Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Secte si culte (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=5031)
-   -   Celor din alte secte si culte - De ce v-ati [re]botezat? (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=7739)

Danut7 14.02.2010 15:36:27

Citat:

În prealabil postat de almaris (Post 212042)
Nu te supara, dar vezi ca esti foarte aproape sa cazi in propria descriere, adept al unei secte e unul care e inflacarat si intolerant, chiar fanatic raportat la altii cu convingeri diferite.

Nu am probleme cu altii care au convingeri diferite, dar am probleme cu sectarii.

amarius 14.02.2010 15:46:02

Citat:

În prealabil postat de anita (Post 187421)
Glykys ,scriu si eu ce a spus duminica parintele la predica ,nu biblia ne va mantui ci trairea in biserica ordodoxa unde se savarsesc sf.Taine ,cele 7 taine.
Tot el a spus ca asta inseamna sa respectam ce a spus Mantuitorul sfintilor Apostoli :"Cine va primeste pe voi pe mine ma primeste". Asta e trairea in biserica ortodoxa cu tot ce inseamna ea.
Ori la secte nu poate fi vorba de asa ceva ,oricine poate fi preot .
Doamne ajuta !

Anita, sa-l intrebi altadata unde scrie ca altcineva sau altceva poate mantuii in afara de D-zeu prin al Sau Fiu?
Dar de cand apostolii erau ortodocsi si cu biserica?, eu stiu ca erau evrei crestini prin casele lor sau a altora.

hanico 14.02.2010 15:59:32

Intrebare

[quote=tricesimusseptimus;187330]1.

Stimati doamne/domni de alta religie decit ortodoxa

Cum n-am avut nici timpul si nici rabdarea sa citesc toate raspunsurile de la aceasta postare, daca tot spuneti ca nu v-ati regasit in ortodoxie si va simtiti bine la adventisti sau penticostali sau alte secte, cum se face ca postati pe acest site eminamente ortodox? Si care va sunt intentiile? :confused::7::29:
Astept raspunsuri, cu tot respectul cuvenit

anaana71 14.02.2010 17:10:28

[quote=hanico;212051]
Citat:

În prealabil postat de tricesimusseptimus (Post 187330)
1.

Cum n-am avut nici timpul si nici rabdarea sa citesc toate raspunsurile de la aceasta postare, daca tot spuneti ca nu v-ati regasit in ortodoxie si va simtiti bine la adventisti sau penticostali sau alte secte, cum se face ca postati pe acest site eminamente ortodox? Si care va sunt intentiile?

eu pun intrebarea asta de am si uitat de cate ori. cel mai des, dar si hilar, raspuns este, cica: pentru dialog :35: pur si simplu dracul isi trimite slujitorii pe aici sa ne sminteasca. dar si-a gresit tinta:4:

AndruscaCIM 14.02.2010 17:32:55

Citat:

În prealabil postat de anaana71 (Post 212077)
eu pun intrebarea asta de am si uitat de cate ori. cel mai des, dar si hilar, raspuns este, cica: pentru dialog :35: pur si simplu dracul isi trimite slujitorii pe aici sa ne sminteasca. dar si-a gresit tinta:4:

Dar pot fi si in cautare de raspunsuri...mie una cel putin asa mi se pare, adreseaza foarte multe intrebari ortodocsilor, ceea ce poate conduce logic spre o anumita concluzie :3:

anaana71 14.02.2010 17:55:41

Citat:

În prealabil postat de AndruscaCIM (Post 212092)
Dar pot fi si in cautare de raspunsuri...mie una cel putin asa mi se pare, adreseaza foarte multe intrebari ortodocsilor, ceea ce poate conduce logic spre o anumita concluzie :3:

eu n-am observat. multi au convingerile sectelor lor, iar intrebarile sunt puse mai mult ca sa ne "deschida" noua ochii. :57:

AndruscaCIM 14.02.2010 19:04:00

Citat:

