![]() |
si daca o intelegi ce te face sa perseverezi? (raspunsul cu sucul e f inteligent)
Am scris undeva care este statutul meu marital? |
Citat:
|
Citat:
|
cozia tocmai asta e problema ca tu "banuesti " si -ti transformi banuielile si presupunerile in certitudini. Faci afirmatii pe care ulterior esti incapabil sa le sustii cu argumente. Ai scris ca eu nu inteleg dimensiunile comunicarii dar nu ai putut explica ce intelegi prin aceste "dimensiuni" (asta e o expresie originla sau falsificata?)
Faci presupuneri despre mine pe care le sustii cu "se simte de la o posta" Probabil tot de la o posta simti si faptul ca Inalt Daniel este mason, ca Dumnezeu a vrut comunismul. |
Calator,mai bine ia seama la tine ca ESTE CEL MAI INTELEPT LUCRUL ACESTA.Ai ce vedea si invata daca ma asculti.Caci nu numai eu iti spun aceasta.Oare suntem toti orbi?
|
Veilur,nu ma supar daca ti-ai spus parerea.
Eu am vrut de fapt sa-i raspun lui Cozia,nicidecum nu m-am referit la divortul Liliei. |
sylvie concret ce am eu de invatat de la tine daca te ascult? si ce sa ascult ?
|
Nu de la mine sa inveti,Calator,ci de la altii,prin ceea ce spun despre tine...???.Caci ei vad mai bine decat tine cum stau lucrurile.
|
fata draga si ce spun altii despre mine? care altii? tu chiar crezi ca ceea ce ar spune despre tine niste oameni care nu te cunosc si pentru care esti doar un nick este ceva real si ca ei "vad mai bine" cum stau lucrurile in ceea ce te priveste??
|
Draga Calator,eu nu tin sa-ti demonstrez nimic,nici nu tin sa-ti raspund mereu la provocari,pt.ca nu se merita.Ti-am dat doar un sfat.Nu vrei sa asculti,e treaba ta.
|
Ora este GMT +3. Ora este acum 03:05:25. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.