![]() |
Angelica a plecat acasa o sa continue acasa cu medicamentele de calmarea durerilor si sa mearga pe jos. Marea ei bucurie va fi intalnirea cu catelul ei Sabrina pe care o striga si in vis cit a stat la spital.
Am sa va mai spun cum se simte indata ce v-oi afla. Nu am cuvinte sa va spun cit m-am linistit sufleteste. Doamne indreapta bunatatea ta asupra celor cu inima mare. |
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
Slava Domnului ca bun si milostiv este! |
Angelica este acasa inca in dureri mai ales noaptea medicamentele sint din ce in ce mai slabe, merge de la usa casei pina la casuta de posta si inapoi,sus pe scari la dormitor,o viziteaza vecinii si prietenele ei. A inceput sa manance mai bine,sper sa o vad curand.
Doamne tu le stii pe toate fie voia ta. |
Reamintim nevoitorilor :
11. crestina obisnuita...........................= Mi. 20.06; 12. crestina obisnuita..................... .....= J. 21.06; 13. TunsDiana............................... .....= V. 22.06; 14. Anonim-1.......................................= S. 23.06; |
Citat:
|
Nici un pat si nici o perina nu sant comode pentru ea, dureri noapte din 40 -40 de minute, si parintii sint f obositi sa speram intr-o saptamana sa fie mai putine dureri.
|
Saracuta de ea...Bunul Dumnezeu ,Maicuta Sfanta si Sfantul Ioan Rusul,alesul marturisitor al lui Hristos, sa o ajute in suferinta prin care trece....Doamne Ajuta!!
|
Citat:
Multumesc si Doamne ajuta ! |
Ora este GMT +3. Ora este acum 06:40:18. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.