![]() |
150. “Messia de la București” îi dezavuează pe impostorii de la Pucioasa!!!(II)
150. “Messia de la București” se declară încă odată a fi adevăratul Messia și îi dezavuează pe impostorii de la Pucioasa!!!(urmare)
.................................................. ..................... În finalul dialogului, înainte de a bloca definitiv topicul (o manevră aplicată cu succes în toate celelalte cazuri în care a fost interpelat de necunoscuți)Mihăilă se “semnează” cu o formulă copiată din Biblie, pretinzând că s-a “auto-plagiat” în mod intenționat: _________________ "Eu spre aceasta M-am nascut si pentru aceasta am revenit in lume: ca sa dau marturie pentru Adevar. Oricine este din Adevar asculta glasul Meu. Oricine va marturisi pentru Mine inaintea oamenilor, marturisi-voi si Eu pentru el inaintea Tatalui Meu, Care este in Ceruri. Iar de cel ce se va lepada de Mine inaintea oamenilor, si Eu Ma voi lepada de el inaintea Tatalui Meu, Care este in Ceruri. (M-am citat din Noul Testament, Ioan, cap 18, vers 37 si Matei, cap 10, vers 32, 33). .................................................. ..................... Deci, ce constatăm? Mai întâi, că popa Popaviciu nici n-are habar că – fie și involuntar – el îl legitimează pe Antihrist, atunci când nu-și pune nici măcar problema dacă stă de vorbă cu Însuși Mesia sau cu un cabotin paranoic care se crede reîncarnarea simultană a lui Napoleon, Hitler, Mussolini, Sancho Panza, Jack Spintecătorul și Iisus Hristos. În total, Mihăilă pretinde că a avut cel puțin 40 (patruzeci de reîncarnări !). Împielițatul ăsta se apără bine de îndoielile care planează asupra lui, clamând cu emfază: “Exista un singur Iisus, Messia, care, din fericire pt voi, S-a reincarnat aici, in Romania.” Și acela singur este – nici mai mult nici mai puțin – chiar Întunecimea Sa, Mihăilă-MIH de Ferentari, care S-a întrupat și S-a împielițat ca să aducă lumină orbilor! Bineînțeles că orbii suntem noi, care nu vedem cu inima că dumnealui este Hristosul. Iar pucioșilor nu le lasă nici cea mai mică șansă, ca să-și promoveze și ei un Messia al lor, mai precis o Mihăelă-proorociță. Mai departe însă, Mihăilă începe să bată câmpii. Făcând pe Atotștiitorul, se hazardează să afirme sus și tare că pucioșii nu vorbesc – “proorocind” – despre regele Mihai I în mesajele lor, ci chiar despre dumnealui, Regele-Spiritual Mihail-Mihăilă-MIH-Dâmbovițeanul. Desigur că în superbia lui, Mihăilă n-a citit mai nimic din scrierile pucioșilor, considerându-le niște falsuri; altminteri n-ar fi declarat un lucru care e mai presus de orice evidență: pucioșii au sperat din toată inima și chiar au făcut manevre disperate să pună în fruntea statului o persoană credulă și docilă, pe care s-o manipuleze apoi în favoarea lor, prin tehnica “mesajelor sosite din cer”. Mai constatăm, în afară de lădăroșeniile lui ieftine, de invitațiile voalate ca să i se cumpere Cartea autobiografică, și de disprețul suveran față de toate religiile și instituțiile bisericești, un apetit morbid pentru sience-fiction: Noul Ierusalim ceresc (cel despre care vorbește și Biblia că va veni după Judecata finală) a apărut deja pe bolta cerului, și încă din anul 1995! Se pare că, de acolo de sus, el coboară și se tot coboară, așa cum spune și Biblia, dar foarte, foarte, foarte lent, pentru că – deși au trecut de atunci aproape 15 ani, el încă n-a ajuns pe pământ. Deși nu l-a văzut încă nimeni de atunci încoace, nici măcar astronomii, cu cele mai sofisticate lunete și telescoape, Mihăilă pretinde că “este vizibil noaptea, spre Rasarit.” Până una-alta, adică până ce se va lămuri această dilemă (a fi sau a nu fi), Mihăilă anunță un surogat de Noul Ierusalim ceresc, și anume Noul Ierusalim pământesc. Păi la fel zic și pucioșii, dar când e vorba de localizare, nu prea se potrivesc: pucioșii proclamă cetatea Noului Ierusalim pământesc la Pucioasa, acolo unde au ei cartierul general, iar Mihăilă pretinde că Noul Ierusalim pământesc este la București, și, mai exact, este chiar Casa Poporului! (trebuie să ne așteptăm acum că ne va anunța că el este și reîncarnarea lui Nicolae Ceaușescu, cel care a comandat clădirea) Se anunță un serios conflict de interese cu Parlamentul României, care, până una-alta au înhățat cea mai mare parte din această clădire, chiar cu riscul de a-L supăra rău pe Dumnezeu. În final, Mihăilă îl îmbie pe popa Popaviciu să dea o raită și pe la Seminariile lui Mihăilă, așa... în vizită de curtoazie, adică ca să se cunoască unul pe altul: “Va invit maine la seminar, sa ne cunoastem! Detalii la telefon: 0763525299.” S-o fi dus popa la “seminar”, ca să se cunoască unul pe altul ? S-o fi referit Mihăilă la “cunoașterea” în sens biblic, adică unul pe(ste) altul? Tot ce-i posibil, dacă această curtoazie reciprocă este doar preludiul satisfacerii unor curiozități biunivoce. Vom trăi și-i vom vedea. |
151. Încă un “Cuvânt” ascuns de liderii pucioși (I)
În data de 21 septembrie 2009 liderii pucioși au lansat printre supușii lor un “Cuvânt” venit ca din partea lui Hristos și a Maicii Domnului, cu ocazia sărbătorii nașterii ei. Din motive neelucidate, ei au postat însă pe situl lor oficial, pentru marele public (“prostimea”) numai primul sfert al acestui “Cuvânt”. Aceasta era situația și astăzi, 23 noiembrie 2009. Vom publica noi ceea ce liderii pucioși au ascuns până acum, deliberat sau nu. Notele din paranteze aparțin autoarei acestui articol (Anca- Estera) și reprezintă păreri pur personale.
Cuvântul lui Dumnezeu la praznicul nașterii Maicii Domnului .................................................. ..................... (Notă : Aici ar trebui să fie reprodus primul sfert din “Cuvânt”. Întrucât el a apărut deja pe situl oficial al sectei “Noului Ierusalim”, de aceea el nu va mai fi transcris) .................................................. ..................... * Am stat la masă duhovnicească cu tine, poporul Meu, și cu un popor proaspăt venit la izvor și i-am dat de pe masă și Eu, și mama Mea Fecioara, și tu, dar tu trebuie să te deprinzi tot mai aprins să lucrezi facerea Mea în om peste cei ce vin la izvor (Notă : Se dezvăluie intenția liderilor pucioși de a intensifica prozelitismul sectar, prin intermediul supușilor lor), așa cum și tu ai primit când ai venit să fii cu venirea Mea de azi, oștean al ei. Eu dau să miluiesc pe mulți cu darul credinței sfinte ca să scape ei de cursa cea vicleană a robiei sub semnul stăpânitorului acestui veac trecător și să-i fac păsărele ale cerului, (Notă : Liderii pucioși au păsărelele lor, dar se vede treaba că nu le ajunge, mai vor să-și mărească stolul) că vine vremea să se ridice la cer păsărelele, fiule, ca să dau Eu drumul pe pământ albirii și curățirii și facerii celei noi peste el, după cum Scripturile proorocesc, căci omul fără Dumnezeu dă să lungească veacul său și să-Mi întârzie lucrarea Mea cea de facere a cerului celui nou și a pământului celui nou și a Ierusalimului celui Nou. (Notă : Până acum se susținea sus și tare că Ierusalimul cel Nou este deja “făcut” la Pucioasa; acum se zice altceva, cum că facerea lui e întârziată din cauza oamenilor, care-L încurcă pe Dumnezeu în planurile Sale, obligându-L la amânări nesfârșite și nedorite de El) Eu însă am de la Tatăl lucrare peste pământ și pun peste mulți duhul cunoașterii de Dumnezeu, duhul cuvântului Meu de peste tine și dau să lucrez dar de credință sfântă în mulți, căci lumina de pe pământ se stinge și se tot stinge, și numai credința omului care vine să creadă venirea Mea, numai aceea va rămâne lumină pe pământ, și ea va lumina până peste margini și va vedea omul calea spre tine, calea Mea cu tine, și se va agăța de scăparea lui și va lua omul în el credința cea salvatoare, credința care a fost în Noe și în cei din casa lui când Eu, Domnul, am spălat pământul de păcatul pus peste el de la nepăsarea de Dumnezeu a oamenilor din vremea lui Noe. Ce l-a scăpat pe Noe de mânia Mea cu care am spălat pământul așa cum altfel n-am mai putut să-l spăl? O, credința în salvarea cea de la Mine, aceea și numai aceea l-a salvat pe Noe. Putea și el ca toți ceilalți de pe pământ să se îndoiască, dar n-a făcut aceasta Noe, și este scris în Scripturi de la el ca semn al credinței care-l scapă pe om de pedeapsă, că mare este omul care crede în Mine când Eu vin spre el și când el vine spre Mine cu inima lui, cerând el mântuirea lui cea de la Mine, iertarea lui de păcat, înfierea lui Mie prin puterea credinței lui în salvarea lui cea de la Mine, Cel atât de duios după om și pentru om. O, ce mult ar trebui să poată omul numai pentru Mine când el dă să poată pe pământ! O, ce mare ar fi biruința lui dacă ar ști el să stea lângă Mine cu credință sfântă ca să-i pot Eu face bine la credința lui în Mine și în puterea Mea pentru viața omului! Când am înviat dintre morți, biruitor atât de mare cum am fost atunci, am spus ucenicilor nedumeriți și rușinați de slaba lor credință în Mine, și, stând față în față cu ei biruitor peste