![]() |
Citat:
Citat:
Citat:
Asadar, daca pescarul respectiv prefera sa mearga la pescuit in loc sa mearga la biserica, daca prefera sa dea banii pe undite si o multime de alte accesori in loc sa faca milostenie catusi de putina saracilor atunci ptr acel om pescuitul e pacat. |
chiar acum ascultam marturisirile unui parinte si intrebat ce crede despre fumat a spus: mare virtute, toti sfintii fumeaza de plictiseala in Rai :)))
|
Citat:
|
eu m-am lasat de fumat acum 6 luni pentru ca este pacat, dar ma apuc din nou daca se dovedeste ca nu mai e :)
eu nu pot spune copilului ca nu-i iau o prajitura, o pizza pentru ca nu am bani, ce-i pot spune? pentru ca chiar nu aveam bani, dar de tigari gaseam. cu banii pe care ii dam pe tigari putem face milostenie, e mult sa dam 300 lei (cat dam pe tigari intr-o luna) pe mancare pentru amarati. toate ne sunt ingaduite, dar nu toate ne sunt necesare. inafara faptului ca suntem fizic dependenti mai suntem si intr-o inchisoare nevazuta. daca nu avem tigari nu se mai intelege nimeni cu noi, daca mai avem 3 tigari in pachet seara suntem nervosi ca poate nu ne ajung pana maine, daca nu avem unde sa fumam un anumit timp suntem nervosi, o discutie (o barfa) merge mai bine cu o tigara. nu se cade sa vorbesti de Dumnezeu cu tigara in gura. de ceva tot trebuie sa moara omul, asta este scuza oricarui fumator, dar eu vreau sa mor cu constiinta impacata ca n-am murit din cauza tigarilor, ce ne facem daca murim din cauza lor, cum ne ducem noi in fata Domnului? |
Citat:
Fumatorii inraiti pot trece la vecinii catolici , pentru ca asta se intelege din mesajul lui Mihnea . Propaganda catolica functioneaza si aici din plin ! |
Citat:
|
Citat:
In Bulgaria cel putin fumatul este aboslut acceptat, eu am vazut preot fumand pe strada. Si da oameni inraiti in fumat ca in tarile din estul Europei nu am vazut in nici o tara catolica.... |
Citat:
Eu nu inteleg cum pot unii sa sarute mana unui preot fumator...scuzati-mi curiozitatea, dar nu inteleg ce har mi-ar putea da acela mie cand nu se poate abtine sa faca pe locomotiva. |
Citat:
|
Nu i s-a intamplat nimanui sa fie oprit de la impartasanie deoarece fumeaza??
Eu am fost oprita,deci fumatul nu este chiar asa nevinovat! |
Ora este GMT +3. Ora este acum 22:54:52. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.