![]() |
va calc pe nervi???
Citat:
Lumea nu l-au crezut pe Dumnezu nici cand a fost in carne si oase,si nici acum nu-l vor crede. Si din moment ce va roade asa de rau,bag seama ca asta e adevarul pentru ca ce faceti voi,a fost prevazut. Dece nu comentati si martori lui iehoa sau alte secte....??? pentru ca stiti ca asta e adevarul si vreti sa ii impiedicati si pe altii sa creada. sa faci un site in care sa contesti si sa aduci fel de fel de dovezi (care oricum nu reflecta nimic),si sa spui ca,Cuvantul Lui Dumnezeu nu exista,este chiar strigator la cer. Si sunt sigur ca daca eram de acord cu voi,nu ma mai comentati asa...dar nu ma supar,poate aveti si voi dreptate,Domnul sa va lumineze si sa va dea si vouo credinta. |
vezi ca nu intelegi?
Citat:
Dece si impresia ca in cartea de la Pucioasa,care se numeste Cuvantul lui Dumnezeu,nu Biblie,Biblia e doar una,In cuvantul Lui Dumnezeu,Biblia este descifrata si explicate pe intelesul oamenilor,dar dak il iei pe "nu exista " in brate,de unde sa mai crezi si ce citesti,scuzama,nu am spus eu ca am vreun har sau k sunt eu vreun sfant,am spus doar ca ,Cuvantul Lui Dumnezeu Este adevarat si am incercat sa explic dc cred eu asta. |
Aberatiile lui Wsovivi
Citam:
...poi și sf. arhiDiacon Ștefan a fost înger iar Ioan Botezătorul Arhanghel... poate și sf. Pavel așa că mai documentează-te și pune-te la punct... Unde sa ne documentam, daca nu in Biblie? Iata ce zice Biblia despre Sfantul Arhidiacon Stefan, la Faptele Ap, 6,15: Si atintindu-si ochii asupra lui, toti cei ce sedeau in sinedriu au vazut fata lui ca o fata de inger. Deci daca numai fatza lui parea ca o fatza de inger, inseamna ca restul corpului parea ca de om. Iar daca fatza doar parea, inseamna ca nu era in realitate. Deci Stefan a fost om pe de-a-ntregul. Despre Ioan Botezatorul, Bioblia spune ca n-a fost pe pamant om nascut din femeie care sa fi fost mai mare decat el (in sensul de mai important) Deci si Ioan Botezatorul a fost tot om. In orice caz, premisa ta era gresita, voind sa demonstrezi ca daca anumiti oameni au fost ingeri, si reciproca este obligatoriu adevarata: ca anumiti ingeri au fost oameni (e vorba de cei 7 ingeri din Apocalipsa, denumiti trambite apocaliptice) |
draga MM da bine ai fost prelucrată... știm noi de cine.
