![]() |
Citat:
|
Tinctura de propolis
10 grame propolis maruntit si curatat de impuritati se pun intr-o sticluta potrivita ca marime si se toarna peste el 50 ml alcool de cca. 98 de grade. Nu se tine la lumina. Se agita zilnic de 2 - 3 ori. Dupa 10 zile se strecoara prin tifon. Apoi, dupa ce s-a strecurat, se pun din nou 50 ml alcool, procedand la fel ca si prima data. Se obtine o tinctura ceva mai slaba decat prima, dar destul de buna. Tinctura de muguri de plop negru 30 grame pulbere de muguri de plop negru se pun intr-o sticluta, peste care se adauga 100 ml alcool de 98 de grade. Are aceleasi substante si aceeasi aroma ca si propolisul de stup. Sursa: Elena Nita Ibrian, Tratat de hrana vie, p. 420 |
Citat:
Daca ai spune si la ce sint indicate, ar fii asa de bine...multumesc Antonia. |
Citat:
[COLOR=green]Tinctiura de propolis - uz intern[/COLOR] |
Citat:
Nu mai stiu care mare savant a afirmat, ca avand insomnii statea pana tarziu ci invata pentru facultate. |
Citat:
|
Pe multa lume influenteaza luna plina. Ajuta niste perdele groase.
|
Citat:
Anul acesta mi-am luat calendar bisericesc fără însemnele lunii, dar nu pot păcăli acea parte din mine care simte nopțile cu lună plină... Și curios, să vezi coincidență: - semnul zodiacal e luna - sunt născută în zi de luni - casa copilăriei e pe str Lunii... Asta am aflat târziu, după revolutie, cu semn zodiacal... |
..in cazul acesta ia-ti un teanc de carti de citit si consoleaza-te!
Important e sa transformam in castig orice neajuns. Dar am auzit ca o lingurita de mac amestecata in miere, ajuta la orice insomnie. incercarea moarte n-are. |
Stie cineva cum se prepara siropul din muguri de brad?
|
Ora este GMT +3. Ora este acum 08:30:45. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.