moarte, le-am spus: " Datu-Mi-s-a toată puterea în cer și pe pământ. Mergeți și învățați aceasta peste neamuri, iar cel ce va crede în biruința Mea va fi și el biruitor ca Mine și se va mântui de acest neam trecător și va lua peste el numele Meu și va fi fiul Meu". O, aceasta este lucrarea credinței în cei ce iau în ei de la Mine darul credinței sfinte, alifia cea pentru ochii care nu văd, ca să vadă ei apoi. Puterea Mea pentru viața omului este credința lui în această putere a Mea că nu este pe pământ vindecător ca și Mine pentru om, iar Eu prin izvorul Meu de peste voi fac tuturor trezirea, și va fi căutat mult de toți oamenii cuvântul Meu de facere nouă peste om și va iubi omul facerea lui așa cum iubește azi păcatul, căci fiecare vreme îi dă omului să facă ce are ea în ea, iar vremea Mea de slavă văzută pe pământ îi va da omului din ea și el se va deprinde să intre sub harul Meu, și toate prin harul Meu vor fi peste om. Amin. O, poporul Meu, îi trebuie omului pocăință mare, tată, și lacrimă de dor spre Mine, căci omul este tare păcătos, tare neputincios și slab cu voința. Vremea cea păcătoasă a ajuns la vârful ei și îi tot dă din vârf omului, îi dă cu vârf și îndesat, după cum spune vorba înțeleaptă, iar omului îi trebuie trezire, și asta fac Eu prin glasul Meu de peste tine, și cu care trec hotarul spre om ca să audă el că Eu Mă dau ție cuvânt de facere și să vină spre pocăință omul. În toate vremile de sub cer am strigat prin servii Mei din timp în timp pocăință peste oameni pe pământ, și așa strig și azi, dar azi lucrez cu mult mai părintește, azi trec peste margini cu răbdarea Mea și cu statul Meu în sfat cu omul ca să-l ajut prin multul Meu cuvânt al venirii Mele iarăși de la Tatăl la om, și stau învelit în cuvânt înaintea omului și așa Mă dau lui, și fericit este cel ce primește de la Mine darul sfânt ca să creadă cu el că Eu sunt acest cuvânt, că Eu vin pe calea lui și că nu e altul care vine pe calea aceasta de cuvânt. Eu sunt Cel ce vin și sunt Cel ce sunt și grăiesc deslușit cu omul și tot mai deslușit pentru mintea lui cea vândută, care-i atinge inima ca să-l țină rob vremii care trece, vreme roșie de sângele vărsat de oameni pentru toate poftele trecătoare pe pământ. Grăiesc cu omul după vreme ca să-l ajut să iasă din ea și să intre el în taina și în vremea veacului ce va să fie, veacul Domnului cu omul, să intre încă din trup omul, căci Eu cu omul zidesc veacul cel nou și îl iau lucrător lângă Mine așa cum l-am luat pe Noe după ce i-am dat iubire și credință pentru Mine (Notă : Așadar, ni se spune că Noe n-a avut nici un merit personal, ci a fost programat ca un robot, inoculat cu iubire și cu credință, în tot ce a făcut el bun și pilduitor în toată viața lui. Dacă ar fi așa, predestinarea ar fi procedura specifică prin care Dumnezeu așează toate care urmează să vină pe pământ) ca să lucreze el prin acelea cu Dumnezeu. O ce fericit aș fi Eu și tot cerul lui Dumnezeu (Notă : Fericirea este așadar un lucru bun și de dorit nu numai pentru ființele cerești, dar și pentru oameni, cărora ele le sunt modele ) dacă omul s-ar deprinde să grăiască și el ca Mine, să grăiască cu Mine și cu omul (Notă : O nouă pledoarie pentru prozelitismul de la Pucioasa ) după cum e graiul Meu în Mine și peste om! Acesta îmi este dorul, să ia omul înțelepciunea Mea (Notă : “Înțelepciunea de la Pucioasa” aduce pentru creștini îndemnuri noi și ciudate, cărora le dă o importanță supradimensionată pentru mântuire. De exemplu, așa cum vom vedea mai încolo, ea ne arată cât de important, esențial chiar, este ca tot creștinul, atunci când se scoală din somn, să se scoale pe partea dreaptă și nu pe stânga; ca să-i meargă bine el va trebui să pășească pragul casei întotdeauna cu piciorul drept, și va trebui să observe scrupulos tot felul de alte asemenea inovații năstrușnice, care mai degrabă seamănă a superstiții ieftine, nicidecum a învățături de credință) și gândul Meu în el, și ar fi omul în lucrare mare peste pământ, și prin cuvânt s-ar face toate, așa cum Eu și cu Tatăl stăteam în sfat la început, și după sfatul Nostru toate se întocmeau, căci așa de mare putere are cuvântul când el se face unul în toți, în cei ce se dau lui Dumnezeu ca să lucreze Lui. |
151. Încă un “Cuvânt” ascuns de liderii pucioși (II)
- urmare -
O, poporul Meu, adu-Mi, tată, aminte de făgăduințele Mele (Notă : “Dumnezeul” Pucioasei își recunoaște sincer unele limite: cu memoria stă cam prost) pentru cer nou și pentru pământ nou și ține-ți gândul în ele, tată, ca să se facă ele, căci ele trebuie să se arate cu multul din loc în loc pe pământ, după cum scrie în Scripturi! (Notă : În Scripturi scrie, într-adevăr, că va fi cer nou și pământ nou, dar efectul acestei transformări cosmice va fi necondiționat, simultan și universal. Or, liderii pucioși proclamă un necesar efort de concentrare în gândire a oamenilor “aleși” care alcătuiesc “poporul pucios”, efort care ar aduce cerul cel nou și pământul cel nou din loc în loc și din când în când) O, ce frumos e locul verde și plin de flori față de locul uscat și sec de viață din pricina sărăciei de pe el! O, omule, nu poți, tată, să culegi roade de pe nici un loc dacă locul nu este lucrat! O, nu se poate de-a gata roade, tată, ci trebuie să lucrezi ca să te bucuri, (Notă : Așadar, nu numai fericirea, ci și bucuria este un lucru bun și de dorit pentru om! Vom vedea însă că nu pentru mult timp) și trebuie să lucrezi Mie ca să te fac Eu bogat apoi în cele ce rămân, fiule. Mi-e milă când te văd cât trudești ca să ai, (Notă : Aici se încurajează, insidios, lenea) și Mi-e milă că trudești la cele ce nu rămân. (Notă : Aici se căinează și se descurajează lucrul omului pentru cele care, până la urmă, se usucă și pier) O, trezește-te la glasul Meu care te cheamă să lucrezi lui Dumnezeu pe pământ și să faci din uscat verde, așa cum Eu lucrez și fac! O, așa cum te bucuri de un pom pe care-l sădești și îl îngrijești (Notă : Aici dimpotrivă, se încurajează lucrul omului pentru cele care, până la urmă, se usucă și pier) ca să crească frumos și să rodească apoi, tot așa să te bucuri să lucrezi și pentru viața Mea în om, tată, și să începi cu viața ta, și apoi s-o împarți pe ea spre folosul multora așa cum o împart Eu pe a Mea, ca să te bucuri apoi, tată, de lucrarea ta, (Notă : Din nou se afirmă că bucuria este un lucru bun și de dorit pentru om! Vom vedea însă că nu pentru mult timp, căci fericirea și bucuria vor fi înlocuite îndată cu idealuri total diferite: cu întristarea și cu durerea) de lucrarea care rămâne înaintea Mea și a ta, fiule. Am duhul aprins ca să învăț omul în ziua aceasta, căci M-a aprins de iubire iubirea celor ce au venit azi la izvorul Meu de cuvânt, (Notă : Pucioșii încă mai atrag prozeliți la Pucioasa, pe care-i încântă cu balivernele lor. Ca să-i șocheze cu “minunea” că Însuși Dumnezeu le vorbește, liderii pucioși le recită, special pentru ei, câte un fragment de “cuvânt din cer”) iubire aprinsă în ei, și cu care ei știu să-și hrănească credința cea plină de dor.(Notă : În “Cuvântul lui Dumnezeu de la Pucioasa” din 19 august 2009 se afirma cu totul altceva, și anume că nu iubirea hrănește credința, ci credința hrănește iubirea, căreia îi este rădăcină:“O, fiilor, credința este dragostea din om, căci ea este rădăcina din care răsare mai întâi nădejdea și apoi fructul acestora, dragostea.” Aceasta este o nouă verigă în lanțul inconsecvențelor doctrinare pucioșești) Mi-a fost drag duhul lor cel plin de fior de dor și cuvântul lor ca focul aprins înaintea Mea și a ta, iar tu ai simțit alin durerilor de peste tine (Notă : Deci durerile sunt ceva rău, iar alinul lor este binevenit) poporul Meu de la izvor. I-ai învățat pe ei bucuria durerii, tată (Notă : Deci, durerile sunt ceva bun, care aduce bucurie) căci bucuria ta e durerea, fiule durut (Notă : Se proclamă aici o filosofie nouă, tipic pucioșească: “durerea este bucurie și bucuria este durere”) Fie ca durerea ta să nască fii mulți, ca rod al lucrării Mele cu tine, ca să-ți aduc Eu bucurie pentru rodul tău înaintea Mea. (Notă : Aici se proferează un blestem, drapat într-o aparență de binecuvântare: Cu cât se vor înmulți fii durerii, adică prozeliții sectei de la Pucioasa, și cu cât vor fi ei mai îndurerați și mai disperați, cu atât va crește bucuria malefică a liderilor lor pentru roadele învățăturii lor, care proclamă suferința ca pe o virtute) O, în dureri vom naște fii mulți, fiule poporul Meu, căci durerile au fost cele mai ziditoare în toate vremile în cei ce au lucrat în via Mea plângând pe cale și suferind dinspre miazănoapte, dinspre muntele necredinței de pe pământ, munte sub care zac atâtea suflete, atâția oameni fără de lumină, fără de credință pe pământ.(Notă : Adevăratul Hristos promite însă la Apocalipsa 7,17 și 21,4 cu totul alteva celor care-L ascultă și-L urmează pe El: ștergerea suferințelor și a lacrimilor de pe tot pământul: “Căci Mielul, Cel ce stă în mijlocul tronului, îi va paște pe ei și-i va duce la izvoarele apelor vieții și Dumnezeu va șterge orice lacrimă din ochii lor.[...] Și va șterge orice lacrimă din ochii lor și moarte nu va mai fi; nici plângere, nici strigăt, nici durere nu vor mai fi, căci cele dintâi au trecut.” Diferența de mesaj dintre Adevăratul Hristos pe care-L anunță Biblia și Hristosul mincinos pe care-l construiesc, din cuvinte meșteșugite, liderii antihriști de la Pucioasa este evidentă). |