În prealabil postat de anaana71 (Post 212105)
eu n-am observat. multi au convingerile sectelor lor, iar intrebarile sunt puse mai mult ca sa ne "deschida" noua ochii. :57:

Asa si este...insa tot intrebari sunt, deci poate ca in subconstientul lor...

tricesimusquintus 14.02.2010 19:54:08

Citat:

În prealabil postat de Danut7 (Post 212018)
Dai dreq de posedati :)).Urmareste indeaproape pe "vorbitorii in limbi" de la penticostali, ca multi dintre ei ajung posedati de draci.Si dracu cand poseda ghici ce face?Vorbeste in limbi.Fereste-te de spurcatii aia, si daca sotul tau continua lasa-l drequ de ratat infect.Sectarii astia penticostali "fanatici" sunt neoameni.

Dar tu de ce spirit ești condus când înjuri și dai sfaturi pentru divorț?

tricesimusquintus 14.02.2010 19:54:42

Citat:

În prealabil postat de hanico (Post 212051)

Cum n-am avut nici timpul si nici rabdarea sa citesc toate raspunsurile de la aceasta postare, daca tot spuneti ca nu v-ati regasit in ortodoxie si va simtiti bine la adventisti sau penticostali sau alte secte, cum se face ca postati pe acest site eminamente ortodox? Si care va sunt intentiile? :confused::7::29:

Stimat/ă domn/doamnă, dacă timpul ori superficialitatea nu v-au lăsat să observați, eu postez mai mult pe acest sub-forum de dialog între ortodocși și restu' lumii. Și fiind un dialog, e numai normal să răspundem la întrebările ce ni se pun. Cam acesta e secretul...

tricesimusquintus 14.02.2010 19:55:56

[quote=anaana71;212077]
Citat:

În prealabil postat de hanico (Post 212051)

Dracul (așa cum plastic vă exprimați) are emisari și slujitori deopotrivă în toate denominațiile creștine și nu cred că e treaba noastră să decantăm neghina din grâu. Mă iertați că am spus-o poate prea direct...

AndruscaCIM 14.02.2010 20:20:57

Citat:

În prealabil postat de tricesimusquintus (Post 212134)
Stimat/ă domn/doamnă, dacă timpul ori superficialitatea nu v-au lăsat să observați, eu postez mai mult pe acest sub-forum de dialog între ortodocși și restu' lumii. Și fiind un dialog, e numai normal să răspundem la întrebările ce ni se pun. Cam acesta e secretul...

Dar chiar Tricesimusquintus..despre celalalte subiecte de pe forum, in mare asa...ce parere ai?:1:

tricesimusquintus 14.02.2010 20:40:03

Citat:

În prealabil postat de AndruscaCIM (Post 212144)
Dar chiar Tricesimusquintus..despre celalalte subiecte de pe forum, in mare asa...ce parere ai?:1:

Sincer, aș avea foarte multe de spus, însă reacția pe care a provocat-o postările mele pe acest sub-forum a fost suficientă pentru a mă descuraja. Am găsit multe subiecte interesante, în unele am opinii personale nu neapărat diferite de cele ale userilor, însă deocamdată ma mărginesc să postez doar aici...

almaris 14.02.2010 20:48:15

[quote=hanico;212051]
Citat:

În prealabil postat de tricesimusseptimus (Post 187330)
1.

In primul rand ca daca vrei sa ai credibilitate cand spui ceva, asigura-te cat de cat ca pui problema corect. O alta religie este budismul sau islamismul. In cadrul credintei crestine exista mai multe biserici si denominatiuni sau oameni fara o apartenenta anume, avand ca baza credinta in Mantuitorul Cristos.

