![]() |
Numa prostu asta nu lipsea de pe forum!
|
Citat:
Deci toate aceste aprecieri si autoinfatuari sunt fara suport in viata reala. Sau pe scurt sunt doar povesti SF |
Citat:
Daca smintesti pe fratele tau cel mic, frate? |
Citat:
Acum nu zic, exista si sansa ca tpto sa fim prea prosti sa intelegem niste idei atat de profunde sau intelepciunea produnda pe care o ai sa fie ascunsa in spatele unor dificultati majore de exprimare, dar eu mai degraba as studia prima varianta. |
Citat:
|
Normal, asa au aparut urisi koala :))
|
Citat:
In care se leaga de niste ochi mici si variatiuni in cadrul aceleaisi specii. Ori mi-ar placea sa lupte cu cartile pe fata, adica sa zica clar: uite un ochi aici. Il vezi acesta e primul ochi construit de evolutie. Asa discutam daca pisica seamana cu leul. Vrand probabil sa concluzioneze ca Leul a fost o pisica care a crescut din ce in ce mai mare |
Citat:
Tocmai de aia evolutia e imposibila, pentru ca nu exista combinatii de inmultire intre specii. Dar eu as propune ceva mult mai simplu. Daca omul a evoluta din maimuta acum sa zicem 1 milion de ani. De ce azi maimutele nu evolueaza in oameni Adica cum se face ca evolutia tot timpul a fost odata demult si niciodata azi? |
Citat:
Acum urmatoarea intrebare, consideri ca, daca apare o specie noua (niste indivizi nu se mai pot inmulti cu "vechea" specie, ci doar intre ei), aceasta se poate numi evolutie? Citat:
Citat:
|
Citat:
Animalele in gradinile zoologice nu se pot inmulti intre ele, dar nu sunt nicio evolutie Evolutie inseamna ca in acest moment o maimuta sa se transforme in om. De ce trebuie sa fie neaparat asa? Extrem de simplu: pentru ca intre maimuta si om nu mai exista nimic altceva, deci daca evolutia ar fi existat inseamna ca o maimuta din cele existente s-a trezit peste noapte om. Citat:
Pentru ca altflel de unde au aparut oamenii in ateism? Citat:
Ca melcul sa nu se teleporteze trebuie sa fie vazut in toate stadiile calatoriei lui. In momentul de fata exista niste specii clar separate intre ele, adica sunt niste melci care stau din kilometru in kilometru. Cum au ajuns asa? S-au teleportat? |
Ora este GMT +3. Ora este acum 15:02:49. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.