151. Încă un “Cuvânt” ascuns de liderii pucioși (III)
- urmare -
Plâng cu cerul tot, plâng cu mama Mea Fecioara, plângem de omul care zace în necredință de Dumnezeu. Plângem, mamă, căci Noi suntem tare, tare miloși și nu știe omul să tragă spre mila noastră, mamă. Oamenii suferă sub necunoștință, iar Noi, de mila lor, mamă. Durerea însă este lucrarea cea făcătoare, cea mai făcătoare este ea, o mama Mea! Amin, amin, amin. (Notă : Din nou o proslăvire a durerii, care este prezentată aici ca fiind cea mai mare virtute creatoare a creștinului care a reușit să ajungă să nu se mai bucure de nimic) .................................................. .......................................... (Notă : Urmează acum un text care – așa cum pretind liderii pucioși – reprezintă “plânsul mamei Fecioara”, adică tot ceea ce a răspuns “Maica Domnului” la invitația “Fiului ei” de a contribui și ea la “Cuvântul lui Dumnezeu” de la Pucioasa) – O, datu-ți-a Tatăl Savaot toată puterea în cer și pe pământ, Fiule înviat din răstignirea cea dureroasă a Ta, căci Tu ai purtat pe crucea Ta toate durerile oamenilor de până la Tine și de după Tine, (Notă : Dacă este așa, dacă Hristos a luat asupra Sa durerea tuturor, atunci de ce se mai proslăvește astăzi durerea liderilor pucioși și a acoliților lor ca fiind o inegalabilă virtute? Ca să-și însușească ei laurii suferinței lui Hristos?) toate pe trupul Tău cel răstignit, o, Fiule al durerii! Îndurerat Te-ai născut, îndurerat ai trăit, îndurerat Te-ai lăsat răstignit, și prin dureri ai înviat apoi și Te-ai așezat iarăși întru Tatăl, din care purcezi mai înainte de vecii, (Notă : Liderii pucioși insistă în a susține o erezie mai veche de-a lor: “Fiul purecede din Tatăl”. Biblia spune altceva: doar Duhul Sfânt purcede de la Tatăl, iar Fiul este născut din Tatăl mai înainte de veci) și din cea fără de murmur durere a Ta ai născut mereu sfinți pe pământ înaintea Ta, și aceia Ți-au fost Ție frați de suferință și părinți născători de fii ai credinței sfinte înaintea Ta, naștere de sus peste mulți apoi pe pământ, căci în numele Tău sfinții și mucenicii mărturiseau și lucrau facere nouă în oameni, în stăpâni și în robi, o, Doamne născător din cer al omului, căci Tu ai spus că omul dacă nu se naște de sus nu poate să aibă în el împărăție pentru Tine, și pe Tine Împărat al ei. Grăim dulce unul cu altul înaintea celor credincioși și a celor puțin credincioși și a celor necredincioși, Fiule Doamne, Mântuitor al nostru, al tuturor. O, ce mângâiere găsim când grăim unii cu alții în cer și pe pământ! O, ce mare mângâiere e cuvântul, cuvântul durerii, Doamne! Privirea peste pământ Ne umple de durere, că vedem mereu pieirea oamenilor, căci omul piere prin bucurii (Notă : Deci, bucuriile totuși nu sunt bune! Ele aduc pieire omului) și nici un grămuț de bine nu face omului bucuriile (Notă : "Dumnezeul" Pucioasei stă prost nu numai cu memoria, ci și cu gramatica. Corect gramatical ar fi fost “bucuriile fac”, nu “bucuriile face”, mai ales că la Pucioasa se pretinde că limba română este prima limbă apărută pe pământ și ultima care va mai rămâne, adică ea este etalonul perfecțiunii cerești a cuvântului rostit și scris. La pucioși însă, acolo unde apare inversiune în topica subiectului și predicatului, acordul dintre ele se face “după ureche”.) pe care și le dorește și și le face căutând peste tot după ele. Omul piere prin bucurii, o, Fiule al meu, iar Noi trecem în cer și pe pământ prin dureri, și prin dureri naștem fii (Notă: Dacă bucuriile nu sunt bune, în schimb durerile sunt bune, căci ele sunt ziditoare pentru cer și aduc fii în împărăția lui Dumnezeu) pentru împărăția ce va să vină peste oameni, împărăție cu trudă și cu dureri zidită pentru cei ce plâng pe pământ, nu pentru cei ce iau plată bucuriile în vremea trupului lor între oameni. Am stat la izvor cu masă sfântă în ziua mea de serbare și am avut la masă popor tânăr, popor proaspăt, dar viu cu credința și cu căutarea după râul Tău de cuvânt, care curge mângâios pentru cei blânzi și smeriți cu inima înaintea Ta pe pământ. O, ce inimioare blânde cu Noi! Ce mângâiere ne-au dat în dureri, (Notă : Deci, durerile nu sunt bune! Ele trebuie îndepărtate prin mângâieri) Nouă și poporului Tău cel de sub povara Ta, cel de sub dureri pentru Noi, Fiule Doamne, (Notă : Deci, “Hristosul Pucioasei” și “Maica Domnului dela Pucioasa” îi împovărează cu durere pe cei din “poporul Lui”, dar mângîierile care li se aduc de către simpatizanții naivi veniți din afară sunt binevenite) și pentru calea Ta cea grea și mult anevoioasă între cer și pământ! O, nu este Dumnezeu afară de Tine și nu mai e pe nicăieri izvor curat și neamestecat cu otravă de suflet pentru cei ce caută să-și stâmpere arșița inimii, dorul de Tine în ei. O, căutat ești de mulți, Fiule scump, Mire dorit, dar Tu nu Te lași găsit decât de cei ce nu Te ispitesc cu gândul și cu fapta lor, și cărora Tu le pătrunzi inima și șoapta inimii lor Vă dau iarăși cuvânt vouă, celor ce ați stat la izvorul Fiului meu lângă poporul Său de la izvor. O, Ne-ați adus mângâieri în dureri (Notă : O nouă confirmare: durerile nu sunt bune, ele trebuie stinse în mângâieri) și ne-ați dat din voi și ați luat din Noi. Har, har peste voi să fie cuvântul cel din cer, care se naște din iubirea Noastră și a voastră în zi de praznic sfânt! Cuvântul Fiului Meu s-a făcut praznicul lui Dumnezeu pe pământ, masă de praznic a împărăției cerurilor, cerul de sfinți la masă cu omul pe pământ, iar hrana de pe masă are ca sare în ea dorul sfânt (Notă : O justificare “filozofică” pentru cei veniți din afară, ca să înțeleagă ei de ce bucatele pe care le-au mâncat la pucioși erau nesărate) dorul de Dumnezeu în voi și dorul de voi al Domnului. Nici un popor de pe pământ nu are în limba lui vorbită acest cuvânt: dor. Numai neamul român are în limba lui acest dulce și duios cuvânt: dor, și pe acestă dulce limbă grăiește Domnul la sfârșit de timp, și ea a fost cea dintâi limbă între pământ și cer, limba pe care Dumnezeu a grăit pentru facerea a toate, limba cea din vecii, când era o singură limbă pe pământ, până să se despartă neamuri și limbi din loc în loc după căderea omului din Dumnezeu. E mare taină pământul român, e mare, și nu i-a fost dat omului de pe el s-o stăpânească pe ea, căci ea este așezată în vecii, și s-a arătat demult, demult în taină, și iar s-a arătat acum, și numai cei înțelepți de la Dumnezeu (Notă : Liderii pucioși, desigur, cei care au inventat această aberație!) știu limba și lucrarea acestei taine, care va stăpâni peste pământ curând, curând. (Notă : Adică, toți locuitorii Globului Pământesc vor vorbi numai limba română, și acest eveniment este iminent) Își pregătește Fiul meu un popor frumos în mijlocul neamului român, (Notă : Poporul pucios, despre el e vorba) care nu-și cunoaște adevărata lui obârșie, căci taină mare este acest pământ, și apoi râul acesta va inunda peste tot și peste toate pe pământ rodul acestui cuvânt, care poartă în el sămânța cea nouă (Notă : Noua Evanghelie cea de la Pucioasa, intitulată “Cuvântul lui Dumnezeu”) a Semănătorului Iisus Hristos, Fiul meu cel de acum două mii de ani, Care S-a arătat și a locuit între oameni. |
151. Încă un “Cuvânt” ascuns de liderii pucioși (IV)
151. Încă un “Cuvânt” ascuns de liderii pucioși (IV)