Eminamente ortodox este Cristos si atat, nici forumul, nici cei care scriu frumos asta in dreptul lor, nici cei care se declara pe la recensaminte, El va stabili asta, pana atunci suntem toti cu credinta noastra asa cum o intelegem si putem trai care numai dreapta nu e. Nu inca, nu ne pierdem speranta. Sa ne vedem asa cum suntem si rostim cuvinte pentru zidire sufleteasca, si nu pentru acuzare, nu e nevoie sa fii crestin pentru asta, o fac altii.
Gata, fara incrancenare, nu avem de ce.

AndruscaCIM 14.02.2010 22:28:37

Citat:

În prealabil postat de tricesimusquintus (Post 212154)
Sincer, aș avea foarte multe de spus, însă reacția pe care a provocat-o postările mele pe acest sub-forum a fost suficientă pentru a mă descuraja. Am găsit multe subiecte interesante, în unele am opinii personale nu neapărat diferite de cele ale userilor, însă deocamdată ma mărginesc să postez doar aici...

Ihm, inteleg...pana la urma cred ca e inevitabil sa apara si disensiuni atunci cand punctele de vedere sunt mai mult sau mai putin diferite.

Pana una alta, sper sa observi si ca am " renuntat" ( cel pe putin de cateva mesaje incoace) la ironie si inteptaturi :10:

Numai bineeeeeeee!

Danut7 14.02.2010 22:49:33

Citat:

În prealabil postat de AndruscaCIM (Post 212092)

Nu cred ca tricesimuquintus e aici in cautare de raspunsuri.Asta e un pui de drac.Ai grija cu el.Face pe mironosita da ii iese coada afara din fustita.

AndruscaCIM 14.02.2010 23:01:47

Citat:

În prealabil postat de Danut7 (Post 212190)
Nu cred ca tricesimuquintus e aici in cautare de raspunsuri.Asta e un pui de drac.Ai grija cu el.Face pe mironosita da ii iese coada afara din fustita.

:21::24: Da, dar stii cum e..."socoteala de acasa nu se potriveste intotdeauna cu cea din targ!"

Pui, nepui...eu tocmai ma bucurai ca mi-am tinut gherutele in teaca, ca muulte rautati am mai zis si eu, nu am fost deloc straina!

Eu sunt de acord cu tine, e destul de greu de inchegat un dialog cu sectantii in general, pentru ca de cele mai multe ori...ies inevitabil scantei!

Asa ca eu ma si retrag, dar din cand in cand tot mai arunc cate un ochi..ma mai mananca o falanga si mai zic si eu "ce am pe suflet"!:10:

Doamne ajuta!

tricesimusquintus 15.02.2010 00:27:27

Citat:

În prealabil postat de Danut7 (Post 212190)
Nu cred ca tricesimuquintus e aici in cautare de raspunsuri.

Pe undeva ai dreptate. Cu toate acestea am găsit răspunsuri pe aici, și nu puține. Și nu neapărat confirmări la unele prejudecăți de-ale mele.... asta ca să fiu sincer până la capăt...

tricesimusquintus 15.02.2010 00:28:24

Citat:

În prealabil postat de AndruscaCIM (Post 212181)
Ihm, inteleg...pana la urma cred ca e inevitabil sa apara si disensiuni atunci cand punctele de vedere sunt mai mult sau mai putin diferite.

Pana una alta, sper sa observi si ca am " renuntat" ( cel pe putin de cateva mesaje incoace) la ironie si inteptaturi :10:

Numai bineeeeeeee!

Am observat, m-am mirat și apreciez;) Oare doar postul să fie responsabil de o așa schimbare în bine?
Doamne ajuta!

Danut7 15.02.2010 11:15:53

Citat:

În prealabil postat de AndruscaCIM (Post 212194)
:21::24: Da, dar stii cum e..."socoteala de acasa nu se potriveste intotdeauna cu cea din targ!"

Pui, nepui...eu tocmai ma bucurai ca mi-am tinut gherutele in teaca, ca muulte rautati am mai zis si eu, nu am fost deloc straina!

Eu sunt de acord cu tine, e destul de greu de inchegat un dialog cu sectantii in general, pentru ca de cele mai multe ori...ies inevitabil scantei!

