Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Generalitati (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=503)
-   -   singura in doi. (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=1874)

calator 17.06.2007 01:38:07

si daca o intelegi ce te face sa perseverezi? (raspunsul cu sucul e f inteligent)
Am scris undeva care este statutul meu marital?

cozia 17.06.2007 03:19:14

Citat:

În prealabil postat de calator
Am scris undeva care este statutul meu marital?

Nu stiu, dar nu este nevoie ca se simte de la o posta care este.

cozia 17.06.2007 03:31:00

Citat:

În prealabil postat de calator
si daca o intelegi ce te face sa perseverezi? (raspunsul cu sucul e f inteligent)

:)Perseverezi prin faptul ca intelegi mai bine ce se intimpla si cum sa previi greutatile si capeti cum spuneai tu o "atitudine cistigatoare"( asta chiar mi-a placut...din ce slagar de ultima ora ai copiat-o:D) Banuiesc ca acolo unde lucrezi este nevoie de indivizi care sa traduca din engleza si sa promoveze expresiile tipice de falsitate si minciuna. Calator tine-te departe de ele draga, sincer iti vreau binele, ca daca stai de vorba citeva minute cu cei care folosesc aceste expresii te vei lamuri rapid cit de "cistigatori" sunt. Vai de mama lor! :(

calator 17.06.2007 12:28:29

cozia tocmai asta e problema ca tu "banuesti " si -ti transformi banuielile si presupunerile in certitudini. Faci afirmatii pe care ulterior esti incapabil sa le sustii cu argumente. Ai scris ca eu nu inteleg dimensiunile comunicarii dar nu ai putut explica ce intelegi prin aceste "dimensiuni" (asta e o expresie originla sau falsificata?)

Faci presupuneri despre mine pe care le sustii cu "se simte de la o posta" Probabil tot de la o posta simti si faptul ca Inalt Daniel este mason, ca Dumnezeu a vrut comunismul.

Sylvie 17.06.2007 13:09:57

Calator,mai bine ia seama la tine ca ESTE CEL MAI INTELEPT LUCRUL ACESTA.Ai ce vedea si invata daca ma asculti.Caci nu numai eu iti spun aceasta.Oare suntem toti orbi?

Sylvie 17.06.2007 13:12:31

Veilur,nu ma supar daca ti-ai spus parerea.
Eu am vrut de fapt sa-i raspun lui Cozia,nicidecum nu m-am referit la divortul Liliei.

calator 17.06.2007 13:21:24

sylvie concret ce am eu de invatat de la tine daca te ascult? si ce sa ascult ?

Sylvie 17.06.2007 13:30:35

Nu de la mine sa inveti,Calator,ci de la altii,prin ceea ce spun despre tine...???.Caci ei vad mai bine decat tine cum stau lucrurile.

calator 17.06.2007 13:34:34

fata draga si ce spun altii despre mine? care altii? tu chiar crezi ca ceea ce ar spune despre tine niste oameni care nu te cunosc si pentru care esti doar un nick este ceva real si ca ei "vad mai bine" cum stau lucrurile in ceea ce te priveste??

Sylvie 17.06.2007 13:46:20

Draga Calator,eu nu tin sa-ti demonstrez nimic,nici nu tin sa-ti raspund mereu la provocari,pt.ca nu se merita.Ti-am dat doar un sfat.Nu vrei sa asculti,e treaba ta.

Ora este GMT +3. Ora este acum 03:05:25.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.