Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Secte si culte (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=5031)
-   -   Postul la [neo]protestanti (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=15961)

Illuminatu 10.01.2013 21:49:03

Citat:

În prealabil postat de osutafaraunu (Post 494505)
Toată Scriptura. Subliniez: toată Scriptura. Parcă așa zice la Scriptură, nu-i așa?
Aș vrea să văd aceeași disponibilitate a Bisericii Ortodoxe de a respecta toată Sciptura. Dar despre asta pe alte topice...

Scopul religiei este restabilirea legaturii cu Dumnezeu, a comuniunii cu Hristos. Nu acesta este rolul Bisericii de a-l obliga pe om sa respecte orbeste litera Scripturii, ci de a-l aduce in comuniune cu Hristos Dumnezeu, Scriptura fiind doar calauza spre Dumnezeu.
Fariseii din vechime - si se pare ca si cei moderni neo-sambo-sectari - il intorc pe om la litera care ucide.
Dar ce naste din Saul, va fi ucis de David!

osutafaraunu 11.01.2013 04:49:11

Citat:

În prealabil postat de Illuminatu (Post 494666)
Dar ce naste din Saul, va fi ucis de David!

Ar fi interesant să ne explici ce-ai vrut să spui... dar nu aici, ci pe topicul "Illuminații spun lucruri trăsnite".

mihaila_alin 11.01.2013 19:53:01

Atentiune!!!

a inceput programil sectar de glume, adica au glume in program.sectarii spun brasoave din brasov.

AlinB 12.01.2013 01:13:52

Citat:

În prealabil postat de Patrie si Credinta (Post 494635)
In al treilea rand, cum? Cum distruge organismul uman aceste tumori benigne? Cum reuseste sa isi dea seama care sunt tumori, si care sunt bucati de tesuturi normale.

http://en.wikipedia.org/wiki/Tumor_necrosis_factors

Illuminatu 13.01.2013 23:23:57

Citat:

În prealabil postat de osutafaraunu (Post 494707)
Ar fi interesant să ne explici ce-ai vrut să spui... dar nu aici, ci pe topicul "Illuminații spun lucruri trăsnite".

Asta e intrebare de sectar biblicist?
Pai voi sunteti asii bibliei, buricii bibliei; voi aveti raspunsuri la toate intrebarile, ce mai conteaza ca ati redus religia la un simplu studiu biblic, la o adunatura de idei fara noima... Tu sectarul atoate-din-biblie-stiutor ma intrebi pe mine, un biet ortodox ignorant unde trebuie cautat acest episod in biblie? In biblie, 666?
Te si vad cum pasesti pe strada cu biblia sub brat precum un paun gata pregatit de imperechere!!

2 Regi 21, 1-14.

Patrie si Credinta 14.01.2013 00:31:40

Citat:

În prealabil postat de AlinB (Post 495083)

foarte interesant. nici nu inteleg de ce ar avea organismul aceste substante in el... dar in fine. Mai avem de stabilit legatura intre aceste substante si post, dar deja e destul .m-ati cam convins intr-un procent destul de mare. Felicitari pt aceste surse pe care sa bazati ce ati zis. O opinie bine informata.

AlinB 14.01.2013 01:21:07

Citat:

În prealabil postat de Patrie si Credinta (Post 495553)
foarte interesant. nici nu inteleg de ce ar avea organismul aceste substante in el... dar in fine. Mai avem de stabilit legatura intre aceste substante si post, dar deja e destul .m-ati cam convins intr-un procent destul de mare. Felicitari pt aceste surse pe care sa bazati ce ati zis. O opinie bine informata.

Nu e o validare a afirmatiei initiale, ti-am aratat doar ca organismul are mecanismul biologic care il puneai tu la indoiala.

AlinB 14.01.2013 01:29:45

Citat:

În prealabil postat de Florin-Ionut (Post 494592)
Le mănînc cu pîine integrală din grîu nehibridat, făcută de mine.

Ce are graul hibridat?
Graul de unde e?
Faina unde o faci?

Citat:

Le-am cumpărat de la Kaufland (20 de lei butoiașul), dar în ultima vreme nu am mai găsit. Noroc că mi-am făcut provizii. :)
De cand cu sf. lumii de anu' trecut? :4:
Probabil o sa-ti ajunga vreun an de zile.. :)

osutafaraunu 14.01.2013 06:44:05

Citat:

În prealabil postat de Illuminatu (Post 495530)
Asta e intrebare de sectar biblicist?
Pai voi sunteti asii bibliei, buricii bibliei; voi aveti raspunsuri la toate intrebarile, ce mai conteaza ca ati redus religia la un simplu studiu biblic, la o adunatura de idei fara noima... Tu sectarul atoate-din-biblie-stiutor ma intrebi pe mine, un biet ortodox ignorant unde trebuie cautat acest episod in biblie? In biblie, 666?
Te si vad cum pasesti pe strada cu biblia sub brat precum un paun gata pregatit de imperechere!!

2 Regi 21, 1-14.

Bine, bine, textul... eu nu ți-am cerut textul... ci să ne explici (Dar nu aici. Ai făcut-o deja... las-o așa...) ce ai vrut să zici cu "proverbu'". Ce legătură are cu fariseii vechi și ăștia noi și mai ales cu litera care ucide... Precum observi, n-am mai pus semne de întrebare... ngăăăă...

Apropos, litera pasajului dat de tine chiar ucide, căci în spirit nu se păsălește cu atitudinea lui David.

Florin-Ionut 14.01.2013 13:52:02

Citat:

În prealabil postat de AlinB (Post 495572)
Ce are graul hibridat?
Graul de unde e?
Faina unde o faci?

Făina este de la Jamu Mare, județul Timiș. Este "spelta" integrală, adică din grîu nehibridat. Costă... 7,10 lei / kg, cam dublul uneia albe obișnuite. Încă n-am reușit să cumpăr direct de la producător, nu răspunde nimeni la telefon.

Grîul hibridat rezistă mai bine la boli și dă o producție mai mare - avantaj pentru cine-l vinde. Cel nehibridat e ăla original, care este mai de calitate. Să vezi ce gust are aluatul sau pîinea pe care o fac!

Citat:

În prealabil postat de AlinB (Post 495572)
De cand cu sf. lumii de anu' trecut? :4:
Probabil o sa-ti ajunga vreun an de zile.. :)

Da, exact... :)

Mîncăm multe măsline, așa că 4 butoiașe nu-s ceva exagerat pentru noi.

Ora este GMT +3. Ora este acum 13:05:51.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.