Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Umanitare (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=5050)
-   -   ajutati-ne suntem saraci (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=6828)

gabrielacoada 02.10.2009 13:27:20

mii de multumiri!

Pentru ca familia dumitrescu nu mai poate scrie pe acest forum, lucru deja stiut, va aduc multumire in numele lor, tuturor celor care sunt dornici sa le intinda o mana de ajutor. In acest fel, cu voia si mila Lui Dumnezeu, poate vor reusi sa intre in iarna cu masina de spalat.
Contul si datele lor sunt trecute pe forum.
Doamne ajuta!

BogdanF2 02.10.2009 20:39:59

Citat:

În prealabil postat de gabrielacoada (Post 170543)
Pentru ca familia dumitrescu nu mai poate scrie pe acest forum, lucru deja stiut, va aduc multumire in numele lor, tuturor celor care sunt dornici sa le intinda o mana de ajutor. In acest fel, cu voia si mila Lui Dumnezeu, poate vor reusi sa intre in iarna cu masina de spalat.
Contul si datele lor sunt trecute pe forum.
Doamne ajuta!

Daca e doar din cauza banarii, isi pot face alt cont.

mirelat 03.10.2009 17:58:56

multumiri de la fam. Dumitrescu

Citat:

În prealabil postat de BogdanF2 (Post 170607)
Daca e doar din cauza banarii, isi pot face alt cont.

Aceasta familie a ales sa respecte decizia admin-ului (chiar daca nu a inteles-o) si nu si-a facut alt cont pe forum.

Astazi am primit prin email de la dansii acest mesaj, pe care m-au rugat sa-l transmit tuturor din partea lor:

VA MULTUMIM DIN SUFLET TUTUROR CARE NE-ATI AJUTAT SI CELOR CARE AU FOST ALATURI DE NOI SI CITIND ACSTE RANDURI ATI FOST CU GANDUL LA NOI SI V-ATI RUGAT PENTRU NOI.

SUNTETI A DOUA NOASTRA FAMILIE SI VA MULTUMIM DIN SUFLET PENTRU TOT, DUMNEZEU SA VA AJUTE SI SA VEGHEZE ASUPRA VOASTRA ORIUNDE SUNTETI SI SA VA APERE DE TOATE ISPITELE SI RAUL DIN JURUL NOSTRU, SA VA ADUCA SANATATE SI PUTERE DE MUNCA, BUCURII SI FERICIRE CAT SI FAMILIILOR SI PRIETENILOR DUMNEAVOASTRA ,TUTUROR CELOR DRAGI VOUA.

NE VOM RUGA PENTRU TOTI SI VA VOM TRECE MEREU IN ACATISTELE NOASTRE PE CARE LE PUNEM DIN TOATA INIMA PENTRU VOI, DUMNEZEU SA VA AJUTE SI SA VA RASPLATEASCA PENTRU TOT BINELE CARE IL FACETI SI PE CEALALTA LUME. DUMNEZEU SA VA AJUTE SA NE AJUTE SI PE NOI, MAICA DOMNULUI SA VEGHEZE ASUPRA TUTUROR.

CU MULT RESPECT SI STIMA,
FAMILIA DUMITRESCU DUMITRU EMIL

mirelat 03.10.2009 18:30:51

Citat:

În prealabil postat de anita (Post 170474)
O masina cu storcator separat ,marca Daewoo ,neautomata ,foarte buna ,costa 500 lei.

Multumesc Anita, mi se pare o idee buna.

mirelat 05.10.2009 03:17:30

1 atașament(e)
Citat:

În prealabil postat de dumi_emil (Post 157965)
daca nu se poate cu un carut ajutatine cu orice un ajutor cat de mic near fi de mare folos suntem 5 suflete si traim dintrun salariu de mizerie , avem o fetitasi doi baietei traim greu sta in chirie abia ne ramane sa ne intreetinem cartofi,faina ,ulei de jucarii sau haine copii mei nu stiu fetita la toamnna o dam la scoala nici rechizite nu am indurativa de noi va rugam un ajutor cat de mic conteaza si este bine venit va multumim din suflet, Dumnezeu sa va ajute

acestea sunt datele unde pot fi trimise ajutoare acestei familii, dupa cum crede fiecare:

