![]() |
Citat:
Sau poate nu se spovedesc deloc.. |
Citat:
cate iti trebuie? doar una ! |
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
Citat:
Nu sunt si ei niste mini-adulti, n-au drepturi, orgolii, etc.? |
Pai le-a atras atentia tuturor ca fac un mare pacat daca omit sa marturiseasca lucruri importante si se impartasesc cu nevredncie. Dar acum ma gandesc ca nu poate forta pe nimeni sa spuna lucruri pe care cu stiinta sau cu nestiinta le ascunde, mai ales sub masca smereniei. Nu e treaba noastra, dar parca mai repede iti da de banuit un tanar/tanara atragator/oare ca ar fi putut pacatui, decat o babuta smerita... dar de, sa nu cadem in capcana discriminarii....Pana la urma nu e nimeni vinovat de pacatele celorlalti. Presupun ca toti preotii isi fac datoria si spun enoriasilor ce e de spus... daca unii nu asculta... e pacatul lor.
|
Citat:
Nu fac nici o aluzie, fereasca Dumnezeu, nu-l cunosc personal pe Alin, daca e frumos sau urat, ceea ce stiu eu insa, sper ca nu e un secret, e ca are familie. Si nici nu mi se pare un tip antisocial. Mai am o singura curiozitate: tie personal, pana acum, chiar nu ti s-a intamplat niciodata sa fii tu abordat de vreo fata? Ma refer la modul "elegant", nu... vulgar, de o fata 'serioasa" nu vreo panarama pusa pe mistouri sau dornica de o ieseala in oras pe banii tai. Ca pana la urma ... nici tu nu esti vreun tocilar sfrijit de 40 de kg cu tot cu ambalaj....Sau poate tocmai de asta ti-e teama, ca ai putea fi "folosit" pentru distractie ? Nu mai vin fete din oras la manastire, sa calatoriti impreuna, cu masina sau cu microbuzul? Ma rog, nu stiu ce ma mai dau si eu isteata...parca ar fi dupa cum vrem noi. Nu stiu de ce avem impresia ca intotdeana celorlalti le e mai usor... Poate o sa gasesti ceea ce cauti, pana la urma, dar.. poate mai ai de asteptat, si tu, ca si tot restul lumii. Daca obtii ceva prea usor poate nu apreciezi indeajuns. Cum ar fi daca ar fi Craciunul in fiecare zi ???? |
Asa, in viata de zi cu zi, am fost abordat de fete. Ideea e ca la multe am facut eu mofturi, recunosc. Si erau fete bune... Asta e. Nu ma plang ca nu am cu cine sa ies la un suc sau ca n-as putea sa-mi fac o prietena serioasa. Ideea e ca nu mai vreau sa ma arunc cu capul inainte, ca am facut eu prostii de genul si apoi nu mi-a mai convenit. Eh, sunt multe de zis.
La manastire insa nu cred ca s-a intamplat sa am vreo tangenta sau vreo legatura cu o fata, nici nu prea sunt dupa cum spuneam. Daca ma urc in autobuz crezi ca mai coboara vreo persoana tanara la biserica?? Nici vorba! Insa de regula merg cu masina personala. Au mai venit fete cu mine, dar simple amice, cu care nu am vreo legatura. |
Citat:
|
Lasa-l in pace, la el prima venita = prima servita. Noi, restul, "este" prosti :21:
|
Citat:
|
Diverse lucruri. Nepotrivire de caracter :21:
|
Citat:
Citat:
Citat:
Eu cred altceva. Citat:
Ce moralizator esti ..fara macar sa stii despre ce e vorba. In cercurile tale probabil e f. "cool". |
Citat:
|
Citat:
In rest ma priveste strict personal cum sunt. Poate cel mult mai imi spun oful si mai expun probleme tipice ale tinerilor, nu cred ca m-am smiorcait vreodata! Am destule pe cap, destule probleme, si multe altele. Nu va mai dati cu parerea cand nu cunoasteti omul! Citat:
Citat:
Ai habar ce inseamna sa vezi om (tanar) nevinovat, lovit si batut in fata ta, din senin, fara motiv? Ai habar ce inseamna sa ajungi noaptea in sectia de politie in timp ce in prealabil ti-ai vazut prietenul injunghiat? Ai habar ce inseamna sa pleci noaptea in alt colt de tara si sa nu stii daca te mai intorci intreg? Ai habar ce inseamna sa primesti amenintari grave adresate tie si familiei? Ai habar ce inseamna sa-ti vezi prietenii in inchisoare? Si multe altele... Vorbiti doar de dragul de a o face, niste guri-sparte care judeca si critica pe oricine, cand ei de fapt sunt doar niste simpli oameni timizi, de 40 kg, ascunsi in fata PC-ului si care poate abia ies in lume! Realitatea e cruda! Citat:
Sa ai o noapte linistita si... ramai fericit in lumea ta. Chiar nu am nevoie de sfaturile si parerile voastre, asa ca nu va mai obositi sa mi le dati! Citat:
|
Citat:
Ce frumos ca vin multi tineri la biserica, si unde merg eu vin multi tineri, foarte multi chiar , deci Ortodoxia are oricum un viitor. Cat despre contributia parintelui, se poate sa fie si asta, depinde de la caz la caz, cred ca fiecare s-a apropiat de Dumnezeu intr0un fel, unii printr-un parinte, altii prin vreo bunica, matusa, colegi de scoala/ serviciu sau pur si simplu prin alte persoane sau in anumite situatii din viata. Un lucru e cert: Dumnezeu lucreaza prin oameni! |
Unde mergeam la biserica in Bucuresti veneau deasemenea destui tineri. Insa in niciun caz sa depaseasca nr. celor mai in varsta.
|
Citat:
Mai lipsește traficul de droguri și proxenetismul pe centură ca profilul lui bad cool boy să fie întreg. Deșteaptă mișcarea și cu facultatea de drept, acum te pricepi și cum să driblezi legile ca eviți pârnaia. Brilliant! |
Stiu eu ce stiu... :3:
Eh, am facut si alte prostii. dar nu pot sa vb. despre asta. It doesn't matter! |
...de cartier...
(nu,nu ma refeream la brandul Cartier,desigur). |
Citat:
eu zic ca sunt sanse mai mari sa fii atent la "locul" unde le cauti, poti sa dai doar de una si aia sa fie "potrivita". daca mergi, sa zicem, intr-o tabara crestina, sunt sanse muult mai mari decat daca analizezi, sa zicem, colegele de la facultate. |
Citat:
|
Citat:
|
mai sunt si oameni cuminti....ce-i drept pe la biserici....nu in cluburi...tineretul e dezorientat....sa ne rugam sa fie bine pentru toti...
|
Citat:
total de acord!!! |
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
Nu ai ASCOR unde stai tu? Poate gasesti ceva tineri si tinere ortodocse pe acolo. Chiar daca nu iti vei gasi Ilieana Cosanzeana, macar iti vei face noi prieteni. :) |
Citat:
|
Citat:
Este o diferenta si intre un om care inafara programului de munca/scoala are o pasiune si investeste timp ( activitati in cluburi de limba japoneze de exemplu) in ea si cineva care petrece timpul liber privind filme acasa singur (nici macar la cinema). Am remarcat ca sunt mai echilibrati psihic oamenii care merg pe munte. Din cate vad, in marile orase unde iti poti alege oamenii cu care interactionezi, cine se seama se aduna! Poti vedea limbajul folosit de prietenele unei fete care te intereseaza si iti poti da seama cu ce fata ai a face! |
Citat:
Sunt rari oamenii care pot crea aparente credibile prea mult timp! |
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
|
Citat:
Partea proasta e ca te poti sminti si daca preiei prea multe idei "radicale" de aici sau din medii asemanatoare. |
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
Daca vrei fete ortodoxe, mergi unde se pot gasi. E putin aiurea sa te plangi ca nu gasesti, dar nici nu cauti unde trebuie. Iar o rugaciune, un acatist in sensul asta nu ar strica (Acatistul Sfintilor Parinti Ioachim si Ana a ajutat multi tineri/tinere sa isi gaseasca sot/sotie). Zi asa ca nu ai timp si nu doresti momentan sa iti gasesti, nu ca nu ai avea de unde sau ca toate fetele tinere sunt ca vai de ele. |
Citat:
Ca ma pregateam eu sa scriu asta! |
| Ora este GMT +3. Ora este acum 19:36:31. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.