Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Alte Religii (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=5034)
-   -   Budismul (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=453)

baniutilizati 26.01.2009 16:11:33

Uite, scriu pe Google, la căutare, «convertire la budism». Și iată ce mă întrebă în capul paginii: «Ați vrut să scrieți: convertire la iudaism? Extras din Jurnalul National 26. 01. 09. Am scris-o ca pe o informatie si nu vreau sa se faca nici un tam-tam pe tema asta.

Anca-Miha 27.01.2009 04:57:29

Citat:

În prealabil postat de baniutilizati (Post 111619)
Uite, scriu pe Google, la căutare, «convertire la budism». Și iată ce mă întrebă în capul paginii: «Ați vrut să scrieți: convertire la iudaism? Extras din Jurnalul National 26. 01. 09. Am scris-o ca pe o informatie si nu vreau sa se faca nici un tam-tam pe tema asta.

Am verificat afirmatia, am dat cautare si am gasit ce am cautat, nu altceva.

baniutilizati 27.01.2009 18:58:33

In google chrome asa apare , nu si in mozilla.

fluffy 27.01.2009 23:07:34

Hmm, un om are dreptul sa se converteasca la ce religie crede el de cuviinta. El stie ce e mai bine pentru el, iar voi nu aveti dreptul sa judecati alegerea lui. Poate sa fie vorba de budism, iudaism, islamism, samd. Atata timp cat el se simte bine in persoana sa, nu vad problema. Si daca stam sa ne gandim, principiile de baza sunt asemanatoare cam pe la toate religiile.

costel 27.01.2009 23:33:45

Draga "fluffy", afirmatiile facute de tine sunt asemanatoare celui ce nu cunoaste Ortodoxia. Ortodoxia nu e asemenea unei bucati de branza, pe care o poti lua de la orice magazin ca sa-ti potolesti foamea. Si, intre noi fie vorba, cand ai descoperit un magazin in care este branza buna nu te mai duci la celelalte.

Sigur, fiecare alege ce doreste. Dar celelalte nu-ti pot oferi ceea ce iti ofera Ortodoxia: Trupul si Sangele lui Hristos.

fluffy 29.01.2009 22:43:22

Tot nu avem dreptul sa judecam.

Anca-Miha 01.02.2009 02:30:29

Citat:

În prealabil postat de fluffy (Post 111927)
...nu vad problema. .

Faptul ca tu nu vezi problema, asta nu inseamna ca aceasta nu exista.

fluffy 01.02.2009 12:14:34

Dupa cum am zis si mai sus, tot nu avem dreptul sa judecam! Daca el se simte mai bine, pe tine cu ce te deranjeaza? Cu nimic. Asa a fost si cu inchizitia...

Anca-Miha 01.02.2009 21:44:41

Citat:

În prealabil postat de fluffy (Post 112632)
Dupa cum am zis si mai sus, tot nu avem dreptul sa judecam! Daca el se simte mai bine, pe tine cu ce te deranjeaza? Cu nimic. Asa a fost si cu inchizitia...

Tu afisezi aici indiferenta; caci daca stii ca un om nu face bine ceea ce face, ii spui si apoi il lasi sa faca cum vrea. Dumnezeu ne-a dat liberu arbitru, pe care trebuie sal respectam, dar nu avem voie sa fim indiferenti.
Comparatia cu inchizitia este total deplasata.

fluffy 03.02.2009 02:53:24

Nu cred ca Dumnezeu a zis undeva ca daca il intalnim pe X, iar dansul e budist, sa ii urlam in ureche pana se converteste la crestinism. Iar daca ajungi sa ii spui de multe ori si sa te si tii dupa el, fii sigura ca nu rezolvi absolut nimic, doar iti pierzi timpul aiurea. Poate ma insel, dar nu cred ca incercarea de convertire este rasplatita la judecata de apoi.

Ora este GMT +3. Ora este acum 20:17:23.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.