Dumitrescu Dumitru Emil

Str.Alunisului,nr.9,bl.E1,sc.A,ap.19
Oras Tulcea, cod 820204
Jud.Tulcea

NR CONT: RO09BTRL03701201T06955XX in lei
Banca Transilvania
SUCURSALA TULCEA STRADA BABADAG NR 15 BL7 PARTER
Cod SWIFT: BTRLRO22

adresa de email unde pot fi contactati: dumi_emil@yahoo.com

iar acesta este mezinul familiei Dumitrescu, care acum cred ca are 8 luni :1:

gabrielacoada 08.10.2009 10:50:27

mesaj din partea familiei Dumitrescu

Familia Dumitrescu m-a rugat sa va transmit urmatoarele randuri:

"Cu mare drag va scriu aceste randuri... din inima avem incredere in Dumnezeu si-I multumim pentru ca ne-a ajutat si ne ajuta prin dumneavoastra.
Multumim din inima doamnei Mirela si multumim tuturor celor care sunt alaturi de noi cu sufletul si va rugati pentru toti si pentru noi .
Nu am vrut sa ne inregistram din nou, deoarece respectam decizia administratorului, desi nu cunoastem motivul pentru care ne-a banat.
Dumnezeu a stiut si a trimis la noi oameni cu suflet mare.
Multumim, de asemenea, d-lui sau d-nei anonim si ne rugam pentru el/ea in acatiste.
Nestiindu-i numele scriu sa-i ajute Dumnezeu si Maicuta Domnului.
Dumnezeu sa vegheze asupra tuturor celor care ne-au ajutat si ne ajuta , neavand cum sa va intoarcem darul decat prin rugaciuni si multumiri la Dumnezeu. Bunul Dumnezeu sa ne intareasca in credinta pe noi toti.Amin.
Doamne ajuta!"

aurel1211 08.10.2009 22:55:15

Ce chestie

Ma gandesc bine . Uite Dumnezeu mi-a dat de toate parinti buni , casa masa , am facut o scoala , sunt sanatos tun si eu nu ii multumesc cu fac altii , eu tot in impietrirea inimii raman , tot in gresealele mele raman .
Omul se vede mai bine pe sine cand descopera pe cel de langa el care are probleme . Atunci vede ca problemele pe care le-a avut el de fapt nu sunt probleme , necazurile pe care le-a avut el pana atuncea nu sunt necazuri .
Ti se rupe inima cand auzi cazuri de acest fel si totusi eu care le am pe toate zac in mocirla cum zac porcii in tina .
La biserica merg . Cuvantul Domnului l-am auzit dar roade vrednice de pocainta nu am facut . Oare nu voi lua eu osanda de mii de ori mai mare fata de cel care a trait in pacate dar nu a auzit Cuvantul ?

mirelat 09.10.2009 07:44:43

Citat:

În prealabil postat de gabrielacoada (Post 171942)
Dumnezeu sa vegheze asupra tuturor celor care ne-au ajutat si ne ajuta , neavand cum sa va intoarcem darul decat prin rugaciuni si multumiri la Dumnezeu. Bunul Dumnezeu sa ne intareasca in credinta pe noi toti.Amin.
Doamne ajuta!"

Doamne ajuta!:77: Este mare lucru ca puneti o rugaciune si pentru cei care au dat o mana de ajutor si au raspuns apelulului dvs. :6: :9: Eu una cred ca n-am mai pus un acatist de anul trecut pe vremea asta, cand am fost in Romania.

dorinastoica14 09.10.2009 10:50:22

Citat:

În prealabil postat de mirelat (Post 172162)
Doamne ajuta!:77: Este mare lucru ca puneti o rugaciune si pentru cei care au dat o mana de ajutor si au raspuns apelulului dvs. :6: :9: Eu una cred ca n-am mai pus un acatist de anul trecut pe vremea asta, cand am fost in Romania.

Are grijă Dumnezeu de noi toți acei care încercâm să facem voia Lui.Ești în rugăciunile și pe pomelnicile cu prietenii mei de pe forum la toate liturghiiile și maslurile unde merg.

mirelat 10.10.2009 05:26:29

Multumesc, Dorina. Pomelnice la Sf. Liturghie dau si eu aici, dar acatiste ca in Romania nu se practica.

Ora este GMT +3. Ora este acum 07:52:39.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.