cum se poate sa existe acel 1% p-otrăvit? când eu te-am tot așteptat mereu să vii să-l prezinți dar ai venit cu o mulțime de copilării și jucării și bârfițe gogonate, meșteșugit și telectual și scriitoricește prezentate în speramța că o să-ți dau dreptate, dacă nu eu măcar aia ce dau zeciuială din mărar... deci nu ai adus argumente decât ai tot recitat lecția de învățământ politic... despre secte și despre Una Biserică Sobornicească și Apostolească, și firește din care fac parte aceia care te-au instruit cum să aperi boborul de ”elementele declasate„ , ”primitive„ , aparținănd unor grupuri de ”derbedei și huligani„ care au scos zvonuri și au dezinformat creind diversiuni și provocări la adresa... firește la adresa partidului... că doar la adresa cui? din interes de a ajunge rapid la putere... deci tu neavând argumente, eu nu am cum să nu cred în Adevăr mai ales ca e clar cu Lumina dar se pare că unii, probabil aceiași te-au școlit bine ca să-L redai in glumă asociind ridicolul și minimalizarea în speranța că o anumită putoare nu o să se ridice de la rodul acela al lor, al profilor, un rod galben și moale ce stă sub gard la soareoareoa... acoperit mai nou cu nisip de pisikaa mieunătoare ce trage sirena de coadă... că iată că ei nu i-a ieșit la socoteală 7 ci ii dă cu zecimală, 6,5 sau 9 sau 10 sau ce știu eu cît rezultând că e mai mulți îngerașii decât este scris la carte și ca atare nu poate fi adevărat că atunci ori s-a înșelat sf Ap. Ioan Teologul, ori pucioșii minte, deci iată dovada: nu iese socoteala! poi draga mea MM, ești deacord ca până la Maria, până după Trâmbița a 6-a, adică pînă la sf Verginica socoteala de acasă pușcă exact cu socoteala din târg... ? că n-ai cum fi contra că e clar pînă acolo... deci mai râmîne să descoperim mai departe cine o fi al 7-lea îngeraș... iar pucioșii zici ca spun ca nici unii nu sunt al 7-lea îngeraș, a 7-a Trâmbiță... ci 7 este chiar Domnul, poi nu era tot Domnul și a 6-a? Domnul era și a 6-a că doar sf Verginica vorbea in stare de somn profund neștiind ce va grăi Domnul prin Trâmbița Lui. Iar prin ceilalți 5 dacă Domnul i-a recunoscut că tot El este, atunci de ce trebuie sa ni se pară ciudat că Domnul grăiește peste pământ și se vestește întru venirea Sa? deci 'om vedea până la urmă cine va fi a 7-a Trâmbiță dar din ce ai prezentat eu înțeleg că darul proorociei nu e totuna cu alegerea spre a fi Trâmbiță trimisă a vesti despre venirea Domnului întru Slavă... deci Mihaela și Nicușor sunt prooroci dar nu sunt Trâmbița a 7-a deși eu cred ca poate Mihaela e a 7-a Trâmbiță, dar atunci o să zici că de ce nu și Maria și de ce nu și Nicușor, și așa mai departe... deci aștept clarificări despre a 7-a Trâmbiță Apocaliptică pentru că atunci când va suna a 7-a Trâmbîță, deci când va mărturisi a 7-Trâmbiță, atunci va fi ceva grozav și minunat dar nu mai știu exact ce e scris în scriptură că am uitat... Dar Mihaela și Nicușor, fie că sunt Trâmbița a 7-a, fie că sunt doar prooroci, ei oricum marturisesc pe Domnul deci Domnul lucrează prin ei... pentru vremurile de acum deci Cuvântul lui Dumnezeu le grăiește lor pentru ei și pentru ceilalți cărora ei Îl dăruie și-L fac cunoscut spre Viață... spre viața celor ce iau aminte cu frică și cu luare aminte și apoi șed bine... în rosturile lor duhovnicești... iar o punte este ceva așa ca teorema lui Pitagora in geometrie... numită puntea măgarului că dacă măcar puntea Măgarului o știai atunci puteai fi sigur că o să treci clasa și sigur nu rămîneai corijent sau repetent... tot așa și cu Maria, treci Puntea abea după ce ai învățat și te-ai pregătit în învățătura celor 6 Trâmbițe, dai examen și treci Puntea și ajungi la învățătura celei de a 7-a Trâmbițe... căci fiecare Trâmbiță dăruie o înțelepciune și o răbdare deosebită, grea, profundă, celui care o urmează și se pregătește temeinic pentru examenul final... iar dacă pe parcurs te mândrești sau te nemulțumești și te revolți ca să te lepezi ca să te întorci la gLume și la păcate atunci o să cazi de pe Puntea suspinelor exact ca și gimnastele de la bârnă... deci scoate bârna din ochișorul rămas și atunci ai să vezi deslușit paiul din ochiul celui pe care încerci să-l dezveți de năravul ”sectarist„... dar ai grijă să nu te molipsești de năravul asta urât prin care tot cauți să tot aduni la paie și să-ți faci căpițe și păpușele de paie că de la o scânteie, de la un chibrit cu măciulia roșie or să se aprindă și toate or să ardă ca acele de brad stropite cu păcură... cu toluen, cu nitroglicerină, cu plutoniu îmbogățit și o să ajungi pe o plută purtată de valuri, haihui... neștiind de unde vii și încotro mergi... |
Andrei, fii mai calm si nu te mai infoia ca cocosul.