- urmare - Grăiesc vouă cuvânt de dor, căci dorul din voi se face dor pe pământ și în cer. Vă aștept cu răbdare și cu dor să vă faceți asemenea mie înaintea Fiului meu, Care vine să-Și facă mireasă și să o împodobească slăvit. Dați putere dorului în voi, căci dorul este puterea care caută în om după Domnul, caută căutând și dorind cu dor, și Fiul meu Iisus Hristos trăiește în om și este viu și Se naște în om dor, dor și iar dor, și aceasta este partea care nu se va lua de la voi, și fericiți sunt și vor fi cei care-și aleg partea cea bună, partea care nu se va lua de la ei, dorul de Dumnezeu și căutarea după El cu lacrimi și cu dor, ca Maria, sora Martei, fiica cea care s-a ales pentru partea cea bună și care nu s-a mai luat de la ea, căci de cine dorul se leagă, acela nu mai poate altfel trăi, și este mereu viu, și în trezie și în somn mereu viu este. O inimioare pline de sângele iubirii de Dumnezeu, dorul din voi vă va învăța toate, și din Domnul va lua și vă va vesti vouă, căci izvorul Lui curge și se deschide tot mai mult, și stăvilarele lui cad și curge râul vieții și face limpezi inima și mintea omului credincios și îl face pe el fiu al Tatălui ceresc, precum Fiul meu Iisus Hristos este, și este Cel dintâi între mulți frați, precum este scris despre El. Vă binecuvintează Domnul credința și iubirea, pe care voi să le lăsați în mâna Lui, ca El să le așeze în voi mereu zidire nouă, (Notă : Aluzie subtilă la “zidirea ce veche”, adică la Marian și Victoria Zidaru, care recent s-au dezis definitiv de liderii pucioși, fiind înlocuiți cu alți naivi, mai proaspeți și mai entuziaști, chemați să fie “noii zidari”, ceruți de “vremea de acum”) așa cum vremea de acum cere, iar temelia acestora este dorul, care-I face casă în voi Fiului Meu Iisus Hristos, Mântuitorul nostru. Pe aripi de înger v-am purtat spre izvor pentru ziua mea de serbare, și tot așa spre ale voastre înapoi, până ce ale Domnului vor fi toate ale voastre, (Notă : Aluzie fină la alegerea radicală care stă în fața noilor veniți, simpatizanții chemați astăzi la serbare. Acum se vor întoarce înapoi la casele lor, plini de dor pentru cele văzute și auzite, dar nu pentru multă vreme: doar până se vor hotărî să-și vândă toată agoniseala, case și alte bunuri care le “alină” existența dar îi și “însărcinează” cu griji, și apoi, liberi și ușori, să vină și să așeze la picioarele “proorocilor” pucioși contravaloarea bunurilor înstrăinate, și să se pună și ei la dispoziția lor. Și așa, “toate ale lor“ vor deveni “ale Domnului”, mai precis ale liderilor pucioși, care le vor administra ei cum știu ei mai bine în numele Lui) toate câte vă alină sau vă însărcinează pe voi. Fiți cu inimi pline de înțelepciune de sus pentru felul cum Îl împărțiți pe Fiul meu. Ajutați prin statura voastră cea dinăuntru și cea din afară să creadă omul prin acestea în Domnul și Dumnezeul vostru, să poată să creadă în voi. (Notă : O mărturisire cât se poate de clară: “Dumnezeul” pucioșilor nu este al tuturor, ci este un Dumnezeu privat, “al lor” numai. Dacă alții vor crede în “proprietarii” acestui Dumnezeu, așa și numai așa vor crede și în acest Dumnezeu al lor) Dați oamenilor daruri ca la nuntă și spuneți cum spune omul la nuntă pentru miri când le dă darul mirilor; dați oamenilor daruri sfinte, credință și iubire, și spuneți așa: “de la noi puțin, iar de la Domnul mult”, ca să vadă omul umilința, și mult va lucra peste om umilința din voi, lucrare de folos pentru frumusețea omului cea de sus din cer. Sfiala cea sfântă în voi are în lucrarea ei curajul sfințeniei, prin care biruiește lumea cel ce iubește pe Dumnezeu cu credință ziditoare în el. Aveți grijă de iubirea din voi, numai Domnului s-o dați, numai Lui, iar omul să aibă de la voi din roadele ei. (Notă : O răstălmăcire cât se poate de gravă a mesajului biblic despre iubire. Pucioșii pretind că întreaga iubire a credinciosului trebuie să se reverse spre Dumnezeu pe care nu-L vede, iar semenului său, pe care-l vede, să-i dea nu iubire – pentru că nu i-a mai rămas nici o picătură disponibilă – ci ceva neprecizat, ascuns în sintagma “din roadele ei”. Biserica Ortodoxă învață invers: Dumnezeu cel nevăzut nu poate fi iubit în mod abstract, ci în mod concret, prin iubirea semenului care se vede. Despre această puruncă, Hristos cel Adevărat spune așa, prin evanghelistul Matei la cap.25, v.45: “El însă le va răspunde, zicând: Adevărat zic vouă: Întrucât nu ați făcut unuia dintre acești prea mici, nici Mie nu Mi-ați făcut.” Pucioșii aruncă odată cu zoaiele din albie și pruncul pe care s-au străduit să-l spele) Aceasta este lucrarea iubirii de Dumnezeu în om. Numai dorul de Dumnezeu să locuiască în voi mereu, și el să vă fie sarea vieții, plăcerea vieții în voi. (Notă : Pucioșii încearcă să se justifice față de cei din afară de ce au renunțat la sare în alimentație: pentru simplul fapt că Mihaela o considera una din plăcerile vieții) Rugăciunea să vă fie lină ca apa susurândă și cristalină de izvor blând în cursul lui, căci zbuciumul în rugăciune îl dovedește pe om nemulțumit și nesătul, și este semeție nemulțumirea, și omul nu cunoaște fața acestui păcat. Caldă mi-a fost rugăciunea și lină mi-a fost în toate durerile vieții, căci viața mea a fost numai Dumnezeu și durerea Lui în mine, și dulce I-am purtat durerea și nu cu zbucium (Notă : Durerea pare a fi aici ceva bun, liniștit și dulce) I-am purtat-o, căci smerenia mea pentru Domnul a fost fără de seamăn între oameni și n-am voit să vreau și să pot mai mult sau mai puțin ca Domnul meu pe calea vieții mele, fiindcă eu de la El și pentru El am venit pe pământ, și tot omul poate să-și dea viața Domnului ca să fie ca a mea apoi, de folos înaintea Lui, numai să aibă omul milă de Domnul așa cum am avut eu, așa cum eu am lucrat-o pe ea înaintea Sa. Iubiți învățătura Fiului meu, că iată izvorul Său, care prin izvorârea lui curge și cheamă omul în barca de salvare! Izvorul plânge, și aceasta înseamnă izvorârea sa și plânge și cântă curgând prin susurul său lin și învață pe toți dreptatea a toate. |
151. Încă un “Cuvânt” ascuns de liderii pucioși (V)
151. Încă un “Cuvânt” ascuns de liderii pucioși (V)
- urmare - Aveți grijă de toate clipele vieții voastre și lucrați dreptatea a toate. În zori, când vă sculați din așternut fiți ca și treji. Aveți grijă cum vă ridicați, căci ziua bună trebuie de dimineață s-o porniți. Sculați-vă cu cuviincioșie și ridicați-vă frumos din așternut, ca și cum ați da Domnului primele voastre mișcări și gânduri. Ridicați-vă din pat cu dreapta trupului, nu vă ridicați cu spatele, ci cu fața, ca să vă fie fața dreptar al zilei apoi, iar când vă îmbrăcați, luați întâi mânecuța cea dreaptă a cămășuței, și apoi pe cea stângă, și apoi cu amândouă mâinile puneți pe voi cămășuța, căci mare taină este ceea ce vă învăț eu, și nimeni nu știe să învețe ca mine de la Domnul pe om. Când vă încălțați, luați întâi ciorăpașul cel drept și săndăluța cea dreaptă, ca să vă meargă bine și cu Domnul să fiți toată vremea zilei (Notă : Aceste “indicății” prețioase, denumite “mari taine de la Domnul” sunt pure superstiții îndată ce sunt asociate cu mobilul lor: “ca să vă meargă bine și cu Domnul să fiți toată vremea zilei”. Probabil că liderii pucioși au remarcat în cele din urmă ridicolul lor și au decis că textul care le conține ar fi inoportun să apară pe situl oficial. Însă, între acoliții lor sau simpatizanții cotați ca fiind “credincioși”, textul încă mai merge: ei au fost deja verificați la capitolul credulitate și au trecut acest test cu brio) Tot așa să lucrați și când vă pregătiți de odihnă pentru trup, și ca înaintea Domnului să le lucrați pe toate pentru binele vostru de la El. Când dați să grăiți unii cu alții începeți cu cuvânt drept (Notă : Cuvântul care nu e “drept” înseamnă că e lăsat mai pe urmă, dar nicidecum evitat; doar începutul bun contează, deoarece conferă un avantaj pentru restul zilei) ca să grăiți drept în toată ziua apoi și pace să lucrați între voi prin vorbirea dintre voi. O, urâți minciuna, căci ea nimicește viața omului și nimicește frăția cea sfântă dintre frații cei iubitori de Hristos, și ea este lucrarea diavolului în om, și din om spre om, și ca săgeata se înfige ea când ea trece prin om ca să se înfigă în alt om. Luați adevărul a toate de lucrare a voastră, luați din dreapta, nu luați din stânga, luați din loc cunoscut de Dumnezeu, nu luați din loc neștiut de voi, că Domnul nu lucreză cu necunoscutul pentru voi, căci omul necunoscut de om e cursă pentru om. Cel cunoscut e luminat în afara sa și se vede bine lumina cea dinăuntrul său, precum se vede și minciuna din cel ce o are pe ea ca lucrare a sa din firea lui cea rea. O, fericiți veți fi voi dacă nu vă veți sminti întru Domnul, Cel ce locuiește în cei ce Îl poartă pe El spre om. Fiți mari cu dreapta și cu adevărul din voi și începeți cu dreapta toate ale voastre lucrări și mișcări. Fiți fii ai Celui drept prin chipul și asemănarea vostră cu ale Sale toate, și El vă va face pe voi cale a multora spre izvorul Său, care plânge prin cursul său și cheamă cu duioșia sa la salvare pe om. Amin. Eu, Fiule drept și veșnic prin ființa Ta cea fără de moarte, i-am învățat dreptatea și dorul de Tine și i-am povățuit să lucreze cu dreptate toate ale lor, de dinmineață și până la celalată dimineață, iar și iar. O, dă-le Tu multă putere în inimioare, iar dreptarul Tău să fie cuvântul Tău cel povățuitor peste fii. O, ce frumos i-am învățat la izvor la masa Ta cu poporul Tău de la izvor și care pune masă pentru Tine și pentru cei ce vin ca să bea! Cu dreapta lor să ia și să bea, căci vai celor ce iau cu stânga (Notă : Cumplită amenințare pentru cei care sunt stângaci din naștere!) și din stânga, că aceia ajung de plâns apoi! Îi vom învăța mereu pe cei ce vin ca să bea, și mă voi alina de durerea mea cea pentru Tine, (Notă : Deci, durerea totuși nu este bună! Ea trebuie îndepărtată prin alinare) o Fiule părăsit de om, și vom face mulți fii și fiice, ca să avem popor biruitor peste moarte, fii plini de biruință, așa cum ai fost Tu copil ascultător de Tatăl prin toată lucrarea Ta cea de la E pentru viața oamenilor. O, dă-le lor duhul ascultării și darul lucrărilor sfinte în