Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Postul (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=5059)
-   -   Sa mancam sanatos! (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=11894)

maria32 01.08.2011 14:12:11

Citat:

În prealabil postat de maria32 (Post 384633)
faptul ca majoritatea au fost masoni nu-ti spune nimic?

cred ca nu, avand in vedere ca recomanzi un studiu facut de un dr. daca nu ma insel Adventist de ziua a saptea... despre autorul Studiului China vorbesc...

oare chiar nu te-ai intrebat de ce doar o editura adventista a publicat cartea Dr. T. Colin Campbell

the_Listener 01.08.2011 14:40:14

Citat:

În prealabil postat de maria32 (Post 384633)
faptul ca majoritatea au fost masoni nu-ti spune nimic?

cred ca nu, avand in vedere ca recomanzi un studiu facut de un dr. daca nu ma insel Adventist de ziua a saptea... despre autorul Studiului China vorbesc...

intram in conspiratii acum? hmmmm
spuneai ca esti jurnalista ? aoleuuuu esti foare bine informata... studiu china nu are nimic de a face cu adventismul ...... informatia din ea ESTE STIINTIFICA nu religioasa ...... este o carte scoasa de adventisti CA TRADUCERE in romania dar poti sa o citesti si in engleza daca acesta e motivul PUERIL de a nu o citi ... ha ha ha ....aoleu sa nu faci asa jurnalism ca e ffffffff grav , ca dezinformezi rau ( nici nu ma asteptam din partea mass mediei de altceva ):24::24:
multa iubire

maria32 01.08.2011 14:42:08

astept si replica vis-a-vis de informatiile de la celelalte link-uri de mai sus.

the_Listener 01.08.2011 14:51:07

Citat:

În prealabil postat de maria32 (Post 384637)

ai citit cartea ? DA sau NU ? :10:
multa iubire
„Toata lumea din domeniul stiintei nutritiei se bizuie pe T. Colin Campbell, care este unul din titanii acestui domeniu. Este una din cele mai importante carti despre nutritie care au fost scrise vreodata - citirea ei va poate salva viata”
Dean Ornish, doctor în medicina, fondatorul si presedintele Institutului de Cercetare în Medicina Preventiva

„Lucrarea Studiul China a lui Colin Campbell este o carte importanta si interesanta. Împreuna cu fiul sau Tom, el comenteaza studii cu privire la relatia dintre dieta si boala. Concluziile sale legate de consecintele periculoase ale proteinelor de origine animala sunt uluitoare. La fel de surprinzatoare a fost si dificultatea de a prezenta rezultatele sale publicului. Este o istorie care trebuie ascultata”.
—Robert C. Rischardson, doctor în stiinte, laureat al Premiului Nobel, profesor de fizica la catedra F.R. Newman si vice presedinte (Cercetare)Universitatea Cornell

„Studiul China este o analiza foarte bine documentata a aberatiilor alimenta-tiei, stilului de viata si alimentatiei moderne si a rezolvarilor rapide, care adeseori duc la esec. Lectiile din China ofera argumente convingatoare în favoarea unei diete pe baza de plante în vederea promovarii sanatatii si a reducerii riscului pentru bolile abundentei.”
Sushma Palmer, doctor în stiinte, fost director executiv al Catedrei de Alimentatie si Nutritie a Academiei Nationale de stiinte, SUA

asadar asa de inceput ....:10:
multa iubire
ps sfatul meu e sa o citesti si apoi sa discutam ok ....
multa iubire
http://www.30bananasaday.com/forum/t...inger-read-the. ca sa vezi cit de habarnista e cea care a scris articolul ... ha ha hha
multa iubire

maria32 01.08.2011 15:11:44

daca as sta sa citesc toate cartile din lume despre nutritie as ajung la balamuc sau as muri de foame ca magarul lui Buridan. :66:

Melissa 01.08.2011 15:23:17

Citat:

În prealabil postat de maria32 (Post 384667)
daca as sta sa citesc toate cartile din lume despre nutritie as ajung la balamuc sau as muri de foame ca magarul lui Buridan. :66:

Cu tine nicicum nu-i bine..Ai vrut surse si referite...Acum ca ai O PARTE din ele zici ca doar n-ai innebunit sa le citesti pe toate:24:

maria32 01.08.2011 15:37:47

mie mi-e foarte bine cu o alimentatie echilibrata si cu moderatie in toate.
voi sunteti cei care militati pentru excluderea din alimentatie a unei maaaaaari parti din ceea ce constituie surse de hrana.

