![]() |
Citat:
ia uita-te la ce am postat ieri pe pagina 43 ;) |
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
nu voi ati zis sa le postez? |
Citat:
Intr-adevar, fara cuvinte! la asa ceva nu ma asteptam. |
Citat:
aproape de fiecare data cand m-am referit la ele am folosit ghilimelele. tocmai pentru ca nu este vorba de o legitimatie ca cele de serviciu. ma mira ca nu le recunosteti. inseamna ca sunteti mai noi in "Lucrare". |
Citat:
Asta numesti tu legitimatie? Ce om normal ar putea pretinde asa ceva? Nu ai gasit nimic altceva decat sa-ti bati joc de aceste iconite? O sa intreb si eu prietenul tau preot sa vad daca esti un om normal sau esti cu grave tulburari psihice.Pentru ca intreci orice limita...si nu numai a bunului simt |
Citat:
l-ai si identificat oe acest preot?! repet: ca limita?! |
Citat:
O sa intreb maine la Biserica, pe parintele daca vreo icoana ar putea reprezenta o legitimatie pentru trecerea vamilor. Care este diferenta intre primele doua si a treia iconita? |
Citat:
|
Citat:
Si chiar daca n-ar avea dreptate, oricum nu aveti dreptul sa faceti astfel de acuzatii nimanui, mai ales aici, pe ACEST forum ! |
Citat:
|
Citat:
Pentru ce sa-i cer iertare lui Dumitru? Ti se pare normal sa-ti bati joc de chipurile sfinte fie ele si in marime mai mica? Sau Dumitru are dreptate la orice blasfemie ar arunca-o pe aici doar de dragul de a va bate voi joc de "visarionisti"? Cum vreti sa ma lamuriti ca Dumitru are dreptate? Va dati seama ce aberatii sustineti? Pai daca ar fi asa, ce nevoie am mai avea de Biserica, de preoti, de pocaina, de spovedanie, de impartasanie? N-am mai avea, caci am avea "legitimatii". Sa spuna Dumitru daca pr. Visarion a garantat mantuirea cuiva fara Biserica, fara pocainta, fara traire duhovniceasca. Evident ca nu cunoasteti invatatura. Este interesant ca nu puneti si invers problema: daca Dumitru nu are dreptate, cui ar trebui sa-si ceara ieratre? De ce aceasta varianta iese din discutie? Nu aveti decat sa-mi aduceti ce fel de acuzatii vreti, puteti sa razvratiti TOTI forumistii impotriva mea, va dau si adresa mea, poate doriti sa ma taiati bucati bucatele, DAR ...nu o sa-mi cer NICIODATA iertare de la o persoana care ia in ras chipurile Maicii Domnului si ale Domnului Hristos. |
Citat:
Nu se pare, chiar ai exagerat. Vsovi este barbat deci este un domn pe cand eu sunt femeie, deci sunt o doamna. ;) |
Citat:
Si uitandu-ma putin prin paginile ACESTUI forum, ce-mi vad ochii? Doamna sau domnisoara Melissa, incurajand cu rasete, pe Horatiu, care SE ADRESEAZA FRUMOS SI DEOSEBIT DE CIVILIZAT unui alt coleg de forum: inima de tarca, minte de oaie tunsa, analfabet, gibon de Congo, borcan de zacusca, carnat de dulceata, alfabetrometru..... Si atunci nu pot decat sa strig in gura mare: DREPTATE-I ASTA PE ACEST FORUM? |
Citat:
ce altceva am facut?! |
Citat:
oricum eu nu tratez diferit femeile de barbati. eu militez pentru egalitate absoluta ;) |
Citat:
Stai linistit, ne-a dat Dumnezeu egalitatea absoluta, nu e nevoie de militanti. |
Citat:
Sa stii ca am vorbit astazi cu parintele. Mi-a confirmat ceea ce banuiam: intr-o minte stramba si lucrul drept se stramba. Si mai are pr. Visarion fabula aceea cu firul de praf devenit stalp de telegraf.Ti se potriveste foarte bine. Tu chiar nu realizezi ce faci si ce spui? Din momentul in care ai postat iconitele ca fiind o marfa, ceva pentru realizarea unui troc, pe mine ma ingrozesti! |
Citat:
i-ai spus ca cineva ti-a aratat un diptic cu icoace ale pr Visarion, ce erau prezentate drept "legitimatii", iar el ti-a zis ca nu este adevarat?! pentru mine icoanele nu sunt o marfa, nici acum cand nu mai cred. |
Citat:
Spuneai undeva pe acest forum ca esti tare milos si daca vezi un copil sau pe cineva neputincios, orb, schiop, ti-ai da si viata ca sa-l faci fericit. Frumos si induiosator, vorbe mari frate, insa ti-ai fi dat ultimul banut din buzunar pentru asa ceva? Se pare ca nu, caci imediat treci cererea la "zeciuiala". Si nici macar nu ni s-a cerut ultimul banut. Nu se cade sa vorbim despre acestea aici fiindca asa cum am mai spus, nu foloseste nimanui decat pentru sminteala. Cat despre iconite, fa un efort si adu-ti aminte de fapt cum stau lucrurile. Daca nu-ti amintesti, intreaba-ti prietenul preot. |
Citat:
ce legatura are "zuciuiala" cu "legitimatiile?! nu e frumos sa-ti bati joc de gandul bun al cuiva. si da, am dat si nu era nici schiop nici orb. doar avea nevoie de ajutorul meu. nu am ce efort sa fac, pentru ca stiu ce am scris. doar adevarul. |
Citat:
Sigur ca da! prefa-te ca n-ai priceput ce-am vrut sa spun si pozeaza in victima. E partea care iti place cel mai mult. |
Citat:
Citat:
Deci citatul "pasnic si neserios" a lui Horatiu, nu-l poti compara cu acuzatiile josnice pe care i le-ai adresat lui Dumitru! |
Acu' că am rezolvat-o p'asta cu legitimațiile: NUMELE PREOTULUI?
