![]() |
Citat:
Dar ea n-ar trebui sa le stie. |
Citat:
Te rog sa ma ierti daca te-am lezat cu ceva pentru ca intentia mea nu a fost asta. Spuneam ca in viata noastra de crestini cu cat inaintam in credinta avem de trecut tot mai multe ispite ,printre care si unele umilinte venite de la semenii nostri. Noi acum discutam despre aceasta tanara care vrea sa isi faca studiile in tara . E bine ca ai indemnat-o la rugaciune si cereri catre Dumnezeu prin care sa ii dea un semn ce este mai bine sa faca. Eu mi-am exprimat o parere tinand cont ca societatea occidentala are si multe parti negative ,mai ales cele care tin de moralitate. Daca ea se gandeste sa plece fara sa fi intervenit careva dintre noi e clar ca nu se simte bine acolo. |
mai bine!
mai bine ar ramane toti romanii acasa...sa faca treaba aicea, ca e nevoie...
oare cati austrieci,nemti,olandezi,britanci, finlandezi..umbla cu cortul pe la portile altora, asa cum fac 3 milioane de romani ! am ajuns o natie de corturari, rusine ! |
Citat:
Sau cati dintre ei ies din facultate fara sa aiba idee despre domeniul studiat, pentru ca educatia a fost deficitara? Cat dintre ei dau pe mancare, chirie si intretinere TOT ce incaseaza intr-o luna? |
Citat:
toti dau vina pe politicieni, uitand ca ei nu-s decat o emanatie a marii mase a poporului ! la fel toti dau vina pe politicieni,uitand ca vizitiul are nevoie si de cai buni si dispusi sa traga la jug,ca sa urneasca caruta din loc, numita Romania ! |
Citat:
Cat despre politicieni, ai dreptate, dar pe de alta parte, cu mici exceptii, nici nu prea am avut de unde alege. |
Citat:
|
Citat:
Daca ne gandim numai la Unirea de la 1600, facuta atunci cand alte natii europene nici nu visau asa ceva !!! Baiu nost ai ala, ca am fost batuti si oropsiti de istorie,si nu avem o rasa pura in proportie mai mare, cum au alte popoare in europa(austiecii de pilda ), ci suntem intr-o proportie mare niste corcituri de toate triburile si liftele ce ne-au trecut pe aici ,la raspantia marilor imperii ! si unde is corcituri si nu e omogenitate de rasa, rezultatu e ca unu trage cea si altu hais ! Ca acuma la noi ! |
Citat:
Si de obicei in chestii din astea cu multe fetze, fiecare om vede partea care ii spune caracterul lui sa vada :) |
Citat:
Cat despre latinitate, pana la 1800 si ceva habar nu avea romanul de rand despre asta. Citat:
Citat:
Citat:
|
Ora este GMT +3. Ora este acum 18:26:06. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.