the_Listener 01.08.2011 17:51:45

Citat:

În prealabil postat de maria32 (Post 384689)
mie mi-e foarte bine cu o alimentatie echilibrata si cu moderatie in toate.
voi sunteti cei care militati pentru excluderea din alimentatie a unei maaaaaari parti din ceea ce constituie surse de hrana.

si ala din spital cu boli grave spune la fel .... ca lui ii era bine cind minca timpenii ... cu ce te diferentiezi fata de el ? :21:
multa iubire

the_Listener 01.08.2011 17:54:51

Citat:

În prealabil postat de maria32 (Post 384667)

sa inteleg ca jurnalistii nu sunt informati si mai ales NU VERIFICA ? ok .. si uite cum se explica lipsa informarii si a propagarii ei , adica PROSTIE ( LIPSA DE INVATATURA ) ...... :106:
multa iubire

the_Listener 01.08.2011 18:01:20

Citat:

În prealabil postat de ovidiu b. (Post 384147)
nu sunt deloc confuz...

si sa te lamuresc cu b12 , ca ti-am ramas dator .....:21:
Hehe, b12 este o vitamina ce se gaseste in intestinul animalelor si al omului, deoarece este "produsa" de bacteriile de acolo. Orice produs de fermentatie contine B12, drojdia de bere contine toate vitaminele B, spirulina contine B12.
Numarul de cazuri de carente in B12, se intalnesc in egala masura in randul celor vegetarieni cat si in randul celor carnivori, pentru ca ea nu tine de cantitatea de carne pe care o ingeri ci tine de functionarea optima a sistemului tau digestiv. Deci daca nu iti functioneaza sistemul digestiv , ai carenta de B12.
multa iubire

maria32 01.08.2011 18:21:54

eu stiam ca B12 nu se gaseste in niciun fel de planta.

the_Listener 01.08.2011 18:44:12

Citat:

În prealabil postat de maria32 (Post 384756)

corect cu 2 exceptii drojdia de bere
iar cu spirulina e ceva interesant si controversat
" Neither plants nor animals are independently capable of constructing Vitamin B12.[4] Only bacteria have the enzymes required for its synthesis. The total synthesis of B12 was reported by Robert Burns Woodward[5] and Albert Eschenmoser in 1972,[6][7] and remains one of the classic feats of organic synthesis. Species from the following genera are known to synthesize B12: Aerobacter, Agrobacterium, Alcaligenes, Azotobacter, Bacillus, Clostridium, Corynebacterium, Flavobacterium, Micromonospora, Mycobacterium, Nocardia, Propionibacterium, Protaminobacter, Proteus, Pseudomonas, Rhizobium, Salmonella, Serratia, Streptomyces, Streptococcus and Xanthomonas.

Industrial production of B12 is through fermentation of selected microorganisms.[8] Streptomyces griseus, a bacterium once thought to be a yeast, was the commercial source of vitamin B12 for many years.[9][10] The species Pseudomonas denitrificans and Propionibacterium shermanii are more commonly used today.[11] These are frequently grown under special conditions to enhance yield, and at least one company, Rhône-Poulenc of France, at one point used genetically engineered versions of one or both of these species. It is not clear whether Sanofi-Aventis, the company which the pharmaceutical division of Rhône-Poulenc merged into, has continued the use of genetically modified organisms." ----- De pe wiki. asta asa rapid .....

multa iubire

Melissa 01.08.2011 19:34:21

Citat:

În prealabil postat de maria32 (Post 384756)

Pe langa hamei, spirulina, soia, vitamina B12 se mai gaseste si in lucerna si alga marina..:-)

maria32 01.08.2011 22:29:38

Soya e singura pe care as putea s-o consum dintre cele mentionate mai sus.

ovidiu b. 01.08.2011 23:19:34

Citat:

În prealabil postat de the_Listener (Post 384626)
ps si a fi nutritionist E O ARTA si este ffffffff greu ... stii de ce ? :10:
multa iubire

daca vezi numai biochimic este doar faza de incepator ....daca vezi biofizic esti un adevarat nutritionst

ovidiu b. 01.08.2011 23:33:27

Citat:

În prealabil postat de the_Listener (Post 384607)
sunt o gramada de referinte ... cu care sa incep ? citeste ŽŽ STUDIU CHINA ŽŽ cel mai mare studiu facut vreodata in nutritie

