cersetorii nu se vor eradica avand in vedere cati oameni au ramas fara case in state, iti vor da pur si simplu in cap pentru o coaja de paine, pana cand sistemul va constata ca trebuie sa dispara :D si-apoi cu stilul occidental sincretist ecumenist ce nevoie sa mai fie de bani lichizi in Altar, cand toti vor in aceeasi oala.. pusa la foc mic :( daca nu ne miluieste Dumnezeu, va fi jale... |
Citat:
Citat:
ps: cum vei da bacșiș diverselor mici servicii, unui chelner îi ceri contul? |
Ora este GMT +3. Ora este acum 01:01:21. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.