ei și din ei pentru viața oamenilor, Fiule scump. Amin, amin, amin. .................................................. ....................................... – O, le dau, mamă, cu dreapta le dau celor ce iubesc venirea Mea de azi după om, împlinind-o pe ea peste ei, mamă. Celor ce lucrează cu stânga și tot așa se dovedesc a fi, acelora le dau cu stânga, mamă, (Notă : Dumnezeul Pucioasei se arată a fi meschin și răzbunător: el dă cu stânga celor pe care îi acuză că lucrează cu stânga, dovedind că nu poate fi superior împrejurărilor incriminate, ci se coboară la același mod de manifestare în fapte pe care tocmai îl dezavuase prin vorbe) așa cum am lucrat și acum două mii de ani când grăiam într-un fel cu ucenicii și în alt fel cu cei fățarnici, (Notă : Exemplul dat aici este impropriu, fals și înșelător. Dacă fățarnicii din vremea lui Hristos lucrau cu stânga, nu tot așa lucra și Hristos, căci El nu lucra ca ei și nu grăia la fel ca ei, chiar dacă lor le grăia în alt fel decât ucenicilor Lui) cu cei ce-și mint viața, mamă. Dulce ți-a fost cuvântul izvorului tău de cuvânt peste inimioarele cele aprinse de dor după izvorul Nostru, mamă! Dulce grăim cu omul, căci lucrarea cerului e dulce, dar ea e pentru cei dulci, și de omul acru ea nu se lipește, mamă, căci acela lucrează cu stânga în toate ale sale și se bizuie pe sine, bietul de el, căci mintea lui este din el. O, binecuvântată mult a fost lucrarea acestei zile de praznic sfânt, poporul Meu de la izvor! Stai, fiule, înaintea Mea cu dor pentru tot lucrul Meu cu tine și stai în dreapta Mea mereu, căci cei din dreapta Mea sunt cei drepți cu Mine și încep în toate cu dreapta lor din zori și până în ceilalți zori. (Notă : De acum, creștinii pucioși și în somn trebuie să doarmă pe partea dreaptă!) Am dat cu multul prin izvorul Meu de viață curgător, și Eu, și mama Mea am dat. Amin. Binecuvintez și împrospătez binecuvântarea pentru cei ce iau din izvorul Meu cu voi, fiilor care-Mi sunteți Mie cale și sprijin între cer și pământ. Vă dau duhul iubirii cerești între voi. El să vă dea putere în toate neputințele sufletești și trupești, căci acest duh poate în om, și nu altul poate atunci când el poate, fiilor. O, aveți grijă mare să curgă izvorul Meu, și Eu voi avea grijă de toate cele pentru Mine și pentru voi în lucrarea Mea cu voi. Vă dau înțelepciune și cuvânt ziditor pentru mersul înainte întru sfârșirea lucrării de zidire nouă în curțile Mele cu voi, și vă dau timp frumos ca să lucrați și să le cuprindeți pe toate câte sunt de făcut pentru lucrarea Mea cu voi. Amin. Pace vouă și stați sub Duhul Meu, fiilor! Amin, amin, amin. 8/21 septembrie2009 (Notă : Aici se încheie reproducerea comentată a “Cuvântului Pucios” care a fost tăinuit de liderii sectei Noul Ierusalim.) |
152. Pucioșii intră din nou în jocurile politice
Și în alți ani, pucioșii și-au dovedit apetitul pentru jocurile politice. Prin anii ’90, când apele politice erau încă tulburi după lovitura de stat din decembrie 1989, pucioșii s-au orientat spre o variantă care le conferea o speranță de a participa din umbră la tragerea sforilor: regele Mihai. Pentru aceasta, ei au inventat zeci de “scrisori din cer”, patetice, imperative sau lacrimogene, adresate unor personalități ale vremii (ministrul apărării Victor Stănculescu, ministrul culturii Andrei Pleșu, patriarhul Teoctist, Doina Cornea, Sorin Dumitrescu, etc, etc, și chiar însuși regelui Mihai) prin care încercau din răsputeri să-i seducă pentru a conspira împreună pentru a impune românilor “soluția monarhică” . Toți le-au răspuns pucioșilor printr-o indiferență imperială, arătându-le cât de puțin îi interesează să participe la puciul monarhic plănuit de liderii pucioși. Între timp cadrul legislativ s-a cristalizat, iar “soluția monarhică” a rămas o variantă mai mult decât fantezistă. Pucioșii s-au reorientat rapid spre susținerea facțiunii politice anticomuniste, anticipând cu ingeniozitate că partidele criptocomuniste vor avea un declin implacabil. A urmat apoi un sprijin deschis pentru Partidul Democrat Liberal și mai ales pentru Traian Băsescu. Alte “scrisori din cer” au urmat, care îndemnau poporul român să-l sprijine pe Băsescu atât la alegeri cât și la referendumul prin care unii parlamentari încercau să-l debarce din funcția de președinte. Acoliții liderilor pucioși au început să bombardeze cu spamuri diverse instituții și persoane, pentru a le băga pe gât “mesajele” venite din cer de la “Dumnezeul” Pucioasei prin care erau dirijați să-l sprijine pe Băsescu să ajungă și să rămână apoi la conducerea țării.
Acum, când vremurile sunt din nou tulburi și o liotă de parlamentari iresponsabili încearcă din nou să forțeze impunerea unor manevre neconstituționale, inclusiv prin forțarea președintelui Băsescu ca să accepte un premier pe care vor ei neapărat să-l desemneze, deși Constituția nu le conferă acest drept, (este vorba de "soluția masonică" în persoana lui Klauss Iohannis, cel acuzat public de Antena 1-TV că e responsabil de adopții ilegale ale unor copii care, se pare, au ajuns la traficanți de organe de peste graniță) pucioșii simt că favoritul lor este încolțit și sar ca arși ca să-l apere. Din nou se pregătesc “mesaje din cer” care să-l sprijine pe Traian Băsescu, “marele cârmaci” pe care ei îl consideră providențial pentru țară. În mesajul din 8/21 septembrie2009, pucioșii “pregătesc terenul”, sugerând că opțiunea lor este pentru dreapta politică și nu pentru cripto-comuniștii de stânga din PSDR: “Luați adevărul a toate de lucrare a voastră, luați din dreapta, nu luați din stânga, luați din loc cunoscut de Dumnezeu, nu luați din loc neștiut de voi, că Domnul nu lucreză cu necunoscutul pentru voi, căci omul necunoscut de om e cursă pentru om”. [...]“Fiți mari cu dreapta și cu adevărul din voi și începeți cu dreapta toate ale voastre lucrări și mișcări.” (Citat din “Cuvântul Pucios” din 8/21 septembrie 2009) Așa cum le stă în obicei, liderii pucioși nu se dau în lături nici de la amenințări. Cei care se vor orienta spre stânga politică va fi vai de ei: “Cu dreapta lor să ia și să bea, căci vai celor ce iau cu stânga și din stânga, că aceia ajung de plâns apoi!” (Citat din “Cuvântul Pucios” din 8/21 septembrie 2009) Dumnezeul Pucioasei îi va răsplăti pe cei cu orientări liberale, dar va răspunde cu aceeași monedă celor cu orientări de stânga: le va da ca răsplată tot cu stânga: “– O, le dau, mamă, cu dreapta le dau celor ce iubesc venirea Mea de azi după om, împlinind-o pe ea peste ei, mamă. Celor ce lucrează cu stânga și tot așa se dovedesc a fi, acelora le dau cu stânga, mamă, cu cei ce-și mint viața, mamă.[...] Stai, fiule, înaintea Mea cu dor pentru tot lucrul Meu cu tine și stai în dreapta Mea mereu, căci cei din dreapta Mea sunt cei drepți cu Mine și încep în toate cu dreapta lor din zori și până în ceilalți zori.” (Citat din “Cuvântul Pucios” din 8/21 septembrie 2009) “ Încă din luna mai 2009, prin mass-media a apărut sloganul de campanie al democrat-liberalilor pentru alegerile europarlamentare: "La bine și la greu" . PDL dorea să transmită prin acest slogan un mesaj de solidaritate, atât a clasei politice, cât și a populației, în contextul actualei crize economice de la nivel mondial. Pucioșii, aflați pe fază, l-au preluat și l-au înserat și ei, ca din întâmplare, într-un “Cuvânt al lui Dumnezeu” în care ei și-au propus să-i diabolizeze discret pe adversarii lui Băsescu care, asemenea celor care i-au trădat în ultima vreme pe liderii pucioși, “au prins putere multă” prin ultimele lor manevre parlamentare, care au adus dezbinare în lumea politică: “Cobor la tine, poporul Meu de la izvor, ca să Mă așeze în carte cei ce veghează pentru venirea Mea la tine și ca să fiu cu tine la bine și la greu Domnul Dumnezeul tău, Păstorul tău, Mântuitorul tău, fiule mic, căci satana a prins putere multă prin cei ce nu au ascultat după ce M-au urmat, dar puterea Mea este mare ca de fiecare dată când pe tine te împresurau zile de cumpănă pentru calea Mea cu tine pe pământ și vom birui mereu, căci Eu sunt Mielul Tatălui și este scris să biruiesc cu cei credincioși și pentru ei” (Citat din “Cuvântul Pucios” din 14 octombrie 2009) În timp ce cripto-comuniștii din PSDR îl acuză de dezbinare și de scandaluri politice pe Traian Băsescu, arătându-l cu degetul ca pe o “sămânță de scandal”, tocmai ei fac manevre de destabilizare a guvernului și de impunere a unor soluții neconstituționale. Pucioșii nu puteau să rămână impasibili la aceste samavolnicii, dându-și imediat cu părerea și amestecându-se ca mărarul în ciorbă. În opinia lor, pesediștiisunt ucenicii–vrăjitori care stârnesc furtunile și care sunt dirijați de “duhul cel rău al dezbinării” și vor să tocmească din nou, așa cum au făcut-o în primii 18 ani de după “revoluție”, soarta acestui neam, făcând jocul lui satana. Dar, “Cuvântul lui Dumnezeu” va fi rostit cu putere la Pucioasa și îi va birui: “Suntem în sărbătoare cu poporul și trebuie să lucrăm ca în