:41:..."Studiu China" - are multa biochimie
vezi si "Dieta si Nutritie" - Dr. Rudolph Ballentine, "Terapeutica bolilor spirituale" - Jean-Claude Larchet, "Teologia bolii" - Jean-Claude Larchet, "Psihologia Ortodoxa" - Nafcratos

ovidiu b. 02.08.2011 00:09:34

Citat:

În prealabil postat de the_Listener (Post 384192)
nu amice --- rosiile sunt folosite si in probleme digestive COMBINATE CU MORCOVI ( PANSAMENT ) si la cei care nu le suporta pentru a beneficia organismul lor de LICOPEN .( acum ai al doilea raspuns la intrebarea ta ) ......:36: si daca te temi de coaja si samburi , (este o prostie prin faptul ca sunt in cantitati infime) , le poti scoate FACIND SUC de rosii si tot nu ai dreptate sa elimini rosiile ..... asadar ovidiu MAI UPDATEAZA-TE cum se folossc ele IN DIFERITE SITUATII ---- dar la tine nu e cazul ca nu ai probleme cu stomacul dupa cum ai spus , sau ai ? ha ha ha :36:
multa iubire
ps oare ai inteles DE CE sa consumi ROSII COAPTE ? se pare ca nu ... iti spun eu CACI SOLANINA in CANTITATEA DAUNATOARE ORGANISMULUI SE AFLA IN FRUCTELE NECOAPTE , SAU MAI PUTIN COAPTE ( si am spus sa le eviti ) ..... asadar esti confuz rau si NU FACI DIFERENTE .... VERIFICA inainte sa vorbesti timpenii ok? :103:
multa iubire

interesant...singur ai ajuns la concluzia la cat sunt de ok rosiile...le combini cu morcov - pansament - pai daca rosia rezolva probelemele digestive de ce nu o consumi singura?, le consumi COAPTE, apoi le faci suc sa elimini samburii si coaja ...incet, incet ai afirmat singur la cat de BENEFICA e rosia...LICOPENUL este frectie de lemn ... in prevenirea cancerului (vezi varza, conopida, brocoli, fructe sferice mici, ganoderma)...iar cand vorbim de putrefactii - nu vorbim de putrefactia rosiei ci de putrefactia alimentelor din stomac (care pot sa stea cateva zile - pana chiar la saptamani)...probleme cu stomacul nu am...incearca sa faci tu diferente dar nu cred ca ai sa reusesti daca vezi lucrurile doar din punct de vedere biochimic...deci cand ai sa poti sa vezi acest lucru din punct de vedere biofizic atunci nu o sa mai faci TU CONFUZII...si apropo adu-mi niste reusite in teren...ca asa informatii putem gasi gramada PRO si CONTRA...
unde era biochimia pe vremea Sf Vasile, pe vremea Sf Pantelimon ?

Doamne ajuta!

Melissa 02.08.2011 00:35:56

Citat:

În prealabil postat de ovidiu b. (Post 384146)
rosiile cresc aciditatea in stomac ceea ce implica arsuri și sangerări la nivelul stomacului...

Nu mai da informatii GRESITE! Rosiile desi au un PH acid, ajunse in organism au un efect puternic alcalinizant!!! La fel ca si lamaile!

the_Listener 02.08.2011 00:44:53

Citat:

În prealabil postat de ovidiu b. (Post 384878)
interesant...singur ai ajuns la concluzia la cat sunt de ok rosiile...le combini cu morcov - pansament - pai daca rosia rezolva probelemele digestive de ce nu o consumi singura?, le consumi COAPTE, apoi le faci suc sa elimini samburii si coaja ...incet, incet ai afirmat singur la cat de BENEFICA e rosia...LICOPENUL este frectie de lemn ... in prevenirea cancerului (vezi varza, conopida, brocoli, fructe sferice mici, ganoderma)...iar cand vorbim de putrefactii - nu vorbim de putrefactia rosiei ci de putrefactia alimentelor din stomac (care pot sa stea cateva zile - pana chiar la saptamani)...probleme cu stomacul nu am...incearca sa faci tu diferente dar nu cred ca ai sa reusesti daca vezi lucrurile doar din punct de vedere biochimic...deci cand ai sa poti sa vezi acest lucru din punct de vedere biofizic atunci nu o sa mai faci TU CONFUZII...si apropo adu-mi niste reusite in teren...ca asa informatii putem gasi gramada PRO si CONTRA...
unde era biochimia pe vremea Sf Vasile, pe vremea Sf Pantelimon ?

