![]() |
Si mie imi place mult salata cu seminte.
Si salata de varza cruda este foarte hranitoare si buna. In ceea ce priveste nucile: daca ai spargator de nuci nu face atata zgomot sa le spargi. O idee este de a pune mustar in salata. Da gust si pentru cei care tin post fara ulei inlocuieste uleiul. |
http://www.icoaneortodoxe.com/bulkup...i%20Rusia2.jpg
RÂNDUIALA DE RUGĂCIUNE LA VREMEA POSTULUI NAȘTERII DOMNULUI DIMINEAȚA L - Acatistul Domnului Iisus Hristos M - Acatistul Maicii Domnului – Bucuria tutror necăjiților M - Acatistul Domnului Iisus Hristos J - Acatistul Sfântului Acoperământ al Maicii Domnului V - Acatistul Domnului Iisus Hristos S - Acatistul Bunei Vestiri a Maici Domnului D - Acatistul Sfintei Treimi SEARA L – Canonul de umilință și cel de pocăință M – Paraclisul Maicii Domnului M - Canonul de umilință și cel de pocăință J - Paraclisul Maicii Domnului V - Canonul de umilință și cel de pocăință S - Paraclisul Maicii Domnului D - Canonul de umilință și cel de pocăință Pr. Corneliu Miroslav, starețul Mănăstirii Călui |
Citat:
|
dacă găsiți vreo roșie prin frigider, cum am găsit eu mai devreme, încercați cu încredere următoarea rețetă:
bruschete cu roșii se prajește o felie de pâine se dă cu usturoi; se adaugă o roșie tăiată cubulețe se presară un pic de sare, un pic de oregano, un pic de ulei de măsline dacă respectați toți pașii, iese ceva deosebit! |
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Pe paine cu margarina (sau cu ulei de masline, pentru cine nu accepta margarina) se pot pune si felii de castravete crud sau murat.
|
Citat:
Ardeiul iute este un medicament extraordinar pentru plamani. Trebuie taiat marunt si nemestecat se inghite. Stiu un bolnav, care s-a vindecat in felul acesta de o boala de plamani. 4-5 ardei iuti pe zi. ... deci cu ardeiul iute m-ai nimerit! Il folosesc si eu de cate ori am o raceala mai zdravana la plamani. Poate nu intamplator, nu am mai racit in ultima vreme. :103: |
Citat:
Eu mai fac uneori pizza de post, adica unsa numai cu suc de rosii + ciuperci, ardei, ceapa, porumb, mazare etc. |
Ora este GMT +3. Ora este acum 01:17:47. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.