Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Biserici Protestante (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=5030)
-   -   Pentru ce pleaca oamenii din Bisericile istorice (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=15091)

centesimusoctavus 17.03.2013 14:32:24

Citat:

În prealabil postat de ioanna (Post 510440)
Cand o sa vad la d-voastra o farama de pocainta, o sa ma indrept si eu.

Vă veți putea justifica cu asta în fața Dreptului Judecător? Vorbesc iarăși la modul general... nu mi-o luați în nume de rău...

ioanna 17.03.2013 14:32:43

Citat:

În prealabil postat de centesimusoctavus (Post 510441)
Vorbeam la modul general. Așteptăm să se deschidă arhivele. Judecata este aproape!

Asa este si ce bine e ca vom raspunde in fata Domnului, nu in fata adventistilor de ziua a 7-a :)

centesimusoctavus 17.03.2013 14:36:16

Citat:

În prealabil postat de ioanna (Post 510443)
Asa este si ce bine e ca vom raspunde in fata Domnului, nu in fata adventistilor de ziua a 7-a :)

"Au nu știți că sfinții vor judeca lumea? Și dacă lumea este judecată de voi, oare sunteți voi nevrednici să judecați lucruri atât de mici?" (1 Cor.6,2)

Dea Domnul să ne aflăm în tabăra sfinților, și apoi mai vedem...

celestial_pottery 17.03.2013 14:37:03

Citat:

În prealabil postat de iuliu46 (Post 510431)
Mie mi-a adus aminte de Sangeorzan de care am invatat la scoala generala.
La sfarsit, dupa multe acte de eroism il intreaba maiorul : Cate vieti ai tu Sangeorzane ? Ce fel de om esti tu ?
Sunt Comunist tovarase maior ! :)

Hehe! Colegii nostri elenouaitisti ar fi in stare sa scoate snoave de-astea subiectiv-propagandist-idioate de acelasi gen, cu "adventist" in loc d e"comunist", daca nu cumva au si scos. Simtul meu al saisaselea imi spune ca da, deja brosurelele pentru lobotomizabili, pardon, convertibili, sunt pline.

celestial_pottery 17.03.2013 14:38:15

Pentru Lenutaalbienolatri: deci, dupa voi, Sf. Mucenic Gheorghe era doar un criminal de soldat, nu?

ioanna 17.03.2013 14:39:01

Citat:

În prealabil postat de centesimusoctavus (Post 510444)
"Au nu știți că sfinții vor judeca lumea? Și dacă lumea este judecată de voi, oare sunteți voi nevrednici să judecați lucruri atât de mici?" (1 Cor.6,2)

Dea Domnul să ne aflăm în tabăra sfinților, și apoi mai vedem...

In intelegerea adventa nu exista judecata propriu zisa a sfintilor, ci aceasta e doar o munca de lamurire din partea divinitatii ce-si justifica actiunile in fata lor, deci raspundem in fata Domnului, nu in fata adevntistilor de ziua a 7-a.

centesimusoctavus 17.03.2013 14:41:11

Citat:

În prealabil postat de celestial_pottery (Post 510446)
deci, dupa voi, Sf. Mucenic Gheorghe era doar un criminal de soldat, nu?

Mă îndoiesc că sf. Gheorghe după convertire a mai ucis păgâni. Cu atât mai oribil să fi ucis creștini (știți la ce fac aluzie...).

centesimusoctavus 17.03.2013 14:43:14

Citat:

În prealabil postat de ioanna (Post 510447)
In intelegerea adventa nu exista judecata propriu zisa a sfintilor, ci aceasta e doar o munca de lamurire din partea divinitatii ce-si justifica actiunile in fata lor, deci raspundem in fata Domnului, nu in fata adevntistilor de ziua a 7-a.

Nu știu de unde ați scos asta cu "munca de lămurire" (probabil de la tov. Sângeorzan), însă e cert că în cer nu vor fi adventiști, ortodocși ori catolici, ci creștini. Adevărați creștini!

ioanna 17.03.2013 14:43:51

Citat:

În prealabil postat de centesimusoctavus (Post 510449)
Nu știu de unde ați scos asta cu "munca de lămurire" (probabil de la tov. Sângeorzan),

Am scos-o din doctrina oficiala a cultului adventist de ziua a 7-a.
Va scuz, poate nu sunteti familiarizat cu ea.

iuliu46 17.03.2013 14:44:53

Citat:

În prealabil postat de centesimusoctavus (Post 510448)
Mă îndoiesc că sf. Gheorghe după convertire a mai ucis păgâni. Cu atât mai oribil să fi ucis creștin (știți la ce fac aluzie...).

A ucis balaurul. Iar cronicarul adventist din acele timpuri a scris : Aceasta este prima fiara descrisa in cartea lui Daniel si Apocalipsa ! Acusica incepe mia de ani.:71:

Ora este GMT +3. Ora este acum 08:16:04.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.