Doamne ajuta!

nu ai inteles nimic ... RECITESTE CE AM SCRIS gindeste IN CONTEXT si apoi discutam in continuare ... sa repet la nesfarsit EXPLICATIILE chiar e hilar .... ha ha ha
cit despre cita confuzie e la tine m-am lamurit ..... nu ai probleme cu stomacul dar ai ŽŽ ciori ŽŽ in el de la rosii , nu faci diferenta intre fermentatie si putrefactie , nu intelegi ca solanina este in fructele necoapte , nu intelegi valoarea licopenului si multe multe alte adica biochimia e la pamint si acum o dai cu biofizic ..reusite in teren asa ca tine ? batrinel de 63 de ani care te invata verzi si uscate ? nu mersi amice :24: acum sunt alte alimente care putrezesc in stomac sau e rosia ? confuz rau serios .....
ps imi cer scuze ca tu esti dezinformat , dar informatia mea nu e pentru tine :24:
multa iubire

maria32 02.08.2011 01:10:24

bine, ok, hai sa fie pentru mine care nu ma pricep intr-ale biochimiei si vreau explicatii simple si babesti.

cum pot eu sa am o alimentatie sanatoasa daca de fiecare data cand incerc sa consum legume crude, fructe etc pe stomacul gos am arsuri la stomac? ce anume provoaca asta si cum poate fi prevenita?

the_Listener 02.08.2011 01:43:44

Citat:

În prealabil postat de maria32 (Post 384902)
bine, ok, hai sa fie pentru mine care nu ma pricep intr-ale biochimiei si vreau explicatii simple si babesti.

cum pot eu sa am o alimentatie sanatoasa daca de fiecare data cand incerc sa consum legume crude, fructe etc pe stomacul gos am arsuri la stomac? ce anume provoaca asta si cum poate fi prevenita?

este foarte vag ce spui .... consumi cafea cu lapte ? sau fara ? fumezi ? etc etc etc ca sa pot sa imi spun parerea ...
ce legume crude ? ce fructe crude ? si ce alte analize ti-ai facut ? ... nu mai cred in descrieri de ale voastre .... ovidiu zicea ca are ŽŽcroncaneli ŽŽde la rosie dar nu are probleme cu stomacul , tu spui ca ai arsuri daca maninci LEGUMELE SI FRUCTELE CRUDE, si alte descrieri de iti sta mintea in loc ... a mea inca nu patineaza ..... amandoi total confuzi
asadar ....:24:
multa iubire

ovidiu b. 02.08.2011 14:17:38

Citat:

În prealabil postat de the_Listener (Post 384890)
nu ai inteles nimic ... RECITESTE CE AM SCRIS gindeste IN CONTEXT si apoi discutam in continuare ... sa repet la nesfarsit EXPLICATIILE chiar e hilar .... ha ha ha
cit despre cita confuzie e la tine m-am lamurit ..... nu ai probleme cu stomacul dar ai ŽŽ ciori ŽŽ in el de la rosii , nu faci diferenta intre fermentatie si putrefactie , nu intelegi ca solanina este in fructele necoapte , nu intelegi valoarea licopenului si multe multe alte adica biochimia e la pamint si acum o dai cu biofizic ..reusite in teren asa ca tine ? batrinel de 63 de ani care te invata verzi si uscate ? nu mersi amice :24: acum sunt alte alimente care putrezesc in stomac sau e rosia ? confuz rau serios .....
ps imi cer scuze ca tu esti dezinformat , dar informatia mea nu e pentru tine :24:
multa iubire

ca sa intelegi...diferenta dintre biochimie si biofizica ....e ca si cum ai pune in ring un boxer (biochimia) sa se bata cu un luptator de aikido (biofizica)...sunt doua stiluri diferite ...deci e clar ca nu o sa ajungem la un consens...cat despre batranel nu are rost sa mai vorbesc...cartea lui e de vizita nu sunt vorbele ci munca in teren (31 de ani)...da un adevarat naturist gandeste biofizic...dar se pare ca esti atat de incapanat ca nici nu vrei sa faci o proba cu rosia ....sa te convingi tu singur si nu batranelul...dar pentru tine e mai usor sa faci afirmatii de "prost informat"...