Cuvantul lui Dumnezeu este Biblia, si atat. Eu n-am spus ca nu exista (in sensul ca nu se face cunoscut) asa-zisul "Cuvant al lui Dumnezeul de la Pucioasa", dar am spus si am demonstrat cu argumente ca aceasta colectie de predici omenesti este atribuita in mod fraudulos lui Dumnezeu chiar de catre oamenii care au conceput-o. Daca ar fi fost de la Dumnezeu aceasta invatatura, ea n-ar fi intrat in contradictie nici cu invatamintele Bibliei, nici cu invataturile si practicile Bisericii, iar "proorociile" puciosilor s-ar fi implinit pana acum la centima. In plus, n-ar mai fi infiintat ei o asa-zisa Biserica paralela cu BOR, zicand ca aceasta biserica schismatica (numita de pucioshi Biserica Noul Ierusalim) este singura(!!) pastratoare a Ortodoxiei. Apoi au inventat tot felul de inovatii eretice in cult, pentru a -si construi o identitate proprie, prin aceasta dovedindu-si caracterul sectar si eretic. Or, tocmai inconsecventele, diletantismul, logoreea, contradictiile interne si externe ale Cuvantului Pucios demasca aceasta facatura ca fiind o lucrare omeneasca. Nu judecam acum scopul ei, poate avea o intentie buna in fond, dar daca este bazata pe impostura si pe minciuna, efectele ei se naruiesc. Asta o dovedeste si putinatatea roadelor acestei invataturi: din 1955 incoace, o mana de oameni se screm sa faca din rahat bici, si inca n-au reusit. Peste fenomenul eretic de la Pucioasa au trecut 55 de ani de "proorocii" si promisiuni desarte. Ce zici, sa mai asteptam, sa mai avem rabdare cu ei? P.S. Ce parere ai despre introducerea pe care "preotii" puciosi o fac atunci cand urmeaza a citi (la slujbele lor, zise ortodoxe) din "Cuvantul lui Dumnezeu" (si citez acum rostirea lor:) Din Sfanta Evanghelie de la Sfanta Proorocita Virginia, citire! (iar credinciosii puciosi raspund in cor: Sa luam aminte!, apoi urmeaza citirea solemna a "preotului"). Parca ziceai ca este o singura Biblie, dar iata ca pucioshii te contrazic, ei au doua! PP.SS. Aici se comenteaza din belsug si despre morcovii lui Iehova, poate n-ai bagat tu bine de seama. Sunt asa de multi comentatori ca n-ai loc de ei, asa ca nu te speria. |
Citat:
Pai daca contesti cu atata vehementa, cuvantul Lui Dumnezeu,explica si mie ce vrea sa zica apocalipsa cand vorbeste de Noul Ierusalim si respectiv de Cuvantul lui Dumnezeu, |
Citat:
ci tu necrezând in Cuvânt afirmi că îngerașii prevestiți nu pot fi oameni, deci tu ai susținut că sigur nu pot fi oameni iar eu ți-am adus argumente ca iata ca există oameni care deși au fost oameni totuși au fost defapt îngeri ca sf arhidiacon Ștefan sau arhangheli cum e cazul lui Enoh sau al lui Ioan Botezătorul... sau sf Pavel parcă... deci premisa demonstrativă e a ta și vine din păcate pentru tine din dorința de a fi pe placul celor ce ți-au ținut lecțiuni de învățămînt politic despre cum se poate transforma, prin grija unora, Domnul în tîlhar sau mai nou în eretic sectant ce atenteaza la Una Biserică Sobornicească și Apostolească... a noastră... poi nu era defapt a Lui Dumnezeu? a lui Hristos? a sfinților? din loc în loc... e a lor mai nou? și cine anume sunt ei? cine sunt