sărbători, căci cere aceasta multele încercări prin care trece poporul și lucrarea cuvântului Tău și pământul român cu tot ce e pe el, Doamne și Fiule al meu. Eu îmi întețesc peste el ocrotirea, dar trebuie rostit cuvânt peste furtunile care ies din mijlocul acestui neam mult încercat acum de duhul cel rău al dezbinării și al iubirii de sine în cei ce dau să tocmească ei iar și iar soarta acestui neam. Te cer cu mila Ta peste el și cu cuvântul Tău, căci se clatină de pe un picior pe altul cei ce dau să tocmească ei soarta lui acum. O, mereu i-ai spus acestui neam să vegheze înaintea Ta cu post și cu strigare pentru izbăvirea lui de sub cei ce dau ei să tocmească de la ei soarta lui. O, mereu, mereu trebuie ocrotit acest pământ de năvălirea cea din mijlocul lui, căci satana Îți stă împotrivă pentru taina Ta cu el. Tu însă ești cuvânt în mijlocul acestui neam și ridică-Te să biruiești pentru el și acum, o, Doamne bun și Mântuitor al lui! Amin. (Citat din “Cuvântul Pucios” din 14 octombrie 2009) Ca de obicei, pucioșii nu excelează cu gramatica, deși pretind că limba română este limba îngerilor și că foarte, foarte curând o vor promova obligatoriu pentru toți locuitorii globului. Din nou, acolo unde apare inversiune în topica subiectului și predicatului, acordul dintre ele se face “după ureche”. Corect gramatical ar fi fost “multele încercări... și lucrarea ... și pământul... cer”, nu “multele încercări... și lucrarea ... și pământul... cere”. Însuși “Dumnezeul Pucioasei” se va amesteca în politica de pe malurile Dâmboviței, căci pământul României este al Lui, fiind ales de la facerea lumii ca moșie a lui Dumnezeu și reconfirmat în această alegere odată cu jertfa Fiului de pe cruce: “Eu, Domnul, voi veghea și voi lucra pentru acest pământ, mamă, și pentru cei ce vor bine soarta acestui neam. Amin.[...] În ziua aceea s-a născut și taina pământului român, noua alegere a neamului lui Dumnezeu, țara cea de azi a Domnului meu și al tău, căci Israel n-a mai voit să fie poporul Său, iar Tatăl I-a dat Fiului tău de popor neamul și pământul român și Și-a ales atunci Domnul iarăși popor, iar astăzi El desface această taină pe pământ și pune masă de cuvânt pe vatra neamului român, neam încreștinat atunci prin trimiterea apostolilor Săi la vestirea împărăției lui Dumnezeu peste oameni.” (Citat din “Cuvântul Pucios” din 14 octombrie 2009) |
152. Pucioșii intră din nou în jocurile politice (II)
-- urmare --
Liderii pucioși sunt reconfirmați ca “aleși ai lui Dumnezeu”, iar supușii lor vor trebui să le fie ocrotitori, ca prin ei, și numai prin ei, să devină popor al lui Dumnezeu, căci liderii lor sunt cei care au născocit “Cuvântul cel de sus” care i-a născut pe ei: “O, popor de la izvor, credința ta s-a făcut stâncă de izvor și vine Domnul în mijlocul tău cuvânt și te adapă, și Evanghelia Lui curge prin cei ce stau înaintea Lui ca să așeze în carte cuvântul venirii Lui. Voi, cei credincioși, nu uitați să fiți ocrotitori ai celor ce vă păstoresc în Domnul, căci voi prin ei sunteți popor al Său, și ei v-au născut prin cuvântul Său cel de sus și sunteți. Fiți sfinți cu credința și mari cu ascultarea, căci tulburi sunt valurile celor ce izbesc în stânca din care voi beți ca să fiți ai lui Hristos acum pe pământ. (Citat din “Cuvântul Pucios” din 14 octombrie 2009) Acoliții liderilor pucioși trebuie să se vindece de “duhul de femeie”, care dă învinuiască și “să lovească în porți”, adică să le submineze autoritatea absolută a liderilor pucioși: “O, să se vindece fiii și fiicele acestei lucrări de duhul de femeie, care este duh ușuratic, duh iubitor de sine în om, duh al nemulțumirii, duh al răzvrătirii și duh al închipuirii, iar închipuirea este boală cu chin în cel ce o are pe ea și nu umblă după vindecarea ei. O, duhul închipuirii dă să lovească în porți din mulți din cei ce îl păstrează pe el în ei ca hrană a minții lor.” (Citat din “Cuvântul Pucios” din 14 octombrie 2009) Liderii pucioși încearcă să acrediteze ideea că ei sunt infailibili, mai ceva decât papa de la Roma. Învinuirile de orice fel aduse liderilor pucioși dau să le slăbească poziția de lideri absoluți și intangibili și pun la îndoială Evanghelia apocrifă pe care ei o construiesc cu migală și o proclamă ca fiind întregitoare pentru Biblie: “El dă să tot învinuiască și să slăbească porțile Domnului și pe străjerii poporului sfințit, căci cei ce n-au auzit pe Domnul, Care adesea a vestit că toate se sparg în porți, aceia dacă nu iau să citească în carte sau să-i primească cu deschidere pe cei ce pot să le arate lor de la Domnul, rămân ei tulburători de la mijloc, rămân cu duhul închipuirii lor, și iată, trebuie să fie și aceasta ca să iasă la lumină cei încercați prin multe ispite, și apoi biruitori cu Evanghelia Domnului peste pământ.” (Citat din “Cuvântul Pucios” din 14 octombrie 2009) O aluzie fină se face și la dezertarea recentă a artiștilor Zidaru din tranșeele Pucioasei, care s-au răzvrătit și au renunțat să mai zidească împărăția cerurilor de la Pucioasa. Alți zidari și alți ziditori sunt pregătiți însă de liderii pucioși ca să le ia locul celor doi foști titani ai artei pucioșești, și acești noi-veniți trebuie primiți cu ascultare deplină și fără cârtire, ca venind nu de la liderii pucioși, ci de la Însuși Dumnezeu: “O, greu se mai zidește în om împărăția lui Dumnezeu! Nu știe omul să primească pe ziditorii lui și să le deschidă lor! O, nu mai e vremea să nu știți, fii și fiice ale lui Dumnezeu-Cuvântul! Cei ce sunteți nemulțumiți și răvășiți între cei ce sunt poporul Domnului, fiți credincioși ca să vedeți că puțin aluat dospește toată frământătura, și nu va lăsa Domnul aluatul cel stricat ca să-l strice pe cel bun, căci Domnul este Mielul Cel biruitor, nu Cel biruit este El. Fiți ascultători, fiți primitori de sfat și de trezire pentru lucrarea facerii voastre, căci cu greu se zidește în voi împărăția cerurilor, dar primiți-i pe ziditori ca să vă lucreze ei, după cum Domnul a orânduit să fie și să se lucreze în poporul Său. O, lucrarea de fiu este ascultarea, iar cine nu poate să fie fiu ascultător, nu poate să fie moștenitor al tatălui său.” (Citat din “Cuvântul Pucios” din 14 octombrie 2009) Celor care încă îi mai căinează pe artiștii Zidaru care s-au răzvrătit, sau mai rău, le dau chiar dreptate, li se aruncă în față cu blestem: “Vai celor ce se opresc în sfat cu cei răzvrătiți și care răzvrătesc prin răzvrătirea lor! Mereu am spus aceasta, și am spus așa ca să-Mi ocrotesc poporul. Vai celor ce cad în nepăsare de cuvântul Meu de peste ei, mamă! Vai celor ce ascultă cuvânt răzvrătit de la cei răzvrătiți! Aceia sunt otrăviți de otrava răzvrătirii, de otrava îndoielii și sunt cei ce cad în neascultare apoi, și sunt cei ce se răzvrătesc pentru dreptul de fii, dar la aceștia Eu le spun că lucrarea de fiu este ascultarea, nu răzvrătirea, iar cel ce nu poate să fie ascultător nu poate să fie moștenitor al tatălui său. Amin.” (Citat din “Cuvântul Pucios” din 14 octombrie 2009) Dumnezeul Pucioasei are grijă să-și asigure ocrotitori naivi și temerari care sunt dispuși să se jertfească pentru el, nu ca Zidarii care au venit și au plecat, dând un “exemplu negativ” și altora: “O, ai grijă de Domnul Dumnezeul tău! Acesta este lucrul tău lângă Mine, poporul Meu. Ai grijă de Mine, nu de tine, tată! Aceasta n-au știut să facă cei ce au venit și au plecat și au lăsat dureri pe fața Mea. O, ai grijă de Domnul Dumnezeul tău, poporul Meu, și atunci vei învăța dreptatea Sa, dreptatea care va rămâne în pământul celor sfinți, precum este scris. Amin, amin, amin.” (Citat din “Cuvântul Pucios” din 14 octombrie 2009) Biserica Ortodoxă Română este fățiș dezavuată, inclusiv pentru nepăsarea și neimplicarea ei la evenimentele politice actuale. În schimb, “poporul de la Pucioasa” este chemat la post și la rugăciune pentru ca la următoarele alegeri să nu iasă câștigători politicienii lui satana, care s-au așezat de la ei înșiși la putere, ci să iasă doar cine trebuie: “O, biserica neamului român nu mai veghează cu Mine peste acest neam, căci unui neam, ca să iubească el pe Dumnezeu și binele lui de la Dumnezeu, îi trebuie păstori treji și plini de jertfă sfântă de la ei înaintea Mea și înaintea turmei Mele, ca să fie ei mijlocitori neamului peste care ei se așează în numele Meu. Te am pe tine popor iubitor de calea Mea cea sfântă pe pământ și la tine vin și te rog, tată, să te așezi la rugăciune cu strigare pentru poporul român și să-ți aduc Eu zile de post cu binecuvântarea Mea peste ele, ca să Ne fie lucrarea cu post și cu rugăciune, căci satana vede slava Mea cu tine în mijlocul acestui neam, vede și aude cuvântul Meu de peste tine și e tulburat de mult, de mult, și se tot zvârcolește și pune duh de răzvrătire în cei ce s-au așezat să tocmească soarta neamului român. O, ce duh rău a intrat în cei ce se răzvrătesc la porțile acestei țări, țara Mea de venire iarăși de la Tatăl la om! O, liniștiți duhurile voastre și deschideți ochii