ps pai nici nu are cum sa fie informatia ta pentru mine utila ...atata timp cat esti un naturist incepator (biochimist)

ovidiu b. 02.08.2011 14:44:12

Citat:

În prealabil postat de the_Listener (Post 384913)
... nu mai cred in descrieri de ale voastre .... ovidiu zicea ca are ŽŽcroncaneli ŽŽde la rosie dar nu are probleme cu stomacul , tu spui ca ai arsuri daca maninci LEGUMELE SI FRUCTELE CRUDE, si alte descrieri de iti sta mintea in loc ... a mea inca nu patineaza ..... amandoi total confuzi
asadar ....:24:
multa iubire

nu mai da diagnostice dupa vorbe...uite ca sa te fac sa intelegi...eu inainte de a afi naturist nu simteam aceste croncaneli cand mancam rosii (pentru ca organismul era obisnuit cu o aciditate foarte mare, fermentatii - o rosie era praf in ochi pe langa celalte pe care le mancam)...acum de cand mananc naturist (dar fara rosii) am aceste croncaneli daca as manca rosii (pentru ca aciditatea creste brusc ....simt reactiile fermentatiile foarte puternice) ...dar repet o rosie nu imi este interzisa pentru ca as avea probleme cu stomacul ci imi este interzisa pentru efectele ei (infomatie care pentru tine este gresita)

ovidiu b. 02.08.2011 14:56:07

Citat:

În prealabil postat de Melissa (Post 384888)
Nu mai da informatii GRESITE! Rosiile desi au un PH acid, ajunse in organism au un efect puternic alcalinizant!!! La fel ca si lamaile!

incearca sa nu dai tu informatii gresite (pe internet 30-40% din informatie este noroi)...dar te inteleg perfect...nici nu ma mira modul tau (atat de usor) de a judeca oamenii (fara sa iei in calcul nimic)...tu apuca-te de naturism (poti manca rosii - ca nu ai sa mori din cauza lor, oragnismul este atat de puternic incat nici nu de putem imagina)...si apoi incearca sa judeci pe altul ...uite si o carte frumoasa pentru tine: "Razboiul Nevazut" - Sf Nicodim Aghioratul

Melissa 02.08.2011 15:00:18

Citat:

În prealabil postat de ovidiu b. (Post 385054)
nu mai da diagnostice dupa vorbe...uite ca sa te fac sa intelegi...eu inainte de a afi naturist nu simteam aceste croncaneli cand mancam rosii (pentru ca organismul era obisnuit cu o aciditate foarte mare, fermentatii - o rosie era praf in ochi pe langa celalte pe care le mancam)...acum de cand mananc naturist (dar fara rosii) am aceste croncaneli daca as manca rosii (pentru ca aciditatea creste brusc ....simt reactiile fermentatiile foarte puternice) ...dar repet o rosie nu imi este interzisa pentru ca as avea probleme cu stomacul ci imi este interzisa pentru efectele ei (infomatie care pentru tine este gresita)

Ovidiu draga, de ce nu vrei sa te documentezi si sa intelegi ca ROSIA ARE UN EFECT PUTERNIC ALCALIN( NU ACID) ajunsa in stomac???

Nu ai cum sa comunici daca nu poti trece de acest prag..

ovidiu b. 02.08.2011 15:09:45

Citat:

În prealabil postat de Melissa (Post 385066)
Ovidiu draga, de ce nu vrei sa te documentezi si sa intelegi ca ROSIA ARE UN EFECT PUTERNIC ALCALIN( NU ACID) ajunsa in stomac???

Nu ai cum sa comunici daca nu poti trece de acest prag..

draga Melissa...ca sa te documentezi cu adevarat pe langa ceea ce citesti trebuie sa stai in teren langa un naturist adevarat si sa auzi pacientul ca iti confirma aceasta si sa vezi reusitele lui (atunci poti sa spui ca esti cu adevarat informat - in rest asa cum tu aduci informatii PRO si eu pot sa-ti aduc informatii CONTRA...intelegi?)...eu nu am cum sa merg inapoi (sa regresez - tinta mea este sa renunt si la legume)...eu traiesc acest efect (l-am testat - deci eu la inceput am pus la indoiala spusele batranului) ...cand ai sa testezi si tu poate ai sa ma intelegi ...eu nu incerc sa te conving (nici sa demonstrez ceva)...repet faci cum crezi tu...oricum decizia ta de a trece la naturism este un semn bun si te felicit

Doamne ajuta!