Asa ca eu ma si retrag, dar din cand in cand tot mai arunc cate un ochi..ma mai mananca o falanga si mai zic si eu "ce am pe suflet"!:10:

Doamne ajuta!

"Sectantii" in general care vin aici vin in cautare de raspunsuri.Eu nu ma refeream la ei, ci strict la persoana lui tricesimusquintus.El chiar e un marsav pervers, parsiv si viclean, un adevarat pui de drac.Asa cum ii invata pe unii dintre ei la secta (adventista) sa minta, sa manipuleze , sa se "victimizeze" , sa fie fatarnici si sa se refugieze in minciuna.tricesimusquintus e reprezentativ in cele vorbite mai sus.Face pe dracu in patru pentru secta lui adventista.Ca si cum ar fi legat de ea intr-un fel(nu neaparat ca ar fi adventist convins) ci ca si cum si-ar fi vandut sufletul Satanei, si are ceva beneficii sau obligatii la ei(adventisti).De aia ai grija ce vorbesti , cum vorbesti si mai ales ce CREZI din cele ce scrie asta.Crede-ma ca eu il cunosc bine.

tricesimusquintus 15.02.2010 14:43:36

Citat:

În prealabil postat de Danut7 (Post 212294)
"Sectantii" in general care vin aici vin in cautare de raspunsuri.Eu nu ma refeream la ei, ci strict la persoana lui tricesimusquintus.El chiar e un marsav pervers, parsiv si viclean, un adevarat pui de drac.Asa cum ii invata pe unii dintre ei la secta (adventista) sa minta, sa manipuleze , sa se "victimizeze" , sa fie fatarnici si sa se refugieze in minciuna.tricesimusquintus e reprezentativ in cele vorbite mai sus.Face pe dracu in patru pentru secta lui adventista.Ca si cum ar fi legat de ea intr-un fel(nu neaparat ca ar fi adventist convins) ci ca si cum si-ar fi vandut sufletul Satanei, si are ceva beneficii sau obligatii la ei(adventisti).De aia ai grija ce vorbesti , cum vorbesti si mai ales ce CREZI din cele ce scrie asta.Crede-ma ca eu il cunosc bine.

Bravo creștine! Ai început bine postul, acum cu sufletul î-m/n-păcat, te poți și împărtăși...

anaana71 15.02.2010 14:48:10

Citat:

În prealabil postat de tricesimusquintus (Post 212347)
Bravo creștine! Ai început bine postul, acum cu sufletul î-m/n-păcat, te poți și împărtăși...

pai postul abia a inceput, inca nu se poate impartasi :4:

tricesimusquintus 15.02.2010 15:38:37

Citat:

În prealabil postat de anaana71 (Post 212349)
pai postul abia a inceput, inca nu se poate impartasi :4:

Cu o asemenea atitudine, postul și împărtășania valorează exact cât o ceapă degerată:2:
Isaia 58,4-7.

Danut7 15.02.2010 15:50:56

Marș..............

lacrimi 15.02.2010 18:35:20

Citat:

În prealabil postat de Danut7 (Post 212026)
Aveti si copii?Atunci e altceva, am crezut ca sunteti proaspat casatoriti si suporti toate tampeniile astea.Nu stiu daca vei putea sa-l "readuci" pe drumul cel bun.Deja s-a lipit pe el namolul si noroiul sectarismului spurcat care a devenit o parte din el.Trebuie multa rugaciune la Domnul pentru asta, in primul rand.Rugaciune si post.Si daca sotul tau e vorbitor in limbi probabil ca o sa-l posede si pe el Satanelu la un moment dat.Pe astia ii posedeaza cam des.Si aici nu ma refer doar la momentu cand vb ei in limbi, ci sa pune stapanire diavolul pe el, posedare de exorcizare.Tu sa nu intri in casa Satanei cu el.

