![]() |
Citat:
|
Citat:
Dar de cand apostolii erau ortodocsi si cu biserica?, eu stiu ca erau evrei crestini prin casele lor sau a altora. |
Intrebare
[quote=tricesimusseptimus;187330]1.
Stimati doamne/domni de alta religie decit ortodoxa Cum n-am avut nici timpul si nici rabdarea sa citesc toate raspunsurile de la aceasta postare, daca tot spuneti ca nu v-ati regasit in ortodoxie si va simtiti bine la adventisti sau penticostali sau alte secte, cum se face ca postati pe acest site eminamente ortodox? Si care va sunt intentiile? :confused::7::29: Astept raspunsuri, cu tot respectul cuvenit |
[quote=hanico;212051]
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
[quote=anaana71;212077]
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
[quote=hanico;212051]
Citat:
Eminamente ortodox este Cristos si atat, nici forumul, nici cei care scriu frumos asta in dreptul lor, nici cei care se declara pe la recensaminte, El va stabili asta, pana atunci suntem toti cu credinta noastra asa cum o intelegem si putem trai care numai dreapta nu e. Nu inca, nu ne pierdem speranta. Sa ne vedem asa cum suntem si rostim cuvinte pentru zidire sufleteasca, si nu pentru acuzare, nu e nevoie sa fii crestin pentru asta, o fac altii. Gata, fara incrancenare, nu avem de ce. |
Citat:
Pana una alta, sper sa observi si ca am " renuntat" ( cel pe putin de cateva mesaje incoace) la ironie si inteptaturi :10: Numai bineeeeeeee! |
Citat:
|
Citat:
Pui, nepui...eu tocmai ma bucurai ca mi-am tinut gherutele in teaca, ca muulte rautati am mai zis si eu, nu am fost deloc straina! Eu sunt de acord cu tine, e destul de greu de inchegat un dialog cu sectantii in general, pentru ca de cele mai multe ori...ies inevitabil scantei! Asa ca eu ma si retrag, dar din cand in cand tot mai arunc cate un ochi..ma mai mananca o falanga si mai zic si eu "ce am pe suflet"!:10: Doamne ajuta! |
Citat:
|
Citat:
Am observat, m-am mirat și apreciez;) Oare doar postul să fie responsabil de o așa schimbare în bine? Doamne ajuta! |
Citat:
"Sectantii" in general care vin aici vin in cautare de raspunsuri.Eu nu ma refeream la ei, ci strict la persoana lui tricesimusquintus.El chiar e un marsav pervers, parsiv si viclean, un adevarat pui de drac.Asa cum ii invata pe unii dintre ei la secta (adventista) sa minta, sa manipuleze , sa se "victimizeze" , sa fie fatarnici si sa se refugieze in minciuna.tricesimusquintus e reprezentativ in cele vorbite mai sus.Face pe dracu in patru pentru secta lui adventista.Ca si cum ar fi legat de ea intr-un fel(nu neaparat ca ar fi adventist convins) ci ca si cum si-ar fi vandut sufletul Satanei, si are ceva beneficii sau obligatii la ei(adventisti).De aia ai grija ce vorbesti , cum vorbesti si mai ales ce CREZI din cele ce scrie asta.Crede-ma ca eu il cunosc bine. |
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
Isaia 58,4-7. |
Marș..............
|
Citat:
Nu ma duc eu la adunarile lor, oricat de mult isi doreste el asta.... Dar e foarte ciudat. Sambata, de exemplu, am botezat fetita unei prietene si a fost atat de straniu sa fiu singura... Am botezat si cununat impreuna, iar acum trebuie sa fac toate astea singura... Imi venea sa plang in continuu... ma simteam parca a nimanui; aveam impresia ca toata lumea vorbeste doar despre mine..., dar am pus capul in pamant si am mers mai departe. Nu a vrut sa vina cu mine nici macar la mica petrecere de dupa. Nu a mancat nici din tortul pe care l-am primit, spunand ca e "jertfa idolilor".... Nici nu am insistat prea mult sa ma insoteasca, tocmai pentru a nu-i da prilej sa ma cheme si el pe mine pe la "botezuri", "binecuvanturi", s.a.m.d. |
Citat:
Toti apostolii au fost EVREI CRESTINI?.....Mai citeste, poate ajungi si la adevar pana la urma... |
Citat:
Doamne ajuta!:6: |
Citat:
|
[quote=tricesimusquintus;212135]
Citat:
Stimabilissime domn Imi pare rau, dar ati gresit adrisantul nu eu am postat acest raspuns ci Anna71, redirectionati-va mesajul spre persoana in cauza si fiti mai cu bagare de seama daca tot puneti ortodocsii drept maritori la incercarile furcii ... adventiste. |
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
Iar tu recunoaste ca-ti mai scapa cate o scanteie de satisfactie...cand vezi cum ni se compromite Postul...si ai si tu un mic aport!!Hi hi... |
Citat:
|
Citat:
|
Nu am de ce sa fac lucrurile astea :4: , nu am gresit cu nimic.
Uita-l ca iara incepe cu joculetul lui tricesimusquintus.Vedeti despre ce vorbeam? |
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
Multumesc din suflet. Incerc sa fiu cat mai puternica, dar uneori cedez. Asta e: sunt doar om si inca unul foarte pacatos. Il cheama GAVRIL, iar daca aveti bunavointa v-as fi tare recunoscatoare daca v-ati ruga si voi pentru el. Dumnezeu sa se milostiveasca pentru inimile voastre Doamne ajuta |
Ora este GMT +3. Ora este acum 19:54:05. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.