Dumitru73 02.08.2011 15:37:51

Citat:

În prealabil postat de the_Listener (Post 383688)
DUMNEZEU A ZIS .... ce a zis ? hmmmm .... nu o spun eu CI DUMNEZEU ....si atentie sa nu faci greseala intre INGADUINTA de a minca carne cu PRETUL SCURTARII VIETII , si din iubirea MARe a lui fata de noi si SPUSELE LUI .... asadar poti minca carne ,INGADUIESTE DUMNEZEU dar in anumite conditii si intr-un anumit fel DAR BAZA ADEVARULUI ESTE SA NU MANINCI CARNE , LAPTE , BRINZA . OUA, PESTE asta la un nivel foarte inalt .......
asadar de la inceput creatia era VEGETARIANA( VEGANA) .....
multa iubire
PS a gusta un lucru O DATA nu inseamna a minca acel lucru .....
multa iubire

unde ai citit tu toate astea?!

the_Listener 02.08.2011 17:56:59

Citat:

În prealabil postat de Dumitru73 (Post 385091)
unde ai citit tu toate astea?!

in SFINTA SCRIPTURA .... :21: sper ca nu trebuie sa o iau de la capat sa iti explic si tie .... citeste singur pe topicul ŽŽ despre vin ŽŽ:21:si daca ai si alte versete pe care nu le-am explicat acolo adu-le ca argumente aici si le discutam -----
multa iubire

Dumitru73 02.08.2011 18:38:22

Citat:

În prealabil postat de the_Listener (Post 385133)
in SFINTA SCRIPTURA .... :21: sper ca nu trebuie sa o iau de la capat sa iti explic si tie .... citeste singur pe topicul ŽŽ despre vin ŽŽ:21:si daca ai si alte versete pe care nu le-am explicat acolo adu-le ca argumente aici si le discutam -----
multa iubire

este Porunca sa fim vegetarieni?!

the_Listener 02.08.2011 21:00:41

Citat:

În prealabil postat de Dumitru73 (Post 385153)
este Porunca sa fim vegetarieni?!

geneza 1.29

Apoi a zis Dumnezeu: "Iată, vă dau toată iarba ce face sămânță de pe toată fața pământului și tot pomul ce are rod cu sămânță în el. Acestea vor fi hrana voastră.

este ? :21:
multa iubire

Florin-Ionut 02.08.2011 22:09:44

Citat:

În prealabil postat de the_Listener (Post 385235)
geneza 1.29

Apoi a zis Dumnezeu: "Iată, vă dau toată iarba ce face sămânță de pe toată fața pământului și tot pomul ce are rod cu sămânță în el. Acestea vor fi hrana voastră.

multa iubire

Este, dar ne e greu să acceptăm poruncile Lui Dumnezeu.

Întrebare specială pentru tine: de unde bei apă?

maria32 02.08.2011 23:53:11

1. Eu sunt Domnul Dumnezeul Tau; sa nu ai alti dumnezei afara de Mine.
2. Sa nu-ti faci chip cioplit, nici alta asemanare, nici sa te inchini lor.
3. Sa nu iei numele Domnului Dumnezeului tau in desert.
4. Adu-ti aminte de ziua Domnului si o cinsteste.
5. Cinsteste pa tatal tau si pe mama ta, ca bine sa-ti fie si multi ani sa traiesti pe pamant.
6. Sa nu ucizi.
7. Sa nu fii desfranat.
8. Sa nu furi.
9. Sa nu ridici marturie mincinoasa impotriva aproapelui tau.
10. Sa nu poftesti nimic din ce este al aproapelui tau.

acestea sunt PORUNCILE Lui Dumnezeu. in rest tine de interpretarea fiecaruia. daca nu scrie SA NU FACI ASTA!, sau FA ASA! pentru mine NU E PORUNCA.

maria32 02.08.2011 23:54:06

Citat:

În prealabil postat de the_Listener (Post 385235)
geneza 1.29

multa iubire

daca scria "acestea si DOAR ACESTEA SI NIMIC ALTCEVA SA FIE hrana voastra" era porunca.

the_Listener 03.08.2011 00:57:30

Citat:

În prealabil postat de maria32 (Post 385316)
daca scria "acestea si DOAR ACESTEA SI NIMIC ALTCEVA SA FIE hrana voastra" era porunca.

