Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Generalitati (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=503)
-   -   dependenta de calitate (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=2842)

cristiboss56 29.12.2007 20:14:00

Citat:

În prealabil postat de sofiaiuga
asa ca tot originalele noastre produse de la tara ,preparate in acest sezon de secole sint mai ecologice ,ca de altfel si brinza de la ciobanii nostri.Gogorita de la UE ca nu au conditiile europene e ca casapeasca concurenta produselor naturale rominesti si sa ajungem si noi sa cumparam de la supermarketurile lor ca sa le aducem cistiguri .Ginditi-va ca dc era asa cum zice UE,de ce bunicii nostri sau strabunicii traiau asa mult ,caci nu erau intoxicati cu produse de supermarketuri.
Cit despre haine ,ele se gasesc acu pe toate drumurile si de toate categoriile si naturale si sintetice si noi si second.Fiecar are de unde alege imbracamintea nemai fiid o problema nici pt cei saracuti.

Ale noastre or fi mai bune, dar nu au coloranti, e-uri , aditivi , conform normelor UE. Mancarea semisintetica este la moda, nu casul lui Gheorghe ! Saracul pancreas si ficat, acum lucreaza non stop in toxic ridicat.

29.12.2007 20:18:11

:)Multumesc Ovidiu pentru frumoasa povestioara, ca intodeauna pui gandul bun inainte:D:)
Mirela, nu stiu daca e vorba de fariseism, am putea mai degraba sa o numim curiozitate:D. Acuma.. dreptu-i si curiozitatea e un pacat:D:D.
La multi ani tuturor, sa aveti un an de calitate!:)
ps. sa nu fiti suparati pe mine ca eu..mai subtire cu mintea..pricep mai greu esenta discutiei, da gata acum am priceput.
TIME OUT

:D:D

cristiboss56 29.12.2007 20:27:21

Citat:

În prealabil postat de jenica
:)Multumesc Ovidiu pentru frumoasa povestioara, ca intodeauna pui gandul bun inainte:D:)
Mirela, nu stiu daca e vorba de fariseism, am putea mai degraba sa o numim curiozitate:D. Acuma.. dreptu-i si curiozitatea e un pacat:D:D.
La multi ani tuturor, sa aveti un an de calitate!:)
ps. sa nu fiti suparati pe mine ca eu..mai subtire cu mintea..pricep mai greu esenta discutiei, da gata acum am priceput.
TIME OUT

:D:D

Hei, daca zici ca acum ai priceput, sper ca nu ai de gand sa faci revelionul in tara ? Grabeste-te si ia-ti bilet de avion la Paris , nu te costa mai mult de 5000 euro 3 zile. A, am uitat sa ai si tu o tinuta mai occidentala sa nu te dai de gol ca esti romanca. Oricum LA MULTI ANI !

29.12.2007 20:31:09

:D:D:D:D de mult nu am mai ras asa Cristian!! Multam fain!:D:D:D
ps -- merg doar pana la biserica noastra se face priveghere:);)

mirelat 29.12.2007 21:27:21

:) Si eu tot la biserica fac Revelionul... Happy New Year!

Noesis 29.12.2007 21:50:48

Citat:

În prealabil postat de jenica
Imi amintesc de Sfantul Ioan Iacob Hozevitul care copilas fiind acoperea farfuria cu cirese, apoi bagand manuta sub prosop lua cireasa pe care o nimerea. Astfel de mic copil a invatat ce inseamna taierea voii:D

Jenica, am citit si eu povestea despre Sfantul Ioan Oacob Hozevitul numai ca povestea spune ca asta s-a intamplat cand el a revenit, adult fiind, in satul lui din Neamt. Nu, nu era un copil care spunea asta :D

mirelat 29.12.2007 22:20:22

Citat:

În prealabil postat de cristiboss56
Ale noastre or fi mai bune, dar nu au coloranti, e-uri , aditivi , conform normelor UE. Mancarea semisintetica este la moda, nu casul lui Gheorghe !

:D :D si pe mine m-ai inveselit, cristi draga... dupa cate stiu eu, la moda nu sunt alimentele semi/sintetice ci mancarea organica, e drept, ptr unii e musai sa fie frumos prezentata, nu din galeata!

30.12.2007 08:38:29

Multumesc Noesis:) am citit de multisor viata sfantului si mai incurc unoeri;)
Mirela, ma gandeam cred ca ar trebui sa deschidem un topic "Cum ne petrecem noaptea dintre ani"? Cred ca ar fi interesant. Legat de privehere..sa nu va imaginati o jenica credincioasa Doamne fereste!! Multi dintr voi sunt sigura ca au ales sa faca sarbatorile la manastire chiar (nu un ceas doua ca mine) dar din smerenie si bun simt tac!;)Eu ca intodeauna vorbesc si vorbesc de nu ma mai opresc..ca in reclama cu faina grania:D

cozia 30.12.2007 21:38:38

Rezervati-va mai mult timp decit un ceas doua, deoarece Sf. Vasile i-au placut rugaciunile luuuuuungi:)
Sa ne ajute Dumnezeu sa fie primite!

OvidiuO 30.12.2007 22:45:23

"Nu am înțeles că mult visata calitate occidentală conține însăși imaginea acelui produs cu ambalaj cu tot. Când cumpărăm un asemenea produs plătim inclusiv reclama sa
persuasivă. Plătim spectacolul de prezentare al mărfurilor pe care le consumăm. Aceasta este ideea ce nu reușim s-o înțelegem decât teoretic. Și ajungem astfel la prejudecata că produsele occidentale sunt mai bune din toate punctele de vedere, chiar și atunci când sunt fabricate aici, sub ochii noștri. Știm în principiu că multe din mărfurile indigene sunt mai ieftine, mai sănătoase, mai bune, dar imaginea lor neavând o reprezentare concretă, imediată pe cortexul nostru, le trecem cu vederea când e vorba să le cumpărăm. Pentru că, iată, noi nu mai cumpărăm, noi facem �shopping�... Și până ajungem la o politică de protecție reală a producției autohtone,subconștientul societății noastre de consum va fi de mult jalonat de imaginea calității deja confirmate."

de aici: http://www.scara.ro/art.php?id=scara4&&art=9

INTERESANT DE CITIT MAI ALES PENTRU CEI CARE NU CUNOSC PREA MULTE CUM E CU CALITATEA ACEASTA, DE FAPT.

Ora este GMT +3. Ora este acum 18:17:01.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.