Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Generalitati (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=503)
-   -   ROCK-ul !! = ''Satanism'' =)) (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=11316)

camy_d 14.12.2010 16:36:32

Citat:

În prealabil postat de Templier Knight (Post 308238)
Vad peste tot o conceptie gresita fata de rock , cum ca ar fi o muzica diabolica , ca ar fi satanist .Eu ascult rock de 4 ani de la alternativ ,pana la heavy metal .si hardcore si nu as asculta alt fel de ,muzica pt nimic in lume.Este muzica in care ma regasesc.Si despre manele ,este o muzica de rahat ,(Numai dusmani ,bani, femei ,bautura )astea sunt subiectele lor de a compune o ''melodie''

Ascult si trupe mai dark (Slipknot,Disturbed ,Bullet for my valentine) da asta nu inseamna ca sunt satanist ,cred in Iisus Hristos,cred in Dumnezeu si dupa parera mea rock ul si lucrurile Sfinte nu ar trebui amestecate cum fac multi tineri de seama mea care cred ca daca asculti rock tre sa te indepartezi de Dumnezeu .

Sper ca nu o sa ard in iad doar pt ca ascult rock,dupa conceptia altora. Poate sunt pe aici oameni care asculta rock,m as bucura .numai bine Astept pareri ,contra sau pro

Există melodii rock satanice și care nu-s satanice.
Eu ascult rock mai blând, unele sunt pop-rock: Tokio Hotel, Evanescence, Linkin Park, The Rasmus.

medusa 14.12.2010 16:39:10

de Inverna ai auzit?

medusa 14.12.2010 16:41:01

Citat:

În prealabil postat de camy_d (Post 313126)
Există melodii rock satanice și care nu-s satanice.
Eu ascult rock mai blând, unele sunt pop-rock: Tokio Hotel, Evanescence, Linkin Park, The Rasmus.

Rock mai bland?

Rasmus si Evanescence canta gothic, Evanescence e ok dar parca Rasmus e cam satanic.
Alelalte doua sunt slabe de tot, muzical vorbind. Linkin Park e foarte dur, foarte violent.

camy_d 14.12.2010 16:46:22

Citat:

În prealabil postat de medusa (Post 313131)
Rock mai bland?

Rasmus si Evanescence canta gothic, Evanescence e ok dar parca Rasmus e cam satanic.
Alelalte doua sunt slabe de tot, muzical vorbind. Linkin Park e foarte dur, foarte violent.

Poate ai și tu dreptate, nu știu toate melodiile la The Rasmus și Linkin Park.

medusa 14.12.2010 16:47:32

Camy, de ce nu asculti Abba, Modern Talking, fratii Petraus etc. ?

camy_d 14.12.2010 16:48:23

Citat:

În prealabil postat de medusa (Post 313137)
Camy, de ce nu asculti Abba, Modern Talking, fratii Petraus etc. ?

La Abba ascult gimme gimme, de ceilalți nici n-am auzit.

medusa 14.12.2010 16:50:37

sa stii ca exista si alta muzica in afara de heavy metal, grunge, speed, death, sdbm etc.

camy_d 14.12.2010 16:53:20

Citat:

În prealabil postat de medusa (Post 313142)
sa stii ca exista si alta muzica in afara de heavy metal, grunge, speed, death, sdbm etc.

Am enumerat numai pe cele mai rock (deși nu chiar rock). Mai ascult Hara, Hrușcă, muzică bisericească și ce mai apuc.

medusa 14.12.2010 16:54:33

Citat:

În prealabil postat de camy_d (Post 313145)
Am enumerat numai pe cele mai rock (deși nu chiar rock). Mai ascult Hara, Hrușcă, muzică bisericească și ce mai apuc.

pai tocmai, ca nu e chiar rock, e mai mult gothic, heavy si doom !

Belphegor 14.12.2010 16:55:28

Daca mai citesc odata ce se asculta icisa intru in coma Ca sa nu imi sece inima de ras..haideti pentru numele lui Dumnezeu..sa fim on topic.Deci care sunt argumentele pentru care niste pitigoi scheunatori ne-ar binecuvanta cu satanism?

Ora este GMT +3. Ora este acum 01:13:27.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.