mari pentru voi și pentru neamul român, căruia voi voiți să-i tocmiți soarta, voi, cei ce v-ați așezat peste el mari de la voi înșivă!” (Citat din “Cuvântul Pucios” din 14 octombrie 2009) Dumnezeul Pucioasei” caută să-și impună opțiunile politice prin amenințări pentru cei ce “au duhul lui satana”: “O, oare nu vreți să fiți frați, toți frați între voi și cu milă frățească unii pentru alții? O, ce este ceea ce vreți voi să faceți în vreme de mare cumpănă, vreme adusă de voi peste acest neam? Vreți, oare, să fac Eu durere peste voi ca să vă liniștiți duhurile și să lucrați apoi înțelepțește ca în cer, nu ca pe pământ, așa cum lucrați voi?! O, cum să fac cu voi ca să luați din cer cale bună pentru ca să știți de la Mine, din Duhul Cel de sus, căci pe pământ e duhul întunericului cu voi, și voi dați să faceți voi lumină când voi nu iubiți lumina, ci iubiți minciuna? O, nu așa, nu așa se face lumină, fii români! Lăsați, tată, la o parte gândirea la voi înșivă cu sânge rece și luați în voi iubirea cea frățească, cea duioasă, cea dreaptă și strigați la Mine îngenuncheați, și postiți și ridicați rugăciune la cer ca să fac Eu, Domnul, izbăvire pentru voi, nu voi să faceți, căci voi sunteți nedrepți unul cu altul și unul pentru altul și folosiți iubirea de sine și minciuna și duhul de dezbinare pentru această iubire de sine și vă faceți rău unul altuia și neamului întreg de pe acest pământ binecuvântat, și pentru care străbunii lui strigă din pământ la Mine, din pământ și din cer, fii români! O, Mă apropii rugător în sfatul vostru. Sunt cu Duhul plin de cuvânt coborât pe vatra neamului român, și de mai bine de cincizeci de ani suflu cu Duhul Sfânt din gura Mea cuvânt ca să ajung să cârmuiesc apoi spre duh de patrie cerească acest neam, căci duhul acestui popor se tot depărtează de privirea spre cer, iar Eu am scris pe fruntea acestui pământ patrie cerească, fiindcă Eu, Domnul, aceasta voi face din ea pe pământ, și iată, duhul lui satana se tulbură și tulbură și se încearcă cu puterea Mea, încă se încearcă. Eu însă sunt Mielul Cel junghiat, sunt Mielul Cel biruitor prin înviere, și duhul învierii am de lucrat peste acest neam ales Mie de Tatăl pentru sfârșit de timp. “(Citat din “Cuvântul Pucios” din 14 octombrie 2009) |
152. Pucioșii intră din nou în jocurile politice (III)
- urmare -
Poporul pucios este cel care va înclina soarta României spre politicienii de dreapta, cei care sunt agreați de liderii pucioși. Însă toți cei care se vor împotrivi vor fi botezați cu foc: “ Amin, amin grăiesc vouă, celor ce stați să tocmiți în zilele acestea soarta cea de la voi peste neamul român: Eu, Domnul, pun în veghe și în lucru oștirile de sfinți și de îngeri pe tot cuprinsul acestui tărâm și peste neamul de pe el și-Mi voi aduce la împlinire voia Mea, și pun pe poporul cuvântului Meu din mijlocul acestui neam, îl pun la rugăciune cu strigare așa cum Eu îl povățuiesc să ceară la Dumnezeu pentru acest neam. Așezați-vă și voi în duhul umilinței, în post și rugăciune cerând la Mine voia Mea peste voi, căci voia voastră e voia omului, și nu e bună voia voastră împotriva voii lui Dumnezeu pentru acest neam, care își are soarta din cer, nu de pe pământ pentru zilele venirii Mele iarăși cuvânt pe pământ. Vin cuvânt pe pământ ca să-Mi pregătesc popor pentru ziua venirii Mele cu slavă, cu Duhul Sfânt și cu foc, zi la care oamenii nu vor putea lucra decât cu iubire de Dumnezeu sau cu părăsire de Dumnezeu, și apoi unii vor fi botezați cu Duhul Sfânt, iar alții cu foc, precum Eu am proorocit să fie în ziua Mea de slavă, după ce șapte veacuri și mai bine am așteptat omul să se întoarcă măcar acum, la sfârșit, în țara din care a căzut la început.” (Citat din “Cuvântul Pucios” din 14 octombrie 2009) Încrâncenarea dintre politicienii de stânga și cei de dreapta duce la ură și la dezbinare, ceea ce înseamnă păcat. Oamenii de rând sunt dezorientați și nu mai știu pe cine să aleagă, motiv pentru care “Dumnezeul pucios” se implică personal, ca să-i învețe el în ce urnă să bage votul: “O, e păcat, fii români, e păcat să fie ură și dezbinare între voi. Vedeți ce vă învață Scripturile și luați din ele și lucrați după ele, nu după voi, că e păcat să călcați peste cuvântul lui Dumnezeu pentru cuvântul vostru, pentru voia voastră. O, opriți-vă de la acest păcat, că iată, azi strig Eu, Domnul, cuvânt peste voi! Umiliți-vă și veniți spre pocăință și luați din cer ajutor peste tulburările dintre voi, și care se răsfrâng pe umerii acestui neam, care nu mai știe, săracul, să deosebească stânga de dreapta sa! O, cine să-l învețe pe el, cine să-l ajute pe el să pună pasul cel bun? Eu, Domnul, Eu cobor cuvânt peste el și îl învăț pe el din cer. Amin.” (Citat din “Cuvântul Pucios” din 14 octombrie 2009) “Dumnezeul Pucioasei” îi cheamă pe toți românii la vot, să voteze cu veghe și cu responsabilitate: nu pe cei plini de slavă deșartă care s-au răzvrătit împotriva actualei conduceri Băsescu (și care sunt sortiți pieirii), ci pe rivalii lor: “O, nu dormi, tată, nu, neam român! Scoală-te din amorțire, scoală-te cu mintea și primește-Mă! Eu, Domnul, Eu Însumi Mă fac peste tine cuvânt ca să te trezesc la veghe. Nu sunt cu milă de tine cei ce s-au ridicat acum cu răzvrătire la porțile tale să facă ție soartă. Ei dau să-și facă lor, nu ție soartă, iar tu ești sărmană de părinți și de binefăcători, dar ai în cer părinți bravi și îi ridic pe ei lângă armatele cerești ca să biruiască pentru tine, căci tu ești sub cruce grea și nu vezi lumina care să-ți arate soarta, căci au ascuns-o pe ea cei ce s-au așezat peste tine ca să te stăpânească. O, de s-ar fi așezat ei să te păstorească, să te îngrijească! O, nu, nu de aceea s-au așezat ei peste tine, ci de dor de slavă deșartă s-au așezat ei și ți-au supus duhul duhului lor, și merg spre pieire cei ce se joacă cu viața ta, și voi ridica din tine un neam drept și cu mâinile curate ca să păstorească și să te îngrijească la bine și la greu și te voi călăuzi spre duh de patrie cerească, o, țară a venirii Mele azi, căci stau cuvânt în mijlocul tău și asta fac. Fac ceea ce Tatăl Îmi spune să grăiesc și să fac. Amin.” (Citat din “Cuvântul Pucios” din 14 octombrie 2009) Dumnezeul Pucioasei e hotărât să facă lobby așa cum știe el: punând “proptele” celor pe care-i susține. El promite că va veni curând cu alt “Cuvânt” lămuritor, în care probabil va spune deschis cu cine trebuie să voteze românii: “O, așează-te, poporul Meu de la izvorul Meu de cuvânt și de peste tot cât ești și te hrănești cu Duhul și cu cuvântul venirii Mele în mijlocul neamului român, și hai, tată, să punem proptele și biruință. Hai, Noi de sus din cer, și voi de jos de pe pământ, căci neamul român este iarăși la grea răscruce, la grea încercare din mijlocul lui. Eu, Domnul, îți voi spune ție cum să ceri la Mine pentru acest neam, alături de cele ce te-am învățat până acum să ceri și să stăruiești înaintea Mea pentru el, și prin el pentru toți de pe pământ apoi, care vor vrea și vor lua calea păcii prin duh de umilință și de pocăință și de înviere prin acestea. Amin.” (Citat din “Cuvântul Pucios” din 14 octombrie 2009) Biserica “Noul Ierusalim” se proclamă a fi singura biserică de azi a lui Hristos: “Mama Mea Fecioara vă dă în ziua ei de serbare pe ucenicul Meu Ioan ca să vă păstorească el în ziua aceasta și să apostolească el din cer peste voi, numai tu să ai iubire și să iei și să asculți apoi ceea ce Duhul grăiește ție, poporul Meu, biserica Mea cea de azi. Amin.” (Citat din “Cuvântul Pucios” din 14 octombrie 2009) Liderii pucioși sunt arătați a fi singurii care cârmuiesc și au veleități de cârmuitori. Ceilalți credincioși pucioși trebuie să renunțe la propria gândire, la mintea lor, la personalitatea lor, și să judece exclusiv prin mintea liderilor lor pucioși: “O, părăsiți, părăsiți mintea de sine, părăsiți-o cu desăvârșire, căci omul nu pătrunde cu mintea acolo unde numai Domnul poate și cunoaște, căci scris este: «Numai omul însuși și Domnul este Cel ce știe pe cele din om cum sunt», dar primiți pe Domnul prin cei în care El rămâne între voi lucrând și cârmuind, și nu luați din mintea voastră, căci duhul închipuirii lucrează văzut și nevăzut pentru cei ce îl urmează pe el, și este diavol duhul închipuirii. Vă povățuiesc ca pe biserica lui Dumnezeu, lăsați-vă în toată vremea descoperiți cu cele din voi, cu cele care intră în voi ca să vă zidească sau ca să vă șubrezească, dar dacă nu învățați bine lecția și lucrarea inimii curate nu veți putea lucra bine această lucrare a luminii, iar inima curată este cea care este cunoscută de toți cu toate cele din ea bune și rele, vii sau moarte, vremelnice sau veșnice în om. (Citat din “Cuvântul Pucios” din 14 octombrie 2009) O surprinzătoare mărturisire arată că în Noul Ierusalim, denumit și “biserica sfinților” de la Pucioasa, lucrurile nu stau chiar strălucit, iar sfințenia lor, mult clamată de-a lungul vremii, șchioapătă îngrijorător. Despărțirile din ultima vreme, în