sunt convins..:4::4:. ADAM nu a inteles DE CE NU A CERUT EXPLICATII ? sau eu zic sa te certi cu Dumnezeu si sa ii spui CUM TI-AI PERMIS DOAMNE SA FACI ANIMALELE iar eu sa nu le pot minca ? cam asta e interpretarea ta
si ca sa iti dau si alt verset poate te dumiresti
geneza 2
19.Și Domnul Dumnezeu, Care făcuse din pământ toate fiarele câmpului și toate păsările cerului, le-a adus la Adam, ca să vadă cum le va numi; așa ca toate ființele vii să se numească precum le va numi Adam.20.Și a pus Adam nume tuturor animalelor și tuturor păsărilor cerului și tuturor fiarelor sălbatice; dar pentru Adam nu s-a găsit ajutor de potriva lui.

le.a adus la adam ca sa le manince nu ? sau si aici Dumnezeu era confuz si nu stia pe care le va alege adam ca mincare , nu?:4: etc etc etc

poanta
stii de ce Dumnezeu nu a facut-o prima oara pe femeie ? :5:
multa iubire

Melissa 03.08.2011 01:42:26

Citat:

În prealabil postat de the_Listener (Post 385353)
poanta
stii de ce Dumnezeu nu a facut-o prima oara pe femeie ? :5:

De ce?????:4:

the_Listener 03.08.2011 03:00:34

Citat:

În prealabil postat de Melissa (Post 385374)
De ce?????:4:

e simplu ... CA SA NU AUDA INTREBARILE SI SFATURILE si pretentiile ei si care nu se sfarsesc niciodata pentru ca sa il faca pe ADAM :24::24:... ar fi sunat cam asa .... o varianta din miliarde de variante posibile
Dumnezeu ... sa iti facem partener
femeia . ce e aia ?
Dumnezeu un om ca tine care sa te insoteasca , sa te ajute , etc
femeia ... adica cum ?
Dumnezeu . adica va avea corp ca al tau , dar un pic diferit .
Femeia .. cum adica diferit ?
Dumnezeu . pai anumite parti ale organismului o sa fie diferite ca sa fie distincte
femeia de ce ?
Dumnezeu sa va deosebiti
femeia ce culoare va avea ochii ?
Dumnezeu caprui
femeia EU VREAU verzi
Dumnezeu de ce verzi ?
femeia . ca am vazut eu copacul acela cu frunze verzi si imi place verdele Dumnezeu . dar ce parere ai de albastru cerului ?
femeia .EU VREAU SA FIE INALT
Dumnezeu dar ....
femeia taci si asculta.ma
dumnezeu dar ...
femeia de ce nu ma asculti? plinsete in surdina
Dumnezeu ... eu incerc ....
femeia ... PLINGIND ... ASA va fi si barbatul pe care il faci , ca tine ?
dumnezeu .. eu incerc ...
femeia ... sunt trista
dumnezeu ... dar ce pot ....
femeia ..... nu iti pasa , netrebnicule
dumnezeu .... dar ce am facut de ma faci netrebnic
femeia nu stii ce ai facut ?
dumnezeu ... incerc sa ....
femeia ... neascultatorule , ingamfatule egoistule
dumnezeu dar eu incerc sa inteleg
femeia .... aha , eu vorbesc singura netrebnicule
dumnezeu , nu , dar .....
femeia ....
dumnezeu ....
femeia
dumnezeu
femeia
dumnezeu
......
.......
......
......
la infinit ...multa iubire :24:

Melissa 03.08.2011 09:33:46

Nu-mi place raspunsul..:24:

Deci:
-sa nu uiti te rog sa ne spui cum se face detoxifierea ficatului intr-o zi!:10:

Petre. 05.01.2012 03:24:22

Vroiam sa adaug ceva in legatura cu oul: albusul nepreparat termic nu e sanatos, contine chiar o toxina.

Iar despre laptele crud...sunt destui oameni care au probleme cu el, mai sigur e fermentat.

gianna 10.02.2012 22:09:27

Va rog frumos, as vrea sa revad emisiunea din aceasta seara. Despre anorexie si bulimie. Imi puteti spune cand este in reluare?
Fetita mea are probleme de genul acesta si nu stiu cui sa ma adresez. Multumesc frumos.

gianna 10.02.2012 22:11:06

As dori un contact cu doamna psiholog si ma intereseaza f mult problema aceasta. Va rog sa imi raspundeti.

Ora este GMT +3. Ora este acum 00:10:46.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.