Nu ma duc eu la adunarile lor, oricat de mult isi doreste el asta....
Dar e foarte ciudat. Sambata, de exemplu, am botezat fetita unei prietene si a fost atat de straniu sa fiu singura... Am botezat si cununat impreuna, iar acum trebuie sa fac toate astea singura... Imi venea sa plang in continuu... ma simteam parca a nimanui; aveam impresia ca toata lumea vorbeste doar despre mine..., dar am pus capul in pamant si am mers mai departe.
Nu a vrut sa vina cu mine nici macar la mica petrecere de dupa. Nu a mancat nici din tortul pe care l-am primit, spunand ca e "jertfa idolilor"....
Nici nu am insistat prea mult sa ma insoteasca, tocmai pentru a nu-i da prilej sa ma cheme si el pe mine pe la "botezuri", "binecuvanturi", s.a.m.d.

lacrimi 15.02.2010 18:37:37

Citat:

În prealabil postat de amarius (Post 212048)
Anita, sa-l intrebi altadata unde scrie ca altcineva sau altceva poate mantuii in afara de D-zeu prin al Sau Fiu?
Dar de cand apostolii erau ortodocsi si cu biserica?, eu stiu ca erau evrei crestini prin casele lor sau a altora.

Toti apostolii au fost EVREI CRESTINI?.....Mai citeste, poate ajungi si la adevar pana la urma...

AndruscaCIM 15.02.2010 18:51:22

Citat:

În prealabil postat de lacrimi (Post 212415)
Dar e foarte ciudat. Sambata, de exemplu, am botezat fetita unei prietene si a fost atat de straniu sa fiu singura... Am botezat si cununat impreuna, iar acum trebuie sa fac toate astea singura... Imi venea sa plang in continuu... ma simteam parca a nimanui; aveam impresia ca toata lumea vorbeste doar despre mine..., dar am pus capul in pamant si am mers mai departe.
Nu a vrut sa vina cu mine nici macar la mica petrecere de dupa. Nu a mancat nici din tortul pe care l-am primit, spunand ca e "jertfa idolilor"....
Nici nu am insistat prea mult sa ma insoteasca, tocmai pentru a nu-i da prilej sa ma cheme si el pe mine pe la "botezuri", "binecuvanturi", s.a.m.d.

Imi imaginez ca nu are cum sa fie usor, sa iti dea Dumnezeu muuuuuulta putere pentru a trece altfel peste toate astea....si lui sa ii lumineze mintea, ca macar sa nu mai aiba aceasta atitudine!

Doamne ajuta!:6:

Danut7 15.02.2010 19:26:15

Citat:

Ai incercat sa aduci mai multi frati precum zice Scriptura sa stea de vorba cu el ca din gura a doi sau trei sa se statorniceasca cuvantul?Sa-l certe si sa-l mustre?Asta trebuia facut cand ai vazut ca incepe sa o ia pe aratura, asa probabil si-ar fi venit in fire.Altfel e cand , cuvantul vine din gura mai multora.Are putere mare.Oricum nu-ti pierde nadejdea si continua sa te rogi la Dumnezeu pentru el.Rugaciunea are putere mare si face minuni.Cat despre insotirile la Biserica, ar fi putut sa vina si el cu tine, dar daca conditioneaza prezenta lui la Biserica de prezenta ta la adunarea lui, atunci consulta un preot vezi ce zice , si dute si tu pe la adunare pe acolo, insa nu te ruga cu ei, si nu fa absolut nimic din ce fac ei, nu te impartasii si nimic altceva.Si daca mergi la adunare macar asa mai apuci sa vezi si ce prostii i se baga in cap la sotul tau pe acolo.Si incearca odata sa strangi mai multi frati ortodocsi, in special din apropiatii vostrii si ai lui implicit si sa-l mustre(consulta-te si aici cu un preot inainte).Probabil ca ar fi fost mai bine sa faci asta la inceput cand a inceput sa se rataceasca.Nu deznadajduii , mila lui Dumnezeu e mare.Fii credincioasa.

hanico 15.02.2010 19:40:49

[quote=tricesimusquintus;212135]
Citat:

În prealabil postat de anaana71 (Post 212077)

Dracul (așa cum plastic vă exprimați) are emisari și slujitori deopotrivă în toate denominațiile creștine și nu cred că e treaba noastră să decantăm neghina din grâu. Mă iertați că am spus-o poate prea direct...