infailibilii? ia arată-mi-i și mie să vedem care a fost interesul lor pentru care te-au instruit atât de bine ca să le propagi cu atâta patimă ”zvonurile”... aruncând mereu pisikaa neagră și moartă în curte la pucioși... zicând că ei au omorît pisikaa... poi draga mea, nu e un mort acolo... nu e vorba de un mort... Domnul e Unul Viu... ”este Unul aici mai mare ca templul și ca altarul„... deci chiar dacă Altarul și Templul sfințesc jertfele cu bun miros înaintea Domnului totuși există Unul Viu aici mai mare ca Templu și mai mare ca Altarul... la sfințenie mă refer, nu la teroare sau viclenii păcătos târâtoare... (nici într-un caz nu mă refer la mine păcătosul în egoismul acela exclusivist, chiar dacă ar fi fascinant și plăcut... o plăcere efemeră ispititoare ca o cafea albă băută pentru un privilegiu ascuns printre memorii celebre de natura unor fapte bune pe care nu le-am făcut niciodată, învățînd foarte bine sa vorbesc despre un mare trecut inexistent și un viitor... așa cum se cânta: noi în anul douămii, când nu vom mai fi copii, vom face ce-am văzut cândva, toate visele-n-drăznețe, în fapte le vom preschimba... ) ”bobul lui se preschimbă în tăciune iar el se crede grâu nedreptățit” (Trâmbița nr 3) că atât a reușit săracul să adune și să curețe de neghină dintr-o mână de grăunțe date în lucru în inima lui... un bob... și până și acela... și până și cu acela... |
draga mariamargareta
Citat:
Sa sti ca nu decizi nici tu nici alt cineva,decat Dumnezeu.Crezi ca le sunt cu neputinta Ingerilor sa ia si chip de om??Dumnezu ,fiind imparatul tuturor si creatoarul a tot ce exista,s-a intrupat si a fostsi el om,fara de pacate ce-i drept dar a luat trup de om si a venit sa ne matuiasca, si tu Crezi ca le sunt cu neputinta ingerilor sa fie si oameni??? Gresesti,pentru ca daca asta e voia lui Dumnezeu,asa se face,si cu tot chinul celor care au vrut sa faca Cuvantul sa "taca",uite ca astazi este din ce in ce mai puternic,si daca nu ar fi Duhul Lui Dumnezeu,nu ar rezista. |
Zice Vsovi:
poi draga mea MM, ești deacord ca pana la Maria, pănă după Trâmbița a 6-a adică pînă la sf Verginica socoteala de acasă pușcă exact cu socoteala din târg... Da, sunt perfect de acord cu socoteala ta, ca e la fel in targ ca si acasa.:36: deci mai râmîne să descoperim mai departe cine o fi al 7-lea îngeraș... Da, hai sa descoperim impreuna ce mai ramane de descoperit!:78: iar pucioșii zici ca spun ca nici unii nu sunt al 7 îngeraș, a 7 Trâmbiță... ci a 7-a este chiar Domnul, poi nu era tot Domnul și a 6-a? Domnul era și a 6-a că doar sf Verginica vorbea in stare de somn profund neștiind ce va grăi Domnul prin Trâmbița Lui. Iar prin ceilalți 5 dacă Domnul i-a recunoscut că tot El este, atunci nu trebuie sa ni se pară ciudat că Domnul grăiește peste pământ și se vestește întru venirea Sa, deci 'om vedea cine va fi a 7-a Trâmbiță dar din ce ai prezentat eu înțeleg că darul proorociei nu e totuna cu alegerea spre a fi Trâmbiță trimisă a vesti despre venirea Domnului întru Slavă... Daca Domnul e a saptea trambita, iar tu zici ca este simultan si a sasea, inseamna ca pe acelasi motiv El este si