special ale artiștilor Zidaru, fac necesară cooptarea altor zidari, ziditori mai obedienți și mai naivi decât cei care și-au luat câmpii fugind departe de Pucioasa și de promisiunile ei mincinoase: “O, se văd între voi dezbinări, nemulțumiri, cârtiri, critici, păreri de sine, învinuiri știute și neștiute, lipsa umilinței, duh de judecată, și peste toate acestea, despărțiri, ca răsplată pentru acestea. O, vă trebuie ziditori, fiilor care ați venit să fiți popor al Domnului! Nu stați fără ocrotire peste voi, nu se stă așa în poporul Domnului.” (Citat din “Cuvântul Pucios” din 14 octombrie 2009) “Maica Domnului dela Pucioasa” promite și ea să contribuie prin rugăciuni la victoria în alegeri a candidaților agreați de liderii pucioși și la înfrângerea eligibilor care “au duhul rău” din neamul român: “Ne așezăm în fierbinte duh de rugăciune cu strigare pentru voia Domnului peste neamul român, fiilor. Stau lângă voi rugătoare și iau cerul în rugăciune cu noi și cerem pentru neamul român, cerem la Domnul ca să primim prin stăruință, iar Domnul ne va da nouă, și noi vom lua și așa vom lucra prin cererea noastră pentru voia Sa peste acest neam mereu încercat și zdruncinat pe pământ, căci duhul rău îi știe alegerea și aduce răzvrătirea lui în mijlocul lui prin cei necredincioși Domnului în neamul acesta”. (Citat din “Cuvântul Pucios” din 14 octombrie 2009) |
152. Pucioșii intră din nou în jocurile politice (IV)
- urmare -
După cum a fost promis, următorul “Cuvânt” este și mai limpede în a scoate în evidență opțiunea politică a pucioșilor. Cârmuirea acestui neam se dorește a fi una “teocratică”, dar este vorba de o teocrație originală: voința lui Dumnezeu ar urma să fie administrată exclusiv prin intermediul liderilor pucioși. “Să se deschidă mintea cea de sus în fiii neamului român și să lucreze ei voia Tatălui și a Fiului și a Duhului Sfânt ca să aducă Tatăl biruință bună peste acest neam! Amin. Toți sfinții neamului român așteaptă în mijlocul vostru cuvântul Meu de peste voi pentru rugăciune de strigare la Tatăl ca să aducă Tatăl voia Sa pentru cârmuirea pe mai departe peste acest neam, în care vă am pe voi popor al Meu în zilele acestea, căci Eu la voi vin și-Mi rostesc cuvântul întoarcerii Mele de la Tatăl la om.” (Citat din “Cuvântul Pucios” din 27 octombrie 2009) Criptocomuniștii care au condus România timp de 18 ani după 1989 sunt diabolizați pe față ca fiind cei care au vrut răul poporului în favoarea binelui lor: “O, neam român, Eu, Domnul Dumnezeul tău, ascult când tu grăiești cu Mine cerându-Mi să-ți dau ajutor și să-ți fiu binefăcător în cele ce-Mi ceri tu. Ia și tu glasul Meu în urechile tale și ascultă-Mă și tu ce-ți cer, ascultă-Mă și tu, ascultă-Mă acum! Îți cer să primești de la Mine Duh Sfânt pentru mintea ta. Nu lua sfat de pe pământ! Ia din cer sfat! Te-am povățuit adesea să te lași umbrit de Duhul Sfânt ca să știi din cer ce să faci cu soarta ta și cum să ți-o ocrotești, căci iată, peste tine s-au așezat cei ce nu vor binele tău, ci pe al lor îl vor, o, țara Mea de venire a doua oară de lângă Tatăl la om. Eu, Domnul Iisus Hristos, ies în mijlocul tău cuvânt cu a doua Mea venire și cuvântând stau peste tine din mijlocul tău.” (Citat din “Cuvântul Pucios” din 27 octombrie 2009) Criptocomuniștii diabolizați prin “Cuvânt” sunt demascați că voiesc să-l înlocuiască pe actualul “cârmaci” (Traian Băsescu) cu propriul lor cârmaci – un cârmaci pesedist, probabil. “Dumnezeul Pucioasei” îi amenință și-i somează pe alegători ca nu cumva să-l schimbe pe actualul cârmaci de la putere: “ Nu sunt de la Mine peste tine cei ce s-au așezat peste tine, ci sunt de la ei așezați și de la cei ce seamănă cu ei, și iată-i cum se răzvrătesc tocmind ei pentru soarta ta și răsturnând pe cele bune de peste tine ca să așeze peste tine voia lor și să te zdrobească apoi, țara Mea. O, scoală-te și ia de la Mine sfat și nu-ți pune ție tu cârmaci prin valuri pentru ca să te poarte, și lasă-Mă pe Mine să te păstoresc și să-ți spun ce să faci, căci Eu văd pe cei ce-ți vor bine și pe cei ce nu-ți vor bine, și trebuie să vezi și tu dacă vrei să vezi ca Mine.” (Citat din “Cuvântul Pucios” din 27 octombrie 2009) În schimb, cel care stă acum de veghe peste România (Traian Băsescu) este cel ce iubește adevărul și de aceea va trebui să fie reales. În curând cei de la Pucioasa vor scoate la lumină un nou “Cuvânt” ca din partea lui Dumnezeu, în care vor cere imperativ și concret poporului român să postească, să se roage, și apoi să voteze cu Băsescu: “Se scoală sfinții tăi și strigă la Mine să le dau lucrul cel de biruință pentru tine, țara Mea de azi, căci ei cer de la Mine lucrul lor. Așa să lucrezi și tu pentru soarta ta, o, neam român. O, deschide-ți mintea și inima și nu da de peste tine pe cel ce stă cu veghe pentru soarta ta, căci cel ce nu se gândește la sine, acela este bun pentru tine. Cel ce iubește adevărul și nu minciuna, acela este bun pentru tine în zile de încercare și de zbucium pentru soarta ta. O, așează-te înaintea Mea cu strigare și cu zile de post plăcut Mie, căci vremea pentru tine este grea și ești iarăși la răscruce. Nu fă pas rău acum când este vremea să asculți pe Dumnezeu pentru soarta ta. Îți voi trimite curând, curând sfat bun de la izvorul Meu de cuvânt ca să stăruiești în el pentru tine, și ia sfinții lângă tine, tată, căci ei iau de la Mine voia Mea pentru tine, iar tu nu știi voia Mea, că ești pe pământ, și pe pământ e domn minciuna și rătăcirea de Dumnezeu-Făcătorul peste om. Tu ești țară creștină. Ai grijă să fii așa și nu dezbrăca de peste tine cămășuța de creștin. Îți voi da sfat să lucrezi după el, numai să-l primești pe el, neam român. Îți voi da, tată, zile de post ca să le împlinești cu iubire și cu sfințenie pentru soarta ta cea bună. Zile rânduite de Dumnezeu îți voi da pentru ca să biruiești cu Mine, Fiul Tatălui Savaot, căci Eu am biruit cu moartea pe moarte, iar în ziua aceea te-am primit în dar de la Tatăl ca să fii acum țara Mea de venire și ca să împlinesc acum în tine Scriptura venirii Mele la sfârșit de timp. O, așteaptă-Mă, așteaptă-Mă ca să te păstoresc cu sfatul Meu! Voi veni cu sfinții și-ți voi da cuvânt ca să-l asculți, tată. Ascultarea înseamnă iubire, iar iubirea are răsplată scumpă pentru cei ce ascultă iubind. Voi veni să te povățuiesc. Stai cu ușa deschisă, că te vestesc că vin să te povățuiesc pentru soarta ta, o, neam român! Amin. (Citat din “Cuvântul Pucios” din 27 octombrie 2009) Până și din partea “Sfintei Parascheva de la Pucioasa” vine îndemnul adresat românilor pentru a vota numai așa cum voiesc liderii pucioși: “– O, Doamne al sfinților Tăi, eu sunt venită cu Tine în cuvântul Tău de azi și sunt cu ceata cuvioaselor din cer în mijlocul poporului Tău de azi. Eu stau cu duhul și cu trupul pe vatra neamului român, și la cuvântul Tău mă ridic lucrătoare pentru el ca să-l ajut pe el să facă voia Ta acum, când este întrebat pentru soarta lui cea de azi și cea de mâine, Doamne. O, mare este taina sfinților în mijlocul oamenilor! Sfinții Tăi nu lucrează numai la cererea oamenilor, ci mai vârtos lucrează la cuvântul Tău, o, Doamne. Toți sfinții de pe vatra neamului român așteptăm gata să lucrăm așa cum Tu ne dai să facem. Amin.” (Citat din “Cuvântul Pucios” din 27 octombrie 2009) Tot poporul este chemat la rugăciune pentru a se păstra la putere “cârma ce bună” (Traian Băsescu): “O, ridică-te cu rugăciunea cea cu strigare, popor de azi al Domnului pe vatra neamului român! Se face Domnul peste tine cuvânt, iar cei din cer se fac ochi și urechi ca să-L audă pe Domnul cuvântând în mijlocul tău, căci El Se descoperă acum prin taina Lui cea de azi cu tine puterilor și măririlor, domniilor și stăpâniilor cele din cereștile locașuri, așa cum nu S-a descoperit până acum și mare este taina care te poartă pe tine acum în ea din partea Tatălui Savaot, Care este în Fiul Său Iisus Hristos, trimisul Tatălui la tine acum în mijlocul neamului român. Noi, cei din cer, și voi de pe pământ, ne așezăm la rugăciune cu strigare pentru voia Domnului peste neamul român, pentru cârma cea bună peste acest popor binecuvântat încă de la începuturile lui. Fiți veghetori de la Domnul, odată cu tot ceea ce aveți de lucrat pentru lucrarea Sa de azi. Vegheați cu Domnul peste acest neam, căci noi cu Domnul lucrăm și veghem pentru toată lucrarea Lui peste pământ în zilele acestea mai mult decât oricând, că e vremea cea mare, în care slava Domnului se apropie pregătindu-se în cer și pe pământ de însăși voia Sa și de însăși puterea Sa. Amin, amin, amin.” (Citat din “Cuvântul Pucios” din 27 octombrie 2009) Pucioșii se pare că s-au consolat definitiv cu ideea că președinția lui Băsescu e o alternativă cel puțin așa de bună (dacă nu chiar mai bună), cum era și monarhia regelui Mihai I, pentru care ei pledaseră cu îndârjire câțiva ani la rând, îndată după lovitura de stat din 1989. |
Ora este GMT +3. Ora este acum 04:59:37. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.