Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Generalitati (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=503)
-   -   ce-mi place , ce nu-mi place (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=1965)

sofiaiuga 07.05.2008 21:10:27

imi place natura ,indeosebi peisajele de la munte ,sa beau apa de la izvoarele de munte ,sa fac drumetii si pelerinaje, sa admir peisajele si florile de munte ,sa citesc carti de suflet folositoare,sa ascult muzica religioasa bizantina.
Nu-mi place galagia si muzica disonanta ,data tare ,statul la palavre fara rost,minciuna ,oamenii prefacuti:)

tigerAvalo9 07.05.2008 21:39:25

imi plac dulciurile si mancarurile delicate ----nu sunt gras

imi place sa merg cu bicicleta
imi place sa compun

nu imi place sa cant ,pictez,

Dia20_diana 07.05.2008 23:37:22

Citat:

În prealabil postat de tigerAvalo9
imi plac dulciurile si mancarurile delicate

Ciocolata e cea mai buna!:D:rolleyes:

maniucu 08.05.2008 09:03:51

imi place sa cant si sa ascult muzica psaltica! imi place foarte mult sa merg in pelerinaje la manastirile din tara (afara n am avut deocamdata ocazia sa merg).

maniucu 08.05.2008 10:36:15

am uitat sa zic si ce nu mi place.........nu mi place deloc sa gatesc pt ca nu ma pricep.:(

ioanhodean 08.05.2008 18:54:39

mi place sa merg la biserica.mi place sa ascult muzica religioasa..si mi ar placea sa pot merge prin tara si lume la manastiri..

tigerAvalo9 08.05.2008 20:54:41

imi place viata,computerul,si mersul pe bicicleta:D

nu imi place minciuna ,tradarea si violenta:|

costel 12.07.2008 11:26:58

Imi plac cuvintele, nu-mi plac oamenii care nu stiu sa le foloseasca.

StoicaFlorina 12.07.2008 12:10:46

Imi place sa gatesc foarte mult, sa merg pe la manastiri si sa raman cateva zile la fiecare, imi plac copiii foarte mult si sa stau cu ei, imi place sa il aud vorbind pe parintele duhovnic, ma linisteste, imi plac cateii si imi doresc unul.....nu imi place sa stau singura, sa nu am cu cine vorbi, ca nu imi respect canonul uneori, cand ii supar pe parintii trupesti si pe Dumnezeu, nu imi place vacanta pentru ca nu am nici o activitate si ma plictisesc ...

achimovjan 12.07.2008 12:11:40

Citat:

În prealabil postat de costel
Imi plac cuvintele, nu-mi plac oamenii care nu stiu sa le foloseasca.

Bine zis,cuvantul este o veritabila arma.Mie imi place mult sa scriu,de altfel ,asta este si meseria mea(redactor).Imi place sa scriu poezii,nuvele,schite,plecand de la ceva real,sa adaug si eu ceva.Imi place muzica,si-mi place sa descoper oameni minunati acolo unde majoritatea gaseste doar mediocritate.Gatitul este o arta,insa mie imi place sa gatesc fie ca sa-mi faca pofta de mancare,fie ca un gest de dragoste si afectiune.In mancare se poate pune,dupa cuvant si muzica ,cea mai multa dragoste.Prietenia este iarasi o mare valoare,insa cu conditia sinceritatii si incredrerii reciproce.Nu ma intereseaza religia prietenilor mei,ci doar sa fie sinceri.Nu-mi plac oamenii care inchid viata in formule si legi sterile,de genul "nu face asta","nu manca asta","stai drepti","nu zambi","pune-ti fusta","lasa-ti barba",etc.Prefer un nonconformist sincer,decat un perfectionist fariseu.

Ora este GMT +3. Ora este acum 04:19:39.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.