Da' repede, că ne grăbim! |
Citat:
Deci incepem sa ne tutuim....poate intre timp v-ati amintit ca ne-am imprumutat lopatelele si galutesele la nisip? Da, da , da....... ma gandeam ca dvs. intruniti toate conditiile pentru a lua prima piatra si a arunca. Aveti grija numa' sa nu se intoarca sa va loveasca drept in frunte.Ar fi pacat sa va loveasca drept in inteligenta, s-ar putea s-o pierdeti si sa deveniti ca mine. Cu domnia voastra inchei aici dialogul. NU avem subiecte in comun de discutat. Iar pe Dumitru ajutati-l sa -L descopere pe Dumnezeu, i-ar fi mai de folos decat sa-i mangaiati orgoliile si sa-i sustineti tampeniile, mai ales ca habar nu aveti despre ce este vorba. In speranta ca nu-mi veti purta ura pana la moarte, va doresc toate cele bune si un urcus duhovnicesc cat mai usor. |
Citat:
NU, NU! NU se poate! E secret numele preotului, n-ati inteles? Dar daca insistati poate vi-l spune in particular. Daca se intampla asta va rog sa mi-l spuneti si mie. Pe privat, bineinteles, sa nu afle toata lumea. |
Citat:
Cat despre Dumitru, desigur ca ar fi mai bine sa lasi indicatiile si sa iei aminte la ce spune!!! In speranta ca nu te vei ofili inainte de vreme, iti doresc SINCER, tot ce-i mai bun!:53: PS- daca te intreaba cineva, sa stii ca poti respecta un om enorm de mult si daca il tutuiesti!!! |
Citat:
Doar nu imi stric eu prietenia cu el si nu ii fac zile amare doar pentru a va satisface voua curiozitatea ... |
Domnule, greu mai înțelege lumea o ironie în ziua de azi. Și nu, nu era la adresa dumitale Dumitru! :24:
|
Citat:
|
Citat:
Hei! Unde sunt postarile in care ma iei aproape la palme sa nu ma adresez eu cu "per-tu" tie, ca doar nu ne-am jucat impreuna in nisip? Ce scrii acum e in totala contradictie cu ce spuneai in postul care .......s-a evaporat! Am vazut ca sunteti meseriasa in a da sfaturi despre cum se sterg unele postari asa ca...... Se poate asa ceva de la o crestina autentica? sa stearga postari ca sa nu-si dea singura cu piatra in cap? De fapt prin asta mi-am dat seama cu cine am de-a face! Cine a zis " spune-mi cu cine te imprietenesti ca sa-ti spun cine esti" a grait un mare adevar. In concluzie, SINCERITATEA ta e cam FALSA. Hai, ca iar pierd vremea in zadar discutand discutii cu copiii. Discutii care de fapt sunt pentru oamenii maturi. |
Citat:
Prietenia care nu are la baza sinceritatea, dorinta de bine, scoaterea la suprafata a raului, indreptarea lucrurilor care nu sunt bune....este cladita pe nisip si se va alege praful de ea. Ramaneti cu bine si nu uitati un lucru:toate la vremea lor. |
Citat:
|
Citat:
Citat:
Citat:
|
Citat:
Si fiindca tot sunt vinovata, TE ROG DIN SUFLET SA MA IERTI ca te-am acuzat pe nedrept. Sigur ca "am sapat" prin forum, de ce, e interzis ca sa te convingi cu cine ai de a face? Sunt o multime de useri care dau dovada de "har, smerenie si jertfa de sine" cum spune MariS parca, nu? Si cum spuneam ...In speranta ca nu-mi vei purta ura pana la moarte, iti doresc toate cele bune si un urcus duhovnicesc cat mai usor. |
Citat:
Parerea ta. Poate si a prietenilot tai. A mea categoric NU. Prefer sa spun lucrurilor pe nume si sa nu ma ascund dupa deget. Ori tac si duc secretele prietenilor cu mine in mormant, ori ii ajut (ca un bun prieten ce sunt) sa aduca un adevar la lumina, sa-l faca cunoscut tuturor. In nici un caz nu as incerca sa denigrez pe cineva prin spusele unui asa zis "prieten bun". In sfarsit... Si dupa cum am mai spus, toate la timpul lor se vor descoperi.Pana atunci iti doresc sa descoperi singurul prieten adevarat care nu te va minti niciodata: Dumnezeu. |
adevar grait de parintele
Unora le va fi de mantuire iar altora de marturie. Doamne ai mila de noi toti!
|
Citat:
|
....
Uneori realitatea prezenta se dovedeste a fi surprinzatoare pentru viitor. Mi s-au intamplat lucruri de genul asta si incerc sa nu mai concluzionez, pripit, absolut nimic. In cazul acesta este nevoie de rabdare. Daca nu avem trebuie cerut. De la cine? Cine ne ofera un astfel de dar? Astept raspunsul tau.
|
Ora este GMT +3. Ora este acum 00:42:58. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.