Azzuurra |
27.07.2011 17:19:27 |
Citat:
În prealabil postat de DragosP
(Post 382391)
Așa este, dar știi tu, nici să-l ispitești pe Dumnezeu nu e bine!
În plus, ce mai voiam să scriu este că, tot conform statisticilor, cei mai mulți copii se nasc în primii doi ani ai căsniciei. Oare de ce? :39:
|
Pai cred ca, conform statisticilor, tinerii casatoriti fac copii in primii ani ai casniciei si dupa se protejeaza.
Copii ti-i da Dumnezeu si cand esti pregatit. Adica tu poate vrei, dar nu esti pregatit din n motive.
Sper sa nu smintesc pe nimeni si sa dau idei: Am vazut ca unii "se feresc" cu metoda calendarului. Aceeasi metoda poate fi folosita si ca sa faci copii. Si daca unii se grabesc, aplica metoda si fac copii imediat sau cand vor. Sa zicem unii la inceputul casniciei.Si dupa se vaita ca ceva nu merge si ca le e greu si nu inteleg de ce. "Pai eu v-am pus sa faceti copii atat de repede, ca nu erati pregatiti pentru asta, dar daca voi ati hotarat sa va faceti voia, eu ce sa va fac?" Sau altii, din prea multa ravna, sa aplice metoda la a doua sarcina, sa nu-i dea pace nici corpului si nici sa se refaca emotional si nervos.
Adica mai bine nu aplicam tehnici si nici "sa nu dai iama in camara". Copiii vin la momentul potrivit.
|