Stimabilissime domn

Imi pare rau, dar ati gresit adrisantul nu eu am postat acest raspuns ci Anna71, redirectionati-va mesajul spre persoana in cauza si fiti mai cu bagare de seama daca tot puneti ortodocsii drept maritori la incercarile furcii ... adventiste.

florin1966 15.02.2010 20:36:12

Citat:

În prealabil postat de tricesimusquintus (Post 212363)
Cu o asemenea atitudine, postul și împărtășania valorează exact cât o ceapă degerată:2:
Isaia 58,4-7.

de unde stii?toti cei ce parasesc biserica dsi nu au fost niciodata in ea incep sa spuna ca in ea se pierdea si nu se mantuia dar cat au fost ortodoxi faceau orce voiau fara nici o regula ca sa nu mai zic ca nu stiu nimic de ortodaxie dar stiu acum sa o blameze !!!!!! vai voua fatarnicilor ca inconjurati marea si uscatul sa faceti un prozelit si cand il gasiti il faceti fiu al gheenei mai mare decit voi .stii sa arunci cu pietre in ortodocsi ca nuti vorbeste delicat dar tu nu ai nici o retinere ca adventista .toti sectarii nu sunt decit niste mincinosi si ignoranti care daca au invatat citeva versete cred ca sau mantuit si sunt si pot arunca cu noroi in biserica ortodoxa ca nu e buna si doar dominatiunile au adevarul.se inseala de dracul si nu vad decat inselaciunea draceasca a sectelor care le spala creieriisi nu mai accepta alta opinie.gresit si gresiti

florin1966 15.02.2010 20:41:40

Citat:

nu trebuie sa fii rusinata ca esti singura ca sa ratacit roagate posteste marturisestete si roaga si preotii sa se roage pt tine cum il cheama sa ne rugam si noi pr tine sal intoarca dumnezeu din ratacire. eu am un caz cand dupa ce neam rugat toti dupa un an sa intors din ratacire nu te dezdanajdui , observ ca ai cam ajuns la capatul rabdarii si aproape gata sa cedezi ai credinta suntem alaturi de tine

tricesimusquintus 15.02.2010 22:12:59

Citat:

În prealabil postat de hanico (Post 212439)
Stimabilissime domn

Imi pare rau, dar ati gresit adrisantul nu eu am postat acest raspuns ci Anna71, redirectionati-va mesajul spre persoana in cauza si fiti mai cu bagare de seama daca tot puneti ortodocsii drept maritori la incercarile furcii ... adventiste.

Stimată domniță, îmi cer iertare, n-am făcut altceva decât să transmit mai departe o eroare ivită pe parcurs. Deh, ce să-i faci? Așa se întâmplă cu transmiterea mesajului din om în om... se distorsionează pe parcurs :23:

AndruscaCIM 15.02.2010 22:15:23

Citat:

În prealabil postat de tricesimusquintus (Post 212538)
Stimată domniță, îmi cer iertare, n-am făcut altceva decât să transmit mai departe o eroare ivită pe parcurs. Deh, ce să-i faci? Așa se întâmplă cu transmiterea mesajului din om în om... se distorsionează pe parcurs :23:

Hmmm..ei hai, argumentul de baza al tau in general, dar eu mai zic ca depinde foarte mult de oameni...si de Mesaj!!!!:48:

tricesimusquintus 15.02.2010 22:15:32

Citat:

