![]() |
Ory , dintr-o lista de aproximativ 10.000 zei, tu ii ignori pe 9999. Ateul ignora unul in plus.
|
Citat:
Bilibox, nu ati ajuns cu gramatica la pronumele caruia? |
Imi amintesc ca amvazut ceva greseli gramaticale si la tine in niste postari, dar nu am zis nimic pt ca mi s-a parut irelevant, nefiind pe aria de Gramatica Roamana.
|
Citat:
VT reflecta nivelul de nestiinta al evreilor si repet, nu este vorba de advear. Adevarul este în NT dar nici acolo nu trebuie luat cuvânt cu cuvânt. Cine vrea sa învete învata din amândoua, cine nu, pierde timpul cu discutii inutile. Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Da, am carente grave in a folosi "caruia" in loc de "la care" . Si ?
Intamplarea face ca am fost cel mai bun din clasa la gramatica, in gimnaziu. Am mai pierdut din cunostinte :)) . |
Iertati-ma !!
Stiti ce ma bucur cel mai mult, ca totusi sunt persoane pe acest forum si din alte culte sau secte sau atei care au intrat pentru a gasi raspunsuri la intrebarile lor, la cele care intradevar ii macina, altfel nu vad de ce si-ar pierde timpul. Parerea mea e ca sunt multe de citit pe acest forum si sper sa iasa mai luminati decat de pe altele. Pace tuturor si iertati-ma daca v-am gresit !!
|
Citat:
Argumentele sunt de prisos, oricate am gasi intr-o problema extrema precum aceasta, nu am face decat sa ne afundam in teorii pro si contra, sa mergem la infinit pe presupuneri, dar, mai ales, pe presupunerile altora, exact cum se intampla si in cazul habotniciei si al unei credinte exagerate. Echilibrul este cel mai indicat si, mai ales eu, merg pe credinta adaptata individului, fiindca suntem aceiasi fiinta, dar caractere diferite, cu situatii diferite . Indiferent cat de inteligent esti si plin de intelesuri, nu-ti foloseste la nimic daca nu ingradesti toata aceasta manifestare cu o pace si o certitudine pe care numai credinta, fie ea slaba sau puternica, ti-o poate darui. |
Citat:
|
Ora este GMT +3. Ora este acum 08:22:31. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.