Adriana3 |
02.08.2011 09:16:36 |
Citat:
În prealabil postat de the_Listener
(Post 384927)
ALEGE UN TEXT SI PUNE EXPLICATIA LINGA ...ai onoarea si discutam ... eu astept ... cit despre cum se intepreteaza biblia mai usor cu acuzatiile .... ca vedem pe parcurs ce stii si ce intepretezi :106:
multa iubire
ps deci ? esti ortodoxa dar la locatie scrie ŽŽ crestin din turma bunului pastor ŽŽ ... cind minti ? acum sau atunci ? dar recunoaste ca minti ok? imi place ca dai versete din biblie dar minti despre ce esti .... ha ha ha ... ti-am spus ca spui timpenii .....
multa iubire
ps postarea 1263 AI CITIT-O CU ATENTIE ?
multa iubire
|
Mai, eu am inteles ca te tii de mistocareala, ca doar ai explicatiile pentru fiecare din cele 7 texte in parte dar vad ca nu te incumeti sa le explici si tu, sa dai si tu cate o explicatie pentru fiecare text, 7 explicatii in total. Dar nu iti ajunge ca te tii de mistocareala, mai vii si cu acuzatii de minciuna. Sunt ortodoxa fie ca iti place, fie ca nu. Iar avand in vedere ca nu Biblia te intereseaza ci mistocareala si acuzatiile mincinoase despre altii, nu ma mira ca nu stii cine este Iisus, bunul pastor care, daca si o singura oita i se rataceste, le lasa pe celelalte 99 si pleaca in cautarea celei pierdute.
Deci cum am zis, ramai cu tine insuti ca nu vad sa ai chef de discutii ci doar de bascalie.
Iar iubire si tie sa-ti fie pe cata dai ;)
|