În prealabil postat de florin1966 (Post 212479)
de unde stii?toti cei ce parasesc biserica dsi nu au fost niciodata in ea incep sa spuna ca in ea se pierdea si nu se mantuia dar cat au fost ortodoxi faceau orce voiau fara nici o regula ca sa nu mai zic ca nu stiu nimic de ortodaxie dar stiu acum sa o blameze !!!!!! vai voua fatarnicilor ca inconjurati marea si uscatul sa faceti un prozelit si cand il gasiti il faceti fiu al gheenei mai mare decit voi .stii sa arunci cu pietre in ortodocsi ca nuti vorbeste delicat dar tu nu ai nici o retinere ca adventista .toti sectarii nu sunt decit niste mincinosi si ignoranti care daca au invatat citeva versete cred ca sau mantuit si sunt si pot arunca cu noroi in biserica ortodoxa ca nu e buna si doar dominatiunile au adevarul.se inseala de dracul si nu vad decat inselaciunea draceasca a sectelor care le spala creieriisi nu mai accepta alta opinie.gresit si gresiti

Ce-aveți oameni buni de sunteți atât de nervoși de la începutul postului? Ce vă faceți pân' la Paște?

AndruscaCIM 15.02.2010 22:19:48

Citat:

În prealabil postat de tricesimusquintus (Post 212541)
Ce-aveți oameni buni de sunteți atât de nervoși de la începutul postului? Ce vă faceți pân' la Paște?

Nu nervosi...fermi si "transanti in carne vie"!:1:

Iar tu recunoaste ca-ti mai scapa cate o scanteie de satisfactie...cand vezi cum ni se compromite Postul...si ai si tu un mic aport!!Hi hi...

anaana71 15.02.2010 22:21:27

Citat:

În prealabil postat de tricesimusquintus (Post 212363)
Isaia 58,4-7.

daca se caieste si se spovedeste, ceapa nu mai este degerata:71:

AndruscaCIM 15.02.2010 22:22:59

Citat:

În prealabil postat de anaana71 (Post 212546)
daca se caieste si se spovedeste, ceapa nu mai este degerata:71:

si nici macar ceapa :71:

Danut7 15.02.2010 22:32:32

Nu am de ce sa fac lucrurile astea :4: , nu am gresit cu nimic.

Uita-l ca iara incepe cu joculetul lui tricesimusquintus.Vedeti despre ce vorbeam?

AndruscaCIM 15.02.2010 22:36:41

Citat:

În prealabil postat de Danut7 (Post 212556)

Uita-l ca iara incepe cu joculetul lui tricesimusquintus.Vedeti despre ce vorbeam?

Aham, fitilul ala cu distorsionarea mesajului...a fost fitilos!:71:

anaana71 15.02.2010 23:08:58

Citat:

În prealabil postat de Danut7 (Post 212556)

ideea este sa-ti fie mila de el si sa te rogi pentru el. de ce sa te enervezi? el face ce stie sa faca, de ce sa faci si tu ca el?:23: asta e placerea diavolului.

lacrimi 16.02.2010 00:10:15

Citat:

În prealabil postat de florin1966 (Post 212480)
nu trebuie sa fii rusinata ca esti singura ca sa ratacit roagate posteste marturisestete si roaga si preotii sa se roage pt tine cum il cheama sa ne rugam si noi pr tine sal intoarca dumnezeu din ratacire. eu am un caz cand dupa ce neam rugat toti dupa un an sa intors din ratacire nu te dezdanajdui , observ ca ai cam ajuns la capatul rabdarii si aproape gata sa cedezi ai credinta suntem alaturi de tine

Multumesc din suflet. Incerc sa fiu cat mai puternica, dar uneori cedez. Asta e: sunt doar om si inca unul foarte pacatos. Il cheama GAVRIL, iar daca aveti bunavointa v-as fi tare recunoscatoare daca v-ati ruga si voi pentru el.
Dumnezeu sa se milostiveasca pentru inimile voastre
Doamne ajuta

Ora este GMT +3. Ora este acum 19:54:05.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.