a cincea. Daca este si a cincea, inseamna ca este si a patra, s.a.m.d. Deci Domnul este toate trambitele. Atunci, de ce ar mai avea nevoie de ingeri pe post de trambite? Dar de oameni? Oare nu este El Atotputernicul? Inseamna, din demonstratia de mai sus, ca niciunul dintre cei vizati n-a fost trambita, caci era Domnul mereu, in toate vremurile, toate trambitele. Deci cei sase magnifici erau oameni de rand, c.c.t.d. :41: Cat priveste asertiunea ta ...darul proorociei nu e totuna cu alegerea spre a fi Trâmbiță..., ea este falsa, atat vreme cat pucioshii recunosc in Verginica Tudorache atat pe Trambita Verginica, cat si pe Shfanta Mare Proorocitza Virginia. Si ce mai zici tu Vsovi, ce mai zici? Iata ce mai zici: deci Mihaela și Nicușor sunt prooroci dar nu sunt Trâmbița a 7-a deși eu cred ca poate Mihaela e a 7-a Trâmbiță, dar atunci o să zici că de ce nu și Maria și de ce nu și Nicușor, și așa mai departe... Va sa zica: Mihaela si Nicushor nu pot fi simultan trambitza a 7-a, ci, cel mult pe rand, pe motiv ca sunt doi. Si pe alt motiv, ca sunt prooroci. De acord ca ar putea fi doua trambitze, nu una. Mihaela nu e a 7-a trambitza, dar poate fi a 7-a. Si cu asta sunt de acord. Si, evident, o sa zic ca daca Mihaela e a 7-a, iar tu nu esti de acord ca Maria sa fie a 6,5-a (indata ce, in mod sigur, Verginica a fost a 6-a), atunci suntem in mare impas. Iar Nicushor, saracul, ramane a 8-a roata la carutza... ca trambitza nu mai poate fi, indata ce Apocalipsa se opreste la cifra 7. Si ce mai zici tu Vsovi, ce mai zici? Iata ce mai zici: deci aștept clarificări despre a 7-a trâmbiță căci atunci când va suna a 7-a Trâmbîță, deci când va mărturisi a 7-Trâmbiță, atunci va fi ceva grozav și minunat dar nu mai știu exact ce e scris în scriptură că am uitat... Ashteptarea ta a fost rasplatita. Acum stii secretul celor 7 trambitze apocaliptice, care au fost 6 (pana acum), acum este a 7-a si vor fi 8: 1. Iosif Trifa Ostashul - de la Sibiu, 2. Petrache Lupul Cioban la Oi - de la Maglavit, 3. fecioara Veronica Gurau-Barbu(dupa sotz) - de la Vladimireshti, 4. Ioan Iovan - de la Vladimireshti, 5. Arsenie Boca - de la Sambata, 6. fecioara Verginica/mama Gigi Tudorache-Stoica (dupa sotz) - de la Pucioasa, 6,5. sora ei Maria Tudorache (numele dupa sotz nu i-a fost facut cunoscut inca de catre pucioshi) - de la Maluri, 7. shfanta Mihaela Tarcutza Proorocitza - de la Racaciuni, 8. Nicushor Nedelcu Preotul shi Arhiereul shi Proorocul shi Purtatorul de Cuvant - de la Fundeni si, cu voia dumneavoastra, ultimul pe lista, 9. "Insushi Domnul" - de la Pucioasa. Shi vere Vsovi, cand va suna a 7-a trambitza de la Pucioassaa, (in curand, mai e o clipa mica...) va fi ceva grozav shi minunat, dar nu-l mai shtii ca l-ai uitat. Deh, e scrisa si uitarea in legile omenesti shi puciosheshti.:21: |
01 andrei01 spune:
