![]() |
de fapt teoretizez si incerc sa ma inteleg pe mine in situatia mai sus expusa,ce sa zic si tu si Cozia aveti dreptate.Eu cer iertare.
|
Citat:
Ai dreptate ,desi ei nu sunt in totalitate vinovati ,sa cautam cauzele in pacatele parintilor. Am citi ca homosexualitatea si drogurile apar unde e putina iubire ,in aceste familii ,copii crescuti fara urma de iubire. |
Da, Anita ai dreptate si eu am citit un articol interesant in ziarul Lumina, une se arata ca desfranarea isi are radacini adanci inca din copilarie.
|
Veste buna pentru homosexulai: se poate trata.
Cercetatorii au ajuns la concluzia ca homosexualitatea nu este o boala gen nevroza, dar in nici un caz nu mai considera homosexualitatea ca o forma normala de sexualitate. Acest lucru il afirma medical olandez, psihpsiholog si psihoterapeutul dr. Gerard van den Aarweg. Dupa 40 ani de experienta. Gerard van den Aarweg este membru al NARTH i USA (National Association For Reserch and Trement of Homosexuality). Acesta considera homosexualitatea a fi o varianta neurotica. In urma tratamentelor, homosexualii devin hererosexuali, cu sporadice reveniri la homosexualitate. Au infiintat si o asociatie a fostilor gay, care numara cca 1000 membri.. Asta da, veste buna! |
Citat:
|
Sa nu uitam ca e vorba de o asociatie, care a fost infiintata pentru ca exista fosti gay, care au facut acest tratament.
|
recent am vazut un caz la televizor in care un copil s-a nascut cu ambele organe sexuale, iar doctorii au trebuit sa decida ce va fi, fata sau baiat, si din cate am inteles eu, chiar daca este vorba de o maltformatie se intalneste frecvent, ei l-au lasat baiat, dar el a crescut simtindu-se ca o fata... cum pot fi catalogate aceste cazuri? ???
|
Citat:
Nu stiu daca e bine s-o numesc boala minatala,...sa-i zic mai degraba o anomalie neuronala care poate fi schimbata in bine cu vointa si rabdare intr-o traire ortodoxa! |
Nu stiu daca este ceva la nivel neuronic, dar ceva la nivel de constiinta sanatoasa tot este Costele, eu asa cred, ei stiu foarte bine ce fac, numai ca nu vor sa recunoasca acest mod de viata ca fiind cel mai uracios in fata lui Dumnezeu si nici nu vor sa accepte cand le sunt puse in fata dovezi clare. Ei singuri isi taie craca de sub picioare, asa cum ne-o taiem si noi zilnic cu pacatele noastre pe care le facem de bunavoie. :(
|
Vorba aceea simpla dar atat de adevarata ,ca "orice invat are si dezvat"are suport . Adevarul ca si aducerea in discutie a homosexualitatii a facut si bine si rau. Mai pe inteles, nici propaganda tolerantei sexuale in randul tinerilor este o arma cu doua taisuri . Multi au inceput a avea un comportament deviant din curiozitate, iar cei mai slabi si-au continuat patima . Problema este ca, aproape orice copil cunoaste multe despre aceasta patima, lucru cam de nedorit intr un fel, in perioada de formare a personalitatii si nu numai.
|
Ora este GMT +3. Ora este acum 12:54:52. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.