"Pai daca contesti cu atata vehementa, cuvantul Lui Dumnezeu,explica si mie ce vrea sa zica apocalipsa cand vorbeste de Noul Ierusalim si respectiv de Cuvantul lui Dumnezeu" Eu nu contest Cuvantul lui Dumnezeu (Sfanta Scriptura) ci contest faptul ca predicile de la Pucioasa, nascocite de oameni indrazneti si cu imaginatie si adunate de ei intr-o carte cu titlul "Cuvantul lui Dumnezeu" ar proveni chiar de la Dumnezeu. Apocalipsa nu vorbeste nimic despre Biserica Noul Ierusalim, ci vorbeste despre o cetate cu numele simbolic Noul Ierusalim, care se va pogori din cer, de la Dumnezeu: Apoc. Cap. 3, vers.12: Pe cel ce biruiește îl voi face stâlp în templul Dumnezeului Meu și afară nu va mai ieși și voi scrie pe el numele Dumnezeului Meu și numele cetății Dumnezeului Meu, - al noului Ierusalim, care se pogoară din cer, de la Dumnezeul Meu - și numele Meu cel nou. Apoc., Cap.21, versetele: 2. Și am văzut cetatea sfântă, noul Ierusalim, pogorându-se din cer de la Dumnezeu, gătită ca o mireasă, împodobită pentru mirele ei. 10. Și m-a dus pe mine, în duh, într-un munte mare și înalt și mi-a arătat cetatea cea sfântă, Ierusalimul, pogorându-se din cer, de la Dumnezeu, Pucioshii, in afara de faptul ca au infiintat o Biserica institutionala schismatica, paralela cu BOR, pe care au numit-o Biserica Noul Ierusalim, au construit si o biserica de zid, numita Cetatea Noul Ierusalim, prin care s-au straduit sa reproduca cat mai exact reperele cetatii din Apocalipsa: 12 laturi, 12 porti (cate 3 spre fiecare punct cardinal), lungimea egala cu latimea si cu inaltimea. O serie de repere n-au putut fi reproduse: dimensiunile cetatii (12000 de stadii), inaltimea zidurilor (144 de coti) si materialele pretioase folosite la zidire (aur curat si pietre pretioase si semipretioase). Bineinteles ca cetatea de la Glodeni-Pucioasa nu s-a coborat din cer, asa cum scrie la Biblie, ci a rasarit din pamant, pe temelia zidita de pucioshi. Acoperishul are 33 de cornishe, pe care pucioshii le numesc cupole, asociindu cu varsta Mantuitorului de pe cruce, desi Apocalipsa nu vorbeste nicaieri de cele 33 de cupole. Pe ansamblu, este un kitch arhitectonic lipsit de gratie. Cat priveste Cuvantul lui Dumnezeu, despre acesta se spune ca este un nume, nu o lucrare intregitoare a Bibliei, asa cum o prezinta pucioshii. Cel care poarta acest nume este Iisus, care vine pe un cal alb, care simbolizeaza neprihanirea: Apoc.19,versetele: 11.Și am văzut cerul deschis și iată un cal alb, și Cel ce ședea pe el se numește Credincios și Adevărat și judecă și se războiește întru dreptate. 12.Iar ochii Lui sunt ca para focului și pe capul Lui sunt cununi multe și are nume scris pe care nimeni nu-l înțelege decât numai El. 13. Și este îmbrăcat în veșmânt stropit cu sânge și numele Lui se cheamă: Cuvântul lui Dumnezeu. Pucioshii pretind ca predicile lor sunt Cuvantul, care Cuvant este Iisus venit pe pamant, dar nu in trup, ci in Duh!!! Despartirea trupului Domnului de Duhul Lui este insa imposibila, caci aceasta ar echivala cu o a doua moarte a lui Iisus. Asta fac pucioshii, de fapt, pretinzand ca de 55 de ani Iisus vine pe pamantul pucioasei, DAR NU IN TRUP SI CU SLAVA MULTA VAZUTA DE TOTI, ASA CUM NE SPUNE APOCALIPSA, CI IN DUH, adus pe adiere de vant si ascuns de privirile oamenilor, CA UN FUR, NOAPTEA. |
Ora este GMT +3. Ora este acum 21:43:44. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.